Et ørkenlandskab ved solnedgang med kaktusser og lave bjerge i baggrunden.

Billige flybilletter fra København til Phoenix

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra København til Phoenix Sky Habor International

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. okt 13. okt
CPH
PHX
PHX
CPH
American Airlines 1 stop
American Airlines 2 stop
Fra kr. 3.685,- Vælg

Fra København til Phoenix

Af og til kan det være vanskeligt at vurdere hvilke flybilletter til Phoenix Sky Habor International, der er billigst, på grund af det høje antal flyselskaber der sælger rejser til denne destination. For at du er fri for at spilde din tid på det, gennemsøger vi her på Travelmarket.dk effektivt markedet for attraktive flybilletter. Gør brug af Travelmarket.dk, og få med det samme et overblik over de mest fordelagtige tilbud på flybilletter til Phoenix Sky Habor International ved at indtaste nogle enkelte kriterier. Så simpelt er det.

Ved at søge efter flybilletter til Phoenix Sky Habor International hos både lavprisselskaber, rejsebureauer og traditionelle flyselskaber finder vi det flyselskab, som har den bedste billet til PHX. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til Phoenix Sky Habor International, samt billetter til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder de billigste lokale flyforbindelser, forbindelser til andre lokaliteter i Nordamerika, samt flyrejser til oversøiske lufthavne. Hvis du vælger avanceret billetsøgning herover, kan du finde ture med stop undervejs, flere strækninger, eller få muligheder for at have afgang til en destination og hjemkomst fra en anden. Vores søgemaskine kan søge både returbilletter og enkeltbilletter (one-way billetter).

Der er en del andre lufthavne i landet.
I USA kan du også flyve til disse følgende tre lufthavne:

  • Miami,
  • New York
  • Los Angeles

I USA er der i alt 310.322.000 indbyggere. De er yderst gæstfrie og imødekommende, og der er et væld af muligheder for oplevelser i USA. Besøger du hovedstaden Washington D.C., er der stor mulighed for at gå på cafeer, tage på sightseeing, besøge indbydende restauranter og lignende. Fra Washington D.C. er der videre forbindelse til andre af USAs byer og spændende steder. Det er let og bekvemt at sammenligne flypriser til Phoenix Sky Habor International fra hundredvis af rejsehjemmesider og hurtigt finde den billigste billet til din flyrejse.

Populære lufthavne med fly til Phoenix