Kvinde med en bredskygget hat og mønstret kjole betragter farverige chedi'er på et thailandsk tempel under en skyfri himmel.

Luksus i Bangkok for livsnydere – Sådan gør du

Mette Vaabengaard

Bangkok er fuld af fristelser. Et paradis af shopping og wellness, hvor du kan forkæle dig selv for næsten ingen penge, indbyder til luksus i Bangkok. I baggrunden lokker det farverige folkeliv, eksotiske delikatesser og seværdigheder som slik for øjnene.

  • Inspiration og gode råd
  • Tilbud på flybilletter til Bangkok
To hænder arbejder med at sy stribet stof på en symaskine.Briller, perler, smykker, ædelstene og groftvævet thaisilke koster markant mindre i Bangkok end herhjemme. Man kan få skræddersyet jakker, skjorter, bukser og kjoler fra den ene dag til den anden.

Og der er store penge at spare på mærkevarer som Levi’s, Nike og Burberry, selv om man holder sig fra de ulovlige kopier. Bangkok er bare billigere.

Læs også: Forkæl dig selv i Thailand
Læs også: Luksusrejser til Thailand – en usædvanlig god oplevelse

Lykken er et shoppingcenter med aircondition

To kvinder går i et indkøbscenter med shoppingposer i hænderne.

Samtidig har byen nogle af verdens fineste shoppingcentre. Besøg det nye CentralWorld, fornemme Paragon, modemekkaet Platinum Fashion Mall eller MBK på Siam Square.

Her er skønhedssaloner, cafeer og restauranter fordelt over flere etager sammen med butikker som sælger elektronik, parfume, film, sko, tøj og meget mere.

Det hele foregår i et behagelig airconditioneret klima til afveksling fra den fugtige hede udenfor. Det kan man da kalde luksus i Bangkok.

Mylder og markeder

En person tager et billede af en travl flydende marked fyldt med både og mennesker.

Markederne breder sig i de centrale gader, hvor der er et mylder af boder og mennesker til langt over midnat. Indsnus duften af sirligt stablede ananas, lime og mangofrugter på det flydende marked langs Chao Phraya.

Køb stort ind af orkidéer i transportvenlige gaveæsker på blomstermarkedet Pak Khlong Talat. Eller brug weekenden på verdens største kræmmermarked i Chatuchak, hvor 15.000 boder sælger alt fra billige t-shirts til lakskåle og levende slanger.

Inkarneret nydelse

Mellem indkøbene kan du hvile øjnene på gyldne Buddhaer, overdådige tronsale og smilende tagskæg i Grand Palace.

En person giver en fodmassage til en anden person, som har fødderne pakket ind i et rødt håndklæde.Gadekøkkener og restauranter serverer uforglemmelige delikatesser foruden specialiteter som hønsefødder, friturestegte græshopper og fugleredesuppe til de gastronomiske vovehalse.

Og så er der spa-bade og den traditionelle Thai massage, der får alle spændinger, muskelinfiltrationer og dårligdomme til at forsvinde.

På hvert andet gadehjørne kan du få fodmassage, ansigtsbehandling, aromaterapi og almindeligt velvære til priser, der er til at betale. Det er inkarneret nydelse, og effekten kan du leve højt på resten af året.

Krydstogt på floden

Tag en river cruise langs Bangkoks livsnerve, floden Chao Praya. Bare sejl ud til endestationen og tilbage igen med en af de almindelige ekspresfærger.

Når børnene trænger til en rutsjebane

Stævnen af en træbåd pyntet med blomster på en kanal med huse og vegetation i baggrunden.

Bangkok Dream World eller ‘Rungsit Khlong Saam’ markedsføres som Thailands Disneyland. Det er det ikke, men der er masser af karruseller og rutsjebaner til at holde børnene beskæftiget.

En verden under havet under indkøbscentret

I underetagen af Siam Paragon indkøbscentret ligger Siam Ocean World. Et af Asiens største akvarier med over 30.000 underlige fisk og andre badedyr fra hele verden. Her kan man svømme med hajer, gå gennem en undervandstunnel og se nogle af havenes drabeligste rovdyr i øjnene.

Søg efter flybilletter til Bangkok her.
Søg efter charterferier til Thailand her.

Fotos:
Topfoto © istockphoto / lolostock
Skrædder i Bangkok © istockphoto / Michael Luhrenberg
Shoppingcenter © istockphoto / chinaface
Flydende marked © istockphoto / lzf
Massage © istockphoto / Michael Luhrenberg
River Cruise © istockphoto / splendens

Tidligere bragt i Søndagsavisen.

Nedenfor finder du gode tilbud på flybilletter til Thailand.

Klik på den flybillet, som passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også se vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst.

Priserne inkluderer er fly t/r og er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 timer, og derfor er der ingen tilbud.

København - BangkokFra 4.125,-Vælg
Billund - BangkokFra 4.330,-Vælg
Aalborg - BangkokFra 5.431,-Vælg
 

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan også søge efter flybilletter til Bangkok i vores flysøgemaskine her.

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.