Grand Palace i Bangkok med gyldne spir og en stor, dekoreret statue.

Billige flybilletter til Bangkok

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Leder du efter billige flybilletter til Bangkok, så er du kommet til rette sted. Smilende Bangkok tager imod dig med åbne arme, farverige blomster, gyldne templer og enestående kulinariske oplevelser. Find din flybillet her på Travelmarket og hav en dejlig rejse til Bangkok.

Billige flybilletter til Bangkok

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
18. nov 1. dec
CPH
BKK
BKK
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.375,- Vælg
14. nov 15. dec
CPH
BKK
BKK
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.383,- Vælg
16. nov 16. dec
CPH
BKK
BKK
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.384,- Vælg
14. nov 15. dec
CPH
BKK
BKK
CPH
Air China 1 stop
Air China 1 stop
Fra kr. 3.385,- Vælg
12. sep 8. okt
BLL
BKK
BKK
BLL
Air France 1 stop
Air France 1 stop
Fra kr. 3.476,- Vælg
12. sep 3. okt
BLL
BKK
BKK
BLL
Air France 1 stop
KLM 1 stop
Fra kr. 3.527,- Vælg

Tag til smukke og smilende Bangkok med en billig flybillet

Overvejer du at rejse til Thailand, må du ikke snyde dig selv for at flyve til Bangkok, Thailands smilende og uovertrufne hovedstad.

Hvad koster flybilletter til Bangkok?

Prisen på de billigste flybilletter til Bangkok ligger typisk på mellem kr. 3.000 og kr. 4.000 per person t/r. Nogle gange kan man være heldig af finde flybilletter helt ned til kr. 2.500 eller endnu billigere.

Fra hvilken lufthavn er det billigst at flyve til Bangkok?

De billigste flybilletter til Bangkok fra Danmark fås oftest ved at flyve fra Københavns Lutfhavn. Ofte er det også muligt at flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Bangkok.
Det er en god idé også at tjekke priser fra Billund Lufthavn og fra lufthavnen i Hamborg.

Hvad skal man tænke over, når man køber en flybillet til Bangkok?

Når man kigger efter billige flyrejser til Bangkok, så skal man tænke på, at finde den bedste flybillet til prisen.
Ofte koster det kun ganske lidt at finde en direkte flyrejse eller en billig flyrejse kun med ét stop.
Ved at flyve direkte eller ved at tage færrest mulige stop formindsker du også CO2 belastningen.

Hvornår er det billigste at flyve til Bangkok?

Via Dansk Flyprisindex har vi tjekket priserne på de billigste flyrejser til Bangkok fra Danmark i mere end 10 år. Vores pristjeks viser, at det er billigst at flyve til Bangkok i oktober og november.
Vores pristjek har også fundet billige rejser til Bangkok i februar og midt om sommeren.

Hvilke flyselskaber flyver til Bangkok?

Bangkok er en af verdens største lufthavne og derfor flyver rigtigt mange flyselskaber til Bangkok. Thai Airways, Emirates, Qatar Airways, AirFrance, KLM og mange andre flyver til Bangkok.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Bangkok?

Hvis du flyver direkte, så tager en flyrejse til Bangkok cirka 10 timer. Der er mange muligheder for at komme frem på 14-17 timer med ét enkelt stop undervejs.

Fantastisk sansebombardement

Når du lander med flyet i Bangkok, bliver du mødt af et sandt sansebombardement fra alle sider. Røgelse fra de utallige hellige templer, orange-klædte buddhistmunke og utallige madboder går hånd i hånd med dyttende, motordrevne tuk-tuk’er, markeder og utrolig venlige mennesker. Det er smukt, eksotisk og hæsblæsende på een gang. Altid fantastisk! Også selvom det ikke er første gang du besøger Bangkok.

Smilets hjemland og uimodståelig venlighed

Thailand bliver ikke kaldet Smilets land uden grund. Alle steder bliver du mødt med de største smil og den varmeste gæstfrihed, du kun kan drømme om. Næsten alle thaier er buddhister, og det er en af grundende til, at de er så utrolig åbne og imødekommende overfor andre kulturer og livsstile.

Thailands kongehus og The Grand Palace

Midt i al denne herlighed står det mægtige The Grand Palace, som er det største og mest hellige af de mange gyldne templer i Bangkok. Dette tempel er enhver eventyrers drøm med sine gyldne udsmykninger og fine mosaikker i alverdens prangende farver.

The Grand Palace er symbolet på landets højtelskede kongefamilie, og det er også her den smukke, grønne og meget hellige jade buddha opbevares. Du må ikke snyde dig selv for den oplevelse det er at besøge The Grand Palace, og med en billig flybillet er det nemt for dig at komme afsted på en rejse til Bangkok.

Velordnet kaos

Selvom Bangkok er en stor by, der meget let kan virke kaotisk, er det nemt at komme med transport rundt i byen. Du kan tage med de små, hurtige tuk-tuk’er, med billige taxaer, med det moderne skytrain eller tage med de lokale små færger, der nemt og bekvemt sejler på Bangkoks Chao Praya-flod. Så vil du til Bangkoks China Town, til det moderne Chilom-område for at shoppe, i zoologisk have med børnene eller til backpacker-området Khao San Road ja, så er det meget let at komme rundt.

Flyv til Bangkok

Du kan stort set altid finde billige flybilletter til Bangkok. Bor du i Københavns-området, er det muligt at flyve direkte til Bangkok. Bor du i Jylland, kan det af og til betale sig også at søge billige flybilletter til Bangkok fra Hamburg i Tyskland i stedet for fra Billund. Her på Travelmarket.dk sammenligner vi rejser, og finder de bedste flybilletter til Bangkok.

Shopping i Bangkok

Er du først kommet til Bangkok, kan det være en god ide at undersøge de mange gode muligheder for shopping. I Bangkok finder du supermoderne shoppingcentre, boder med souvenirs og fantastiske markeder med alt mellem himmel og jord.
Hvis du vil opleve ægte kaotisk shopping, er det en god ide at udforske Chinatowns smalle og spændende shoppinggader. Træk vejret dybt, begiv dig ind i labyrinten, og du vil blive mødt af boder, der sælger alt fra a-z.

Et andet sted, hvor du kan købe alt muligt, er på det gigantisk store Chatuchak weekend marked. Markedet er meget bedre organiseret end boderne i Chinatown, så her kan alle, der elsker at shoppe og andre turister købe ind under mere rolige forhold.
Men din shoppingtur i Bangkok behøver slet ikke at være spor kaotisk. I Bangkoks store moderne shoppingcentre finder du butikker med alle de kendte internationale mærker – og her kan du slentre rundt i rolige omgivelser.

Dejlig mad i Bangkok

Thailandsk mad må være noget af det bedste i verden. Den dejlige krydrede mad, som nogle gange bringer sveden frem på panden, kan købes i mange varianter og i mange forskellige prisklasser.
Et lækkert og godt måltid mad på gaden i Bangkok kan fås for mindre end 10 kr. Vælg de steder, hvor thailænderne selv handler. Her er kvaliteten normalt rigtigt god.
Er du til mere etablerede spisesteder, findes der restauranter i alle prisniveauer – men generelt får du meget mere for pengene end i Danmark. Hør på hotellet og brug guider som Tripadvisor til at finde de bedste restauranter.

Alternative oplevelser i Bangkok

Foruden Bangkoks kendte og populære seværdigheder findes der også en lang række mindre og knap så kendte ting at se og opleve. På den måde kan du komme til at nyde en anden side af denne fantastiske storby. Dit udgangspunkt kan også være livsnydelse i Bangkok, og så er du kommet til den rette by.

Flere og flere selskaber arrangerer guidede cykleture rundt omkring i Bangkok. Vælger du en af disse ture, vil du se en anden side af storbyen. En anden måde at komme tættere på det rigtige Bangkok er ved at tage en bådtur på nogle af Bangkoks mange kanaler. Du kan købe disse ture mange steder, og de byder på spændende oplevelser.

Populære lufthavne med fly til Bangkok

Andre populære lufthavne for flyrejser til Thailand

Populære rejsemål i Sydøst Asien