Fly og hotel til Belgien

Fly og hotel til Belgien

Belgien er beliggende i den vestlige del af Europa og er uden tvivl en overset perle.
Aflægger du alligevel Belgien et visit, vil du hurtigt finde ud af, at landet byder på et hav af spændende kulturelle oplevelser såvel som smukke og fængslende byer.
Ønsker du at gå på opdagelse i de mange muligheder i landet, så kan du her hos Travelmarket.dk finde rejser med fly og hotel til Belgien.

Billige rejser til Belgien

Fra København

Fra Billund

Bedøm rejsemål (35 bedømmelser)
4.6

Hvorfor rejse til Belgien?

Der er et utal af grunde til hvorfor, du bør besøge Belgien, og vi har herunder samlet vores favoritattraktioner:

  • Byen Gent er et middelalderligt centrum og uden tvivl et besøg værd.
  • Atomium er en høj, ikonisk atomskulptur og er at finde i byen Bruxelles i Belgien. Skulpturen forestiller sig at være en forstørret jernkrystal med ni atomer og er især populært blandt familier og kulturinteresserede.
  • Ardennerne er for dig, der ønsker en aktiv ferie omringet af smukke omgivelser. Du finder også smukke slotte, nationalparker og floder, hvorfor området især er elsket af naturelskere. I Ardennerne finder du tilmed Han-grotterne, hvilket er nogle af verdens største drypstenshuler.

Besøger du Belgien, vil du også opdage, at der er et hav af hyggelige og smukke byer, der hver har sin unikke atmosfære.
Du kan for eksempel besøge Gent eller den populære by Brugge, hvor du kan slentre ned ad gaden iblandt smukke restaurerede bygninger. Derudover er der naturligvis også Bruxelles, hvor Europa Parlamentets hovedkontor er beliggende.
Byerne byder alle på arkitektur, kulturelle oplevelser, et væld af restauranter og gode shoppingmuligheder.
Især ølbrygning har det lille land haft stor succes med, hvorfor du naturligvis bør forkæle dig selv med et krus øl, hvis du rejser til Belgien.

Fly og hotel til Belgien hos Travelmarket.dk

Der er ingen tvivl om, at Belgien byder på lidt af hvert, hvad angår kultur, gastronomi og shopping. Overvejer du at tage et smut til Belgien? Her hos Travelmarket.dk har vi samlet gode tilbud på fly og hotel til destinationen, så du kan få stablet drømmerejsen på benene.

Er det sikkert at rejse til Belgien?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden.

Men er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Belgien, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Belgien.

Charterrejser til rejsemål i Belgien

Charterbureauer med charterrejser til Belgien

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med Spies
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Belgien her

Find inspiration til Belgien her

Læs mere om Belgien på vores blog