Billige flybilletter til Portugal

Billige flybilletter til Portugal

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Er du på jagt efter billige flybilletter til Portugal, er du på rette vej. Skriv dine rejseønsker nedenfor, så finder vores rejsesøgemaskine de billigste flybilletter til dig. Vi ønsker dig en god rejse til prægtige Portugal.

Billige flyrejser til Portugal

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Portugal?

Flybilletter til Portugal koster normalt mellem kr. 200 og kr. 700. Vores brugere har fundet flybilletter helt ned til kr. 73.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Portugal?

Typisk er det billigst at flyve til Lissabon, når du skal besøge Portugal. Tjek også gerne priser til Porto og Faro, når du skal finde din flybillet til Portugal.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Portugal?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Portugal. Der er både billige flyrejser fra København, Billund og Aalborg. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Portugal?

Lufthansa, Ryanair, Iberia, Air France, EasyJet, TAP Portugal og Vueling Airlines er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Portugal.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Portugal?

En direkte flyrejse til Portugal tager cirka 3 timer. En flyrejse med 1 stop til Portugal tager normalt mellem 6 og 12 timer.

Bedøm rejsemål (191 bedømmelser)
4.6

Find en billig flybillet til Portugal

Portugal byder på langt mere, end de fleste tror. Det lille, gamle land, med de mange opdagelsesrejsende i det absolut sydvestlige hjørne af Europa, har en utroligt spændende og alsidig hovedstad, fantastiske strande på Algarvekysten og et par fantastiske øer i Atlanterhavet, som hver har deres eget særpræg.

Hovedstaden Lissabon

Det kan varmt anbefales at gå på opdagelse i Lissabons stejle og snævre gader og studere den gamle by, hvorfra opdagelsesrejsende, som Vasco da Gama og Ferdinand Magellan, satte ud på deres togter, der bragte dem henholdsvis syd om Afrika og syd om Sydamerika. Besøg blandt andet Jeronimus-klostret, Belem-tårnet og monumentet for de portugisiske opdagelsesrejsende.

Algarvekysten

Langs Portugals sydkyst lokker Algarvekysten turister til fra hele verden med sine flotte strande og et fantastisk klima, der selv i vinterperioden lokker med temperaturer på omkring 15 grader, og om sommeren bliver der temperaturer på cirka 30 grader. For at komme til de bedste strande kan det være en god idé at tage væk fra de store turistbyer. Lej evt. en bil og kør selv.

Madeira

Madeira, som er en af Portugals perler i Atlanterhavet, kan nås med både med billige flybilletter fra Portugal, fra Danmark eller som rejsemål på en charterrejse eller afbudsrejse. Madeira er fællesnavnet for en række øer, som ligger ud fra Marokkos kyst, og foruden at være et dejligt rejsemål til solferie er Madeira kendt for sin fantastisk smukke natur. Har du mod på at strække benene lidt, er der masser af gode muligheder for spændende og flotte vandreture på Madeira.

Azorerne

Langt ude i Atlanterhavet ligger Portugals anden ø-perle. Øgruppen Azorerne ligger midt i Golfstrømmen, hvilket sikrer, at klimaet er behageligt hele året rundt. Temperaturerne falder sjældent under 15 grader og kommer sjældent over 25 grader. Øerne byder på vulkaner, som kan beundres på afstand eller besigtiges på nært hold. På Azorerne er der rigtig gode muligheder for at se hvaler, og det lokale fugleliv er stort og varieret. Øens madglade besøgende bør smage den dejlige, lokale mad og skylle den ned med den lækre, lokale vin.

Flybilletter til Portugal

Uanset hvor du vil flyve til i Portugal, kan du søge efter billige flybilletter til Portugal i søgeboksen. Går din rejse til Algarvekysten, Madeira eller Azorerne, kan det anbefales også et søge efter charterrejser via et klik i topmenuen.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Portugal:
Billund til Porto
14. januar til 17. januar fra kr. 271,-

De mest populære lufthavne i Portugal

Populære rejsemål i Sydeuropa

Find rejsen til Portugal her

Find inspiration til Portugal her

Læs mere om Portugal på vores blog