Vigtig information om Coronavirus
Afbudsrejser til Funchal (Madeira)

Afbudsrejser til Funchal (Madeira)

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige afbudsrejser til Funchal (Madeira)

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Skønne afbudsrejser til Funchal på Madeira

Bedøm rejsemål
4,5
(100 bedømmelser)
Oplev den portugisiske Atlanterhavs-ø Madeira gennem en ferie i øens største by Funchal. Øen er nok mest kendt for at være velegnet til klassiske badeferier, med luksus-solbadning på hvide sandstrande og dukkerter i azurblå bølger. Men Madeira har meget mere at tilbyde.

Certificerede dykkere og fritidssnorklere lovpriser Madeira for de mange interessante skibsvrag og smukke dyrerige koralrev. Friluftsentusiaster er vilde med at vandre i bjergene langs vandingskanalerne, levadaerne. Det er muligt at komme på jeep safari til svært fremkommelige områder, og der er bjerge at bestige for både begyndere og rutinerede klatrere.

Naturen og dyrelivet er noget ganske særligt, og især rejser mange fugleinteresserede til øen for at observere de mange tropiske fuglearter. Man kan også besøge Funchals Marine Biology Research Center, der forsker i maritim biologi og økologi, eller tage det hele lidt ovenfra og ned med en tur i byens svævebane.

Kom til Funchal på en ægte oplevelsesrejse

I selve Funchal kan man besøge Santa Clara-klostret for fransiskanske nonner – et kloster der har været i brug, siden det blev bygget i det 15. århundrede og er blevet delvist ødelagt og genopbygget i 1917. Når man står i klostrets kirkes skib, er væggene dækket af glaserede klinker fra 18. århundrede, der former det berømte ”Santa Clara-mønster”.

I byen findes også et museum for religiøse kunstværker og en velbevaret gotisk katedral fra det 15. århundrede, et atypisk lyst og smukt bygningsværk for perioden.

Udover de mange historiske steder og bygninger finder man den ægte middelhavsstemning i Funchal med et rigt handelsliv, caféer, restauranter og diskoteker. Der er shoppingcentre og lækre lokale mærkevarebutikker.

Der er små, hyggelige familiedrevne hoteller og store internationalt kendte luksushoteller. Kort sagt: I Funchal finder du noget der passer til din smag, og på Madeira finder du tidsfordriv der passer til dine interesser. Prøv at booke din afbudsrejse og find frem til eventyret i dag.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Funchal (Madeira)

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med TripX
Afbudsrejser med VERDN
Afbudsrejser med Aarhus Charter

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Funchal (Madeira)?

Du kan rejse til Funchal (Madeira) med Apollo, Eliza was here, Spies, TripX, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Funchal (Madeira)?

Du kan rejse til Funchal (Madeira) fra følgende lufthavne: København (Kastrup), Århus (Tirstrup) og Hamborg.

Er afbudsrejser til Funchal (Madeira) populære?

Ja, afbudsrejser til Funchal (Madeira) er populære. Vores brugere giver Funchal (Madeira) 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Funchal (Madeira) her
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.