Rejser til Bruxelles

Rejser til Bruxelles

Billige rejser til Bruxelles

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Bruxelles

Bedøm rejsemål (9 bedømmelser)
4.6

I den belgiske hovedstad Bruxelles finder du mange belgiske attraktioner, men du finder også en attraktion, som faktisk tilhører flere Europalande, nemlig de lande som er medlem af den Europæiske Union.

En af de største attraktioner i Bruxelles er således Europa-Parlamentet, hvor de største og vigtigste beslutninger i det meste af Europa bliver truffet. Men parlamentet er faktisk ikke det eneste, der repræsenterer Europa i Bruxelles.

Bruxelles rummer nemlig også seværdigheden Mini-Europe, der er en miniaturepark fyldt med europæiske attraktioner. Det kan derfor i stor grad siges, at en af Bruxelles største stoltheder er byens rolle i ledelsen af Europa.

Søger du rejser til en ægte turistby?

Hvis dette er tilfældet, så kan det være, at du skal finde fly og hotel til Bruxelles, næstegang du søger på rejser. Der er nemlig tale om en by, som tiltrækker mange turister grundet det brede udvalg af både nationale og internationale attraktioner.
Nogle af de seværdigheder som tiltrækker flest turister er de bygninger, som er designet med en fantastisk detaljerig arkitektur. Mange af bygningerne i Bruxelles har et meget specielt design, som repræsenterer byens historie. Disse er derfor også i flere tilfælde historiske landmærker.
Hvis du er interesseret i at besøge disse landmærker, så kan du finde pakkerejser hos Travelmarket.dk.

Udforsk Bruxelles

Hvis du søger på rejser til Bruxelles, kan du med fordel også søge på turistattraktioner, så du får et bedre overblik over, hvor det er bedst at bo i byen. Der er mange seværdigheder, som du kan besøge i løbet af din rejse, men hvis du gerne vil opleve den sande følelse af Bruxelles, så kan du besøge:

  • Grote Markt – Den centrale plads i Bruxelles, hvor blandt andet rådhuset også ligger
  • Manneken Pis – En ikonisk bronzestatue fra det 17. århundrede
  • Royal Palace of Brussels – Den belgiske konges arbejdsplads ved blandt andet forhandlinger

Charterrejser til rejsemål i Belgien

Charterbureauer med charterrejser til Bruxelles

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Bruxelles her

Læs mere om Bruxelles på vores blog