Afbudsrejser til Faro

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejse lufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner afbudsrejser fra... Sammenlign charterrejser for mange rejsebureauer og mange flere Er det en billig afbudsrejse til Faro, du er på jagt efter, kan du finde den her på Travelmarket. Faro er Algarves levende hovedby, hvor du dagen lang kan ligge på dejlige badestrande, kaste dig ud i sjove aktiviteter, se storslået natur, og gå på opdagelse i den dejlige by. Hav en rigtig skøn ferie i Faro.

Afbudsrejsen for enhver i portugisiske Faro

Bedøm rejsemål
4,3
(6 bedømmelser)
I Faro finder du lækre laguner og smukke sandstrande, hvor fest, leg eller afslapning i skyggen er oplagte muligheder. Får man for meget af de andre mennesker på stranden og har lyst til at have stranden mere for sig selv, er der rig mulighed for det på nogle af de tætliggende, strandfyldte øer.

En smuk rejse til Faro i Portugal

Bliver du træt af det mægtige Atlanterhav, byder byen på mange andre attraktioner. Du kan for eksempel gå en solskinstur igennem de flotte, grønne parker og pladser eller tage på en rejse igennem historien i byens gamle bydel. I dette fascinerende område, hvoraf størstedelen af bebyggelserne stadig står uberørt af moderne hænder, vil du næsten tro, at du er tilbage i 1800-tallets Portugal. Frister det morbide og det makabre, er Ossos-kapellet i Igreja do Carmo-kirken et besøg værd, da det er udsmykket med mere end 1200 munkes knogler.

Får du lyst til at udforske det smukke hav omkring Faro og måske være heldig at se en delfin, kan bådture købes i byen. Når sulten begynder at stille sig, er der et væld af restauranter i alle prisklasser. Klassisk portugisisk mad, naturligvis præget af friske fisk, skalddyr og alt andet godt fra havet, er ofte på menukortene, men samtidigt specialiserer mange restauranter sig i fremmede køkkener.

Der er fart på Faro – hele rejsen

Faro byder på meget aftenunderholdning, som f.eks. kan opleves igennem byens stolte teatertradition. Da over 8000 af Faros ca. 60.000 indbyggere er unge studerende, byder byen også på et sprudlende aften- og natteliv. På de mange caféer, barer og natklubber mødes lokale og turister på lige fod til en dans eller sludder.

Faro har plads til alle – pensionister såvel som børnefamilier som festaber, og med over 3000 solskinstimer om året, er det en sikker vinder til enhver rejse sydpå.

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK