Storbyferie til Bruxelles

Storbyferie til Bruxelles

Udvalgte storbyferier til Bruxelles

Bedøm rejsemål (59 bedømmelser)
4.6

Mere om ferie i Bruxelles

Bruxelles er en alsidig by, der har lidt af det hele. Her kan du lade dig inspirere af nogle af historiens bedste kunstnere på de interessante museer og bagefter forkæle dine smagsløg med belgisk chokolade og gyldent traditionsrigt øl. Byen er også kendt for sin fantastiske shopping, og du kan desuden lære dig mere om NATO og EU, da disse har flere af sine hovedsæder her.

I Tintins fodspor gennem byens forskellige områder

Rejser til Bruxelles kan byde på en række forskellige spændende kontraster. Du kan for eksempel tage på en byrundtur set igennem Tintins øjne, hvor man følger tegneserierne igennem de forskellige områder, som byen har at tilbyde. Du kan for eksempel se den administrative del, hvor de vigtige smukke bygninger huser nogle af verdens mest indflydelsesrige organisationer eller måske nyde en rundtur i Rue Dansaert, der er byens hippe modedistrikt, som er spækket med designerbutikker, gallerier og trendy caféer.

Oplev gastronomiske godter på en ferie i Bruxelles

Når du er på ferie i Bruxelles, er det let at lade sig friste af alle de fantastiske smagsoplevelser, som byen tilbyder. Udover de talrige lækre restauranter, er Bruxelles kendt for sine traditionelle chokoladebutikker i den gamle bydel Zavel.

En anden stolthed for Belgierne er deres ølproduktion, hvor du ikke bør misse et besøg på det legendariske bryggeri Cantillon, hvor verdensklasse øl produceres efter gamle traditioner.

Kulturoplevelser ud over det sædvanlige

Rejser til Bruxelles kan få enhver kulturinteresserets hjerte at banke. Her findes der nemlig utallige spændende museer, hvor nogle af verdens mest indflydelsesrige kunstnere har sine værker udstillet. Et absolut must er et besøg på det berømte Margitte-museum, hvor du kan komme helt tæt på Belgiens kendte surrealists kunstværker.

Et hav af oplevelser venter dig altså i denne herlige by, der i dag er en international metropol med indbyggere fra hele verden.

Rejsebureauer med storbyferier til Bruxelles

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Populære storbyer i [regionName]

Find rejsen til Bruxelles her

Læs mere om Bruxelles på vores blog