To personer solbader ved stranden, med blå himmel og strandparasoller i baggrunden.

Afbudsrejser til Rimini

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Rimini

Er afbudsrejser til Rimini populære?

Ja, afbudsrejser til Rimini er populære. Vores brugere giver Rimini 4,6 ud af 5 stjerner.

Bedøm rejsemål (230 bedømmelser)
4.6

Ægte sommerrejse til Rimini i Italien

Er du tilhænger af sol og strand, samt ægte italiensk sommerstemning, så skynd dig at booke en afbudsrejse til Rimini på den nordøstlige kyst af Italien. Rimini ligger lige ud til Adriaterhavet og er en kendt charterdestination beliggende i naturskønne omgivelser.

Afbudsrejsens lækre mad

Det italienske køkken er rigt på små smagsoplevelser. Foruden de traditionelle retter med frisk pasta og lækkre sprøde pizzaer, byder det også på friske oliven, ost i alle afskygninger, forskellige slags kødpålæg og spændende små tapasretter. Der fremstilles meget vin i Italien, og det kan helt klart anbefales at bestille en af de lokale vine til maden.

Eftermiddagen eller de sene aftentimer kan nydes på en lille café i selskab med en dejlig kop kaffe eller én af de mange forskellige slags italienske is, der kan købes nærmest alle steder.
Priserne er overkommelige, så det er bare med at komme afsted på den gastronomiske rejse.

Strande i Rimini

Der er op til 15 km smukke sandstrande på hver side af byen, som er markerede med de blå badeflag flere steder. Selve vejret er suverænt med temperaturer på omkring de 30 grader og mange solskinstimer, hvis du lægger afbudsrejse på rette tidspunkt.

Prøv en aktiv afbudsrejse til Rimini

Byen bærer mange steder præg af engang at have været en romersk handelsby. Der er således rig mulighed for at gå på opdagelse i datidens kulturarv. Besøg fx Tiberiusbroen, der stadig anvendes den dag i dag, og ruinerne af det gamle amfiteater.

For børn og barnlige sjæle er der mulighed for at tage i den lokale forlystelsespark eller til delfinshow, og for de øvrige aktive medlemmer, er der mulighed for alt lige fra golf og tennis til diverse sjove aktiviteter på det åbne hav. Der er et sjovt og spændende natteliv i Rimini med massere af forskellige clubs og vilde diskoteker.

Afbudsrejser All Inclusive

Rejsemål med afbudsrejser til Den Italienske Adriaterhavskyst