Afbudsrejser til Azorerne

Afbudsrejser til Azorerne

Søger du efter en billig afbudsrejse til Azorerne, kan du finde den her på Travelmarket. Azorerne er et pragtfuldt feriebekendtskab med sine mange, enestående naturoplevelser. Oplev øernes lækre strande, besøg de dejlige byer, se hvaler og bad i øernes varme kilder. Hav en rigtig dejlig ferie på Azorerne.

Billige afbudsrejser til Azorerne

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (188 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Azorerne

Øgruppen Azorerne hører til Portugal men ligger langt ude i Atlanterhavet – ca. 1300 km fra Portugals fastland. Her kommer man altså rigtigt langt væk fra hverdagens travlhed og strabadser, både fysisk og mentalt, og endda i et betagende miljø. Azorerne byder på en dejlig sammensætning af tropiske omgivelser og et europæisk samfund og livssyn.

De ni øer byder på et væld af spændende oplevelser, og det kan anbefales at leje en bådtur rundt til de forskellige øer og se, hvad hver især har at tilbyde. For de eventyrlystne er der virkelig noget at komme efter på Azorerne. Aktiviteter såsom vandreture i klipperne, kajakroning, dykning, sejlads eller paraglidning er blandt andre nogle af de muligheder, man har på disse øer.

En afbudsrejse til Azorerne – væk fra hverdagen

En af de mest unikke og attraktive aktiviteter er dog det såkaldte ’Whale watching’, som man finder i enhver by, der har en havn. Her lejer man sig ind på en lille båd, som sejler en helt ud til kun nogle meters afstand af hvaler eller delfiner, som man så kan betragte på klods hold - en helt unik oplevelse.

Azorerne er en vulkansk øgruppe, hvilket betyder, at øerne er bjergfyldte, og disse bjerge kan man udforske ved f.eks. vandre- eller mountainbiketure, og på Pico Island kan man sågar klatre op ad en af disse vulkaner. Azorerne giver altså rig mulighed for at komme ud på et spændende eventyr.

Eftersom at øen ligger langt fra fastlandet, er størstedelen af det mad, man får serveret i byens restauranter, helt frisk og lokalt. Det gælder alt fra fisk til bøf og grøntsager samt frugt. Øen Sao Jorge er desuden berømt for dens oste, som naturligvis også bliver fremstillet lokalt.

Strandene er faktisk ikke Azorernes hovedattraktion, men der er naturligvis mange smukke strande ud til det azurblå Atlanterhav, hvor ren afslapning og badning kan finde sted.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Azorerna | Restplasser til Azorene

Rejseselskaber med afbudsrejser til Azorerne

  • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Azorerne?

Du kan rejse til Azorerne med Bravo Tours, Escapeaway og SOLFAKTOR. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Azorerne?

Du kan rejse til Azorerne fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Azorerne populære?

Ja, afbudsrejser til Azorerne er populære. Vores brugere giver Azorerne 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Azorerne her

Hvad koster afbudsrejser til Azorerne?

Prisen på afbudsrejser til Azorerne skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2.399,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Azorerne her