All Inclusive rejser til Algarve

All Inclusive rejser til Algarve

Billige All Inclusive rejser til Algarve

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Algarve

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

  • Hamborg

  • Aarhus

Ukino Terrace Algarve
Ukino Terrace Algarve Lejlighed
Algarve, Algarve, Portugal 2. okt fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
5.051,- Vælg
Be Live Family Palmeiras Village
Be Live Family Palmeiras Village Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Armacao de Pera, Algarve, Portugal 20. okt fra Aarhus 7 nætter
All Inclusive
6.445,- Vælg
Lejligheder Club Amarilis
Lejligheder Club Amarilis 2-værelses lejlighed
Praia da Rocha, Algarve, Portugal 21. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
6.520,- Vælg
Pestana Delfim Beach & Golf Hotel
Pestana Delfim Beach & Golf Hotel Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med haveudsigt
Alvor, Algarve, Portugal 25. okt fra Hamborg 7 nætter
All Inclusive
7.025,- Vælg
Muthu Oura Praia Hotel
Muthu Oura Praia Hotel Deluxe-værelse - adskilte senge
Albufeira, Algarve, Portugal 5. okt fra København 7 nætter
All Inclusive
7.160,- Vælg
Bedøm rejsemål (15 bedømmelser)
4.7

Find dit all inclusive hotel på Algarve

Algarve-regionen strækker sig over hele Portugals sydlige kyst. Algarve eller El-Gharb, som maurerne kaldte det, betyder vest, men selvom regionen var besat af maurerne i 600 år, er der ikke som i Spanien mange tegn på dette.

Algarve har et behageligt middelhavsklima, og duften af havet og de vilde blomster trækker mange turister til. Det er let at finde all inclusive rejser til Algarve, der hvert år besøges af hundredtusindvis af turister især fra det nordlige Europa.

Algarve er fortryllende, og en spadseretur gennem de små byer, der ligger som perler på en snor, er noget helt for sig. De smalle gader og stræder lokker med løfter om, hvad der mon ligger henne rundt om hjørnet?

Landskabet i Algarve
Når man kører på tværs af Algarve, oplever man bakker og sletter med en natur, der er mild og behagelig. Algarve har på grund af sin placering tæt ved Middelhavet og Atlanterhavet stor biodiversitet, og naturen er en af grundene til regionens popularitet.

Den vestlige del af Algarve er Portugals mindst udviklede region, og her er det muligt at finde naturreservater, uberørte strande, forrevne klipper ved vilde kyster og selvfølgelig Europas sydvestligste punkt Cabo de São Vicente.

En af Portugals beskyttede naturparker, Parque Natural do Sudoeste Alentejano e Costa Vicentina, ligger ved Algarves kystlinje langs Atlanterhavet og ind mod Alentejo.

På en strækning på over 120 kilometer har naturen frit spil i de frodige, grønne områder. De vilde dyr lever i det paradisiske kystlandskab, der er præget af forrevne klipper, kampesten og klipper, der har været udsat for århundreders erosion. Stedet er perfekt til lange gåture, og hvis man er heldig, ser man både fiskeørne og hvide storke.

Kilometer af sandstrand
Langs Algarves 200 kilometer lange kystlinje er der talrige og meget forskellige stande. Nogle er små afsondrede og svært tilgængelige strande. Andre er strande fulde af aktivitet og liv.

Fælles for de fleste er dog det vaskede bløde sand uden sten. Klimaet er Middelhavets behagelig klima med 15 grader om vinteren og 30 om sommeren. De vestligste strande er lidt mere udsat for sæsonudsving.

Hvis man skal fremhæve nogle strande i den vestlige del, må det være Praia da Rocha, Praia do Martinhal og Praia da Bordeira. Ilha de Faro i det centrale Algarve er også meget populær og i den østlige del trækker Praia do Barril og Ilha de Tavira mange badegæster på grund af deres høje kvalitet.

Hoteller, der tilbyder fuld forplejning eller på nudansk all inclusive, er lette at finde på kysten.

Spis Algarve
Algarve skal dog ikke kun ses og opleves. Algarve skal smages, som de lokale smager på især havets frembringelser, hvis man virkelig vil ned i essensens af dette paradis på jord.

Det er enkle retter præget af nærheden til havet med mange fisk- og skaldyrsretter, og især fiskeretterne bør man sætte tænderne i. Eller prøv muslinger kogt i hvidløg og olivenolie, som det blandt andet serveres på Tico Tico i Quarteira. Det er en himmerigsmundfuld.

Eller læg arme med en blæksprutte på fadet sammen med en god flaske vin, godt brød og kryddersmør.

Det behøver imidlertid ikke gå i fisk og hav det hele. Indlandet producerer skønne, lokale fødevarer som vildsvin eller kanin. Restauranterne i Algarve benytter med løs hånd de lokale krydderier, honning, salt og sukker til at forstærke smagen af de lækre retter.

Slut af med en slurk af restaurantens egen citron-, appelsin- eller honningdrik, men pas på de kan slå hårdere, end man lige regner med.

En god gang golf
Man kan ikke sige Algarve uden at nævne Algarves mange verdensklasse golfbaner.

Portugals sydvestlige kyst kan prale af over 300 dage med solrigt vejr, og det gør Algarve til det ideelle sted for en golfferie. Samtidig er Algarve præget af havet, og det betyder, at selv i sommertiden kan man spille uden at blive helt stegt af solen.

Den lange kystlinje har over 25 golfbaner, og alle ligger højst halvanden times kørsel fra Faros internationale lufthavn. Algarve er i enhver henseende ferie af høj kvalitet.

Afbudsrejser All Inclusive

All Inclusive ferie i Portugal

Afrejselufthavne til Algarve

Find rejsen til Algarve her