Byen har en imponerende kyststrækning ud til det varme Adriaterhav, hvor hele 15 kilometer alene er strande.

Rejser til Rimini

Besøg en af Italiens bedste og mest uspolerede feriebyer: Rimini. Rimini er mange italieneres foretrukne rejsedestination i deres egen ferie, hvilket har medført, at Rimini stadig har masser af den skønne, italienske charme, traditionelle mad og fantastiske vin. Rimini er en by i den nordlige del af Italien, beliggende i regionen Emilia-Romagna.
Bedøm rejsemål (97 bedømmelser)
4.5

Fantastiske Rimini

Byen har en imponerende kyststrækning ud til det varme Adriaterhav, hvor hele 15 kilometer alene er strande. Desuden var Rimini, grundet sin favorable geografiske position, en vigtig by allerede i romertiden, og har i dag mange godt bevarede og spændende historiske og kulturelle monumenter og seværdigheder.

Rimini er stadig en by i blomstrende udvikling, og når solnedgangens smukke lys falmer, åbner barer og natklubber langs stranden op for gode fester.

Med charterrejser til Rimini har alle – børn, unge, par, familier og ældre – enestående muligheder for at opleve en af Italiens mest spændende, solrige og fantastiske byer.

Riminis historiske arv

De mange historiske monumenter og museer i Rimini kan opleves til fods i denne smukke, pastelfarvede by. Bland de vigtigste er Augustusbuen, som er fra år 27 f.kr., Tiberius-broen fra starten af det 1. århundrede og det romerske amfiteater.

Under 2. verdenskrig fik Rimini en af de hårdeste medfarter i hele det italienske land i ”slaget om Rimini”. I byen findes en del monumenter og museer der beskriver denne tragiske historie.

Rimini var desuden hjemstavn for den verdensberømte filmskaber Fellini. Museet, der hylder og viser hans værker, historie og liv, er bestemt et besøg værd.

Rimini startede som moderne by, da diskoteker begyndte at dukke op langs den smukke kyststrækning. I dag findes mange af disse stadig, hvilket gør Rimini til en velbesøgt by af unge rejsende. Der findes også en del hostels til ungdommelige sjæle.

Find rejser til denne italienske perle: fantastiske Rimini.

Andre rejsemål til Den Italienske Adriaterhavskyst