En solrig strandpromenade med palmetræer, bænke og udsigt til havet og en bjergklippe i det fjerne.

Rejser til Algarve

Smukke hvide sandstrande, hyggelige fiskerbyer, masser af sol, smukke klipper og det blå Atlanterhav. Find din rejse til Algarve her.

Billige rejser til Algarve

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Algarve

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Studio 17 AtlanticHotels
Studio 17 AtlanticHotels Studio
Portimao 9. sep fra København 7 nætter
2.895,- Vælg
Aparthotel Navigator
Aparthotel Navigator Lejlighed
Sagres 19. jun fra København 7 nætter
2.965,- Vælg
Roca Belmonte
Roca Belmonte 2-værelses lejlighed med balkon/terrasse og udsigt til poolen
Albufeira 22. jun fra Billund 7 nætter
2.999,- Vælg
Pedras da Rainha
Pedras da Rainha Studio
Tavira 9. sep fra København 7 nætter
3.621,- Vælg
Montinho de Ouro
Montinho de Ouro Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
Algarve 2. sep fra København 7 nætter
3.729,- Vælg
Pinhal do Sol
Pinhal do Sol Værelse med balkon el. terrasse - adskilte senge
Quarteira 20. jun fra Hamborg 7 nætter
3.767,- Vælg
Club Alvor Ferias
Club Alvor Ferias Studio med balkon
Alvor 9. sep fra København 7 nætter
3.901,- Vælg
Colina Village
Colina Village Lejlighed (1 soveværelse)
Carvoeiro 9. sep fra København 7 nætter
4.033,- Vælg
Hotel Riomar
Hotel Riomar Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
Lagos 19. jun fra København 7 nætter
4.165,- Vælg
Ukino Terrace Algarve
Ukino Terrace Algarve 3-værelses lejlighed med balkon og skrå havudsigt
Armacao de Pera 22. jun fra Billund 7 nætter
All Inclusive
4.499,- Vælg
Vitor's Village
Vitor's Village Lejlighed (1 soveværelse)
Praia da Rocha 20. jun fra Hamborg 7 nætter
4.541,- Vælg
Stay Hotel Faro Centro
Stay Hotel Faro Centro Standard
Faro 14. aug fra Aalborg 7 nætter
7.145,- Vælg
Bedøm rejsemål (92 bedømmelser)
4.4

Solrige Algarve

Algarve udmærker sig exceptionelt som et af Europas varmeste steder, og har nogle af verdens skønneste strande, bedste ressorts, frodige bjerge og smukke, hvide byer der går i ét med Atlanterhavets lyseblå vand. Tag på ferie til Algarvekysten, som også kaldes for Portugals Riviera.

Hvor ligger Algarvekysten?

Algarvekysten er en region som bølger langs kysten i de sydligste egne af Portugal og er landets mest populære feriedestination, hvor rejsende fra hele verden boltrer sig i Algarves brillante omgivelser.

Algarvekysten har en udbredt kærlighed for golf. Således finder i omegnen af 50 forskellige golfressorts og golfbaner på en forholdsvis kort strækning, hvor baner i alle sværhedsgrader er at finde.

Byerne på kysten varierer en del fra hinanden. De tre feriebyer langs kysten, Vilamoura, Albufeira og Praia byder på ekstraordinære, børnevenlige, luksuriøse omgivelser, mens mere afsondrede, lokale byer som Olhao, Tavira og Kap Sao Vicente byder på traditionel, sydlandsk, portugisisk kultur og romantiske, små hoteller. Forskellige turistbyer ligger som perler på en snor langs med Atlanterhavskysten.

Hvad enten man har af feriedrømme, er Algarve steder hvor de kan gå i opfyldelse. Find charterrejser til Algarvekysten til denne kyststrækning af uendelige muligheder.

Hvad skal jeg se på Algarvekysten?

Algarves kyststrækning er intet mindre end 155 kilometer lang, hvor næsten alle byer ligger ud til vandet. Hovedbyen i regionen hedder Faro, som faktisk er en af de mindst besøgte byer i Algarve. Det har gjort, at Faro har beholdt en stor del af sin originale, portugisiske charme, lave prisniveau, gamle, middelalderlige kvarterer og et fantastisk, lokalt natteliv. Byen huser et stort universitet, som har givet Faro et ungdommeligt, moderne og inspirerende præg.

Faro
På rejser til Algarve er det en en god idé, at tage på oplevelse i hovedbyen Faros hjerte: Marinaen, kig på bådene, nyd din kaffe på en af de hyggelige cafeer eller tag på Søfartsmuseum, hvor du får indblik i fiskernes liv. Tag en slentretur på brostensbelagte gader i den gamle bydel Cidade Velha, som stadig er omgivet af de gamle romerske murer. Fornem historien og se de forgyldte træskærerarbejder i katedralen, tag på arkæologisk museum som er det tidligere nonnekloster Nossa Senhora da Assunção, hvor du imponeres over den romersk gulvmosaik.

Oplev den makabre i kirken Capela de Ossos, hvor kapellets vægge er opbygget af skeletter og kranier. Tag på marked Largo do Mercado med de lokale, køb lokalt håndværk eller vin. Hop på en lokal bus, kør lidt udenfor Faro, nyd havet ved stranden Praia de Faro og fest til den lyse morgen i det livlige natteliv inde i byen.

Floden Ría Formosa løber ud i Faro og er med til at gøre det ellers så varme sted, til et frodigt område, med nationalparken af samme navn for foden af kystbyen, som desuden danner en naturligt havn.

Dyrelivet, som findes omkring byen, er spektakulært, og de hvidkalkede huse og brostensbelagte gader gør stedet til et skønt feriemål, med en autentisk stemning af Portugal. Her er både er mulighed for afslapning, fest og shopping og kulturelle besøg, hvor byens smukke katedral er en af stedets mange små perler.

Du kan tage på charterrejser til Algarvekysten, hvor udgangspunktet er Faro – og du kan så bruge al din tid i Faro eller bare Faro som udgangspunkt til ture længere ind i Portugal. Der findes hoteller i alle prisklasser i Faro.

Albufeira
Feriebyen Albufeira er Algarves luksuriøse højborg, og besøges af mange på charterrejser til Algarve. Udover de sceniske, kridhvide sandstrande finder man en række kvalitetsbevidste hoteller og ressorts, hvor nydelse, glæde og afslapning er i fokus. Desuden er Albufeira meget børnevenlig, med vandland, forlystelsesparker og lignende – det er ikke underligt at mange bruge Albufeira som deres base på rejser til Algarve.

Tag børnene med til den brede gyldenbrune strand, lad dem bygge sandslotte eller bade i det klare børnevenlige vand. Nyd livet i byen, som også kaldes for Algarves St. Tropez, far vild i labyrinten af små gyder og hvidkalkede huse i Albufeira, der er smukt beliggende på toppen af sandstensklipperne. Mærk den nærmest arabiske stemning i den gamle bydel, med alle sine smukke blændende hvide huse eller nyd synet af fiskerne, når de haler deres farverige både på land med traktorer.

Når du har fundet en billige rejse til Algarve her på Travelmarket, så kan de passende shoppe dig træt i gaden Rua 5 de Qutubro, som er Albufeiras livsnerve eller besøge det lille lokale marked eller spis friskfanget fisk på en af de utallige restauranter. Oplev en tyrefægtning om lørdagen i byens arena eller lad børnene slå sig løs i forlystelsesparken Zoomarine, hvor de kan prøve alle forlystelserne, se delfiner eller prøve badelandet.

Portimão og Praia de Rocha
Byen ligger 2 km fra kystlinjen og er derfor et yndet sted for fiskere og turister med trang til strand og sol. Her bør nævnes Praia de Rocha, hvor store klippeblokke fungerer som en beskyttende mur for de smukke strande og det blågrønne hav. Uden for turistmånederne kan området næsten opleves øde, og surfere strømmer hertil, det meste af året, hvor bølger mellem en og tre meter, gør stedet perfekt for både begyndere og øvede.

Portimão er kendt for sine grillede sardiner, som eftersigende skulle være nogle af de bedste i Portugal. Desuden er byen er godt sted at shoppe, hvor gaden Rua do Comércio er en af de bedste. Vær smart – find billige rejser til Algarvekysten og brug dine penge på shopping op oplevelser i stedet for.

Sagres
Surferby på Portugals yderste kyst, hvor høje klippevæge ved Cabo de São, får stedet til at minde om verdens ende. Sagres indbyder til fordybelse og naturoplevelser, og det rolige kystliv tager på en måde én med tilbage til en teknologifri tid. Byen er kendt for sin bådindustri og hummerfriskning, og der eksisterer en tilbagelænet stemning – det man ikke når i dag, det når man i morgen.

Lagos
Her finder du nogle af Portugals bedste og smukkeste strande. Pak dit kamera sammen med badetøjet, når du besøger Praia Dona eller Meia Praia strandene. De majestætiske klippeformationer, de naturskønne kilometerlange strande og det blå Atlanterhav, gør disse steder så smukke, at du slet ikke vil herfra – alternativt bare tage hjem og tænke på dine kommende rejser til Algarvekysten.

Byg sandslotte med børnene, tag et surfer kursus eller prøv en af de utallige muligheder for vandsportsaktiviteter på de smukke strande.

Oplev Ponta da Pieade som er en fortryllende samling af smukke klippeformationer eller tag på en bådudflugt og sejl helt tæt på grotterne. Tag indenfor bymuren og mærk historiens vingesus. Se den smukke gamle kirke Santa Maria eller stedet, hvor Europas første slavehandel fandt sted Mercado de Escravos. Besøg fæstningen eller nyd livretten i Algarve, kylling med Piri-Piri.

Nær Lagos kan du finde små laguner og strande, som eksempelvis Camilo Beach, der er et lille paradis i sig selv, og stranden Doña Ana, som er en af de bedste i området. Små barer serverer kølige driks til de solbadende, og om aften foregår livet for de surfende i byens smalle gader.

Kap Sao Vicente
En hemmelighed på kyststrækningen er Kap Sao Vicente, som er en rå, autentisk surferby, med liv, glæde og ungdom.

Udflugter på Algarvekysten

Hvis du vil opleve lidt mere end det sædvanlige på din rejser til Algarve, så er det en god idé at leje en bil og køre rundt i området. Har du en lejebil kan du på egen hånd køre rundt i området, og se præcis det du vil se. Her får du 2 gode bud på steder, som du kan opleve.

Lej en bil, tag ud i det blå og find din egen lille strand. Kør en tur op i de frodige bjerge Serra de Monchique og nyd synet af palmer, storslået udsigt eller duften af eukalyptus. Kør til Cabo de São Vicente, Europas sydvestligste punkt, bliv fascineret af den rå natur og føl, at du er ved verdens ende. Der er masser af muligheder for oplevelser og med det fantastiske klima, kan du kun få gode oplevelser i Algarves ferieparadis

Serra de Monchique
Lej en bil, bliv afkølet i denne 1.000 meter høje vulkanske bjergekæde. Oplev frodighed i overflod, brusende bække, saftiggrønne skove, synet af en korkeg eller duften af eukalyptus. Den gamle kurby Caldes de Monchique som tilbyder helbredende kilder i 32 grader varmt vand eller kør til den idylliske bjergby Monchique med de stejle gader og smag egens snaps Medronho.

Cabo de São Vicente
Kør med din lejebil til verdens ende, få følelsen af at her stopper alt. Se storslået vild natur, smukke vilde klipper hvor havet konstant banker ind imod kysten, ved dette sydvestligste punkt i Europa. Fra 75 meters højde opleves blæsten, havet og vildskaben som kombineres med ufattelig skønhed. Aflæg et af verdens mest lysstærke fyrtårn et besøg og få udsyn til den endeløse hav, fra det 24 meters høje tårn.

Mad på Algarvekysten

Algarvekysten er først og fremmest kendt for sit rige fiske- og skalddyrskøkken, men også kødretter med svampe og grøntsager, er typiske måltider i det sydlige Portugal. Cataplana er retten, man bør bestille, hvis man vil smage autentisk mad fra området. Ingredienserne tilberedes i en kobberwok med låg, hvori alle grøntsagerne og krydderier koges ind enten med lidt rød- eller hvidvin, og derefter tilsættes ofte store tigerrejer, skalddyr eller kød. Hertil kan et gals af den portugisiske vino verde (grøn vin) anbefales, der kan fås som enten rød-, hvid- eller rosévin, og som gerne skal drikkes inden for et år efter, den er kommet på flaske. Priserne på Algarvekysten ligger lavt, og det kan således betale sig at overveje dette skønne sted som næste feriemål, hvad enten ønsket er sol og strand eller sportsaktiviteter i naturlige omgivelser.

Portugal står der ofte friskfanget fisk på menuen, og det rige middelhavskøkken gør enhver ferie til området en gastronomisk oplevelse. Algarvekysten var for mange år siden under maurisk indflydelse, hvilket har sat sit præg på bygningerne og madkulturen.

Find dine charterrejser til Algarvekysten på Travelmarket

Algarvekysten er et af danskernes mest populære rejsemål til charterrejser, og det er ofte muligt at finde billige pakkerejser til Algarve. Ved at bruge søgemaskinen her på siden kan du sammenligne priser fra flere forskellige rejsebureauer og finde den bedste og billigste rejser hertil.

En god idé, hvis du vil finde billige rejser til Algarvekysten er, at oprette en prisagent, som kan overvåge priserne for dig. Men en prisagent får du en daglig email med de billige pakkerejser til Algarvekysten.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Algarve

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Algarve?

Du kan rejse til Algarve fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Algarvekysten | Charterresor till Algarvekusten

Andre rejsemål til Algarve

Charterbureauer med charterrejser til Algarve

 • Billige charterrejser med Bravo Tours
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med Sunweb
 • Billige charterrejser med TripX