Panoramaudsigt over frodige, grønne vulkanske kratersøer omgivet af skovklædte bakker.

All Inclusive rejser til Azorerne

Bedøm rejsemål (22 bedømmelser)
4.5

Azorerne – ni bjergtoppe i Atlanten

Ni øer i midt i Atlanten udgør tilsammen Azorerne. Faktisk er de toppene af nogle af verdens højeste bjerge dybt under havet. Azorerne ligger 1500 kilometer vest for Portugal og 4000 kilometer øst for New York.

Øerne er en del af Portugal, og befolkningen taler portugisisk. Engang var øgruppen ubeboet, men nu besøges den af tusindvis af turister hvert år, der strømmer til øerne for at få sol, god mad og grønne bjerge. Uanset om man vælger all inclusive på Azorerne eller tager et hotel uden, så er der garanti for en mindeværdig ferie.

Naturen har været gavmild her, for øgruppen er fuld af skønhed som et paradis, der blot venter på at blive udforsket. Omgivet af det azurblå Atlanterhav virker Azorerne sårbare, men myndighederne beskytter naturen og øgruppens naturlige tilstand. Derfor kan man med god samvittighed tage til Azorerne og måske lære noget om at passe på den skønhed, vi finder på jorden.

Hvis man tager til Azorerne for at dase på stranden, så er man kommet til det forkerte sted. For strandene er ikke den store attraktion her, men selvfølgelig kan man finde steder, hvor man kan bade.

Svømmere og især dykkere kan dog sagtens have en god tid på øen, fordi de sammenbrudte vulkanske kratere danner små naturlige svømmebassiner.

Rundt på øerne
Engang var Azorerne mere traditionelle i deres afgrøder, og appelsiner blev udskibet herfra. Senere gik man over til te og ananas, og det er faktisk muligt at komme med på udflugter til teplantager, hvor der indgår vinsmagning.

Teplantagerne i Gorreana og Porto Formoso ligner et hav af grønne blade, og de er enestående i Europa. Når man besøger dem, kan man lære om te, og historien om te på Azorerne. Naturligvis kan man også få sig en velfortjent kop.

Om foråret er Azorerne et blomsterhav i Atlanterhavet. Men på intet tidspunkt af året er der koldt på Azorerne, da Golfstrømmen holder de ni skønne øer i et fast behageligt greb hele året.

Øgruppen er hjemsted for mere end 300 amerikanske og europæiske fugle, hvilket gør Azorerne til et meget interessant sted for fuglekiggere. Mere end 33 fuglearter yngler eksempelvis på São Miguel øen.

Fugleture er en af de mange aktiviteter, man kan nyde, mens man er på Azorerne.

Golf på Azorerne
Er man til golf er der et par steder, der er værd at nævne. Batalha golfbanen ligger nær Capelas på nordkysten af Sao Miguel Island med udsigt over havet mellem Ponta Delgada og Ribeira Grande. Det ligger 10 minutter fra Ponta Delgada centrum, 15 minutter fra lufthavnen og 30 minutter fra Furnas Golfbanen. Et smukt sted med mange gode oplevelser til golfspillere.

En anden golfbane, der er værd at fremhæve, er, Furnas golfklub. Den ligger i bjergene og er omgivet af store træer og kuperede greens. Helt vidunderlig i forhold til en flad dansk golfbane.

Hvis man er golfer og har prøvet forskellig baner i Europa eller andre steder, så bør man give sig den oplevelse at prøve er slag på Azorerne.

Mad og drikke
Hvis man virkelig ønsker at smage lokal mad, så er der på Azorerne en helt unik mulighed for det. Fade og potter med kød og grøntsager sænkes her ned i den geotermiske jord.

Efter fem timers langsom tilberedning kommer de skønneste retter op – lavet af den naturlige varme. Det fås ikke bedre.

På São Miguel øen er der en tradition for at dyrke eksotiske frugter som ananas, Annona, guavabær og passionsfrugt, som spises rå eller bruges til at lave likører.

Køkkenet i São Miguel er fuld af fiskeretter, som altid er friske. Prøv også en delikatesse som Barnacle, der er et krebsdyr kogt i havvand.

Du finder din all inclusive rejse til Azorerne på Travelmarket.dk – billigere fås en dyrebar oplevelse ikke.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie i Portugal

Afrejselufthavne til Azorerne