Afbudsrejser til Albufeira

Afbudsrejser til Albufeira

Find en billig afbudsrejse til Albufeira hos Travelmarket. Albufeira ligger på den portugisiske Algarve-kyst, og her er helt fantastisk. Strandens sand har en dejlig gylden farve, havet er rent og børnevenligt, maden er formidabel, og her er skønne aktiviteter og seværdigheder. Hav en god rejse til Albufeira.

Billige afbudsrejser til Albufeira

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.
Bedøm rejsemål (155 bedømmelser)
4.6

Find en billig afbudsrejse til Albufeira

Portugal er mest kendt for portvin, korktræer, vinho verde og fantastiske fodboldspillere. Med en billig afbudsrejse til Albufeira på Algarve-kysten vil du opdage, at Portugal er meget mere end det.

Albufeira har noget for alle

Albufeira er en lille hyggelig ferieperle på den portugisiske Algarve-kyst. Med sine mange lyse huse, og med udsigt til havet fra alle steder i byen, har Albufeira stadig en del af sin oprindelige fiskerby-stemning, som den havde, indtil turisterne begyndt at komme hertil i 1960’erne. Meget af Albufeiras charme finder du i den gamle bydel, men også stranden medvirker hertil. Hvis du går til venstre på byens centrale strand (altså går mod øst), kommer du hurtigt til den gamle strand, hvor fiskernes flot dekorerede både ligger optrukket på stranden, og gamle fiskermænd sidder foran deres små fiskerhytter og røgter net – bare hils på, mændene vil gerne snakke.
Andre steder i byen har man måske nok været lidt for ”moderne” med arkitekturen. Albufeiras nye rådhus kan let lede dine tanker hen på bygninger, som du ellers kun ser i science fiction-film.
Der er glimrende muligheder for at få en sjov aften i byen i Albufeira.
Der er mange caféer, barer med live musik, og fantastiske restauranter, hvor man kan få dejlig mad og et godt glas øl eller vin.

Strand, hav og solskin i Albufeira

Stranden ved Albufeira pæn, ren, rolig og meget børnevenlig. Strandsandet er gyldent og lækkert, og det turkisfarvet hav indbyder til en dukkert på en varm sommerdag. Rundt om på stranden har havvandet dannet spektakulært formede klipper ved at gnave sig ind i kysten igennem mange tusind år. Der kan godt være tætpakket på den centrale strand, Praia do Peneco, men hvis du går til et stykke til hver side af stranden, finder du små bugter og små grotter, som havets bølger har skåret ind i kysten. Her er det let at finde et sted, hvor du kan være alene. Så vil du have lidt alene-tid med kæresten på stranden, er sådan en bugt et glimrende sted at gå hen.

Markeder, kakler, vandlande og smuk natur

Der er utallige aktiviteter, du kan give dig til, når du besøger Albufeira på en billig afbudsrejse, både hvis du rejser alene, som børnefamilie eller er ældre. Kan du godt lide at besøge sjove lokale markeder, har Albufeira to glimrende eksemplarer, der ligger i den nordlige del af byen.
På vejen hen til markederne er det en god idé at lægge mærke til alle de flotte kakler, som er på mange af byens huse. Disse smukke azulejos, som kaklerne hedder, kan i det hele taget ses i hele Portugal.
Vil du gerne have en aktiv ferie, kan du tage på jeep-safari, som tilbydes rundt om i byen. Du kan også besøge nogle af de mange vandlande, som ligger i området, eller du kan tage nogle timer på hesteryg og komme ud og se noget af den fantastiske natur, der er på Algarve-kysten.
Vil du have en godt ferieoplevelse, du kan diskutere med vennerne, når du kommer hjem, så skal du tage til tyrefægtning. Der ligger en lille tyrefægterarena i Albufeira, hvor du kan se opvisninger.

Tag på tur til Loulé, Tavira eller Lissabon

Vil du gerne opleve noget andet end strand, hav og liggestole, er det let for dig at tage på tur ud fra Albufeira. Der ligger en fin busstation i byen, hvorfra der går busser til hele Portugal.
Tag for eksempel et smut til byen, Loulé, hvor der er et glimrende lørdagsmarked. Besøg også byen, Tavira, der er en noget slidt men meget stemningsfuld by, hvor du let kan fare vild i byens små gader. Her er en meget smuk klosterhave, hvor det er godt at slappe lidt af. Og så har byen en utrolig flot havn, hvorfra blandt andet Vasco da Gama sejlede ud på nogle af sine eventyr.
Der er også gode busforbindelser til Portugals hovedstad, Lissabon, fra Albufeira. Lissabon er en meget smuk og seværdig by, hvor der er gode muligheder for billig overnatning, fantastisk shopping, flotte bygninger, glimrende museer, godt natteliv og alt andet, som en stor hovedstad kan tilbyde.

For ikke ret mange år siden var Portugal underlagt et meget strengt diktatur, som, gudskelov, blev fjernet i 1974. I dag mærker du dog ikke denne brutale historie, når du besøger Portugal, men det er altid rart at vide noget særligt om de steder, man besøger, og du kan bland andet se billeder og genstande fra perioden på historiske museer i for eksempel Lissabon.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Albufeira

  • Billige afbudsrejser med Bravo Tours
  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Albufeira?

Du kan rejse til Albufeira med Bravo Tours, Escapeaway, SOLFAKTOR, Spies og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Albufeira?

Du kan rejse til Albufeira fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Albufeira populære?

Ja, afbudsrejser til Albufeira er populære. Vores brugere giver Albufeira 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Albufeira her

Hvad koster afbudsrejser til Albufeira?

Prisen på afbudsrejser til Albufeira skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 3.332,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Albufeira her

Læs mere om Albufeira på vores blog