storbyferie i Bruxelles

Storbyferie i Bruxelles – en smeltedigel af kulturer, sprog og mennesker

Louis Andreas Michaelsen
Skønne Bruxelles er ikke alene sæde for NATO og de europæiske institutioner; byen er også en vidunderlig blanding af flamsk og fransk kultur. Læg dertil, at 1/3 af den million, der bor i Europas hovedstad, kommer udefra – og du har et sammensurium af alverdens indtryk. Planlægger du en storbyferie i Bruxelles – så læs videre og få de bedste tips og tilbud

I fem år havde jeg fornøjelsen af at bo i byen i forbindelse med mit arbejde i Europa-Parlamentet. Derfor tør jeg godt kalde mig for lidt af en Bruxelles-ekspert.

Mit gode kendskab til byen betyder – sammen med duften fra vaffelboder og smagen af de gode øl – at Belgiens hovedstad er en af mine favoritter, når det gælder storbyferie.

Storbyferie i Bruxelles

Din hurtige vej til tips og tilbud til Bruxelles

Jeg håber naturligvis, du vil læse hele artiklen om dette rejsemål til ende, men du kan også udvælge de afsnit, der er mest interessante for dig. Bare klik på de relevante links:

Hvad koster flybilletter til Bruxelles?
Hvor skal du bo på din storbyferie i Bruxelles?
Bruxelles mest spændende bydele
Bruxelles mest kendte seværdigheder
Sådan kommer du rundt i Bruxelles
Mad og drikke i Bruxelles – inkl. belgisk øl
Hvor er de bedste shoppingmuligheder i Bruxelles?
Hvornår er det bedst at besøge Bruxelles?
Mine tre bedste oplevelser i Bruxelles
Se aktuelle flybilletter til Bruxelles

Bruxelles for alle

Det er dog ikke muligt at få alle nuancer og seværdigheder med om byen, der af mange betegnes som en smeltedigel af kulturer, sprog og mennesker. Men jeg vil dog forsøge at udvælge et par ”godbidder” til dig alligevel.

Livet i Bruxelles bærer tydeligt præg af, at det er en international storby, men den er kosmopolitisk på en charmerende og forførende måde. Desuden er det billigt at rejse til Bruxelles og billigt at finde hoteller i Bruxelles centrum.

Læs min rejseberetning og få en række gode tips til oplevelser, transport, overnatning og mange andre ting. Og brug endelig kommentarfeltet herunder, og jeg vil glæde mig til at høre fra dig ?.

Læs også: Storbyferier som afbudsrejser – snup en billig miniferie i Europa

Hvad koster flybilletter til Bruxelles?

Hvad koster flybilletter til Bruxelles?

Uanset, om du flyver direkte fra Billund eller København – eller med mellemlanding fra en anden lufthavn – kan du let finde billige flybilletter til Bruxelles. Især, hvis du ikke køber billetter i sidste øjeblik.

Flyrejser til Bruxelles lander ofte på 1.500 til 3.500 kr. t/r afhængig af, om du vælger Charleroi Lufthavn eller Bruxelles Lufthavn som destination.

Prisen afhænger også af rejsetidspunktet, men er du ude i god tid og kan rejse på andre dage end søn/mandag og tors/fredag, så kan du være heldig at få billetter fra nogle få hundrede kroner.

Lufthavnen i Bruxelles er nemlig ekstra travl de dage, hvor de mange folkevalgte og ansatte flyver, da stor set alle rejser med fly. Det bevirker højere priser.

Fra lufthavnen går der busser og tog ind til byen – fra Charleroi Lufthavn kun busser pt.

Vil du gerne vide, hvornår det er billigst at rejse til Bruxelles?
Herunder er de billigste flybilletter til Bruxelles med højst 1 flyskift og med afrejse inden for det næste år:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BruxellesFra 1.321,-Vælg

Du kan også selv finde billige flybilletter til Bruxelles her.

Hvor skal du bo på din storbyferie i Bruxelles?

Hvor skal du bo på din storbyferie i Bruxelles?

I en by som Bruxelles finder du altid et hotel i netop din prisklasse og standard. Generelt er et ophold på hotel rimeligt billigt, formentlig på grund af antallet af overnatningsmuligheder.

Prisniveauet svinger dog meget, især i forhold til aktiviteten i NATO og Europa-Parlamentet, så det er altid en god idé at få priser fra et par stykker på forhånd, hvis du kommer uanmeldt til dit hotel. Er der store konferencer, vil det også være et sats, da du risikerer at skulle overnatte langt fra centrum. Find dit billige hotel her

Der er mange gode og fornuftige hoteller til den rigtige pris i nærheden af to af de store attraktioner, Manneken Pis og Grand Place. Det samme gælder området omkring EU-institutionerne, der ligger et par kilometer fra Bruxelles’ centrum.

Gode hoteller i Bruxelles

Gode hoteller i Bruxelles

Manhattan Hotel Brussels
Et hotel, jeg har brugt rigtig meget, er Manhattan Hotel Brussels. Prisen er i den lave ende på hotellet, hvis storhedstid ligger bag det. Det er lidt som et museum – men også et hyggeligt hotel.

Servicen på hotellet er helt i top. Personalet er flinkt, ja næsten venskabelige, og rengøringen er superfin. Madmor i restauranten går ikke af vejen for at give et smil og et bjørneknus. De to stjerner som hotellet har, må helt sikkert være én for personalet og én for prisen.

Hotellets priser passer nemlig til enhver pengepung – og så får man også mulighed for at se, hvordan man indrettede hoteller standsmæssigt i gamle dage.

Bedford Hotel & Congress Centre
Det 3-stjernede Bedford Hotel & Congress Centre ligger nogle få hundrede meter fra Grand Place; altså nærmest i hjertet af Bruxelles. Så har du sparet lidt på dit fly, kan du overveje at give en smule mere for overnatning.

Hotellet har døgnåbent, og er et godt hotel i den højere mellemklasse. Derudover har det fitnesscenter og renseri. Baren/loungen har selvsagt et stort udvalg af alkoholiske og alkoholfrie drikkevarer.

Luksus hoteller i Bruxelles

Sofitel Brussels Europe
Hvis du tænker, at ”lidt luksus ska’ man da ha’”, så vil jeg anbefale Sofitel Brussels Europe. Det er femstjernet, og med motionscenter og mulighed for massage. Hotellet ligger ved Place Jourdan, og herfra er der kun en kort smuttur gennem en lille park, der ligger lige op ad Europa-Parlamentet.

Til den anden side er den større og unikke park, Parc du Cinqantenaire, som i øvrigt har gode stier til os løbere. Nogle hundrede meter derfra ligger Berlaymont-bygningen, der huser Kommissionen.

Bydelen Ixelles i Bruxelles

Bruxelles mest spændende bydele

Mange tænker EU, når man nævner Bruxelles, og det europæiske kvarter præger da også byen og bør ses. Men det er ikke den mest folkelige eller farverige bydel.

Sablon

En smule syd for byens eksponerede og kendte historiske bydel ligger det charmerende kvarter Sablon.

Hvis du begiver dig til Sablon – ganske kort fra centrum – slipper du for ”turistmyrer”, der myldrer ind over Grand Place og de tilstødende gader.
Sablon er kendt for gode spisesteder og chokoladebutikker i massevis.

Ixelles

Hvis du er til det kunstneriske og trendy, så skal du til Ixelles. Men også børnefamilier på storbyferie nyder det sikre og rolige område. I Ixelles er der også gode natklubber, sjove butikker og naturligvis gode restauranter.

En stor del af indbyggerne i den del af Ixelles stammer fra de tidligere belgiske kolonier. Det gælder især det farverige område Matonge, hvor man kan finde en række afrikanske restauranter.

Bydelen Sain-Gilles i Bruxelles

Saint-Gilles

Hvis du vil bo omgivet af kunstnere, kunst og kultur, så vil jeg anbefale Saint-Gilles. Atmosfæren er superafslappet og samtidig trendy uden at være snobbet. I modsætning til hvad man skulle tro, er det let at finde billige og gode restauranter i denne bydel.

Det er ikke et decideret shoppingkvarter, men du kan finde finurlige ting hos gadesælgerne og i de mange vintagebutikker.

Bruxelles mest kendte seværdigheder

Bruxelles mest kendte seværdigheder

Det kan være svært at udvælge de bedste seværdigheder i Bruxelles. Jeg har set lidt bort fra de fleste historiske seværdigheder, da oplysningerne fås hos turistbureauet i byen og på nettet.

Jeg giver i stedet mine bud på de attraktioner, jeg synes, du som minimum skal opleve. Jeg har forsøgt at hjælpe dig rundt i byen og samle nogle seværdigheder i “klumper”. På den måde kan du udnytte tiden bedst og få mere ud af din ferie i Bruxelles.

Must see attraktioner i Bruxelles

Gåtur ved La Grand Place

En rejse til Bruxelles bør altid indeholde et besøg i den historiske bydel tæt ved Grand Place eller Grote Markt. Det er en seværdighed i sig selv, og det er en must-see attraktion i hovedstaden. Det gamle fødevaretorv fra før år 1200 er da også henrivende med sine forgyldte bygninger fra storhedsperioden i det 16. og 17. århundrede.

Den centrale og unikke plads har været på UNESCO’s verdensarvsliste siden 1998, og betegnes med god ret som en af de absolut smukkeste pladser i verden.

Selve Grand Place bør også opleves om aftenen – og du vil virkelig blive overrasket! Alle pladsens storslåede bygninger er forgyldte, og med lyssætning fremstår de helt ubeskriveligt smukke. Det er simpelthen et imponerende syn, som du må se!

Første gang jeg så pladsen en mørk aften, var ved en tilfældighed, da jeg ville skyde genvej til mit hotel. Jeg tabte både næse og mund – og det er sådan noget, man husker altid.

Manneken Pis i Bruxelles

Manneken Pis

Nogle få hundrede meter ned ad en sidegade til pladsen finder du den berømte statue Manneken Pis. Stedet summer som regel af turister, men kommer du tidligt om morgenen eller sent om aftenen, kan du næsten have attraktionen for dig selv. Mange hoteller i Bruxelles ligger i øvrigt tæt på pladsen og Manneken Pis.

Belgisk øl i Bruxelles

Delirium Café

I gåafstand fra Grand Place finder du Delirium Café, og hvis du er til belgisk øl, så er det her, at du og dine venner skal gå hen. Med sine 2004 forskellige slags er Delirium Café indehaver af Guinness verdensrekorden, som den bar med flest øl.

Men træd varsomt, for belgisk øl er stærk, og der er jo ingen grund til at slette nethindens smukke billeder af den nærliggende Grand Place.

Atomium

Lidt udenfor Bruxelles ligger den 102 meter høje stålkonstruktion Atomium, der forestiller et forstørret jernkrystal. Atomium blev bygget til verdensudstillingen i 1958, og den er et vartegn på linje med Manneken Pis i Bruxelles.

I den skinnende metalkugle, der forestiller det øverste atom, er der en restaurant med en helt igennem fantastisk udsigt. Fra dette plan kan man hele vejen rundt se de attraktioner, byen har at byde på.

Atomium lidt udenfor Bruxelles

Oplevelser for børn

Kigger du ud – næsten for foden af det gigantiske atom – ser du temaparken Mini-Europa, som dine børn vil elske. Parken er lige dele underholdning og undervisning, og giver et godt overblik over Europas kultur, historie og arkitektur. Dine børn opdager slet ikke, at du lister lidt lærdom ind.

EU Parlamentet

Det europæiske Kvarter

Hvis du er interesseret i EU, så bør du naturligvis bestille et besøg i Europa-Parlamentet. Bygningen ligger i al sin moderne arkitektur som en glaskatedral, der strækker sig mod himlen. I den mere jordnære afdeling kan både voksne og børn i Parlamentarium lære om parlamentets funktion og lære mere om de enkelte politikere.

I kan også komme helt ind i plenarsalen, hvor politikerne debatterer de politiske emner, der er på dagsordenen. Det er undervisning on-site.

Ganske tæt ved parlamentet ligger Berlaymont bygningen, hvor Kommissionen holder til. I den nærliggende park finder du endnu en storslået – ja, næsten majestætisk bygning, der leder tankerne hen på Paris’ triumfbue, nemlig Parc du Cinquantenaire.

Buen blev rejst for at fejre Belgiens 50-års jubilæum som selvstændig stat, og i den tilstødende bygning er der en række interessante museer.

Triumfbuen i Parc du Cinquantenaire

Om foråret er parken i øvrigt en oase af grønt og skønne dufte, som jeg altid sætter pris på, når jeg er i byen.

Mange rejser til Bruxelles for netop at besøge og opleve den særlige EU-stemning. Hele EU-kvarteret kan nås til fods, hvis du tager metroen til Schuman stationen. På tilbagevejen i retning af Europa-Parlamentet kan du tage en forfriskning på Place Luxembourg.

Her i umiddelbar nærhed af parlamentet mødes ansatte og politikere i en afslappet atmosfære. Hvis du er heldig, kan du få et glimt af din egen Europa-parlamentariker, der måske nyder en drink før det næste fly hjem.

Waterloo

15 kilometer syd for Bruxelles ligger monumentet for slaget ved Waterloo. Her tabte Napoleon til englænderne den 18. juni 1815 i et historisk stort slag, der ændrede kontinentets skæbne.

Monumentet er gigantisk, og krones øverst af en løve i fuld størrelse. Så selvom der er 226 trin til toppen, er det værd at gå derop. Samtidig får du en 360 grader vinkel hele vejen rundt på slagmarken.

Du kan roligt sætte en halv til en hel dag af til besøget i Waterloo, for i det underjordiske museum kan du både se film om slaget og bevæge dig rundt i det imponerende interaktive Visitor center.

Kongeslottet i Bruxelles

I 1830 blev den tyske prins Leopold den første konge af Belgien. Siden da har det officielle palads for den kongelige familie været det store kongeslot ikke langt fra bymidten.

Dog bor kongen og dronningen slet ikke på slottet, men derimod på et slot i Laeken i Bruxelles udkant. Alligevel er det gåturen værd at se den imposante bygning.
Det er muligt at få en rundvisning på slottet i sommerperioden.

Sådan kommer du rundt i Bruxelles

Sådan kommer du rundt i Bruxelles

Metroen i Bruxelles

Bruxelles har en ren og sikker metro, der er nem at finde ud af. Du kan komme hurtigt ud til de forskellige spots, som du vil opleve ved at tage metroen på din ferie i Bruxelles.

Når du er ved den ønskede metrostation, kan du med fordel samle seværdighederne i grupper, som det er gjort under afsnittet Bruxelles mest kendte seværdigheder længere oppe.

Det er let at komme rundt til fods til de valgte bygninger og seværdigheder på en bæredygtig måde med udgangspunkt fra en metrostation. Bare du ved, hvordan du kommer til- og fra de to stationer De Brouckère og Schuman, så behøver man – for langt de flestes vedkommende – ikke at vide mere.

Hop on hop off i Bruxelles

For at få et overblik over attraktionerne, kan du på din første dag i byen hoppe på en hop on hop off bus. Det gode ved at rejse til Bruxelles er blandt andet, at det er en overskuelig by, og at der ligger mange hoteller i Bruxelles tæt ved centrum.

Tog og sporvogne i Bruxelles

Togdriften i Belgien er fortrinlig, og det gælder også hovedstadsområdet. Det samme gælder sporvognene, der kører upåklageligt og til tiden. I kombination med busser er det muligt at nå enhver plet i Bruxelles. Busserne bør dog være dit sidste valg, da de er beskidte, overfyldte og støjende.

Skal du tage taxi i Bruxelles?

Hvis du kan undgå at bruge taxi, så gør det. Alternativt er det som minimum en god idé at spørge til prisen først, da der kan være nogle chauffører, der vil forsøge at snyde dig. På den måde adskiller Bruxelles sig ikke fra så mange andre storbyer.

Mad og drikke i Bruxelles

Mad og drikke i Bruxelles

I kraft af sin status som international by – og dermed en by med masser af parlamentarikere, diplomater og regeringsansatte – kan du smage på hele verden med afsæt i Bruxelles.

Det største område med restauranter i Bruxelles

Epicentret for at nyde den gode mad er Grand Place med sidegader. Her finder du alt, hvad ganen kan begære. Er du til det autentiske, så har byens mange pladser markeder, hvor du kan købe gode råvarer og selv tilberede din mad på din ferie i Bruxelles.

Hvis du er til fin fransk mad eller ”nede på jorden solid kost”, så finder du det let.

Belgisk madkunst spænder vidt, men hvis der er noget, mange forbinder med Belgien, så er det pomfritter. De er lækre, sprøde og får mundvandet til at løbe. De ligger i al deres fristende appetitlighed i en sammenfoldet papirhat og alene duften mætter. Bare gå ombord!

Skal det være bedre og mere forfinet, kan du prøve Chez Leon og bestille muslinger, og du vil elske det! Vil du have noget, der mætter godt, kan jeg varmt anbefale Le Corbeaus belgiske gryderet, der fås flere steder. Det er superlækkert! Nyd dertil lidt godt belgisk øl eller nogle af de gode vine, der følger med en diplomatby.

Belgiens stolte ølbryggeri-tradition

Belgisk øl

Belgierne er suveræne til at lave noget godt bryg. De findes i alle smagsnuancer på de forskellige barer.

Hvis du går ud i byen på egen hånd, vil du finde trappistøl, der er brygget af munke i de gamle trappistklostre. Men også vildgærede øl, nogle af hvede, andre af byg, og farvebuen spænder fra det gyldentlyse og lette til det sorteste kulbrændte. Andre er nærmest sorte, men for alle er det gældende, at de er af høj kvalitet. Her kan man i sandhed tale om en stolt bryggeritradition.

Hvis godt bryg er din hobby, så er Delirium Café lige noget for dig. De har over 2000 forskellige, så du finder nok en efter din smag.

Belgiske vafler, chokolade og andre søde sager


Naturligvis må du ikke gå glip af belgiske vafler, belgisk chokolade og konditori. Det skal man selvfølgelig prøve – og hvis du alligevel går mod La Grand Place og Manneken Pis, får du nærmest smidt de søde fristelser i hovedet, for vaffelbutikkerne ligger side om side, og den varme, søde duft fortryller.

Uimodståelige belgiske vafler

Hvor er de bedste shoppingmuligheder i Bruxelles?

Skal kortet svinges, er der rigtigt gode indkøbsmuligheder i hele Bruxelles, dog primært i bymidten. Du vil opleve, at dette rejsemål er langt mere end barer, vafler og chokolade.

Rue Neuve

Midt i Bruxelles ligger den travle shoppinggade Rue Nueve. Gågaden er til tider tætpakket med indkøbsglade turister, men også fastboende kommer her, da man finder alle de store internationale butikskæder i gaden.

Rue Neuve, der ligger tæt på Grand Place, er dog desværre udfordret af mange tiggere, så det er en god idé at holde på pung og værdigenstande.

Den eksklusive arkade Galeries Royales Saint Hubert

Galeries Royales Saint Hubert

Hvis det skal være en smule eksklusivt, er den berømte overdækkede arkade – Galeries Royales Saint Hubert – stedet at gå hen. Den er i verdensklasse!

Gaden er udsmykket, så den ligner en million, men priserne er slet ikke så slemme endda. Andre lignende shopping-arkader er betydeligt mere pebrede, når det kommer til overpriser og at tjene penge på shoppinglystne turister.

I arkaden kan du sidde og indfange stemningen og nyde dit ophold her i det centrale Bruxelles. Prøv for eksempel at løfte hovedet og kigge opad på den smukke arkitektur. Længere væk fra moderne arkitektur kommer du ikke.

City 2

Ligeledes i centrum ligger min personlige favorit – City 2. Her er normale priser – ja, endda under dansk niveau – og der er 150 butikker at vælge imellem. Du kan let gå dertil fra Grand Place, og vær ikke tilbageholdende, for det kan faktisk betale sig.

City 2 spænder over flere forskellige bygninger og etager, og i kælderen finder du en række fødevarebutikker, hvis du selv vil stå for maden. Hvis ikke, kan du fornøje dig i en af de gode spisesteder.

La Grand Place by night

Hvornår er det bedst at besøge Bruxelles?

Som tidligere fastboende i byen er det svært at udvælge et bestemt tidspunkt, hvor du bør besøge byen. Bruxelles har sin charme hele året rundt, men hvis jeg skal fremhæve et par årstider til dette rejsemål, så er det foråret og december.

Forår i Bruxelles

Foråret kommer et par uger tidligere hernede, og i en eksplosion af farver og dufte blomstrer træer og blomster i parkerne.

Belgierne strømmer ud af deres vinterhi, og når solen sender sine varme stråler ned over de mange pladser, er der en nærmest parisisk stemning. Mange får sig en softice, og de unge kysser lidenskabeligt og holder i hånd. Livet leves!

Julemarked i december

Elsker du julen? Så er du kommet til den helt rigtige by, for julemarkedet i Bruxelles er spektakulært.

Både børn og barnlige sjæle vil elske markedet på Place Saint Catherine. Det er eventyrligt, og det er lige før, man igen tror på julemanden. Op mod 200 boder i brunt, rødt og grønt giver den helt rigtige julestemning op til højtiden.

Hvornår er det bedst at besøge Bruxelles?

Mine tre bedste oplevelser i Bruxelles

Det kan være svært at vælge de bedste oplevelser i hovedstaden, men jeg vover pelsen:

Mødet med belgisk mad

Mit første møde med belgisk mad glemmer jeg aldrig. Det var på restauranten Balls & Glory, og retten var kødboller – af alle verdens retter. Frikadelle-agtigt, men sikke en fornøjelse! Kødbollerne var af blandet svin og kalv, stegt i smør og med kirsebærsovs. Voila! Verdens bedste kødboller. Bortset fra mors ?.

Senere gennem de fem år jeg boede i byen, stødte jeg flere gange på kødboller i alle afskygninger lavet af lam, kylling, med trøffel eller blåskimmelost serveret med frugtsirup af æbler & pærer – samt en vegetar-udgave. Prøv dem!

Tintin og Lucky Luke

Bruxelles er ikke kun Belgiens hovedstad. Byen er også verdens tegneserie-hovedstad.

Når du er i byen, og især hvis du er til tegneserier, må du ikke gå glip af Tegneseriemuseet. Her kan du møde: Vaks og Viggo, Tintin, Lucky Luke og Smølferne blandt mange andre.

Det historiske og smukke Mont des Arts

Mont des Arts

Det historiske og smukke Mont des Arts ligger højt og med udsigt ud over byen. Du kan se både Rådhustårnet og La Grand Place.

Udsigten er simpelthen betagende, så sæt dig og nyd roen på en af bænkene i den geometriske have.

Billige flybilletter til Bruxelles

Se aktuelle flybilletter til Bruxelles

Uanset, om du flyver direkte fra Billund eller København – eller med mellemlanding fra en anden lufthavn – kan du let finde billige flybilletter til Bruxelles. Se de billigste flybilletter til Bruxelles med højst 1 flyskift og med afrejse inden for det næste år:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BruxellesFra 1.321,-Vælg

Du kan også selv finde billige flybilletter til Bruxelles her.

Go’ ferie!

TopFoto (c) Getty Images / Vladislav Zolotov
Storbyferie i Bruxelles (c) Getty Images / sinonimas

Hvad koster flybilletter til Bruxelles (c) Getty Images / horstgerlach  
Hvor skal du bo på din storbyferie i Bruxelles? (c) Getty Images / WEKWEK
Gode hoteller i Bruxelles (c) Getty Images / martin-dm
Luksus hoteller i Bruxelles (c) Getty Images / monkeybusinessimages
Bydelen Ixelles i Bruxelles (c) Getty Images / massimilianoranauro
Bydelen Saint-Gilles i Bruxelles (c) Getty Images / Hindenberg
Bruxelles mest kendte seværdigheder (c) Getty Images / Sean Pavone
Must see attraktioner i Bruxelles (c) Getty Images / Ziutograf
Manneken Pis i Bruxelles (c) Getty Images / querbeet
Belgisk øl i Bruxelles (c) Getty Images / EnolaBrain
Atomium lidt udenfor Bruxelles (c) Getty Images / chachastephane
EU Parlamentet (c) Getty Images / Ababsolutum
Triumfbuen i Parc du Cinquantenaire (c) Getty Images / mdmworks
Sådan kommer du rundt i Bruxelles (c) Getty Images / BengtHultqvist
Mad og drikke i Bruxelles (c) Getty Images / Berezko
Belgiens stolte ølbryggeri-tradition (c) Getty Images / GoodLifeStudio
Uimodståelige belgiske vafler (c) Getty Images / Anna Pustynnikova
Den eksklusive arkade Galeries Royales Saint Hubert (c) Getty Images / stevenallan
La Grand Place by night (c) Getty Images / siraanamwong 
Hvornår er det bedst at besøge Bruxelles? (c) Getty Images / Poike
Det historiske og smukke Mont des Arts (c) Getty Images / Vladislav Zolotov
Billige flybilletter til Bruxelles (c) Getty Images / halbergmanSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.