Billedet viser Grand Place i Bruxelles om aftenen, oplyst og imponerende med sin arkitektur.

Billige flybilletter til Belgien

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Søger du efter en billig flybillet til Belgien, er du kommet til rette sted. Belgien er berømt for sine gode øl, sin lækker chokolade, sin dejligt afslappede stemning, sine utallige verdensklasse kunstmuseer, farverige kultur og sine dejlige byer. Hav en skøn rejse til Belgien.

Billige flyrejser til Belgien

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Billige flybilletter til Bruxelles

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
8. aug 16. aug
BLL
CRL
CRL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 235,- Vælg
9. aug 16. aug
BLL
CRL
CRL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 257,- Vælg
9. aug 16. aug
BLL
CRL
CRL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 268,- Vælg
23. aug 25. aug
BLL
CRL
CRL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 284,- Vælg
8. aug 11. aug
BLL
CRL
CRL
BLL
Ryanair Direkte
Ryanair Direkte
Fra kr. 287,- Vælg

Billige flybilletter til Antwerp

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
17. sep 24. sep
CPH
EIN
EIN
CPH
Transavia Direkte
Transavia Direkte
Fra kr. 676,- Vælg
Bedøm rejsemål (246 bedømmelser)
4.6

Find de bedste flybilletter til Belgien

GODT KØB: Belgien og de store byer i landet er ved at få godt fat i turister på mini-ferie. Det lille land rummer Europas hovedstad, en række forskellige folk og sprog – og så er det kun en kort flyrejse væk.

På et landkort syner Belgien ikke af meget, men tag ikke fejl! Landet er mere end lækre vafler, vidunderlig belgisk chokolade og godt øl. Alt sammen ofte større, mere lækkert og skummende end tilsvarende herhjemme eller i andre lande. Vafler, chokolade og øl er tre gode grunde til at hoppe på flyet, men der er naturligvis mange flere.

På Travelmarket.dk kan man søge både returbilletter og enkeltbilletter. Det er naturligvis også muligt at få en besked på e-mail, hvis der dukker en billigere flybillet op til Belgien.

Belgiens hovedstad er samtidig Europas hovedstad, og Bryssel eller Bruxelles bærer naturligvis præg af de mange EU-institutioner i byen.

Belgien er en tidligere kolonimagt i stor stil, og hovedstaden og de store byer bærer tydeligt præg af den rigdom, landet hentede hjem fra fjerne egne af kloden.

Et land – flere folk

Et andet meget karakteristisk træk ved er, at landet har flere folkeslag og sprog. De to hoveddele af Belgien hedder henholdsvis Vallonien i syd, hvor sproget er fransk og Flandern i nord, hvor der tales flamsk.

Herudover er der et tysktalende mindretal i øst mod grænsen til Tyskland. Dette område kan på mange måder sammenlignes med Alsace i Frankrig.

Med en flybillet til Belgien træder man således direkte ind i et på mange måder meget anderledes land, hvor der til stadighed foregår en diskussion, om landet skal forblive samlet eller deles op. Det er dog heldigvis en debat, der alene foregår i ord og mening, og i alle dele af landet er turister meget velkomne.

Det er muligt at flyve til Belgien fra alle større danske lufthavne.

Flandern

Flandern har nogle gode bud på byferie. Byerne Brygge med sin helt specielle stemning, Antwerpen med domkirken Onze-Lieve-Vrouv eller Bruxelles/Bryssel med den internationale aura er storbyer med alle de aktiviteter og kulturelle muligheder.

Samtidig er Flandern på mange måder et fladt land, der ligner Holland på en prik med byer med romantiske kanaler. Flyrejsende hertil er først nu ved at opdage det lille, skønne land med den alsidige kultur og natur.

Det er også her mod nord, at man finder de store hedeområder, rå natur og ikke mindst de gode badestrande.

Bruxelles, der er såvel fransk som flamsktalende, er foruden at være hovedstad i Belgien også europæernes hovedstad. En perlerække af de vigtigste EU-institutioner ligger i byen. Alligevel er mange storbyturister enige om, at Bruxelles er langt mere afslappet end London eller Paris.

Bruxelles er ved at komme af med sit kedelige og grå image. Selvfølgelig skal feriegæsterne se skulpturen af Manneken Pis, men de har heldigvis også fået øjnene op for de trendy barer, restauranter, den fantastiske mad, nattelivet, de mange museer, festivaler og udstillinger i Europas hovedstad.

Bruxelles er også kendt for de gode shoppingmuligheder og tiltrækker store internationale modenavne.

Vallonien

Vallonien er beliggende i den sydlige del af Belgien, og her er 98 procent af befolkningen fransktalende. De resterende procent udgøres af de tysktalende og nogle få flamsktalende.

Denne del af Belgien har en stor kærlighed til de gode ting i livet – til øl og chokolade. Belgien har samlet over 1400 bryggerier, og landet er kendt for kvalitetsøl.

Vallonien er en spændende og smuk destination at besøge hele året. Prøv de små byer og landsbyer spredt langs landevejene og få en smag af vidunderlige Vallonien. Indsnus stemningen i Liège, Namur, Dinant, Mons, Tournai, Durbuy, La Roche, Bouillon, Spa, Charleroi og Arlon. Her er også gode muligheder for vandreture i den fredelige natur; i de høje bakker og store skove. Flybilletten til Belgien er givet godt ud.

Liège er samtidig kendt for den belgiske vaffel. Det var her, man i det 19. århundrede begyndte produktionen af vaflen, der har gået sin sejrsgang verden rundt.

Belgien er også et cykelland og hjemsted for det klassiske løb Liège-Bastogne-Liège.

Vil du billigt til Belgien og ud på oplevelser, ser kig efter en flybillet på Travelmarket.dk – det betaler sig – og giver dig mulighed for at bruge flere penge på det sjove i Belgien.

Brussels Airlines er et af de største flyselskaber i Belgien. Du kan læse mere om dem her

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Belgien:
Billund til Bruxelles
28. juli til 25. august fra kr. 220,-

De mest populære lufthavne i Belgien

Populære rejsemål i Nordeuropa