Rejser til Faro

Rejser til Faro

Billige rejser til Faro

Oplev skønne Faro

Bedøm rejsemål
4,5
(70 bedømmelser)
Byen Faro er den oversete perle på den populære kyststrækning Algarve i det sydligste af Portugal. De mange andre feriebyer på kysten har trukket al opmærksomheden, hvilket har gjort Faro til den mest portugisiske, mest traditionelle, mindst turistede og mest interessante by i hele Algarve.

Faro har som den eneste by i området et stort universitet, som har givet byen et ungdommeligt, moderne og livligt præg, og samtidig banet vejen for en masse små caféer, gallerier, diskoteker, barer og restauranter, som man ikke finder andre steder på kysten.

I nærheden af Faro – man kan gå til de fleste – finder man en masse skønne strande, samt øer man kan sejle ud til og bade fra. Læg hertil Faros gamle bydel med middelalderlige bygninger, snehvide kirker, katedraler, samt den overdådige nationalpark som ligger mellem Faro og Atlanterhavet, og så har man en af Europas absolut bedste og mest spændende byer.

Faros nationalpark

Nationalparken som Faro grænser op til fylder hele 18 000 hektar og er udråbt til et af Portugals syv naturlige vidundere. Ria Formosa National Park består af en masse øer og halvøer, hvorimellem der løber en gigantisk kystlagune med et rigt dyreliv. Parken kan bl.a. opleves på vandreruter, cykelture eller kajakture. Ligegyldigt hvilken måde man oplever Ria Formosa på, så er dens usammenlignelige skønhed et imponerende syn.

Faros liv

Fra Faros havn kan man med taxabåde sejle ud til de fleste strande eller øer hvor man kan bade. Især er øen Ilha Deserta – den øde ø – en genial oplevelse. Kun ét hus findes på øen, nemlig den lokale fiskerestaurant. Og ellers er der blot sandstrande og krystalklart vand så langt øjet rækker.

Faro bør opleves på en hyggelig slentretur gennem byens små brostensgader. Her overraskes man af byens hyggelige stemning og venlige mennesker.

Besøg Faro nu.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Faro?

Du kan rejse til Faro fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg og Aalborg

Charterbureauer med charterrejser til Faro

Billige charterrejser med Escapeaway
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.