Rejser til Lissabon

Rejser til Lissabon

Billige rejser til Lissabon

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Lissabon

Bedøm rejsemål (7 bedømmelser)
4.7

Den portugisiske hovedstad Lissabon er kendt for byens gamle pastelfarvede bygninger, som pryder den gamle bydel. Derudover så er noget af det, der kendetegner byen også den storslåede arkitektur, som er fra forskellige tidsperioder. På en gåtur igennem Lissabons gader kan du derfor opleve, at du mere eller mindre bevæger dig på en tidslinje af bygninger, som er designet i flere forskellige stilarter såsom middelalderstil og barokstil. Hvis du synes, at det er spændende, når en gåtur er mere end bare en gåtur, så kan du hos Travelmarket.dk finde pakkerejser med fly og hotel til Lissabon, hvor historien fylder byens gader.

Oplev unik mosaik på rejser til Lissabon

Selvom Lissabon formentlig er mest kendt for byens specielle arkitektur samt valget af farver dertil, så er byen også kendt for at rumme unik mosaik, der er en af de største turistattraktioner i byen. Denne mosaik er nemlig udstillet på det Nationale Azulejo Museum. Selve udstillingen repræsenterer historien omkring den portugisiske mosaik og består af mosaik fra fem forskellige århundreder, hvori der blev benyttet forskellige former for mosaik.

Gamle bygninger bliver til historiske landmærker

På rejser til Lissabon vil du opleve, at stort set alle de største bygninger i byen enten har spillet en stor rolle i samfundet, eller også gør de det i dag. Dette er således også grunden til, at mange af disse bygninger er blevet til historiske landmærker, da de alle på sin vis er med til at udbrede byens historie. Du kan blandt andet høre mere om byens historie ved følgende attraktioner: