Billige flybiletter i efteråret

Storbyferie i efteråret 2023 – tjek vejret, events og billige rejsetilbud til 25 storbyer

Birgitte Oxlund
Planlægger du at tage på en skøn storbyferie i efteråret, og er du fleksibel i forhold til afrejsedatoen? Her finder du efterårsklimaet og ting du skal se i 25 storbyer. Samtidig får du et godt overblik over prisniveauet på billige flybilletter og pakkerejser i efteråret 2023. Her kan du hurtigt finde en billig storbyferie.

Har du allerede en bestemt storby i tankerne?

Så klik på storbyen her:
AmsterdamAthenBangkokBarcelonaBerlinBruxellesBudapestDublinEdinburghIstanbulKrakowLissabonLondonMadridMálagaMilanoNew YorkPalma de MallorcaParisPragReykjavikRomStockholmTallinnWien

Foretrækker du en lækker pakkerejse i efteråret 2023

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedatoen, kan du få en superbillig 4-stjernet pakkerejse i efteråret. Tjek denne lavprisoversigt med pakkerejser, som inkluderer fly og 4-stjernet hotel til London, Rom, Berlin, Krakow, Lissabon og en masse andre populære storbyer.

Blev din favoritby ikke nævnt?

Du kan vælge enten at søge efter billige flybilletter til storbyen i Travelmarkets flysøgemaskine. Eller du kan vælge at læse videre og måske finde en anden storby, som både har et godt efterårsklima og er billig at flyve til.

Læs også: Storbyferie i september – Tjek billige flybilletter og vejret her
Læs også: Storbyferie i oktober – Se temperaturer og flypriser her
Læs også: Storbyferie i november – Tjek billige flybilletter og vejret her

Hvorfor skal du tage på storbyferie i efteråret

Om efteråret – især i september og oktober – er der højsæson for storbyferier. En storbyferie i Sydeuropa giver dig fx mulighed for en ekstra lille sommerferie, fordi temperaturerne stadig kan nå op omkring de 20 grader. Her kan du gå uden overtøj og sidde på en hyggelig café og nyde folkelivet omkring dig.

billig storbyferie i efteråretI Nordeuropas storbyer kan du være heldig at opleve perioder med solskin og pæne temperaturer. Samtidig har du rig mulighed for at shoppe og gå på museer, hvis vejret skulle drille.

Flere af Europas hovedstæder afholder også forskellige kulturelle arrangementer i efteråret. I starten af oktober fejrer Berlin fx sin nationaldag, og omkring samme tid afholder Paris sin årlige kulturfestival “Nuit blanche”.

Her kan du Sammenlign ferieboliger i hele verden.

I oversigten herunder finder du 19 storbyer, som er nævnt i alfabetisk rækkefølge. Du kan derfor hurtigt finde de byer, som du overvejer at rejse til.

Hvordan booker du de billige flybilletter til en billig storbyferie i efteråret?

Klik på de flybilletter, som passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også se vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst. Når du har fundet de helt rigtige flybilletter, klikker du videre over til rejsebureauet, hvor du booker og køber flybilletterne.

Nedenstående priser er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

Foretrækker du en pakkerejse, som inkluderer fly og hotel, kan du også finde tilbud til din favoritby.

Efterårsferie i Amsterdam

billig storbyferie i efterårsferien

Efterårsvejret i Amsterdam er kendetegnet ved at være mildt, vådt og køligt. Du kan dog også være heldig at opleve “indian summer” med perioder med forholdsvis høje temperaturer. Læs mere under tilbuddene.

Flybilletter til Amsterdam i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AmsterdamFra 701,-Vælg
Billund - AmsterdamFra 1.277,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Amsterdam her.

Billige pakkerejser til Amsterdam i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Hotel Not Hotel Amsterdam
AmsterdamHotel Not Hotel AmsterdamHolland (3 nætter)Standard økonomi
2.085,-Vælg
Q-Factory-Hotel
AmsterdamQ-Factory-HotelHolland (3 nætter)Standard Twinrom
2.145,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Amsterdam i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Amsterdam om efteråret

I september kan temperaturerne svinge mellem 10 og 18 grader. Temperaturen i oktober når sjældent over 12-13 grader, og i november skal du ikke forvente mere end højest 9-10 grader på de varmeste dage.

Hvad kan du opleve i Amsterdam?

Om efteråret er Amsterdam smukt klædt i gyldne nuancer, som du kan nyde i byens mange grønne områder. Afhængig af vejret kan du gå på opdagelse i de mange museer eller langs byens mange kanaler.

Når du trænger til at slappe af, kan du vælge imellem et stort udvalg af stemningsfulde caféer, etniske restauranter, levende natklubber og hyggelige musiksteder.

Læs også: Storbyferie i Amsterdam – her er de bedste rejsetips og tilbud

Efterårsferie i Athen

billig Storbyferie i efteråret

Athen er en af de storbyer, som er bedst at besøge om foråret eller efteråret. Om sommeren når temperaturerne i byen nemlig nemt op på 35-40 grader.

Flybilletter til Athen i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AthenFra 1.264,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Athen her.

Billige pakkerejser til Athen i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

The Athens Art Hotel
AthenThe Athens Art HotelGrækenland (4 nætter)Dobbeltværelse
2.223,-Vælg
Hotel Palmyra Beach
AthenHotel Palmyra BeachGrækenland (3 nætter)Superior
2.460,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Athen i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Athen om efteråret

I september er vejret i Athen tørt, varmt og solrigt. Temperaturerne svinger mellem 21-30 grader, og nætterne har en gennemsnitstemperatur på 19 grader. I oktober måned er vejret stadig lunt med temperaturer mellem 14-25 grader og 15 grader i aften- og nattetimerne. Temperaturen i november falder til 10-19 grader i dagstimerne og 12 grader om natten.

Samtidig må du være forberedt på, at vejret allerede fra starten af oktober begynder at blive noget mere vådt. Regnen kommer dog ofte i nogle korte kraftige skyl, hvorefter solen igen kommer frem.

Hvad kan du opleve i Athen?

Vælger du at tage til Athen, vil du opleve en farverig metropol med alt, hvad hjertet kan begære af butikker, attraktioner, restauranter, kulturoplevelser og parker.

Athen er en af de byer, hvor du kan kombinere din storbyferie med badeferie, og i september og oktober er vandet med sine henholdsvis 24 og 21 grader stadig behageligt.

Læs også: Athen, en lidt overset storbyperle
Læs også: Storbyferie i Athen – her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Bangkok

Efterårsferie i Bangkok

Det betyder noget, i hvilken efterårsmåned du vælger at rejse til Bangkok. Læs derfor videre og tjek vejret i din den måned, hvor du ønsker at rejse.

Flybilletter til Bangkok i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BangkokFra 4.706,-Vælg
Aalborg - BangkokFra 6.582,-Vælg
Billund - BangkokFra 15.599,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Bangkok her.

Eller se flypriser til Bangkok i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Billige pakkerejser til Bangkok i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

OYO 75385 HOTEL WIN LONG
BangkokOYO 75385 HOTEL WIN LONGThailand (6 nætter)Dobbelt 1 eller 2 senge STANDARD
6.595,-Vælg
Forum Park Hotel
BangkokForum Park HotelThailand (6 nætter)Dobbelt 1 eller 2 senge DELUXE MED BALKON
6.695,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Bangkok i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Bangkok om efteråret

September og oktober hører til regntiden i Thailand, det er henholdsvist den mest regnfulde og anden mest regnfulde måned på året. Heldagsregn er dog meget sjælden i Bangkok, og det betyder, at det kun regner få timer ad gangen og mest sidst på dagen eller om natten. Gennemsnitstemperaturen ligger på 32 grader i begge måneder.

Rejser du til Bangkok i november, besøger du storbyen i den “kolde” og mest populære periode. Temperaturen i Bangkok når nemlig ofte op på 30-31 grader.

Læs også: Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Hvad kan du opleve i Bangkok?

De største seværdigheder i Bangkok er vel nok de mange buddhistiske templer med guldbelagte tage og udskæringer. Det smukkeste og mest besøgte er Grand Palace, som kan anbefales at besøge templet tidligt om morgenen, hvor der er færre turister.

Andre fantastiske oplevelser:

 • Tag på sejltur på Bangkoks fine kanaler og på Chao Praya-floden.
 • Besøg Bangkoks Chinatown med de små markedsgader og den fantastiske gademad.
 • Shop amok i de moderne shoppingcentre eller på de store lokale markeder fx Chatuchak Weekend Market med mere end 15.000 boder.
 • Besøgt Wat Mahathat, som er et smukt og ofte overset tempel.

Arrangementer i Bangkok om efteråret

Besøger du Bangkok i november, kommer du til at opleve den fantatiske festival Loy Krathong. Tjek datoer på Google. De mest kendte og overvældende ritualer i festivallen er, at:

 • Små smuktfoldede “bananbåde” søsættes i en kanal eller flod. Sammen med bådene forsvinder sidste års synder og ulykke, og man kan starte på en frisk.
 • Tusindvis af lysende papirlanterner sendes op i himlen. Sammen med lanternerne følger et ønske og håb om fremtiden fra den enkelte afsender.

Læs også: Storbyferie i Bangkok – her er de bedste rejsetips og tilbud

Læs også: Luksus i Bangkok for livsnydere – Sådan gør du

Efterårsferie i Barcelona

Efterårsferie i Barcelona

Ønsker du at forlænge sommeren, kan du fx tage til Barcelona i efteråret.

Flybilletter til Barcelona i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BarcelonaFra 218,-Vælg
København - BarcelonaFra 477,-Vælg
Aalborg - BarcelonaFra 1.523,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Barcelona her.

Billige pakkerejser til Barcelona i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Alimara
BarcelonaAlimaraSpanien (3 nætter)Værelse
1.738,-Vælg
Sunotel Aston Hotel
BarcelonaSunotel Aston HotelSpanien (3 nætter)Standard økonomi
1.745,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Barcelona i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Barcelona om efteråret

I september måned ligger ligger temperaturen et pænt stykke over 20 grader. I oktober og november begynder efteråret dog at sætte ind med gennemsnitstemperaturer på mellem 16 og 18 grader. Ligesom i Athen afbrydes solskinsvejret til tider af nedbør – dog mest i form af korte byger, som ofte opfattes som en forfriskende pause. Nætterne kan være kølige, så husk at pakke en jakke sammen med paraplyen.

Hvad kan du opleve i Barcelona?

Barcelona er utroligt populær, når danskerne tager på storbyferie i efteråret. Årsagen er, at den katalonske storby byder på en virkelig skøn kombination af kultur, sport og shopping samt et godt restaurant- og barliv i rigtig sydeuropæisk stemning.

Det skønne efterårsvejr i Barcelona indbyder til lange gåture med naturlige stop i de mange parker og hyggelige plazzaer, og alle steder vil du opleve ny og gammel arkitektur af højeste kvalitet. Den officielle badesæson går helt frem til 15. november, så hvad vil være mere naturligt end at slutte gåturen af med en tur i vandet ved stranden, som ligger i udkanten af byen.

Arrangementer i Barcelona om efteråret

Hvis du vil på efterårsferie i Barcelona, vil det være oplagt at besøge byen i slutningen af september (Tjek datoer på Google). Her afholdes den største årlige byfest Festa de la Mercè, som bl.a. byder på fyrværkeri, koncerter med rock, jazz og salsa og optog med ildpustende drager og dristige akrobater.

Læs også: Den perfekte (herre)fodboldtur
Læs også: Storbyferie i Barcelona – 10 ting, som du bare skal se

Læs også: Storbyferie i Barcelona – her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Berlin

Efterårsferie i Berlin

Berlin er min favoritstorby, og jeg kan klart anbefale dig at besøge Berlin i efterårsferien.

Flybilletter til Berlin i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BerlinFra 429,-Vælg
København - BerlinFra 462,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Berlin her.

Eller klik her, og se de billigste flybilletter til Berlin i din rejsemåned.

Billige pakkerejser til Berlin i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Europa City Berlin
BerlinEuropa City BerlinTyskland (3 nætter)Dobbeltværelse
1.400,-Vælg
Novum Hotel Kronprinz Berlin
BerlinNovum Hotel Kronprinz BerlinTyskland (3 nætter)Værelse - queensize-seng
1.432,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Berlin i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Berlin om efteråret

Temperaturerne i Berlin om efteråret ligger lidt højere end i Danmark fra 10-19 grader i september, 6-13 grader i oktober og 2-7 grader i november. Vejret kan dog være uforudsigeligt og overskyet. I september skinner solen omkring fem timer om dagen, i oktober falder det til fire, og i november er solskinstimerne svundet ind til bare to timer. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra at besøge Berlin i november 🙂

Hvad kan du opleve i Berlin?

En efterårsferie i Berlin kan fx bruges på gå på opdagelse i byens yderst forskellige områder, se på kunst, shoppe i designerbutikker og på hyggelige loppemarkeder, slentre på en af de brede boulevarder eller i den dejlige park Tiergarten, gå til koncerter eller spise på en af de utallige restauranter eller caféer.

Arrangementer i Berlin om efteråret

3. oktober kan du være med til at fejre Tysklands nationaldag ved Brandenburger Tor, hvor du hele dagen kan nyde musik, hyggelige markeder og feststemning.

Selv om München er mest kendt for sin oktoberfest, er der også oktoberfest i Berlin. Fra slutningen af september til midten af oktober står der et stort partytelt på Kurt-Schumacher-Damm. Her kan du få øl, musik og tyske specialiteter i lange baner.

Besøger du Berlin i slutningen af november, vil du opleve en julepyntet by med masser af hyggelige julemarkeder. Her kan du læse om min bedste tips til en juletur til Berlin.

Læs også: Storbyferie i Berlin – her er de bedste rejsetips og tilbud

Efterårsferie i Bruxelles

storbyferie i efteråret

Efterårsvejret i Bruxelles varierer meget afhængig af, hvilken måned du besøger byen. Vil du tjekke vejret i din rejsemåned, så scroll ned og tjek vejret i Bruxelles om efteråret.

Billige flybilletter til Bruxelles i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BruxellesFra 828,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Bruxelles her.

Billige pakkerejser til Bruxelles i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Bedford Hotel & Congress Centre
BruxellesBedford Hotel & Congress CentreBelgien (3 nætter)Standard Twinrom
1.775,-Vælg
Ramada Brussels Woluwe
BruxellesRamada Brussels WoluweBelgien (3 nætter)Twinrom
1.815,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Bruxelles i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Bruxelles om efteråret

September i Bruxelles kan byde på dejlige solrige dage med en dagtemperatur på op mod 20 grader. I oktober falder temperaturen til 12-15 grader, og i november kommer temperaturen sjældent over 10 grader. Ligesom i de fleste andre storbyer må du forvente et par dage med regn. Den er dog knapt så kraftig.

Hvad kan du opleve i Bruxelles?

Charmerende Bruxelles er Europas politiske hovedstad, og det kan man godt mærke. Her er nemlig et særdeles godt udbud af internationale butikker og restauranter med et højt niveau. Når det kommer til mad og drikke, vælger mange dog at smage på de mange belgiske specialiteter fx belgiske vafler og den belgiske udgave af moules frites. Hertil kan du vælge imellem mere end 1.000 forskellige slags belgiske øl.

Når du rejser til Bruxelles er det et must af besøge tre af byens mest kendte vartegn:

 • Grand Place, en af Europas smukkeste pladser, som omkranses af imponerende historiske bygninger såsom det guldbelagte rådhus
 • Manneken Pis, en lille nærmest ubetydelig skulptur af en dreng, som står og tisser
 • Galeries St-Hubert, en elegant arkade med eksklusive butikker, cafeer og restauranter. Stedet går for at være Europas første indkøbscenter

Arrangementer i Bruxelles om efteråret

Tintins og Splint & Co’s skabere kommer fra Belgien, og belgisk tegneseriekunst fylder både i gaderne og på museerne. Derfor er det meget naturligt, at Bruxelles hvert år (i midten af september) er vært for en tegneferiefestival. Festivallen byder bl.a. på udstillinger, bogsigneringer, shows med fyrværkeri og en parade med kæmpe balloner af de kendte tegneseriefigurer.

Er du filmelsker, bør du besøge Bruxelles i september, hvor der afholdes flere filmfestivaller. Se datoer på Google.

Efterårsferie i Budapest

flybilletter i efteråret

En efterårsferie i Budapest kan både byde på varme og kølige dage. Vil du tjekke vejret i din rejsemåned, så scroll lidt længere ned.

Billige flybilletter til Budapest i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BudapestFra 455,-Vælg
København - BudapestFra 739,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Budapest her.

Billige pakkerejser til Budapest i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

easyHotel Budapest Oktogon
BudapesteasyHotel Budapest OktogonUngarn (3 nætter)Small dobbeltværelse
1.247,-Vælg
easyHotel Budapest Oktogon
BudapesteasyHotel Budapest OktogonUngarn (3 nætter)Standard økonomi
1.335,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Budapest i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Budapest om efteråret

I september vil temperaturerne ofte ligge omkring de 18-22 grader. Budapests temperaturer i oktober ligger mellem 7-17 grader og i november 3-9 grader. Ligesom i de andre storbyer bør du både medbringe en paraply og en jakke til regnfulde og kølige dage.

Hvad kan du opleve i Budapest?

I Ungarns smukke hovedstad kan du vælge imellem fantastisk shopping, store seværdigheder, skønne pladser, teatre, spa-oplevelser udover det sædvanlige og glimrende restauranter, caféer og konditorier.

Samtidig prisniveauet lavt i Budapest. Så er det en billig storbyferie, du leder efter, er Budapest et godt valg.

Arrangementer i Budapest om efteråret

Planlægger du en efterårsferie i Budapest, vil det være oplagt at besøge storbyen i oktober måned. Her kan du nemlig opleve en perlerække af festligheder fx: Pálinka- og pølsefestival (2.-4. oktober 2023), Café Budapest Contemporary Arts Festival (2.-18. oktober 2023) og Ungarns nationaldag (23. oktober).

Vil du allerede til Budapest i september? Så er Budapests årlige vinfestival (Budapest Wine Festival) en prestigefyldt begivenhed, som er et besøg værd. Ungarn er virkelig berømt for sine vine, og på festivalen kan du smage vin fra hele Ungarn og udforske landets vinkultur. Festivalen afholdes som regel i slutningen af september på terrassen foran det storslåede Buda Castle (7.-10. september 2023).

Læs også: Storbyferie i Budapest – her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Dublin

Efterårsferie i Dublin

Efteråret er en dejlig årstid i Dublin, som byder på lunt vejr og flotte farver.

Flybilletter til Dublin i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - DublinFra 296,-Vælg
Billund - DublinFra 466,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Dublin her.

Billige pakkerejser til Dublin i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Dublin Skylon Hotel
DublinDublin Skylon HotelIrland (3 nætter)Værelse med 2 enkeltsenge
2.108,-Vælg
Academy Plaza Hotel
DublinAcademy Plaza HotelIrland (3 nætter)Dobbeltværelse (Dobbeltseng)
2.151,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Dublin i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Dublin om efteråret

I september vil du typisk opleve temperaturer mellem 10 og 17 grader. I oktober er de gennemsnitlige dagtemperaturer mellem 8 og 14 grader, og i november må du forvente temperaturer mellem 4 og 10 grader.

Uanset på hvilket årstid du besøger Dublin, skal du være forberedt på grå regnvejrsdage. Derfor er en paraply et must. I det tidlige efterår kan du dog ofte opleve perioder med regnfrit og solrigt vejr.

Hvad kan du opleve i Dublin?

Fordelen ved Dublin er, at det ikke er en stor by sammenlignet med Paris eller London. Derfor har byen en hyggelig atmosfære, og det er let og overskueligt at komme rundt til alle seværdighederne, besøge sjove markeder og slutte aftenen af på en af de mange lokale pubs.

Arrangementer i Dublin om efteråret

Et af de bedste steder at opleve Halloween, også kaldet Allehelgensaften, er i Dublin. Her markeres Halloween med en meget stor festdag med udklædte mennesker, livemusik, parader, fest og bål. Og er du virkeligt tiltrukket af den mørke side, afholdes den årlige Bram Stoker Festival i slutningen af oktober.

Den 22. september 2023 kan du opleve Kulturnat i Dublin. Ligesom i den danske version kan du få forskellige kulturelle oplevelser i de sene aftentimer i Dublins gader.

Læs også: Storbyferie i Dublin – her er de bedste seværdigheder

Efterårsferie i Edinburgh

Efterårsferie i Edinburgh

Da Edinburgh ligger på højde med Århus, er klimaet genkendeligt. Statistisk set vil du have størst chancer for godt vejr i september. Scroll lidt ned for at tjekke temperaturerne i din rejsemåned.

Flybilletter til Edinburgh i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - EdinburghFra 506,-Vælg
København - EdinburghFra 724,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Edinburgh her.

Billige pakkerejser til Edinburgh i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Arden Guest House
EdinburghArden Guest HouseStorbritannien (3 nætter)Dobbeltværelse
1.594,-Vælg
Holiday Inn Edinburgh
EdinburghHoliday Inn EdinburghStorbritannien (3 nætter)Dobbeltværelse
2.015,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Edinburgh i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Edinburgh om efteråret

Hvis du besøger Edinburgh i september, ligger byens temperaturer mellem 9 og 16 grader. I oktober måned kan temperaturerne svinge mellem 6 og 13 grader. I november begynder det at blive koldt med temperaturer mellem 2 og 8 grader.

Hvad kan du opleve i Edinburgh?

I Stemningsfulde Edinburgh, som ligger højt på en klippetop, finder du et hav af gallerier, skønne specialbutikker, lækre restauranter, smukke historiske bygninger og storslåede seværdigheder. Den mest kendte er Edinburgh castle, som hver sommer er kulisse for The Royal Edinburgh Military Tattoo (4.-26. august 2023). Der er flere spændende museer i Edinburgh, så hvis vejret ikke arter sig, kan du fx besøge National Museet, eller du kan vælge at besøge et whiskydestilleri og smage på den gyldne drik.

Læs også: Storbyferie i Edinburgh – Her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Istanbul

Efterårsferie i Istanbul

Istanbul er en af de byer, hvor det i september og oktober stadig er sommer med masser af sol, temperaturer mellem 15 og 24 grader og næsten ingen regn.

Flybilletter til Istanbul i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)
Flybilletter til Istanbul, Ataturk:

København - Istanbul AirportFra 1.302,-Vælg

Flybilletter til Istanbul, Sabiha Gokcen:

København - Istanbul (Sabiha Gokcen)Fra 1.161,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Istanbul her.

Billige pakkerejser til Istanbul i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Hotel Evsen
IstanbulHotel EvsenTyrkiet (3 nætter)Economy dobbeltværelse
2.514,-Vælg
Beyazit Palace Hotel
IstanbulBeyazit Palace HotelTyrkiet (3 nætter)Economy dobbeltværelse (udsigt til gårdhave/baggård)
2.637,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Istanbul i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Istanbul om efteråret

I september og det meste af oktober kan du nyde sommere i Istanbul med masser af sol, temperaturer mellem 15 og 24 grader og næsten ingen regn. Først fra slutningen af oktober eller starten af november sætter det i med køligere vejr, mere nedbør og temperaturer mellem 8 og 19 grader.

Hvad kan du opleve i Istanbul?

I eftersmånederne er den værste turiststrøm forsvundet, og træerne farver byen i smukke gyldne farver, der matcher den smukke arkitektur og moskéernes guldkupler.

I den eksotiske storby kan du fx shoppe i Den store Basar, nyde en kop tyrkisk kaffe på en café, gå på opdagelse i Topkapi Paladset eller blive født på ny i et tyrkisk bad.

Læs også: Storbyferie i Istanbul – Eventyr og shopping
Læs også: Istanbuls største seværdigheder

Efterårsferie i Krakow

Efterårsferie i Krakow

Vælger du at tage på efterårsferie i Krakow, vil du kunne nyde Polens berømte ”gyldne efterår”. Scroll lidt ned, og tjek vejret i Krakow i din efterårsferie.

Flybilletter til Krakow i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Krakow her.

Billige pakkerejser til Krakow i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Happy Tower
KrakowHappy TowerPolen (3 nætter)Lejlighed
962,-Vælg
DReAM Garden Palace
KrakowDReAM Garden PalacePolen (3 nætter)Economy dobbeltværelse
1.043,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Krakow i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Krakow om efteråret

Vejret i Krakow er bedst i september med solrigt og tørt vejr og en gennemsnitlig temperatur er på 15-18 grader. Dog bør du tage paraplyen med, da Krakow er kendt for sit omskiftelige vejr.

I oktober ligger temperaturen typisk på 12-14 grader. En fordel ved at rejse til Krakow i oktober er, at der er knapt så mange turister.

I november er dagtemperaturen helt nede omkring 5-7 grader, dog ikke med nattefrost.

Hvad kan du opleve i Krakow?

Krakow er ofte blevet beskyldt for at være en af Europas smukkeste byer. Samtidig er prisniveauet på fx flybilletter, hoteller, restauranter og shopping lavt. Så vælger du Krakow, og er du fleksibel, kan du få en virkelig billig storbyferie.

Et besøg i den maleriske storby byder på:

 • Masser af liv og kultur
 • Shopping på et højt niveau. Besøg også de gamle markedshaller
 • Berømte seværdigheder såsom den gamle bydel, det jødiske kvarter og det royale palads Wavel
 • Et sprudlende cafeliv og masser af restauranter i alle prisklasser. Lige fra lokale polske cafeteriaer til Michelin-restauranter
 • Et livligt natteliv med masser af barer og pubber (takket være Krakows status som universitetsby)
 • Mulighed for fine wellnessoplevelser. Besøg fx en dagspa

Arrangementer i Krakow om efteråret

Hvis du besøger Krakow sidst i november, vil du kunne opleve de charmerende og hyggelige julemarkeder, som byen er kendt for.

Læs også: Tre skønne storbyer i Polen – Tips og tilbud til din storbyferie i Polen

Efterårsferie i Lissabon

Efterårsferie i Lissabon

Med sit skønne sydlandske klima vil september i Lissabon byde på et sommerligt vejr. Scroll lidt ned og tjek vejret i din rejsemåned.

Flybilletter til Lissabon i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - LissabonFra 1.570,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Lissabon her.

Billige pakkerejser til Lissabon i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Home Out Rooms & Apartments
LissabonHome Out Rooms & ApartmentsPortugal (3 nætter)Standard dobbeltrom
2.245,-Vælg
Residencial Florescente
LissabonResidencial FlorescentePortugal (3 nætter)Standard Twinrom
2.375,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Lissabon i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Lissabon om efteråret

September i Lissabon byder på et sommerligt vejr med temperaturer fra 17 grader og op mod 26 grader.

Vejret bliver dog mere og mere køligt og ustadigt med regn, som efteråret skrider frem. I oktober måned vil du opleve temperaturer mellem 14 og 22 grader, og i november vil dagstemperaturen falde til mellem 13 og 18 grader.

Hvad kan du opleve i Lissabon?

Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder, og du vil nyde at gå på opdagelse i storbyens forskellige kvarterer, som huser et væld af museer, markeder, kunstgallerier, restauranter og cafeer.

Samtidig ligger Lissabon ikke langt fra kysten, og i september og det meste af oktober vil du kunne nyde livet ved stranden.

Læs også: Storbyferie i Lissabon – 10 ting du skal se

Efterårsferie i London

Efterårsferie i London

London er typisk nummer 1, når danskerne skal vælge destination til en storbyferie i efteråret. Og det er ganske forståeligt. London er billig at rejse til, og det ligger kun godt 1 times flyvetur fra Danmark. Derudover har byen næsten noget for enhver smag.

Flybilletter til London i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aarhus - LondonFra 168,-Vælg
Billund - LondonFra 204,-Vælg
København - LondonFra 270,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til London her.

Eller se flypriser til London i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Billige pakkerejser til London i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Boston Manor
LondonBoston ManorStorbritannien (3 nætter)Dobbeltværelse
1.523,-Vælg
ibis London Docklands - ExCeL
Londonibis London Docklands - ExCeLStorbritannien (3 nætter)Standard dobbeltrom
1.565,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til London i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i London om efteråret

Londons klima i det tidlige efterår er kendetegnet ved milde dage med behagelige temperaturer på omkring 17-20 grader og kølige nætter. I oktober kan du være heldig at opleve temperaturer på 15-20 grader, men du må også forvente mere nedbør og temperaturer ned til 8-10 grader. Det sene efterår er statistisk set den vådeste tid af året i London, og i november kan du også risikere at opleve frostgrader.

Hvad kan du opleve på din efterårsferie i London ?

Hvis du overvejer at tilbringe din efterårsferie i London, skal du bare slå til. Pulserende og kosmopolitiske London er nemlig en af verdens mest populære hovedstæder. Og det er ganske forståeligt med en overflod af shopping, restauranter, musik og museer i verdensklasse.

Arrangementer i London om efteråret

Hvis du elsker gode smagsoplevelser, er det oplagt at deltage i London Restaurant Festival, som normalt afholdes 1.-31. oktober. Du kan tage på Tapas tour, spise på michenlin-restaurant eller fransk bistro. Husk at booke bord.
Læs mere her: London Restaurant Festival

Læs også: Storbyferie i London – byen, man aldrig kan få nok af

Læs også: Ferie i London med børn – her er de bedste oplevelser

Storbyferie i Madrid i efteråret

Efterårsferie i Madrid – derfor er Madrid især god at besøge i september

Efteråret er en god årstid for en storbyferie i Madrid. Vejret er som regel behageligt varmt, og der er færre turister.

Billige flybilletter til Madrid i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dit billige fly til Madrid her.

Billige pakkerejser til Madrid i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Eco Alcala Suites
MadridEco Alcala SuitesSpanien (3 nætter)Suite
1.734,-Vælg
Hotel Praga
MadridHotel PragaSpanien (4 nætter)Dobbeltværelse
1.736,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Madrid i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Madrid om efteråret

September i Madrid er en fantastisk oplevelse. Du får en solrig efterårsferie (ca. 8 daglige soltimer) med dagtempeturer på omkring 23-25 grader. Du kan nyde lune aftner og nætter med temperaturer på 14-15 grader.

I oktober falder temperaturen til 19 grader, og i november er den nede på 13 grader. Samtidig er oktober og november de mest regnfulde måneder i Madrid. Men tag endelig afsted alligevel. Begge måneder har nemlig 5-6 daglige soltimer. Og skulle du være uheldig med vejret, så shop løs, nyd de mange smukke museer og slap af på en lækker tapasbar.

Hvad kan du opleve i Madrid?

Hovedstaden i Spanien er stigende i popularitet, fordi den af fuld af berømt kunst, smukke pladser og store grønne områder. Og så spiser du uforskammet godt på byens tapasbarer og restauranter.

Inden du planlægger, hvornår du vil besøge museerne, bør du tjekke deres hjemmesider. Mange af dem har nemlig gratis besøgstider. Fx Prado Museum, som er gratis at besøge kl. 16-18 fra mandag til lørdag.

I efteråret er der desuden færre turister og de lokale er tilbage i byen. Derfor vil du også kunne opleve masser af charmerende lokalliv.

Læs også: Storbyferie i Madrid – de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Málaga

Efterårsferie i Malaga

Ønsker du at forlænge sommeren, kan du fx tage på storbyferie til Málaga. Her er sol og varme, og det er først i november, at vejret begynder at ligne det, vi forbinder med efterår. Tjek vejret i september, oktober og november længere nede på siden.

Billige flybilletter til Málaga i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MalagaFra 685,-Vælg
Aarhus - MalagaFra 901,-Vælg
Billund - MalagaFra 1.403,-Vælg
Aalborg - MalagaFra 1.655,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Málaga her.

Eller se flypriser til Málaga i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Billige pakkerejser til Malaga i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Hotel Boutique Villa Lorena
MalagaHotel Boutique Villa LorenaSpanien (4 nætter)Dobbeltværelse i stueplan
2.026,-Vælg
Hotel Zenit Malaga
MalagaHotel Zenit MalagaSpanien (4 nætter)Dobbeltværelse
2.086,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Malaga i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Málaga om efteråret

I september måned ligger dagtemperaturen på omkring de 26 grader, nattemperaturen er på 18 grader, og vandtemperaturen er på 22 grader.

I oktober er gennemsnitstemperaturen på 23 grader i luften og 18-20 grader i vandet.

I november begynder efteråret at sætte ind, og det er den måned, hvar det regner mest i Málaga. Gennemsnitstemperaturen ligger dog stadig omkring 19-20 grader om dagen og 15 grader om natten. Derfor er det langt bedre end novembervejret i Danmark. Alligevel bør du medbringe en lun trøje til en kølig aften.

En af fordelene ved at besøge Málaga i efteråret er, at der ikke er så mange turister, og hotelpriserne er derfor forholdsvist lave.

Hvad kan du opleve i Málaga i efteråret?

Málaga er en storby, hvor du kan gå amok, uanset om du er til shopping, god mad, forlystelser, kultur og historie. Og du vil helt klart nyde ferielivet i byens charmerende brostensbelagte gader.

Efteråret i Málaga er perfekt til en aktiv ferie. Det kan være vandreture, cykelture, golf eller andre former for sport.

Malaga er også et rigtigt godt valg, hvis du vil kombinere din storbyferie med sol og strand. Solkystens hovedby byder nemlig på skønne sandstrande med dejligt badevand.

Arrangementer i Málaga om efteråret

Hvis du vil på efterårsferie i Málaga, er være oplagt at besøge byen i vinhøsttiden. Her kan du opleve fantastiske fiestas, som byder på optog, musik og dans og så selvfølgelig mad og drikke.

Du kan også rejse til Málaga omkring den 11. november, hvor Fiest of San Martin afholdes i de mindre bjergbyer i hele Andalusien. Hele dagen er en lang fest med store mængder af mad og drikke.

Læs også: Storbyferie i Málaga – De bedste tips og tilbud
Læs også: Top 10 seværdigheder i Málaga – foruden strandene

Læs også: 8 skønne badebyer ved Costa del Sol – hvilken skal du vælge?

efterårsferie i Milano

Billig efterårsferie i Milano

Besøger du modebyen Milano i efteråret, vil du kunne nyde et mildt efterårsklima, storslåede pladser, fantastisk mad og masser af shoppingmuligheder.

Billige flybilletter til Milano i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MilanoFra 499,-Vælg

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dit billige fly til Milano her.

Billige pakkerejser til Milano i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Neo Hotel
MilanoNeo HotelItalien (3 nætter)Economy dobbeltværelse
1.265,-Vælg
Eco-Hotel La Residenza
MilanoEco-Hotel La ResidenzaItalien (3 nætter)Dobbeltværelse
1.477,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Milano i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Milano om efteråret

Milano kan prale af et mildt, behageligt efterår med gennemsnitlige høje temperaturer på 21° C i september og hele 10 gennemsnitlige solskinstimer. I oktober er der gennemsnitligt 16° C og 10° C i november.

Hvad kan du opleve på en efterårsferie i Milano?

Ud over at være en af verdens førende modebyer er Milano kendt for at være en skøn italiensk storby med fantastisk mad og en ligeså god opera samt mange gallerier og La Scala-museet.

Arrangementer i Milano om efteråret

Hvis du vil på efterårsferie i Milanp, er være oplagt at besøge byen i september, hvor der både afholdes flere kunst- og musikfestvaller. Tjek årets datoer på Google.

Læs også: Storbyferie i Milano – her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i New York

Efterårsferie i New York

Rigtigt mange danskere, som rejser til New York, vælger at tage på storbyferie i efteråret. Og særligt september måned er populær. Jeg har været i New York i slutningen af september og nød en indian summer på over 30 grader 😀

Flybilletter til New York i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - New YorkFra 1.736,-Vælg
København - New YorkFra 1.795,-Vælg
Aalborg - New YorkFra 2.779,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til New York her.

Eller se flypriser til New York i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Billige pakkerejser til New York i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Holiday Inn Brooklyn Downtown
New YorkHoliday Inn Brooklyn DowntownUSA (3 nætter)Standard Kingrom
6.405,-Vælg
Fitzpatrick Grand Central
New YorkFitzpatrick Grand CentralUSA (3 nætter)Deluxe-værelse - queensize-seng
6.544,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til New York i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i New York om efteråret

I forhold til de meget varme sommermåneder i New York er vejret i september behageligt med temperaturer mellem 20 og 24 grader, mens oktobervejret kan svinge mellem 9-18 grader. Antallet af solskinstimer er dog højt både i september og oktober, og de to første efterårsmåneder er derfor fortrukne rejsemåneder for mange besøgende. I september kan du også ind imellem opleve den karakteristiske indian summer i New York med høj sol og over 30 grader.

I november skal du forvente temperaturer mellem 8-10 grader, og at risikoen for nedbør stiger.

Hvad kan du opleve i New York i september, oktober og november?

Ud over at nyde årstidens smukke farver i byens mange parker bør du helt klart opleve nogle af de mange New Yorker-klassikere fx:

 • The highline
 • Empire State Building
 • Brooklyn Bridge
 • Fifth Avenue
 • Time’s Square
 • Museum of Modern Art
 • Ground Zero
 • Frihedsgudinden på Liberty Island
 • og en af de berømte musicals på Broadway

Derudover er der selvfølgelig rige muligheder for at powershoppe og gøre et lille forsøg på at spise dig igennem de utallige køkkener fra hele verden.

Læs også: Storbyferie i New York – de bedste tips og tilbud
Læs også: Rejsebudget til New York – hold styr på udgifterne

Læs også: New York for første gang? 4 tips til begyndere

Efterår i Palma de Mallorca

Efterår i Palma de Mallorca

Vil du gerne nyde en storby med sol og lune temperaturer, er september og oktober perfekte måneder at besøge Mallorcas hovedby. Læs mere om vejret under tilbuddene.

Billige flybilletter til Palma de Mallorca om efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Palma de MallorcaFra 341,-Vælg
Billund - Palma de MallorcaFra 393,-Vælg
Aarhus - Palma de MallorcaFra 459,-Vælg

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dit billige fly til Palma de Mallorca her.

Eller klik her, og se de billigste flybilletter til Mallorca i din rejsemåned.

Billige pakkerejser til Palma de Mallorca i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Hotel Amic Horizonte
Palma de MallorcaHotel Amic HorizonteSpanien (4 nætter)Standard Twinrom
2.345,-Vælg
Sant Jordi Hotel
Palma de MallorcaSant Jordi HotelSpanien (4 nætter)Standard Twinrom
2.685,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Palma de Mallorca i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Palma de Mallorca om efteråret

I september og oktober kan du nyde lune dage med hele 9-11 solskinstimer og gennemsnitlige dagstemperaturer på 22-25 grader, badevandstemperaturer på 22-24 grader og og nattemperature på 18-21 grader. I november bliver vejret noget køligere, og du må forvente flere dage med regn. Dagtemperaturen i Palma de Mallorca vil være på 18 grader, nattemperaturen på 15 grader og badevandet er nede på 10 grader. Det vil dog stadig være en lun og solrig ferie, når man sammenligner med det mørke og kolde novembervejr i Danmark.

Hvad kan du opleve i Palma de Mallorca?

Efteråret er et godt tidspunkt at besøge Mallorca. I de første to efterårsmåneder er havet stadig dejligt varmt, så besøg endelig en af de gode bystrande. Den bedste er latja Can Pere Antoni, som ligger 2 km fra Palmas centrum.

Derudover har Mallorcas hovedby virkelig meget at byde på. Fx en gammel charmerende bydel med den smukkeste katedral, gode museer, masser af shoppingmuligheder og et væld af gode spisesteder fx byens store madmarked Mercat d’Oliver.

Læs også: Storbyferie i Palma de Mallorca – de bedste tips og tilbud

Læs også: 16 badebyer på Mallorca, hvilken by er bedst og billigst?

Efterårsferie i Paris

Efterårsferie i Paris

I mange år har Paris ligget i top fem, når danskerne tager på storbyferie. Under tilbuddene kan du læse om vejret og hvad du kan opleve i Paris om efteråret.

Flybilletter til Paris i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Hamborg - ParisFra 421,-Vælg
København - ParisFra 460,-Vælg
Billund - ParisFra 1.048,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Paris her.

Billige pakkerejser til Paris i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Campanile Val de France at Disneyland Paris
ParisCampanile Val de France at Disneyland ParisFrankrig (3 nætter)Standard dobbeltrom
1.565,-Vælg
Campanile Marne La Vallee - Bussy Saint Georges
ParisCampanile Marne La Vallee - Bussy Saint GeorgesFrankrig (3 nætter)Standard dobbeltrom
1.575,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Paris i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Paris om efteråret

Og Paris er da også et oplagt valg til en storbyferie i efteråret. Er du bare lidt heldig, vil vejret i september og oktober være mærkbart lunere end i Danmark – med temperaturer omkring 17-20 grader. I november falder temperaturen til 9-11 grader. Vejret i Paris er dog utilregneligt. Nogle dage er lune, andre er kølige, og der er mere nedbør om efteråret end om foråret.

Hvad kan du opleve i Paris?

Der er en særlig stemning i byernes by, og den elegante storby har alt, hvad hjertet begærer inden for gastronomi, musik, shopping og kunst, og så er det nemt at komme rundt med både busser og metroer.

Arrangementer i Paris om efteråret

Oplev Paris’ årlige “Nuit Blanche” (3. juni 2023), hvor du hele natten kan opleve musikalske og kulturelle events.

Læs også: Storbyferie i Paris – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Paris – disse steder skal du bare se
Læs også: Paris – byen med de mange markeder

Læs også: Storbyferie i Paris med børn

Efterårsferie i Prag

Efterårsferie i Prag

Efteråret er en skøn tid at besøge den tjekkiske hovedstad, bl.a. fordi turiststrømmen tynder ud. Under tilbuddene kan du tjekke Prags efterårsvejr og arrangementer.

Flybilletter til Prag i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - PragFra 639,-Vælg
Billund - PragFra 1.147,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? her.

Billige pakkerejser til Prag i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Augustus et Otto
PragAugustus et OttoTjekkiet (3 nætter)Dobbeltværelse
1.189,-Vælg
Royal Court Apartments
PragRoyal Court ApartmentsTjekkiet (3 nætter)Studio
1.210,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Prag i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Prag om efteråret

Du må dog være forberedt på, at efterårsvejret i Prag kan være meget omskifteligt. Nogle dage er det varmt nok til at gå uden overtøj, andre dage kan være kolde og blæsende med masser af regn.

Det bedste efterårsvejr finder du i september, hvor temperaturerne ligger omkring de 18-20 grader. I oktober ligger temperaturerne typisk mellem 10 og 15 grader, og I november er temperaturen helt nede omkring 5 grader, ofte med nattefrost.

Hvad kan du opleve i Prag?

Den charmerende storbys små labyrintiske gader, historiske bygninger og fantastiske pladser rummer en helt speciel charme, som får mange danskere til at besøge byen igen og igen. Og efterårets flotte gyldne farver skaber en smuk ramme om den populære storby.

Arrangementer i Prag om efteråret

Om efteråret huser Prag mange indendørskoncerter – der er især et stort udbud inden for jazz og klassisk, og du kan sagtens bestille billetter hjemmefra.

Efterår i Reykjavik

Billig efterårsferie i Reykjavik

Efteråret er en smuk årstid at besøge Reykjavik og Island. Farverne er flottest frem til begyndelsen af oktober. Herefter bliver vejret mere ustabilt, og dagene begynder at blive koldere.

Billige flybilletter til Reykjavik i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - Keflavik ReykjavikFra 1.079,-Vælg

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dit billige fly til Island her.

Billige pakkerejser til Reykjavik i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Hotel Island Reykjavik
ReykjavikHotel Island ReykjavikIsland (3 nætter)Standard Twinrom
4.635,-Vælg
Fosshotel Raudara
ReykjavikFosshotel Raudara Island (3 nætter)Standard Twinrom
5.015,-Vælg
Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Reykjavik i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Reykjavik om foråret

I september ligger gennemsnitstemperaturen på 10 grader, men den går ned til 7 grader i oktober og 3 grader i november.

Hvad kan du opleve på en efterårsferie i Reykjavik?

Drømmer du om at opleve det magiske nordlys på Island, bør du lægge rejsen mellem oktober og marts.
Orienter dig om, hvad du kan opleve i Reykjavik og på Island i disse to guider:
Læs: En weekend i Reykjavik med naturen helt tæt på

Læs: Hvornår er det bedst at rejse til Island?

Efterårsferie i Rom

Efterårsferie i Rom

Rom er helt klart en af topscorerne, når det gælder storbyferier i efteråret, ikke mindst på grund af det skønne sydlandske klima. Læs mere om en efteråsferie i Rom under tilbuddene.

Flybilletter til Rom i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - RomFra 1.322,-Vælg
Hamborg - RomFra 1.427,-Vælg
København - RomFra 1.448,-Vælg
Aalborg - RomFra 1.650,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Rom her.

Eller klik her, og se de billigste flybilletter til Rom i din rejsemåned.

Billige pakkerejser til Rom i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

A.Roma Lifestyle Hotel
RomA.Roma Lifestyle HotelItalien (5 nætter)Deluxe dobbeltværelse (1 soveværelse)
1.745,-Vælg
Hotel Patria
RomHotel PatriaItalien (3 nætter)Standard Twinrom
1.825,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Rom i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Rom om efteråret

September i Rom svarer nemlig til en varm sommerdag i Danmark. Temperaturerne ligger typisk mellem 26 og 29 grader med op til 10-11 soltimer pr. dag. Du kan derfor sidde i t-shirt på en lille udendørs café og nyde en cappucino eller et køligt glas hvidvin. Husk solcremen og solbrillerne. I slutningen af september er det dog almindeligt med en smule regn og lidt tordenvejr.

Hvis du gerne vil opleve en masse seværdigheder, er oktober – og især starten af måneden – et rigtigt godt tidspunkt at besøge Rom. Dagstemperaturen ligger på omkring 20-22 grader, og aften- og nattemperaturen ligger på 12-13 grader. November er kendt for at være årets vådeste måned i Rom med op mod 11-12 dage med regn. Her ligger dagstemperaturen mellem 15-18 grader og helt ned til 7-10 grader om natten.

Hvad kan du opleve i Rom?

Se de bedste tips om Rom og tilbud her

Læs også: Storbyferie i Rom – det er stærkt vanedannende

Efterårsferie i Stockholm

Storbyferie i efteråret

Efterårsvejret i Stockholm er køligt, og risikoen for nedbør er til tider rimeligt høj. Det skal du dog ikke lade dig afskrække af. En storbyferie i Stockholm vil nemlig være fuld af kulturelle og historiske oplevelser med den fredede bydel Gamle Stan som et af højdepunkterne.

Derudover er der masser af liv, spændende butikker og hyggelige spisesteder over alt i Stockholm. Læs mere om efteråret i Stokholm under tilbuddene.

Flybilletter til Stockholm i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aalborg - StockholmFra 918,-Vælg
Aarhus - StockholmFra 1.170,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Stockholm her.

Billige pakkerejser til Stockholm i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Connect City
StockholmConnect CitySverige (3 nætter)Standard Queen økonomi
1.945,-Vælg
Motel L Hammarby Sjostad
StockholmMotel L Hammarby SjostadSverige (3 nætter)Standard Twinrom
1.985,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Stockholm i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Stockholm om efteråret

I september kan du forvente temperaturer fra 9-15 grader. Oktober vil typisk byde på temperaturer mellem 9 og 11 grader, visse dage dog lidt varmere. I november falder temperaturerne helt ned til -1-7 grader.

Hvad kan du opleve i Stockholm?

Det kølige efterårsvejr skal dog ikke afholde dig fra at besøge en af Europas smukkeste storbyer, som ligger ud til den smukke skærgård. Stockholms bydele er spredt ud over fjorten skønne øer i Strömmen, og øerne bliver forbundet af 44 broer. Derfor kaldes Stockholm for Nordens Venedig.

Læs også: Storbyferie i Stockholm – her er de bedste rejsetips og tilbud

Efterårsferie i Tallinn

Efterårsferie i Tallinn

Lonely Planet kårede Estlands hovedstad Tallinn til den mest budgetvenlige destination i 2018. Og Tallinn er stadig en af de mest budgetvenlige storbyer i EU. Læs om efterår i Tallinn under tilbuddene.

Flybilletter til Tallinn i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - TallinnFra 3.159,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse fra en anden lufthavn? Find selv dine flybilletter til Tallinn her.

Flyvetid til Tallinn: Direkte fly: Fra 1 time. Med 1 mellemlanding fra 3 timer.

Billige pakkerejser til Tallinn i efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Go Hotel Shnelli
TallinnGo Hotel ShnelliEstland (3 nætter)Dobbeltværelse
1.877,-Vælg
Tallink Express Hotel
TallinnTallink Express HotelEstland (3 nætter)Standard dobbeltrom
1.915,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Tallinn i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Tallinn om efteråret

I Tallinn i september vil dagene være lune og behagelige med temperaturer på 14-15 grader om dagen (du kan også være heldig at opleve indian summer med mindst 17 grader) og ned til 7 grader om natten. September er en af de mest regnfulde måneder. Medbring derfor en paraply. I oktober ligger temperaturen typisk på 9 grader om dagen og 3 graden om natten. I november er vinteren så småt begyndt med en lille risiko for sne og begyndende nattefrost. Dagstemperaturen ligger på omkring 3 grader.

Hvad kan du opleve i Tallinn?

Ud over at det er billigt at flyve til og leve i Tallinn, har byen en perfekt kombination af fortid og nutid. Tallinn byder nemlig både på brostensgader og smedejernlygter og moderne caféer, som tilbyder gratis wifi. Det er en by med mange kontraster, som gør Tallinn til en af efterårets mest interessante storbyer.

Læs også: Storbyferie i Tallinn – Her er de bedste tips og tilbud

Efterårsferie i Wien

Efterårsferie i Wien

Vælger du en storbyferie i Wien vil du opleve en levende by, som er smuk som et postkort, og som byder på både nyt og gammelt. Læs om, hvad du kan opleve i din efterårsferie i Wien under tilbuddene.

Billige flybilletter til Wien i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - WienFra 232,-Vælg
København - WienFra 511,-Vælg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dit billige fly til Wien her.

Billige pakkerejser til Wien i efteråret

(Klik på tilbuddet, og sammenlign priser til Travelmarkets søgemaskine)

Kyriad Vienna Altmannsdorf
WienKyriad Vienna AltmannsdorfØstrig (3 nætter)Værelse - adskilte senge
1.274,-Vælg
Arion Cityhotel Vienna
WienArion Cityhotel ViennaØstrig (3 nætter)Dobbeltværelse
1.442,-Vælg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Wien i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Vejret i Wien om efteråret

Din storbyferie i Wien i september vil være lun og behagelig med temperaturer mellem 12 og 20 grader. I oktober ligger temperaturerne typisk mellem 6 og 15 grader. I november er vinteren så småt begyndt med dagstemperaturer på 7-8 grader og begyndende nattefrost. Wien har en del nedbørsdage året rundt, men ofte viser regnen sig i form af mindre byger.

Hvad kan du opleve i Wien?

På din tur rundt i Wien vil du møde smukke bygninger, imponerende museer, et fremragende operahus, gode restauranter og hyggelige cafeer (især den berømte Café Sacher Wien). Og er du til shopping, har du mulighed for at komme hjem med nytænkende mode og kreativt design af genbrugsmaterialer.

Fandt du ikke flybilletter til din storbyferie i efteråret?

Du kan selv søge efter billige flybilletter i efteråret i Travelmarkets flysøgemaskine.
Her er alternative måder til at arrangere en billig storbyferie om efteråret.

Book hotel til din storbyferie i efteråret

I Travelmarkets hotelsøgemaskine kan du finde dit hotel til din storbyferie her.

Temarejser til populære storbyer i efteråret

Hvis du har det bedst med at booke en arrangeret pakkerejse med rejseleder, kan du være finde en storbyferie i vores temasøgemaskine her.

Kombinér strandferie og storbyferie i efteråret

Du kan også vælge en kombination af strandferie og storbyferie i efteråret. Tjek byerne i denne artikel. Du vil måske blive overrasket.

Der er jo også rene solferier i september, oktober eller november…

Det kan også blive for meget med storbyferier igen og igen. Måske overvejer du også en varm solferie med afslapning ved stranden eller poolen. Hvorhen? – det kan du læse om i disse artikler:

Læs også: Billige All Inclusive rejser i efteråret

Find billige rejser i oktober på vores søgeforside med oktober-rejser.

NB! Alle datoer på efterårets arrangementer er fundet og forsøgt verificeret via Internettet. Jeg opfordrer dig til at få en dato endelig bekræftet, inden du bestiller dine flybilletter.

Topfoto (c) istockphoto / Dragan Radojevic
Storbyferie i efteråret (c) istockphoto / dolgachov
Efterår i Amsterdam (c) istockphoto / sborisov
Efterår i Athen (c) istockphoto / goldenlobby
Efterår i Barcelona (c) istockphoto / svetikd
Efterår i Bangkok (c) istockphoto / splendens
Efterår i Berlin (c) istockphoto / sborisov
Efterår i Budapest (c) istockphoto / IgorP1976
Efterår i Dublin (c) istockphoto / honster
Efterår i Edinburgh (c) istockphoto / George Clerk
Efterår i Istanbul (c) istockphoto / ArtemSam
Efterår i Lissabon (c) istockphoto /Rrrainbow
Efterår i London (c) istockphoto /OJO_Images
Efterår i Málaga (c) istockphoto / WillSelarep
Efterår i New York (c) istockphoto / espiegle
Efterår i Milano (c) istockphoto / Bogdan Lazar
Efterår i Palma de Mallorca (c) istockphoto / Allard1
Efterår i Prag (c) istockphoto / NataliaDeriabina
Efterår i Paris (c) istockphoto / AleksandarNakic
Efterår i Reykjavik (c) istockphoto / HannamariaH
Efterår i Rom (c) istockphoto / Rick5
Efterår i Stockholm (c) istockphoto / AnnaElizabethPhotography
Efterår i Tallinn (c) istockphoto / Tero Vesalainen
Efterår i Wien (c) istockphoto / lechatnoirSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.