Billige flybiletter i efteråret

Storbyferie i efteråret 2021 – tjek vejret, events og billige flybilletter til 23 storbyer

Planlægger du at tage på en skøn storbyferie i efteråret, og er du fleksibel i forhold til afrejsedatoen? Her finder du efterårsklimaet og ting du skal se i 23 storbyer. Samtidig får du et godt overblik over prisniveauet på billige flybilletter i efteråret 2021. Her kan du hurtigt finde en billig storbyferie.

Har du allerede en bestemt storby i tankerne?

Så klik på storbyen her:
AmsterdamAthenBangkokBarcelonaBerlinBruxellesBudapestDublinEdinburghIstanbulKrakowLissabonLondonMadridMálagaNew YorkPalma de MallorcaParisPragRomStockholmTallinnWien

Foretrækker du en lækker pakkerejse i efteråret 2021?

Hvis du er fleksibel i forhold til afrejsedatoen, kan du få en superbillig 4-stjernet pakkerejse i efteråret. Tjek denne lavprisoversigt med pakkerejser, som inkluderer fly og 4-stjernet hotel til London, Rom, Berlin, Krakow, Lissabon og en masse andre populære storbyer.

Blev din favoritby ikke nævnt?

Du kan vælge enten at søge efter billige flybilletter til storbyen i Travelmarkets flysøgemaskine. Eller du kan vælge at læse videre og måske finde en anden storby, som både har et godt efterårsklima og er billig at flyve til.

Læs også: Storbyferie i september – Tjek billige flybilletter og vejret her
Læs også: Storbyferie i oktober – Se temperaturer og flypriser her
Læs også: Storbyferie i november – Tjek billige flybilletter og vejret her

Hvorfor skal du tage på storbyferie i efteråret

Om efteråret – især i september og oktober – er der højsæson for storbyferier. En storbyferie i Sydeuropa giver dig fx mulighed for en ekstra lille sommerferie, fordi temperaturerne stadig kan nå op omkring de 20 grader. Her kan du gå uden overtøj og sidde på en hyggelig café og nyde folkelivet omkring dig.

billig storbyferie i efteråretI Nordeuropas storbyer kan du være heldig at opleve perioder med solskin og pæne temperaturer. Samtidig har du rig mulighed for at shoppe og gå på museer, hvis vejret skulle drille.

Flere af Europas hovedstæder afholder også forskellige kulturelle arrangementer i efteråret. I starten af oktober fejrer Berlin fx sin nationaldag, og omkring samme tid afholder Paris sin årlige kulturfestival “Nuit blanche”.

Her kan du Sammenlign ferieboliger i hele verden.

I oversigten herunder finder du 19 storbyer, som er nævnt i alfabetisk rækkefølge. Du kan derfor hurtigt finde de byer, som du overvejer at rejse til.

Hvordan booker du de billige flybilletter til en billig storbyferie i efteråret?

Klik på de flybilletter, som passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også se vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst. Når du har fundet de helt rigtige flybilletter, klikker du videre over til rejsebureauet, hvor du booker og køber flybilletterne.
Nedenstående priser er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

billig storbyferie i efterårsferienEfterårsferie i Amsterdam

Vejret i Amsterdam om efteråret

Efterårsvejret i Amsterdam er kendetegnet ved at være mildt, vådt og køligt. I september kan temperaturerne svinge mellem 10 og 18 grader. Temperaturen i oktober når sjældent over 12-13 grader, og i november skal du ikke forvente mere end højest 9-10 grader på de varmeste dage. Du kan dog også være heldig at opleve “indian summer” med perioder med forholdsvis høje temperaturer.

Hvad kan du opleve i Amsterdam?

Om efteråret er Amsterdam smukt klædt i gyldne nuancer, som du kan nyde i byens mange grønne områder. Afhængig af vejret kan du gå på opdagelse i de mange museer eller langs byens mange kanaler.

Når du trænger til at slappe af, kan du vælge imellem et stort udvalg af stemningsfulde caféer, etniske restauranter, levende natklubber og hyggelige musiksteder.

Flybilletter til Amsterdam i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AmsterdamFra 564,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Amsterdam her.

Læs også: Storbyferie i Amsterdam – her er de bedste rejsetips og tilbud

Hop til toppen af siden

billig Storbyferie i efteråretEfterårsferie i Athen

Vejret i Athen om efteråret

Athen er en af de storbyer, som er bedst at besøge om foråret eller efteråret. Om sommeren når temperaturerne i byen nemlig nemt op på 35-40 grader.

I september er vejret i Athen tørt, varmt og solrigt. Temperaturerne svinger mellem 21-30 grader, og nætterne har en gennemsnitstemperatur på 19 grader. I oktober måned er vejret stadig lunt med temperaturer mellem 14-25 grader og 15 grader i aften- og nattetimerne. Temperaturen i november falder til 10-19 grader i dagstimerne og 12 grader om natten.

Samtidig må du være forberedt på, at vejret allerede fra starten af oktober begynder at blive noget mere vådt. Regnen kommer dog ofte i nogle korte kraftige skyl, hvorefter solen igen kommer frem.

Hvad kan du opleve i Athen?

Vælger du at tage til Athen, vil du opleve en farverig metropol med alt, hvad hjertet kan begære af butikker, attraktioner, restauranter, kulturoplevelser og parker.

Athen er en af de byer, hvor du kan kombinere din storbyferie med badeferie, og i september og oktober er vandet med sine henholdsvis 24 og 21 grader stadig behageligt.

Læs også: Athen, en lidt overset storbyperle
Læs også: Storbyferie i Athen – her er de bedste tips og tilbud

Flybilletter til Athen i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AthenFra 666,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Athen her.

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i BangkokEfterårsferie i Bangkok

Vejret i Bangkok om efteråret

Det betyder noget, i hvilken efterårsmåned du vælger at rejse til Bangkok.

September og oktober hører til regntiden i Thailand, det er henholdsvist den mest regnfulde og anden mest regnfulde måned på året. Heldagsregn er dog meget sjælden i Bangkok, og det betyder, at det kun regner få timer ad gangen og mest sidst på dagen eller om natten. Gennemsnitstemperaturen ligger på 32 grader i begge måneder.

Rejser du til Bangkok i november, besøger du storbyen i den “kolde” og mest populære periode. Temperaturen i Bangkok når nemlig ofte op på 30-31 grader.

Hvad kan du opleve i Bangkok?

De største seværdigheder i Bangkok er vel nok de mange buddhistiske templer med guldbelagte tage og udskæringer. Det smukkeste og mest besøgte er Grand Palace, som kan anbefales at besøge templet tidligt om morgenen, hvor der er færre turister.

Andre fantastiske oplevelser:

 • Tag på sejltur på Bangkoks fine kanaler og på Chao Praya-floden.
 • Besøg Bangkoks Chinatown med de små markedsgader og den fantastiske gademad.
 • Shop amok i de moderne shoppingcentre eller på de store lokale markeder fx Chatuchak Weekend Market med mere end 15.000 boder.
 • Besøgt Wat Mahathat, som er et smukt og ofte overset tempel.

Arrangementer i Bangkok om efteråret

Besøger du Bangkok i slutningen af november, kommer du til at opleve den fantatiske festival Loy Krathong. De mest kendte og overvældende ritualer i festivallen er, at :

 • Små smuktfoldede “bananbåde” søsættes i en kanal eller flod. Sammen med bådene forsvinder sidste års synder og ulykke, og man kan starte på en frisk.
 • Tusindvis af lysende papirlanterner sendes op i himlen. Sammen med lanternerne følger et ønske og håb om fremtiden fra den enkelte afsender.

Flybilletter til Bangkok i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BangkokFra 2.978,-Søg
Billund - BangkokFra 2.985,-Søg
Aalborg - BangkokFra 3.032,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Bangkok her.

Eller se flypriser til Bangkok i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Læs også: Storbyferie i Bangkok – her er de bedste rejsetips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i BarcelonaEfterårsferie i Barcelona

Vejret i Barcelona om efteråret

Ønsker du at forlænge sommeren, kan du fx tage til Barcelona i efteråret. Her ligger temperaturen nemlig et pænt stykke over 20 grader i september måned. I oktober og november begynder efteråret dog at sætte ind med gennemsnitstemperaturer på mellem 16 og 18 grader. Ligesom i Athen afbrydes solskinsvejret til tider af nedbør – dog mest i form af korte byger, som ofte opfattes som en forfriskende pause. Nætterne kan være kølige, så husk at pakke en jakke sammen med paraplyen.

Hvad kan du opleve i Barcelona?

Barcelona er utroligt populær, når danskerne tager på storbyferie i efteråret. Årsagen er, at den katalonske storby byder på en virkelig skøn kombination af kultur, sport og shopping samt et godt restaurant- og barliv i rigtig sydeuropæisk stemning.

Det skønne efterårsvejr i Barcelona indbyder til lange gåture med naturlige stop i de mange parker og hyggelige plazzaer, og alle steder vil du opleve ny og gammel arkitektur af højeste kvalitet. Den officielle badesæson går helt frem til 15. november, så hvad vil være mere naturligt end at slutte gåturen af med en tur i vandet ved stranden, som ligger i udkanten af byen.

Arrangementer i Barcelona om efteråret

Hvis du vil på efterårsferie i Barcelona, vil det være oplagt at besøge byen i slutningen af september. Her afholdes den største årlige byfest Festa de la Mercè, som bl.a. byder på fyrværkeri, koncerter med rock, jazz og salsa og optog med ildpustende drager og dristige akrobater.

Flybilletter til Barcelona i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Hamborg - BarcelonaFra 152,-Søg
København - BarcelonaFra 307,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Barcelona her.

Læs også: Den perfekte (herre)fodboldtur
Læs også; Storbyferie i Barcelona – 10 ting, som du bare skal se
Læs også: Storbyferie i Barcelona – her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i BerlinEfterårsferie i Berlin

Vejret i Berlin om efteråret

Temperaturerne i Berlin om efteråret ligger lidt højere end i Danmark fra 10-19 grader i september, 6-13 grader i oktober og 2-7 grader i november. Vejret kan dog være uforudsigeligt og overskyet. I september skinner solen omkring fem timer om dagen, i oktober falder det til fire, og i november er solskinstimerne svundet ind til bare to timer.

Hvad kan du opleve i Berlin?

En efterårsferie i Berlin kan fx bruges på gå på opdagelse i byens yderst forskellige områder, se på kunst, shoppe i designerbutikker og på hyggelige loppemarkeder, slentre på en af de brede boulevarder eller i den dejlige park Tiergarten, gå til koncerter eller spise på en af de utallige restauranter eller caféer.

Arrangementer i Berlin om efteråret

3. oktober kan du være med til at fejre Tysklands nationaldag ved Brandenburger Tor, hvor du hele dagen kan nyde musik, hyggelige markeder og feststemning.

Selv om München er mest kendt for sin oktoberfest, er der også oktoberfest i Berlin. Fra slutningen af september til midten af oktober står der et stort partytelt på Kurt-Schumacher-Damm. Her kan du få øl, musik og tyske specialiteter i lange baner.

Flybilletter til Berlin i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BerlinFra 379,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - BerlinFra 596,-Søg
Billund - BerlinFra 990,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Berlin her.

Læs også: Storbyferie i Berlin – her er de bedste rejsetips og tilbud

Hop til toppen af siden

storbyferie i efteråretEfterårsferie i Bruxelles

Vejret i Bruxelles om efteråret

Efterårsvejret i Bruxelles varierer meget afhængig af, hvilken måned du besøger byen. September i Bruxelles kan byde på dejlige solrige dage med en dagtemperatur på op mod 20 grader. I oktober falder temperaturen til 12-15 grader, og i november kommer temperaturen sjældent over 10 grader. Ligesom i de fleste andre storbyer må du forvente et par dage med regn. Den er dog knapt så kraftig.

Hvad kan du opleve i Bruxelles?

Charmerende Bruxelles er Europas politiske hovedstad, og det kan man godt mærke. Her er nemlig et særdeles godt udbud af internationale butikker og restauranter med et højt niveau. Når det kommer til mad og drikke, vælger mange dog at smage på de mange belgiske specialiteter fx belgiske vafler og den belgiske udgave af moules frites. Hertil kan du vælge imellem mere end 1.000 forskellige slags belgiske øl.

Når du rejser til Bruxelles er det et must af besøge tre af byens mest kendte vartegn:
– Grand Place, en af Europas smukkeste pladser, som omkranses af imponerende historiske bygninger såsom det guldbelagte rådhus.
– Manneken Pis, en lille nærmest ubetydelig skulptur af en dreng, som står og tisser.
– Galeries St-Hubert, en elegant arkade med eksklusive butikker, cafeer og restauranter. Stedet går for at være Europas første indkøbscenter.

Arrangementer i Bruxelles om efteråret

Oplev Bruxelles’ årlige “nuit blanche” (6. okt.), hvor du hele natten kan opleve musikalske og kulturelle events.

Tintins og Splint & Co’s skabere kommer fra Belgien, og belgisk tegneseriekunst fylder både i gaderne og på museerne. Derfor er det meget naturligt, at Bruxelles hvert år (i midten af september) er vært for en tegneferiefestival. Festivallen byder bl.a. på udstillinger, bogsigneringer, shows med fyrværkeri og en parade med kæmpe balloner af de kendte tegneseriefigurer.

Billige flybilletter til Bruxelles i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BruxellesFra 280,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Bruxelles her.

Hop til toppen af siden

flybilletter i efteråretEfterårsferie i Budapest

Vejret i Budapest om efteråret

En efterårsferie i Budapest kan både byde på varme og kølige dage. I september vil temperaturerne ofte ligge omkring de 18-22 grader. Budapests temperaturer i oktober ligger mellem 7-17 grader og i november 3-9 grader. Ligesom i de andre storbyer bør du både medbringe en paraply og en jakke til regnfulde og kølige dage.

Hvad kan du opleve i Budapest?

I Ungarns smukke hovedstad kan du vælge imellem fantastisk shopping, store seværdigheder, skønne pladser, teatre, spa-oplevelser udover det sædvanlige og glimrende restauranter, caféer og konditorier.

Samtidig prisniveauet lavt i Budapest. Så er det en billig storbyferie, du leder efter, er Budapest et godt valg.

Arrangementer i Budapest om efteråret

Planlægger du en efterårsferie i Budapest, vil det være oplagt at besøge storbyen i oktober måned. Her kan du nemlig opleve en perlerække af festligheder fx: Pálinka- og pølsefestival (2.-4. oktober), Café Budapest Contemporary Arts Festival (2.-18. oktober) og Ungarns nationaldag (23. oktober).

Vil du allerede til Budapest i september? Så er Budapests årlige vinfestival (Budapest Wine Festival) en prestigefyldt begivenhed, som er et besøg værd. Ungarn er virkelig berømt for sine vine, og på festivalen kan du smage vin fra hele Ungarn og udforske landets vinkultur. Festivalen afholdes altid i starten af september på terrassen foran det storslåede Buda Castle.

Læs mere om arrangementerne på visitbudapests hjemmeside her.

Flybilletter til Budapest i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BudapestFra 144,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Budapest her.

Læs også: Storbyferie i Budapest – her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i DublinEfterårsferie i Dublin

Vejret i Dublin om efteråret

Efteråret er en dejlig årstid i Dublin, som byder på lunt vejr og flotte farver. I september vil du typisk opleve temperaturer mellem 10 og 17 grader. I oktober er de gennemsnitlige dagtemperaturer mellem 8 og 14 grader, og i november må du forvente temperaturer mellem 4 og 10 grader.

Uanset på hvilket årstid du besøger Dublin, skal du være forberedt på grå regnvejrsdage. Derfor er en paraply et must. I det tidlige efterår kan du dog ofte opleve perioder med regnfrit og solrigt vejr.

Hvad kan du opleve i Dublin?

Fordelen ved Dublin er, at det ikke er en stor by sammenlignet med Paris eller London. Derfor har byen en hyggelig atmosfære, og det er let og overskueligt at komme rundt til alle seværdighederne, besøge sjove markeder og slutte aftenen af på en af de mange lokale pubs.

Læs også: Storbyferie i Dublin – her er de bedste seværdigheder

Arrangementer i Dublin om efteråret

Et af de bedste steder at opleve Halloween, også kaldet Allehelgensaften, er i Dublin. Her markeres Halloween med en meget stor festdag (31. oktober) med udklædte mennesker, livemusik, parader, fest og bål. Og er du virkeligt tiltrukket af den mørke side, afholdes der Bram Stoker Festival 26.-29. oktober.

21. september kan du opleve Kulturnat i Dublin. Ligesom i den danske version kan du få forskellige kulturelle oplevelser i de sene aftentimer i Dublins gader.

Flybilletter til Dublin i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Hamborg - DublinFra 308,-Søg
Billund - DublinFra 571,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Dublin her.

Læs også: Storbyferie i Dublin – her er de bedste seværdigheder

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i EdinburghEfterårsferie i Edinburgh

Vejret i Edinburgh om efteråret

Da Edinburgh ligger på højde med Århus, er klimaet genkendeligt. Statistisk set vil du have størst chancer for godt vejr, hvis du besøger Edinburgh i september, hvor byens temperaturer ligger mellem 9 og 16 grader. I oktober måned kan temperaturerne svinge mellem 6 og 13 grader. I november begynder det at blive koldt med temperaturer mellem 2 og 8 grader.

Hvad kan du opleve i Edinburgh?

I Stemningsfulde Edinburgh, som ligger højt på en klippetop, finder du et hav af gallerier, skønne specialbutikker, lækre restauranter, smukke historiske bygninger og storslåede seværdigheder. Den mest kendte er Edinburgh castle, som hver sommer er kulisse for The Edinburgh Tattoo. Der er flere spændende museer i Edinburgh, så hvis vejret ikke arter sig, kan du fx besøge National Museet, eller du kan vælge at besøge et whiskydestilleri og smage på den gyldne drik.

Flybilletter til Edinburgh i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - EdinburghFra 436,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Edinburgh her.

Læs også: Storbyferie i Edinburgh – Her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i IstanbulEfterårsferie i Istanbul

Vejret i Istanbul om efteråret

Istanbul er en af de byer, hvor det i september stadig er sommer med masser af sol, temperaturer mellem 15 og 24 grader og næsten ingen regn. Først fra slutningen af oktober eller starten af november sætter det i med køligere vejr, mere nedbør og temperaturer mellem 8 og 19 grader.

Hvad kan du opleve i Istanbul?

I eftersmånederne er den værste turiststrøm forsvundet, og træerne farver byen i smukke gyldne farver, der matcher den smukke arkitektur og moskéernes guldkupler.

I den eksotiske storby kan du fx shoppe i Den store Basar, nyde en kop tyrkisk kaffe på en café, gå på opdagelse i Topkapi Paladset eller blive født på ny i et tyrkisk bad.

Flybilletter til Istanbul i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)
Flybilletter til Istanbul, Ataturk:

København - Istanbul AirportFra 879,-Søg
Hamborg - Istanbul AirportFra 1.031,-Søg

Flybilletter til Istanbul, Sabiha Gokcen:

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Istanbul her.

Læs også: Storbyferie i Istanbul – Eventyr og shopping
Læs også: Istanbuls største seværdigheder

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i KrakowEfterårsferie i Krakow

Vejret i Krakow om efteråret

Vælger du at tage på efterårsferie i Krakow, vil du kunne nyde Polens berømte ”gyldne efterår”.

Vejret i Krakow er bedst i september med solrigt og tørt vejr og en gennemsnitlig temperatur er på 15-18 grader. Dog bør du tage paraplyen med, da Krakow er kendt for sit omskiftelige vejr.

I oktober ligger temperaturen typisk på 12-14 grader. En fordel ved at rejse til Krakow i oktober er, at der er knapt så mange turister.

I november er dagtemperaturen helt nede omkring 5-7 grader, dog ikke med nattefrost.

Hvad kan du opleve i Krakow?

Krakow er ofte blevet beskyldt for at være en af Europas smukkeste byer. Samtidig er prisniveauet på fx flybilletter, hoteller, restauranter og shopping lavt. Så vælger du Krakow, og er du fleksibel, kan du få en virkelig billig storbyferie.

Et besøg i den maleriske storby byder på:
• masser af liv og kultur
• shopping på et højt niveau. Besøg også de gamle markedshaller.
• Berømte seværdigheder såsom den gamle bydel, det jødiske kvarter og det royale palads Wavel
• Et sprudlende cafeliv og masser af restauranter i alle prisklasser. Lige fra lokale polske cafeteriaer til Michelin-restauranter
• Et livligt natteliv med masser af barer og pubber (takket være Krakows status som universitetsby)
• Mulighed for fine wellnessoplevelser. Besøg fx en dagspa.

Arrangementer i Krakow om efteråret

Hvis du besøger Krakow sidst i november, vil du kunne opleve de charmerende og hyggelige julemarkeder, som byen er kendt for.

Flybilletter til Krakow i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - KrakowFra 206,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Krakow her.

Læs også: Tre skønne storbyer i Polen – Tips og tilbud til din storbyferie i Polen

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i LissabonEfterårsferie i Lissabon

Vejret i Lissabon om efteråret

Med sit skønne sydlandske klima vil september i Lissabon byde på et sommerligt vejr med temperaturer fra 17 grader og op mod 26 grader.

Vejret bliver dog mere og mere køligt og ustadigt med regn, som efteråret skrider frem. I oktober måned vil du opleve temperaturer mellem 14 og 22 grader, og i november vil dagstemperaturen falde til mellem 13 og 18 grader.

Hvad kan du opleve i Lissabon?

Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder, og du vil nyde at gå på opdagelse i storbyens forskellige kvarterer, som huser et væld af museer, markeder, kunstgallerier, restauranter og cafeer.

Samtidig ligger Lissabon ikke langt fra kysten, og i september og det meste af oktober vil du kunne nyde livet ved stranden.

Flybilletter til Lissabon i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - LissabonFra 768,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Lissabon her.

Læs også: Storbyferie i Lissabon – 10 ting du skal se

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i LondonEfterårsferie i London

London er nummer 1, når danskerne skal vælge destination til en storbyferie i efteråret 2021.

Vejret i London om efteråret

Londons klima i det tidlige efterår er kendetegnet ved milde dage med behagelige temperaturer på omkring 17-20 grader og kølige nætter. I oktober kan du være heldig at opleve temperaturer på 15-20 grader, men du må også forvente mere nedbør og temperaturer ned til 8-10 grader. Det sene efterår er statistisk set den vådeste tid af året i London, og i november kan du også risikere at opleve frostgrader.

Hvad kan du opleve på din efterårsferie i London ?

Hvis du overvejer at tilbringe din efterårsferie i London, skal du bare slå til. Pulserende og kosmopolitiske London er nemlig en af verdens mest populære hovedstæder. Og det er ganske forståeligt med en overflod af shopping, restauranter, musik og museer i verdensklasse.

Arrangementer i London om efteråret

Hvis du elsker gode smagsoplevelser, er det oplagt at deltage i London Restaurant Festival, som afholdes 1.-31. oktober. Du kan tage på Tapas tour, spise på michenlin-restaurant eller fransk bistro. Husk at booke bord.

Læs mere her: London Restaurant Festival

Flybilletter til London i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aarhus (Tirstrup) - LondonFra 73,-Søg
København - LondonFra 150,-Søg
Billund - LondonFra 384,-Søg
Aalborg - LondonFra 820,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til London her.

Eller se flypriser til London i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Læs også: Storbyferie i London – byen, man aldrig kan få nok af
Læs også: Ferie i London med børn – her er de bedste oplevelser

Storbyferie i Madrid i efteråret

Efterårsferie i Madrid – derfor er Madrid især god at besøge i september

Vejret i Madrid om efteråret

Efteråret er en god årstid for en storbyferie i Madrid. Vejret er som regel behageligt varmt, og der er færre turister. Særligt september i Madrid er en fantastisk oplevelse. Du får en solrig efterårsferie (ca. 8 daglige soltimer) med dagtempeturer på omkring 23-25 grader. Du kan nyde lune aftner og nætter med temperaturer på 14-15 grader.

I oktober falder temperaturen til 19 grader, og i november er den nede på 13 grader. Samtidig er oktober og november de mest regnfulde måneder i Madrid. Men tag endelig afsted alligevel. Begge måneder har nemlig 5-6 daglige soltimer. Og skulle du være uheldig med vejret, så shop løs, nyd de mange smukke museer og slap af på en lækker tapasbar.

Hvad kan du opleve i Madrid?

Hovedstaden i Spanien er stigende i popularitet, fordi den af fuld af berømt kunst, smukke pladser og store grønne områder. Og så spiser du uforskammet godt på byens tapasbarer og restauranter.

Inden du planlægger, hvornår du vil besøge museerne, bør du tjekke deres hjemmesider. Mange af dem har nemlig gratis besøgstider. Fx Prado Museum, som er gratis at besøge kl. 16-18 fra mandag til lørdag.

I efteråret er der desuden færre turister og de lokale er tilbage i byen. Derfor vil du også kunne opleve masser af charmerende lokalliv.

Billige flybilletter til Madrid i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MadridFra 199,-Søg

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dine flybilletter til Madrid her.

Læs også: Storbyferie i Madrid – de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i MalagaEfterårsferie i Málaga

Vejret i Málaga om efteråret

Ønsker du at forlænge sommeren, kan du fx tage på storbyferie til Málaga.

Her er sol og varme, og det er først i november, at vejret begynder at ligne det, vi forbinder med efterår.

I september måned ligger dagtemperaturen på omkring de 26 grader, nattemperaturen er på 18 grader, og vandtemperaturen er på 22 grader.

I oktober er gennemsnitstemperaturen på 23 grader i luften og 18-20 grader i vandet.

I november begynder efteråret at sætte ind, og det er den måned, hvar det regner mest i Málaga. Gennemsnitstemperaturen ligger dog stadig omkring 19-20 grader om dagen og 15 grader om natten. Derfor er det langt bedre end novembervejret i Danmark. Alligevel bør du medbringe en lun trøje til en kølig aften.

En af fordelene ved at besøge Málaga i efteråret er, at der ikke er så mange turister, og hotelpriserne er derfor forholdsvist lave.

Hvad kan du opleve i Málaga i efteråret?

Málaga er en storby, hvor du kan gå amok, uanset om du er til shopping, god mad, forlystelser, kultur og historie. Og du vil helt klart nyde ferielivet i byens charmerende brostensbelagte gader.

Efteråret i Málaga er perfekt til en aktiv ferie. Det kan være vandreture, cykelture, golf eller andre former for sport.

Malaga er også et rigtigt godt valg, hvis du vil kombinere din storbyferie med sol og strand. Solkystens hovedby byder nemlig på skønne sandstrande med dejligt badevand.

Arrangementer i Málaga om efteråret

Hvis du vil på efterårsferie i Málaga, er være oplagt at besøge byen i vinhøsttiden. Her kan du opleve fantastiske fiestas, som byder på optog, musik og dans og så selvfølgelig mad og drikke.

Du kan også rejse til Málaga omkring den 11. november, hvor Fiest of San Martin afholdes i de mindre bjergbyer i hele Andalusien. Hele dagen er en lang fest med store mængder af mad og drikke.

Billige flybilletter til Málaga i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MalagaFra 345,-Søg
Aalborg - MalagaFra 1.214,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Málaga her.

Eller se flypriser til Málaga i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Læs også: Storbyferie i Málaga – De bedste tips og tilbud
Læs også: Top 10 seværdigheder i Málaga – foruden strandene

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i New YorkEfterårsferie i New York

Rigtigt mange danskere, som rejser til New York, vælger at tage på storbyferie i efteråret. Og særligt september måned er populær.

Vejret i New York om efteråret

I forhold til de meget varme sommermåneder i New York er vejret i september behageligt med temperaturer mellem 20 og 24 grader, mens oktobervejret kan svinge mellem 9-18 grader. Antallet af solskinstimer er dog højt både i september og oktober, og de to første efterårsmåneder er derfor fortrukne rejsemåneder for mange besøgende. I november skal du forvente temperaturer mellem 8-10 grader, og at risikoen for nedbør stiger.

Hvad kan du opleve i New York i september, oktober og november?

Ud over at nyde årstidens smukke farver i byens mange parker bør du helt klart opleve nogle af de mange New Yorker-klassikere fx:

 • The highline
 • Empire State Building
 • Brooklyn Bridge
 • Fifth Avenue
 • Time’s Square
 • Museum of Modern Art
 • Ground Zero
 • Frihedsgudinden på Liberty Island
 • og en af de berømte musicals på Broadway

Derudover er der selvfølgelig rige muligheder for at powershoppe og gøre et lille forsøg på at spise dig igennem de utallige køkkener fra hele verden.

Flybilletter til New York i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til New York her.

Eller se flypriser til New York i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Læs også: Storbyferie i New York – de bedste tips og tilbud
Læs også: Rejsebudget til New York – hold styr på udgifterne
Læs også: New York for første gang? 4 tips til begyndere

Hop til toppen af siden

Efterår i Palma de MallorcaEfterår i Palma de Mallorca

Vejret i Palma de Mallorca om efteråret

Vil du gerne nyde en storby med sol og lune temperaturer, er september og oktober perfekte måneder at besøge Mallorcas hovedby. Her kan du nyde lune dage med hele 9-11 solskinstimer og gennemsnitlige dagstemperaturer på 22-25 grader, badevandstemperaturer på 22-24 grader og og nattemperature på 18-21 grader. I november bliver vejret noget køligere, og du må forvente flere dage med regn. Dagtemperaturen i Palma de Mallorca vil være på 18 grader, nattemperaturen på 15 grader og badevandet er nede på 10 grader. Det vil dog stadig være en lun og solrig ferie, når man sammenligner med det mørke og kolde novembervejr i Danmark.

Hvad kan du opleve i Palma de Mallorca?

Efteråret er et godt tidspunkt at besøge Mallorca. I de første to efterårsmåneder er havet stadig dejligt varmt, så besøg endelig en af de gode bystrande. Den bedste er latja Can Pere Antoni, som ligger 2 km fra Palmas centrum.

Derudover har Mallorcas hovedby virkelig meget at byde på. Fx en gammel charmerende bydel med den smukkeste katedral, gode museer, masser af shoppingmuligheder og et væld af gode spisesteder fx byens store madmarked Mercat d’Oliver.

Billige flybilletter til Palma de Mallorca om efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Palma de MallorcaFra 199,-Søg
Billund - Palma de MallorcaFra 238,-Søg
Aalborg - Palma de MallorcaFra 751,-Søg

Ingen priser eller forkerte lufthavne? Find selv dine flybilletter til Palma de Mallorca her.

Billige pakkerejser til Palma de Mallorca om efteråret

(Klik på tilbuddet, og bliv overført til Travelmarkets søgemaskine)

Palma de MallorcaHotel Amic HorizonteSpanien (3 nætter)Dobbeltværelse
1.045,-Søg

Palma de MallorcaHotel Zurbaran by Sercotel Spanien (3 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
1.205,-Søg

Ingen tilbud, eller vil du rejse i flere eller færre dage? Sammenlign priser på pakkerejser til Palma de Mallorca i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser & pakkerejser

Læs også : Storbyferie i Palma de Mallorca – de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i ParisEfterårsferie i Paris

I mange år har Paris ligget i top fem, når danskerne tager på storbyferie.

Vejret i Paris om efteråret

Og Paris er da også et oplagt valg til en storbyferie i efteråret. Er du bare lidt heldig, vil vejret i september og oktober være mærkbart lunere end i Danmark – med temperaturer omkring 17-20 grader. I november falder temperaturen til 9-11 grader. Vejret i Paris er dog utilregneligt. Nogle dage er lune, andre er kølige, og der er mere nedbør om efteråret end om foråret.

Hvad kan du opleve i Paris?

Der er en særlig stemning i byernes by, og den elegante storby har alt, hvad hjertet begærer inden for gastronomi, musik, shopping og kunst, og så er det nemt at komme rundt med både busser og metroer.

Arrangementer i Paris om efteråret

Oplev Paris’ årlige “nuit blanche” (6. okt.), hvor du hele natten kan opleve musikalske og kulturelle events.

Flybilletter til Paris i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - ParisFra 383,-Søg
Billund - ParisFra 414,-Søg
Aalborg - ParisFra 847,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Paris her.

Læs også: Storbyferie i Paris – Her er de bedste tips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Paris – disse steder skal du bare se
Læs også: Paris – byen med de mange markeder
Læs også: Storbyferie i Paris med børn

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i PragEfterårsferie i Prag

Efteråret er en skøn tid at besøge den tjekkiske hovedstad, bl.a. fordi turiststrømmen tynder ud.

Vejret i Prag om efteråret

Du må dog være forberedt på, at efterårsvejret i Prag kan være meget omskifteligt. Nogle dage er det varmt nok til at gå uden overtøj, andre dage kan være kolde og blæsende med masser af regn.

Det bedste efterårsvejr finder du i september, hvor temperaturerne ligger omkring de 18-20 grader. I oktober ligger temperaturerne typisk mellem 10 og 15 grader, og I november er temperaturen helt nede omkring 5 grader, ofte med nattefrost.

Hvad kan du opleve i Prag?

Den charmerende storbys små labyrintiske gader, historiske bygninger og fantastiske pladser rummer en helt speciel charme, som får mange danskere til at besøge byen igen og igen. Og efterårets flotte gyldne farver skaber en smuk ramme om den populære storby.

Arrangementer i Prag om efteråret

Om efteråret huser Prag mange indendørskoncerter – der er især et stort udbud inden for jazz og klassisk, og du kan sagtens bestille billetter hjemmefra.

Flybilletter til Prag i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - PragFra 135,-Søg
København - PragFra 166,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? her.

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i RomEfterårsferie i Rom

Rom er helt klart en af topscorerne, når det gælder storbyferier i efteråret, ikke mindst på grund af det skønne sydlandske klima.

Vejret i Rom om efteråret

September i Rom svarer nemlig til en varm sommerdag i Danmark. Temperaturerne ligger typisk mellem 26 og 29 grader med op til 10-11 soltimer pr. dag. Du kan derfor sidde i t-shirt på en lille udendørs café og nyde en cappucino eller et køligt glas hvidvin. Husk solcremen og solbrillerne. I slutningen af september er det dog almindeligt med en smule regn og lidt tordenvejr.

Hvis du gerne vil opleve en masse seværdigheder, er oktober – og især starten af måneden – et rigtigt godt tidspunkt at besøge Rom. Dagstemperaturen ligger på omkring 20-22 grader, og aften- og nattemperaturen ligger på 12-13 grader. November er kendt for at være årets vådeste måned i Rom med op mod 11-12 dage med regn. Her ligger dagstemperaturen mellem 15-18 grader og helt ned til 7-10 grader om natten.

Hvad kan du opleve i Rom?

Læs også: Storbyferie i Rom – de bedste tips og tilbud
Læs også: Storbyferie i Rom – det er stærkt vanedannende

Flybilletter til Rom i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - RomFra 264,-Søg
Billund - RomFra 949,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Rom her.

Hop til toppen af siden

Storbyferie i efteråretEfterårsferie i Stockholm

Vejret i Stockholm om efteråret

Efterårsvejret i Stockholm er køligt, og risikoen for nedbør er til tider rimeligt høj. I september kan du forvente temperaturer fra 9-15 grader. Oktober vil typisk byde på temperaturer mellem 9 og 11 grader, visse dage dog lidt varmere. I november falder temperaturerne helt ned til -1-7 grader.

Hvad kan du opleve i Stockholm?

Det kølige efterårsvejr skal dog ikke afholde dig fra at besøge en af Europas smukkeste storbyer, som ligger ud til den smukke skærgård. Stockholms bydele er spredt ud over fjorten skønne øer i Strömmen, og øerne bliver forbundet af 44 broer. Derfor kaldes Stockholm for Nordens Venedig.

En storbyferie i Stockholm vil være fuld af kulturelle og historiske oplevelser med den fredede bydel Gamle Stan som et af højdepunkterne. Derudover er der masser af liv, spændende butikker og hyggelige spisesteder over alt i Stockholm.

Flybilletter til Stockholm i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - StockholmFra 399,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Stockholm her.

Læs også: Storbyferie i Stockholm – her er de bedste rejsetips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i TallinnEfterårsferie i Tallinn

Vejret i Tallinn om efteråret

I Tallinn i september vil dagene være lune og behagelige med temperaturer på 14-15 grader om dagen (du kan også være heldig at opleve indian summer med mindst 17 grader) og ned til 7 grader om natten. September er en af de mest regnfulde måneder. Medbring derfor enc paraply. I oktober ligger temperaturen typisk på 9 grader om dagen og 3 graden om natten. I november er vinteren så småt begyndt med en lille risiko for sne og begyndende nattefrost. Dagstemperaturen ligger på omkring 3 grader.

Hvad kan du opleve i Tallinn?

Lonely Planet har kåret Estlands hovedstad Tallinn til den mest budgetvenlige destination i 2018. Og det er der god grund til.

Ud over at det er billigt at flyve til og leve i Tallinn, har byen en perfekt kombination af fortid og nutid. Tallinn byder nemlig både på brostensgader og smedejernlygter og moderne caféer, som tilbyder gratis wifi. Det er en by med mange kontraster, som gør Tallinn til en af efterårets mest interessante storbyer.

Flybilletter til Tallinn i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen tilbud, eller vil du rejse fra en anden lufthavn? Find selv dine flybilletter til Tallinn her.

Flyvetid til Tallinn: Direkte fly: Fra 1 time. Med 1 mellemlanding fra 3 timer.

Læs også: Storbyferie i Tallinn – Her er de bedste tips og tilbud

Hop til toppen af siden

Efterårsferie i WienEfterårsferie i Wien

Vejret i Wien om efteråret

Din storbyferie i Wien i september vil være lun og behagelig med temperaturer mellem 12 og 20 grader. I oktober ligger temperaturerne typisk mellem 6 og 15 grader. I november er vinteren så småt begyndt med dagstemperaturer på 7-8 grader og begyndende nattefrost. Wien har en del nedbørsdage året rundt, men ofte viser regnen sig i form af mindre byger.

Hvad kan du opleve i Wien?

Vælger du en storbyferie i Wien vil du opleve en levende by, som er smuk som et postkort, og som byder på både nyt og gammelt.

På din tur rundt i Wien vil du møde smukke bygninger, imponerende museer, et fremragende operahus, gode restauranter og hyggelige cafeer (især den berømte Café Sacher Wien). Og er du til shopping, har du mulighed for at komme hjem med nytænkende mode og kreativt design af genbrugsmaterialer.

Flybilletter til Wien i efteråret

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - WienFra 189,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Wien her.

Hop til toppen af siden

Fandt du ikke flybilletter til din storbyferie i efteråret 2021?

Du kan selv søge efter billige flybilletter i efteråret i Travelmarkets flysøgemaskine.

Her er alternative måder til at arrangere en billig storbyferie om efteråret.

Book hotel til din storbyferie i efteråret 2021

I Travelmarkets hotelsøgemaskine kan du finde dit hotel til din storbyferie her.

Temarejser til populære storbyer i efteråret 2021

Hvis du har det bedst med at booke en arrangeret pakkerejse med rejseleder, kan du være finde en storbyferie i vores temasøgemaskine her.

Kombinér strandferie og storbyferie i efteråret 2021

Du kan også vælge en kombination af strandferie og storbyferie i efteråret. Tjek byerne i denne artikel. Du vil måske blive overrasket.

Der er jo også rene solferier i september, oktober eller november…

Det kan også blive for meget med storbyferier igen og igen. Måske overvejer du også en varm solferie med afslapning ved stranden eller poolen. Hvorhen? – det kan du læse om i disse artikler:

Læs også: Billige All Inclusive rejser i efteråret

NB! Alle datoer på efterårets arrangementer er fundet og forsøgt verificeret via Internettet. Jeg opfordrer dig til at få en dato endelig bekræftet, inden du bestiller dine flybilletter.

Topfoto (c) istockphoto / Dragan Radojevic
Storbyferie i efteråret (c) istockphoto / dolgachov
Efterår i Amsterdam (c) istockphoto / sborisov
Efterår i Athen (c) istockphoto / goldenlobby
Efterår i Barcelona (c) istockphoto / svetikd
Efterår i Bangkok (c) istockphoto / splendens
Efterår i Berlin (c) istockphoto / sborisov
Efterår i Budapest (c) istockphoto / IgorP1976
Efterår i Dublin (c) istockphoto / honster
Efterår i Edinburgh (c) istockphoto / George Clerk
Efterår i Istanbul (c) istockphoto / ArtemSam
Efterår i Lissabon (c) istockphoto /Rrrainbow
Efterår i London (c) istockphoto /OJO_Images
Efterår i New York (c) istockphoto / espiegle
Efterår i Palma de Mallorca (c) istockphoto / Allard1
Efterår i Prag (c) istockphoto / NataliaDeriabina
Efterår i Paris (c) istockphoto / AleksandarNakic
Efterår i Rom (c) istockphoto / Rick5
Efterår i Stockholm (c) istockphoto / AnnaElizabethPhotography
Efterår i Tallinn (c) istockphoto / Tero Vesalainen
Efterår i Wien (c) istockphoto / lechatnoir

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.