Rejser til Cascais

Rejser til Cascais

Cascais er en charmerende kystby beliggende på Portugals Atlanterhavskyst. Byen ligger vest for Lissabon, og du kan nemt nå Cascais med en smuk togtur fra Lissabon. Med sin blanding af maleriske strande, lækre mad, shoppingmuligheder, seværdigheder og gode mulighed for spændende udflugter er der meget at se frem til på en rejse til Cascais.

Billige rejser til Cascais

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Cascais

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

 • Aarhus

Hotel Cascais
Hotel Cascais Værelse - adskilte senge
Cascais, Lissabonkysten, Portugal 8. dec fra København 7 nætter
3.369,- Vælg
Casa Vela Guest House
Casa Vela Guest House Dobbeltværelse
Cascais, Lissabonkysten, Portugal 9. dec fra Hamborg 7 nætter
3.809,- Vælg
Eurostars Cascais
Eurostars Cascais Dobbeltværelse (begrænset havudsigt)
Cascais, Lissabonkysten, Portugal 30. nov fra Billund 7 nætter
4.538,- Vælg
Pestana Cascais Ocean
Pestana Cascais Ocean Deluxe dobbeltværelse
Cascais, Lissabonkysten, Portugal 25. nov fra Aalborg 7 nætter
5.564,- Vælg
Hotel Cascais
Hotel Cascais Dobbeltværelse
Cascais, Lissabonkysten, Portugal 8. nov fra Aarhus 7 nætter
8.506,- Vælg

Rejser til Cascais – en kystby i naturskønne omgivelser

Cascais er en charmerende kystby beliggende på Portugals Atlanterhavskyst. Byen ligger vest for Lissabon, og du kan nemt nå Cascais med en smuk togtur fra Lissabon. Med sin blanding af maleriske strande, lækre mad, shoppingmuligheder, seværdigheder og gode mulighed for spændende udflugter er der meget at se frem til på en rejse til Cascais.

Bedste strande i Cascais og i nærheden

Cascais er hjemsted for nogle af Portugals mest spektakulære strande:

 • Carcavelos Beach er nem at komme til. Stranden er bl.a. populær blandt surfere, og vandet er klart og rent, og sandet blødt og gyldent.
 • Praia da Conceição er en smal og central strand, som er let tilgængelig fra Cascais centrum. Den er populær blandt turister og lokale, og dens beliggenhed gør det til et ideelt sted at tilbringe dagen med mad & drikke i nærheden.
 • Praia do Tamariz er beliggende tæt på Estoril, og stranden er kendt for sit ikoniske fort. Tamariz har også et pulserende natteliv med flere barer og klubber i nærheden.
 • Praia da Rainha er også kaldet Dronningens Strand. Det er en mindre strand, men samtidig en af de mest charmerende i området. Her er en afslappet atmosfære, og stranden er omgivet af klipper og har en vidunderlig udsigt over Atlanterhavet.
 • Praia do Guincho ligger lidt længere væk fra byens centrum. Guincho er kendt for sine naturskønne omgivelser, store bølger og stærke vinde, hvilket gør den populær blandt surfere og wind- og kitesurfere. Landskabet omkring stranden er også betagende.
 • Praia das Moitas er beliggende mellem Cascais og Estoril, og er populær for sin naturlige saltvandspool, som fyldes op af tidevandet.

Og er du mere til en lille strand, så besøg Praia da Ribeira, som er beliggende lige ved Cascais’ hjerte.

Mulighederne for at spise i Cascais

I Cascais kan du få autentiske portugisiske madoplevelser. Prøv f.eks. de lækre friske fisk- og skaldyrsretter – herunder også den berømte Bacalhau (torsk). Som afslutning på måltidet bør du smage de delikate Pastéis de Nata, som er små portugisiske cremetærter. Cascais byder også på et bredt udvalg af internationale køkkener.

Når du rejser til Cascais, bør du prøve en portugisisk øl som f.eks. Super Bock. Du kan også smage på landets portvin, hvor der er forskellige typer bl.a. Vintage, Tawny, Ruby og White Port. Portugal – og især byen Porto – er verdenskendt for sin portvin.

Mulighederne for at shoppe i Cascais

Der er mange shoppingmuligheder i Cascais. Rua Frederico Arouca er hovedgaden, hvor du finder alt fra moderne butikker til traditionelle markeder. Gå på opdagelse i det gamle bycentrum, hvor du finder charmerende butikker, der sælger lokalt fremstillede souvenirs og kunsthåndværk. Tag også en tur til det livlige Cascais Fish Market for at opleve den lokale atmosfære og se de friskfangede fisk.

Udflugter fra Cascais – seværdigheder og attraktioner i området

Cascais har rigtigt meget at byde på. Udforsk f.eks. den gamle historiske fæstning Citadel of Cascais, eller besøg Casa das Histórias Paula Rego, som er et kunstmuseum dedikeret til den berømte portugisiske kunstner. Museu Condes de Castro Guimarães, som rummer en samling af sjældne bøger, kunst og antikviteter er også et besøg værd. Nyd de omkringliggende haver.

Gå også en tur langs den charmerende marina og nyd stemningen og udsigten.

Cascais er et ideelt udgangspunkt for at tage på spændende udflugter. Besøg den elegante badeby Estoril, der er kendt for sit berømte kasino. Eller tag en tur til Cabo da Roca, det vestligste punkt på det europæiske kontinent, hvor du kan nyde den betagende udsigt Og er du til den rustikke kyst, kan du besøge Boca do Inferno, som er en fascinerende klippeformation, hvor bølgerne med stor kraft slår ind mod klipperne og skaber larm og resonans.

En kort køretur bringer dig til Sintra, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og som er en by fuld af historie, eventyrlige slotte og frodige haver.

Og endelig er det oplagt at tilbringe en halv eller hel dag i Lissabon.

Hvornår er det bedst at rejse til Cascais?

Det bedste tidspunkt at rejse til Cascais er typisk om foråret (april-maj) og efteråret (september-oktober), når vejret er mildt og behageligt. Temperaturen ligger normalt mellem 17°C og 25°C, hvilket er ideelt til sightseeing, strandaktiviteter og udendørs oplevelser.

Sommeren (juni-august) kan være noget varmere med temperaturer omkring 30°C, hvilket tiltrækker mange turister, og derfor medfører fyldte strande og højere priser.

Charterrejser til rejsemål i Portugal

Charterbureauer med charterrejser til Cascais

 • Billige charterrejser med Eliza was here
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies

Find rejsen til Cascais her