Et fly svæver over et kort, der viser Nordamerika, med fokus på USA og Canada.

Flyv billigt til USA − hvilken storby skal du vælge?

Birgitte Oxlund
Drømmer du om at rejse til USA − uden at betale for meget? Hvad enten du tænker på en storbyferie, fly and drive, solferie, krydstogt eller rundrejse med bus eller fly, bør du kigge med her. Du får nemlig en kort introduktion til 10 populære storbyer i USA, som du kan flyve til fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg. Samtidig får du en lavprisoversigt over billige pakkerejser og flybilletter til USA med afrejse inden for det næste år.

Nedenfor finder du aktuelle flypriser t/r og pakkerejser til 10 populære storbyer i USA. I Travelmarkets rejsesøgemaskiner kan du også selv lave en søgning efter billige flybilletter til USA og pakkerejser til USA.

Du kan vælge at klikke her og få et hurtigt overblik over en eller flere af de storbyer i USA, som du overvejer at besøge:
New YorkFort LauderdaleMiamiOrlandoLos AngelesSan FranciscoWashingtonLas VegasBostonChicago

Du klikker bare på det tilbud, som passer dig, og herefter får du vist prisen ovre i vores søgemaskine. Det er nemt at tilpasse resultatet, så det matcher dine kriterier. I venstremenuen kan du fx vælge, om din rejse må have 0 eller 3 flyskift. Du kan også sortere resultaterne efter rejsetid. Mange bruger dette filter, da det kan være attraktivt at spare en ventetid på en halv dag, selvom man muligvis skal betale lidt ekstra. Og i vores lavpriskalender kan du se, om du kan få en billigere flyrejse, hvis du flytter din rejse 1-2 dage frem eller tilbage.

Husk dog, at mange af de billige flybilletter til USA er ekskl. bagage og mad.

Vær opmærksom på, at priserne er fundet af vores brugere i løbet af de sidste 48 timer, og de kan derfor have ændret sig. Hvis ingen brugere har søgt priser til en bestemt storby de sidste 48 timer, vil der desværre ikke blive vist priser til byen i listen herunder. Priserne vil derfor variere fra dag til dag, og du kan sagtens være heldig at finde lavere priser for andre datoer, når du selv laver en søgning.

Storbyferie i New York

En travl byscene med mange mennesker omringet af høje bygninger og store reklameskilte under en klar himmel.

Hvem drømmer ikke om at komme til New York? Og det er uanset, om du aldrig før har besøgt The big Apple, eller om du har udforsket byen utallige gange. New York slipper nemlig ind under huden på dig, og det er en følelse, du sagtens kan blive afhængig af.

Hvis du besøger New York for første gang, så bør du helt klart opleve klassikere som Empire State Building, Central Park, Fifth Avenue, Museum of Modern Art og Ground Zero. Det er selvfølgelig også obligatorisk at tage en sejltur fra Manhattans sydspids, Battery Park, ud til Frihedsgudinden på Liberty Island. En anden næsten obligatorisk oplevelse er at opleve en af de berømte musicals på Broadway. I min pure ungdom så jeg Les Miserables sammen med en veninde, og jeg kan stadig finde på at sætte cd’en på og mindes.

Derudover er der selvfølgelig rige muligheder for at powershoppe i de forskellige kvarterer, hvis du har sådanne lyster.

Endelig er New York et stort madmekka og derfor et slaraffenland for mig, fordi jeg elsker at opspore gode madoplevelser på mine rejser. Hvis du vil finde inspiration til madoplevelser på din tur til New York, kan du fx besøge Lonely Planets hjemmeside eller gå på Internettet og finde Anne Hjernøs og Jamie Olivers madprogrammer fra New York. Du kan også downloade Tripadvisors app og lade den vejlede dig, når du står og er lækkersulten på et gadehjørne i Manhattan.

Læs også: Rejsebudget til New York – hold styr på udgifterne
Læs også: Storbyferie i New York – se de bedste tips og tilbud
Læs også: New York for første gang? 4 tips til nybegyndere

Billige Flybilletter til New York

Norwegian og SAS har ofte billige direkte flybilletter til New York. Hvis du ikke har noget imod at lave en mellemlanding, er Norwegian, Icelandair, KLM, Air France og British Airways et godt valg.

København - New YorkFra 1.866,-Vælg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine – I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer og afrejselufthavn m.m.)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til New York her.

Billige Pakkerejser til New York

Pod Times Square
New YorkPod Times SquareUSA (3 nætter)Værelse (Accessible)
5.908,-Vælg
Holiday Inn New York City - Wall Street
New YorkHoliday Inn New York City - Wall StreetUSA (3 nætter)Standard
6.165,-Vælg
Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotelkategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til New York her eller kig efter en storbyferie til New York her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Ferie i Florida

En natteby med oplyste skyskrabere og palmetræer ved en sø.

Jeg har ikke selv besøgt Florida. Men alle de personer, som jeg kender, som har været på ferie der, har været meget betagende af Floridas klima, oplevelser og atmosfære.

Takket være det solrige klima kan du besøge Florida hele året. Amerikanerne selv foretrækker perioden fra december til marts, og derfor er hotellerne billigere resten af året. Den tropiske varme topper dog i juni, juli og august. Derfor er forår og efterår et godt alternativ.

Rejser du til Florida, kan du flyve til enten Fort Lauderdale, Miami eller Orlando.

Du kan svømme med legesyge delfiner eller opleve et rigt dyre- og fugleliv og en storslået natur i nationalparken Everglades. Er du til golf, har Florida et utal af lækre golfbaner. På de flotte kyststrækninger mod Atlanterhavet og Den Mexicanske Golf kan du nyde kilometer af badestrande.

Storbyferie i Fort Lauderdale

En samling af luksuriøse villaer med røde tegltage beliggende ved en vandkanal med adskillige både fortøjret, omgivet af frodig vegetation og en større by i baggrunden.

Fort Lauderdale er en flot, spændende og levende kystby, som hvert år besøges af 7,5 millioner turister. Storbyen kaldes ofte Floridas venedig, og her kan du opleve:

– Kilometerlange hvide sandstrande, hvor hele familien kan boltre sig
– En stemningsfuld strandpromenade med restauranter og caféer
– Glimmer, luksus og shopping i lange baner
– Mange charmerende kanaler, hvor du kan tage på sejltur
– Et sandt eldorado for dig, som går efter snorkling og dykning

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Storbyferie i Miami

En livreddertårn står på en sandstrand med et farverigt himmellandskab ved solnedgang i baggrunden.

Miami er Floridas mest berømte badeby og lig med ferie, fest og farver. Her finder du bl.a.:

– Brede, veltrimmede strande med høje palmer og pangfarvede livredderskure på Miami Beach.
– Uanede shoppemuligheder i Lincoln Road Mall eller på Ocean Drive
– Et hektisk natteliv med dunkende rytmer og sjove drinks
– Design district med kunstgallerier, møbelbutikker og gode restauranter
– Little Havana, et autentisk cubansk område

Hvis du vil opleve tropeparadiset Key West, kører du blot et par timer syd for Miami. Vejen dertil er en af de mest spektakulære køreture i verden.

En anden mulighed er et besøg i Everglades National Park, hvor du bl.a. kan se alligatorer.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Storbyferie i Orlando

Det er ikke for ingenting, at Orlando kaldes for USA’s forlystelsesmekka nr. 1. Orlando er nemlig ikke en traditionel by med et centrum, men derimod et kæmpe areal med forskellige centre og forlystelsesparker, som forbindes af en række motorveje. Her finder du bl.a. de berømte temaparker: Universal studios, SeaWorld og Walt Disneys Magic Kingdom. Hovedfærdselsåren for turister i Orlando er International Drive, hvor du finder en mangfoldighed af hoteller, moteller, restauranter, shoppingcentre, biografer og diverse forlystelser.

Hvis du gerne vil udforske Floridas dyreliv, kan du fx besøge Gatorland, hvor du kan se nærmere på Floridas berygtede alligatorer. Du kan også tage en sejltur, hvor de nysgerrige og legesyge delfiner.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Så kan du lave din egen søgning på flybilletter til Orlando eller Miami/Fort Lauderdale.

Billige Pakkerejser til Florida

Rosen Inn International
OrlandoRosen Inn InternationalUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
5.930,-Vælg
May-Dee Suites
Fort LauderdaleMay-Dee SuitesUSA (7 nætter)Standard Suite
6.205,-Vælg
Sea Club Resort
Fort LauderdaleSea Club ResortUSA (7 nætter)Standard
6.255,-Vælg
The Meridian Hotel, Miami Beach
Miami BeachThe Meridian Hotel, Miami BeachUSA (8 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
6.315,-Vælg
Doral Inn & Suites, Miami Airport West
MiamiDoral Inn & Suites, Miami Airport WestUSA (7 nætter)Standard Junior Suite
6.335,-Vælg
Hotel YVE Miami
MiamiHotel YVE MiamiUSA (7 nætter)Dobbeltværelse King
6.415,-Vælg
Seaside Hotel
Miami BeachSeaside HotelUSA (7 nætter)Studio - queensize-seng
6.416,-Vælg
DoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorld
OrlandoDoubleTree by Hilton Hotel Orlando at SeaWorldUSA (7 nætter)Dobbeltværelse
7.297,-Vælg
Hilton Garden Inn Key West / The Keys Collection
Key WestHilton Garden Inn Key West / The Keys CollectionUSA (7 nætter)Dobbeltværelse King
7.865,-Vælg
Fitch Lodge
Key WestFitch LodgeUSA (7 nætter)Dobbeltværelse (Dobbeltseng) Queen bed
15.445,-Vælg
Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotekategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til Florida her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, destinationer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Læs også: Storbyferie i Miami – Se de bedste tips og tilbud
Læs også Hvad koster flybilletter til Florida? – hvornår er det bedst at rejse dertil?
Læs også: Familieferie i USA – Orlando er det ultimative sted

Hvis du planlægger en længere ferie, vil det være oplagt at kombinere din rejse til Florida med et krydstogt til fx. Caribien. Du kan stå på et af de mange krydstogtsskibe, som sejler ud fra Miami eller Fort Lauderdale. Du kan blive inspireret af de mange tilbud, som findes i vores temasøgemaskine.

Ferie i Californien

En bro strækker sig over en dyb kløft langs en klippekyst med grønt landskab og blåt hav under en klar himmel.

Californien er en af de mest populære destinationer, når det drejer sig om kør-selv rundrejser i USA. Men nu hvor det er blevet billigere at flyve til solskinsstaten, er der også mange, som tager på storbyferie til Los Angeles eller San Francisco.


Hvis du vil planlægge en kør-selv-rundrejse i Californien, kan jeg anbefale, at du starter rejsen i enten syd (Los Angeles) eller nord (San Francisco) og flyver hjem fra den modsatte ende af staten. Du kan søge efter dine flybilletter i vores udvidede flysøgemaskiner her. Vælg blot rejsetypen “Flere rejsemål” under søgefelterne.

Læs også: Rejsebudget til det vestlige USA – Roadtrip med familien
Læs også: Sommerferie i Californien – se de billigste flybilletter

Storbyferie i Los Angeles

Gadeskiltet til Los Angeles foran høje bygninger, en palme og et trafiksignal.

Los Angeles er en af de mest populære storbyer i USA. Og i Englenes by kan du både opleve glamour, luksus, hippiestemning og skøn natur, og disse syv steder skal du helt sikkert opleve:

1. Se stjernerne i fortovet langs Hollywood Boulevard og skimte Hollywood skiltet i det fjerne.
2. Komme bag filmfacaderne i Universal studios.
3. Slentre langs strandpromenade i Venice Beach.
4. Tjekke de rige kunder og deres luksusbiler på Rodeo Drive.
5. Booke en guidet tur gennem Beverly Hills.
6. Køre ud til kysten og nyde det hippe strandliv i Santa Monica. Hvis du har masser af tid, kan du jo tage hele den overvældende smukke rute ad Highway 1 til San Francisco.
7. Slappe af i Pasadena, en kulturel oase med masser af hyggelige butikker og cafeer. (Ja, det er mange år siden, men jeg kan huske, at jeg købte den femte og helt nye bog i Harry Potter serien i en af Pasadenas charmerende boghandler).

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Los Angeles her.


Hvis du kan afsætte tid til det, vil jeg kraftigt anbefale, at du køber et billigt fly til en eller flere af de fantastiske øer i Hawaii-gruppen. Da min mand og jeg rejste rundt i USA, fløj vi fra Los Angeles til Big Island (den yngste ø, som er lidt gold og hvor du stadig kan opleve en levende vulkan) og derefter til Kauai (den ældste ø, som er utroligt grøn og frodig) Find dine flybilletter til Hawaii her.

Læs også: Storbyferie i Los Angeles – de bedste tips og tilbud

Storbyferie i San Francisco:

En stor rød bro strækker sig over en bugt med bakker i baggrunden og træer i forgrunden.

San Francisco er mere afslappet end Los Angeles og en overskuelig by at navigere i, og byens mange farverige kvarterer giver San Francisco en helt speciel puls og stemning. Tre af de steder, som gjorde et stort indtryk på mig, og som jeg aldrig har glemt er:

1. Pier 39 og Fishermans Wharf, Hvor du vil nyde at slentre langs havnepromenaden og opleve sælerne og søløverne, som ligger og slikker sol på en af molerne. Så kan I holde en pause og smage på skaldyr eller en skøn fiskesuppe (chowder) i en af mange hyggelige fiskeboder.

2. Castro: De homoseksuelles højborg er et festfyrværkeri af regnbuefarver og højt humør. Et af de bedste tidspunkter til et besøg er om eftermiddagen, hvor du først kan du slentre i de spektakulære gader og ose i specialbutikkerne. Derefter kan du sætte dig på en af de hyggelige cafeer, læne dig tilbage, og nyde den helt specielle stemning.

3. Chinatown, som ligger i hjertet af San Francisco er en af de største og mest kompakte Chinatowns uden for Asien.  Kvarteret er mindst lige så farverigt som Castro og meget autentisk. Chinatown er mest levende på en hverdagsformiddag, hvor de lokale kinesere er ude på indkøb. Hvis du bliver sulten, så gå ind på en restaurant, hvor mange kinesere selv spiser. Det er ofte et tegn på, at maden er god. Hold diskret øje med, hvad de bestiller. Hvis du ser en lækker ret, kan du fortælle tjeneren, at du gerne vil bestille det samme.

Et must på dit besøg i San Francisco er helt sikkert en tur med de kabeltrukne sporvogne op og ned ad byens stejle gader. En anden sjov og fantastisk oplevelse er at cykle ud til San Franciscos vartegn, Golden Gate.

Samtidig er San Francisco et perfekt udgangspunkt for store naturoplevelser, for eksempel i Yosemite nationalpark og vinudflugter til Sonoma County og Napa Valley

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til San Francisco her.

Læs også: Storbyferie i San Francisco – De bedste rejsetips og tilbud

Billige Pakkerejser til Californien

Hilton San Francisco Union Square
San FranciscoHilton San Francisco Union SquareUSA (7 nætter)DOBBELT CLASSIC
10.795,-Vælg
Zephyr Hotel
San FranciscoZephyr HotelUSA (7 nætter)Værelse - 1 kingsize-seng
11.395,-Vælg

Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotekategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til Californien her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, destinationer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Læs også: Tre skønne storbyer i Californien – det skal du se

Storbyferie i Washington D.C.:

Skylinen i Washington D.C. med Lincoln Memorial, Washington Monument og Capitol-bygningen oplyst af den nedgående sol.

Med sine brede parker, boulevarder og monumenter emmer Washington D.C. af historiens vingesus.

Det er næsten med ærefrygt, at du besøger steder som Arlington kirkegården med de mange hvide gravsten, Det Hvide Hus, Washington monumentet, Lincoln memorial og Capitol på Capitol Hill.

Når du trænger til at slappe af oven på en lang dag med historie og kultur, kan jeg varmt anbefale, at du besøger det stemningsfyldte Georgetown. Dette kvarter er det nærmeste, Washington kommer på en gammel bydel med hyggelige gader, shopping, barer, cafeer og restauranter og spillesteder.

Hvis du ønsker at køre videre fra Washington D.C., kan du fx. vælge ruten til Philadelphia, som følger Interstate 95. Her kommer du bl.a. forbi Baltimore i Maryland og Wilmington i Delaware.

Billige flybilletter til Washington

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Washington D.C. her.

Billige Pakkerejser til Washington

Omni Shoreham Hotel
WashingtonOmni Shoreham HotelUSA (4 nætter)Dobbeltværelse (Dobbeltseng) Queen bed
11.245,-Vælg
Yours Truly DC (Ex: The Wink Hotel)
WashingtonYours Truly DC (Ex: The Wink Hotel)USA (4 nætter)Dobbeltværelse
11.695,-Vælg

Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotelkategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til Washington her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, destinationer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Storbyferie i Las Vegas:

Velkomstskiltet til Las Vegas med lysende bogstaver og en stjerne øverst ses oplyst i aftenlyset, mens hotelbygninger kan ses i baggrunden.

Las Vegas er byen, som aldrig sover. Jeg glemmer aldrig mit først møde med Las Vegas. Min mand og jeg havde kørt hele natten fra Los Angeles og ankom lige før daggry kl. 6 om morgenen. Men allerede i god afstand kunne vi se lysene fra byen, og der gik en del mennesker i gaderne.

Du skal selvfølgelig finde et hotel på The Strip eller i nærheden, så du kan gå rundt og nyde aftenstemningen og de overvældende kasinohoteller på den overbelyste Las Vegas Boulevard.

Det er også oplagt at booke et show eller en koncert med en verdenskendte kunstner såsom Celine Dion, Elton John eller Tom Jones.

Noget af det, der overraskede mig, var de mange aktiviteter, som henvendte sig til børn såsom tivolier og mærkevarebutikker med tøj og disneyfigurer.

Hvis du ønsker at køre videre fra Las Vegas, har du ikke langt til Californien eller nationalparker såsom Grand Canyon og Yosemite.

Billige flybilletter til Las Vegas

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Las Vegas her.

Billige Pakkerejser til Las Vegas

Excalibur Hotel and Casino
Las VegasExcalibur Hotel and CasinoUSA (4 nætter)Queen/Queen - Royal - Tower
7.595,-Vælg
Luxor Hotel
Las VegasLuxor HotelUSA (5 nætter)Værelse
7.995,-Vælg

Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotekategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til Las Vegas her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, destinationer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Storbyferie i Boston

Sejlskibe på vandet med en by i baggrunden, hvor høje bygninger rager op mod den klare himmel.

I området nord for populære New York finder du Boston, som er den uofficielle hovedstad i New England.

Boston er et skattekammer for dig, som er historieinteresseret. Storbyen er nemlig en af USA’s ældste byer – grundlagt helt tilbage i 1630. Det er en af de få amerikanske storbyer, som er kendt for sine historiske kvarterer. Dog skal du lede lidt rundt i downtown for at få øje på de gamle britiske bygninger.

Det var her, at frihedskrigen mellem englænderne og amerikanerne startede. Du kan opleve Bostons mange historiske begivenheder på en 5 km. lang rundtur i byen, The Freedom Trail.

Med sine hyggelige grønne parker, et rigt studieliv og en livlig havnefront med gadecaféer og autentiske fiskerestauranter kommer du hurtigt til at holde af denne amerikanske storby.

Seks ting, som Boston også er kendt for:

– Harvard University, USAs ældste universitet.
– Sams Bar, verdens vel nok mest berømte tv-bar, som hvert år besøges af over en million turister
– Beacon Hill, et hyggeligt og nostalgisk kvarter med små stenbelagte gader i gammel stil
– Boston Harbor Islands, 34 øer med skønne sandstrande og vandreruter
– Boston Red Sox, byens legendariske Baseball-hold
– Football-holdet New England Patriots – Oplev den begejstrede stemning til holdets hjemmekampe i NFL.

Boston er også et oplagt rejsemål, hvis du vil på en naturskøn kør-selv-ferie i USA. I det omkringliggende New England kan du køre igennem fantastiske landskaber og overnatte på hyggelige kroer. Derudover kan du fx komme på hvalsafari, outletshoppe og spise lækre hummere. Denne kør-selv-ferie er især populær om efteråret, hvor naturen er iklædt billedskønne efterårsfarver.

Billige flybilletter til Boston

København - Boston (Gen E L Logan International)Fra 2.074,-Vælg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Boston her.

Rejs billigt til flere populære storbyer i USA

To personer sidder på en bænk og ser ud over vandet med en bys skyline i baggrunden.

Det er overraskende så billigt du faktisk kan komme til mange storbyer i USA, som man umiddelbart ville forvente, var langt dyrere at besøge.

Rejs billigt til Chicago

Chicago er den tredjestørste by i USA. Byen er lidt overset, og det er synd, fordi den er på mange måder mere autentisk amerikansk end New York City og Los Angeles. Tjek udvalget af billige rejser til Chicago her:

Billige flybilletter til Chicago

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Chicago her.

Billige Pakkerejser til Chicago

Jaslin Hotel
Chicago (US)Jaslin HotelUSA (3 nætter)Standardværelse - 1 queensize-seng
7.395,-Vælg
La Quinta Inn And Suites by Wyndham Chicago Downto
Chicago (US)La Quinta Inn And Suites by Wyndham Chicago DowntoUSA (3 nætter)Dobbeltværelse (Dobbeltseng) King bed
8.195,-Vælg

Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotekategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til Chicago her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, destinationer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Rejs billigt til Texas

Houston og Dallas er de to mest populære storbyer i Texas. Jeg har selv boet i Houston et halvt år. Og min familie og jeg tog på mange udflugter og oplevede de store vidder, små hyggelige cowboybyer og andre populære texanske storbyer som Austin, San Antonio og Dallas. Det var til tider lidt lige som at vandre i personerne fra Dallas’ og Dollars’ fodspor.

Billige flybilletter til Houston


(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billige flybilletter til Dallas

København - DallasFra 3.754,-Vælg

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til Texas her.

Rejs billigt til New Orleans

En rød sporvogn kører forbi farverige bygninger på en solrig dag.

Tænk, at du også kan komme forholdvist billigt til den sagnomspundne og helt igennem fortryllende storby New Orleans.

Jeg besøgte New Orleans for nogle år siden sammen med min familie, og den ægte og fine sydstatsstemning i de gamle kvarterer er der stadigvæk, kan jeg love dig. Og den krydrede og velsmagende madkultur er også værd at stifte bekendtskab med.

Hvis du bevæger dig lidt uden for New Orleans, kan du besøge flere historiske plantager, som du måske husker dem fra sydstatsfilm som Borte med blæsten.

Billige flybilletter til New Orleans

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til New Orleans her.

Alle de angivne flypriser med med direkte fly t/r, eksklusiv gebyrer for bagage, sædevalg m.m.

Søg selv efter billige flybilletter til USA

Du kan selv lave en søgning efter billige flybilletter til USA her.

Hoteller i populære storbyer i USA

Du kan også søge efter hoteller i USA i Travelmarkets hotelsøgemaskine.

Pakkerejser til USA

Et alternativ til at købe flybilletter og hoteller separat er, at du køber en pakkerejse til USA, som inkluderer fly t/r og hotel. Samtidig er rejsen dækket af rejsegarantifonden. Søg efter pakkerejser til USA i Travelmarkets søgemaskine med pakkerejser og charterrejser.

Temarejser til USA

Hvis du ikke selv ønsker at arrangere din rejse til USA, findes der heldigvis masser af selskaber, der gerne vil hjælpe dig. Klik videre til vores søgemaskine med temarejser, hvor du blandt andet kan finde rejsetilbud inden for temaerne fly & drive, krydstogter, storbyferie og rundrejser.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / kvnch
New York © istockphoto / Mlenny
Boston © istockphoto / DenisTangneyJr
California © istockphoto / Spondylolithesis
Los Angeles © istockphoto /LUNAMARINA
San Francisco © istockphoto /coleong
Washington D.C. © istockphoto / sborisov
Florida © istockphoto / Songquan Deng
Miami © istockphoto /Songquan Deng
Fort Lauderdale © istockphoto / dsabo
New Orleans © istockphoto / Pawel Gaul


 

Relaterede artiklerKommentarer til indlægget

 1. Er lige kommet hjem fra en fantastisk tur i Texas. Synes det er rigtig ærgerligt at den stat bliver overset når man taler USA. Der er masser af fede oplevelser, søde lokale mennesker der er nemme at komme i kontakt med og flybilletter der på ingen måde sprænger budgetet.

  Vh Christina Nielsen

  • Hej Christina,
   Mange tak for din kommentar, og ja, du har fuldstændig ret i, at Texas er fuld af fantastiske oplevelser og søde lokale mennesker. Jeg har selv boet der i seks måneder og vil være opmærksom på at huske Texas, når jeg på et tidspunkt skal opdatere denne artikel.

   Mange hilsner Birgitte, Travelmarket

 2. Hej. Har rejst i 60 lande, kør selv USA, krydstogter, Carribien, Sydamerika, Mexico, Asien, Østersøen, Gennem Panamakanalen, to gange, både den ene og den anden vej. Bestiller altid flybiletter gennem travelmarket. Start med at booke fly et par dage før og efter krydstogtet, så når man også at opleve byerne man kommer i havn. Krydstogt er bare det bedste. Stærkt vanedannende. Prøv det.

  • Hej Susanne,
   Mange tak for din fine kommentar med gode råd både om flybilletter og krydstogtsferier. Det er skønt at høre, at en globetrotter som dig har god brug af vores flysøgemaskine. Fortsat rigtig god rejselyst!

   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. – glæder mig til at modtage og se Jeres rejse-skriv
  Mvh
  Jens Kjems

  • Hej jens,
   mange tak for din kommentar. Jeg formoder, at du mener vores nyhedsbrev. Jeg vil også glæde mig til at sende det første til dig, som jo kommer på fredag. Nyhedsbrevene, som du modtager om fredagen, indeholder gode tilbud på rejser fra forskellige rejsebureauer og flyselskaber, som er fundet af vores eksperter. Hver tirsdag får du et nyhedsbrev med rejseinspiration og rejseråd og gode tilbud, som passer til emnet. Hvis du i en periode kun ønsker et af nyhedsbrevene. Kan du klikke på “Ændre e-mailindstillinger” for neden i et af nyhedsbrevene og fravælge det ene nyhedsbrev. Rigtig god fornøjelse!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.