Billede af en fredelig strand med gyldent sand og store klippeformationer, og bølgerne skvulper ind.

All Inclusive rejser til Portugal

Billige All Inclusive rejser til Portugal

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Portugal

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Ukino Terrace Algarve
Ukino Terrace Algarve 2-værelses lejlighed med balkon og skrå havudsigt
Armacao de Pera, Algarve 1. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
3.699,- Vælg
Hotel Auramar Beach Resort
Hotel Auramar Beach Resort Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt
Albufeira, Algarve 8. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
3.999,- Vælg
AP Cabanas Beach & Nature
AP Cabanas Beach & Nature Classic dobbeltværelse
Algarve 13. jun fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
6.962,- Vælg
Tivoli Alvor Algarve - All Inclusive Resort
Tivoli Alvor Algarve - All Inclusive Resort Standard
Alvor, Algarve 8. jun fra København 7 nætter
All Inclusive
10.125,- Vælg
Calheta Beach
Calheta Beach Dobbeltværelse (havudsigt)
Calheta, Madeira 20. jun fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
10.398,- Vælg
Robinson Club Quinta da Ria
Robinson Club Quinta da Ria Familieværelse
Tavira, Algarve 1. jun fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
11.210,- Vælg
Enotel Lido
Enotel Lido Dobbeltværelse (begrænset havudsigt)
Funchal (Madeira), Madeira 8. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
13.545,- Vælg
Bedøm rejsemål (28 bedømmelser)
4.5

Nyd livet i Portugal

Portugal byder på alle slags ferier, uanset om du er til storbyen eller stranden. Landet er med sin utrolige historie en fantastisk oplevelse, der byder på unikke seværdigheder for alle.

Nord eller syd?

Portugal er med sin unikke historie og kultur, et land fyldt med store oplevelse for alle og på en enkelt dag kan du rejse fra de træbeklædte bjerge og frodige områder i nord, gennem det centrale område med vandfald og floder og til sidst ende i den sydlige del af landet med sine lækre lange strande og behagelige klima. Her er hvad man skal opleve i de forskellige regioner:

Mildt klima og gode portvine nordpå
Denne del af landet er en af de mest historiske og består bl.a. af den næststørste by Porto. Området er især kendt for sine fantastiske portvine og det kan anbefales at besøge mindst et af de mange portvinshuse i byen og evt. benytte chancen til at købe et par flasker med hjem.

Porto byder på mange store oplevelser og det historiske centrum i byen fik i 1996 verdensarv-status. Inden for kort afstand ligger de mange vinkældre med den gode portvin, så det er en god ide at besøge dette område til at starte med.

Besøg også området Baixa, hvor du finder et traditionelt portugisisk marked med frisk frugt, fisk og kød, der også byder på flere små og gode lokale restauranter. I denne del af landet har man et udtryk, der måske er lidt en joke, men nok alligevel siger lidt om mentaliteten i de forskellige områder: ”Porto works, Braga Prays, Coimbra studies, and Lisbon gets the money”.

Studieliv og unik kulturhistorik i Coimbra
I den centrale del af landet finder man universitetsbyen Coimbra, der med sit store universitet beskrives som landets intellektuelle centrum. Coimbra Universitet i byen er et af Europas ældste og tiltrækker besøgende fra alle dele af verden pga. sin imponerende arkitektur. Da der bor mange studerende i byen, er Coimbra mere livlig end mange andre byer i landet og der afholdes hvert år flere studenterfestivaler, der inkluderer hele byen.

Benyt også besøget til at se byens unikke katedral Sé Velha, der er et pragteksemplar på romansk arkitektur og kom gerne før eller efter søndagsmessen, hvor der er liv og besøg fra de mange lokale indbyggere.

I Coimbra er det også muligt at få et indblik i den klassiske portugisiske musikform Fado. Besøg Fado ao Centro i nærheden af universitetet, der byder på daglige optrædener hver aften, hvor der både er forklaringer på både portugisisk og engelsk og grundig gennemgang af de unikke sange. Efterfølgende er det muligt at snakke med de optrædende over et godt glas portvin.

Storbylivet i Lissabon
Lissabon er hovedstad og landets største by. Her finder du masser af muligheder for god shopping af både den lokale og internationale slags og de gode restauranter er ikke svære at finde i nærheden af byens store plads kaldet Rossio.

Snyd heller ikke dig selv for en tur til byens ældste bydel Alfama, hvor de små snævre gader byder på smuk arkitektur og små hyggelige Fado-klubber og tag derefter til bydelen kaldet Belém, hvor der er masser af historiske seværdigheder og monumenter, med gode muligheder for at få et indblik i den unikke portugisiske tid, hvor opdagelsesrejsende som Vasco da Gama var med til at gøre Portugal til en af de mest indflydelsesrige kolonimagter.

Lissabon har som enhver anden storby noget for enhver smag og da klimaet er varmt om sommeren og mildt om vinteren, er det en oplagt storby at besøge på alle tider af året.

Sydpå er Portugal all inclusive

I den sydlige del af landet dominerer Algarve-kysten med sine mange gode hoteller og resorts, der for det meste ligger lige ud til det store Atlanterhav. Her kan du nyde det gode strandliv, det varme klima og den afslappede mentalitet. Her er der masser af muligheder for at booke all inclusive-rejser til Portugals sol, hvis det er tid til at nyde livet.

Afbudsrejser All Inclusive

All inclusive ferie i Portugal

Afrejselufthavne til Portugal