Rejser til Funchal (Madeira)

Rejser til Funchal (Madeira)

Billige rejser til Funchal (Madeira)

Charmerende Funchal på Madeira

Bedøm rejsemål
4,4
(72 bedømmelser)
Funchal er en af de sydligste byer på den skønne, portugisiske ø Madeira, som ligger ud for Marokkos kyst. I Funchal finder man nogle få, men geniale strande, hvor man under de varme sommertemperaturer bader i Atlanterhavets lyseblå, krystalklare vand.

Byen er kendt for sin kærlighed til shopping, arkitektur, sol og imødekommende mennesker, hvilket gør enhver gåtur i Funchals charmerende gader til en sjov, hyggelige og mindeværdig oplevelse. Desuden bugner Funchal af parker, gallerier, museer, caféer, restauranter, som alle er med til at gøre Funchal til en af de hyggeligste byer i Europa.

Selv den verdensberømte, nobelpristagende digter Tomas Tranströmer har skrevet et digt om sin kærlighed til byen Funchal, mens fodboldstjernen Christiano Ronaldo har elsket at bo her det meste af hans liv. Vær med til at oplev hvorfor.

Funchals omgivelser

Funchal ligger ved foden af frodig, grøn bjergskråning, hvor vandre- og cykelruter i alle sværhedsgrader er optegnet. Det kan varmt anbefales bare at gå en kort tur op af bjergskråningen, da udsigten herfra er fantastisk smuk. Mange af de lokale indbyggere finder sig tilrette på skråningens bænke i læ af de mørkegrønne træer, hvor de nyder en drink eller deres frokost. Bjerget giver også byen læ, hvilket gør Funchal til et af de varmeste steder i hele Europa.

Funchal by

En hyggelig gåtur i Funchals charmerende gader giver et godt indblik i byens lange, spændende historie. Funchal blev grundlagt allerede i 1421, og har siden det gennemgået alverdens forandringer, så bybilledet i dag fremstår som en smuk mosaik af middelalderlige kvarterer, gotiske katedraler, moderne shoppingcentre og pastelfarvede portugisiske huse.

Om aftenen, når solens lys falmer, tændes de runde gadelamper på den smukke Lido-promenade. På Lido findes nogle af Funchals bedste restauranter, barer og caféer, samt byens smukkeste udsigt.

Oplev enestående Funchal.

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Funchal (Madeira)?

Du kan rejse til Funchal (Madeira) fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterbureauer med charterrejser til Funchal (Madeira)

Billige charterrejser med Apollo
Billige charterrejser med Escapeaway
Billige charterrejser med Spies
Billige charterrejser med SunCharter
Billige charterrejser med TripX
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.