Billige flybilletter til Koh Samui

Billige flybilletter til Koh Samui

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Koh Samui

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
28. nov 11. dec
CPH
USM
USM
CPH
Air France Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Air France 2 stop
Fra kr. 6.660,- Vælg
30. jan 20. feb
BLL
USM
USM
BLL
British Airways Cathay Pacific 2 stop
Cathay Pacific British Airways 2 stop
Fra kr. 6.724,- Vælg
25. jan 14. feb
CPH
USM
USM
CPH
Thai Airways Bangkok Airways 1 stop
Bangkok Airways Thai Airways 1 stop
Fra kr. 7.368,- Vælg
24. aug 14. sep
AAL
USM
USM
AAL
SAS Thai Airways Bangkok Airways 2 stop
Thai Airways 2 stop
Fra kr. 7.391,- Vælg
5. nov 17. nov
CPH
USM
USM
CPH
Air France Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Air France 2 stop
Fra kr. 7.480,- Vælg
11. nov 1. dec
CPH
USM
USM
CPH
AirBaltic Norse Bangkok Airways 3 stop
Bangkok Airways Norse SAS 2 stop
Fra kr. 7.620,- Vælg

Find flybilletter til fantastiske Koh Samui

Det er altid skønt at holde ferie i Thailand og på de thailandske øer. Med en flybillet til Koh Samui kommer du til at holde ferie på en af de største øperler i landet, hvor der er en fantastisk natur, spændende oplevelser og med plads til alle.

Strandliv på Koh Samui
Koh Samui er indbegrebet af sol og strandliv i frodige, tropiske omgivelser. Alt efter om du er til familievenlige, lavvandede badestrande, brusende hav med store bølger eller en god mellemting, så kan du finde det på Koh Samui, og det er helt sikkert en af grundende til, at der hvert år kommer så mange besøgende til øen, som der gør.

Alle steder på Koh Samui er badestrandene rene og lækre, og havvandet er varmt og klart. Du kan ligge i sandet med en god bog, bygge sandslotte med børnene, eller du kan kaste dig ud i snorkling og dykning eller prøve nogle af de mange andre vandsportsaktiviteter, som findes her.

Den mest berømte strand på Koh Samui er Chaveng. Under svajende palmer ligger den brede sandstrand og venter på de mange besøgende, som dagligt kommer her. Om dagen er der gang i bølgerne ved Chaveng, og om natten er her et festligt men meget hyggeligt liv.
Selvom du ikke bor på et hotel ved Chaveng, er det altid en god idé at bruge nogle timer her for at opleve den smukke strand og den dejlige atmosfære.

Seværdigheder på Koh Samui
Som alle andre steder i Thailand er naturen på Koh Samui utrolig smuk. Her er blomster, palmer og andre tropiske planter alle vegne, og mange steder kan du se vildtvoksende orkidéer på træerne. Tag sandalerne på og tag på vandretur i den thailandske natur – dét er en god oplevelse.

Thailand er et buddhistisk land, og der ligger mange templer med gyldne tage rundt om på Koh Samui. Du vil finde den dejligste stemning og ro i de buddhistiske templer, og du er altid hjerteligt velkommen til at komme på besøg.
Tag også på besøg ved den store, gyldne Buddha-statue ved Big Buddha-templet på øen. Det er en stor oplevelse at se den store statue, og der er den smukkeste udsigt ud over øen fra bakken, som statuen og templet er placeret på.

Besøg lokale de markeder på Koh Samui. Her vil du finde alverdens forskellige sjove og spændende ting – og her kan du helt sikkert finde nogle gode rejsesouvenirs at tage med hjem.

På Koh Samui kan du opleve et hav af forskellige attraktioner. Eksempelvis kan du tage på elefantrideture, besøge akvarier og zoologiske have, boltre dig i øens badeland, se vandfald i den smukkeste natur, tage på dykkerkurser, besøge krokodille- og slangefarme, leje en bil og tage på tur og prøve minigolf. Jo, med en flybillet til Koh Samui er du sikker på at få en ferie, der lige er noget for dig.

Populære lufthavne med fly til Koh Samui

Andre populære lufthavne for flyrejser til Thailand

Populære rejsemål i Sydøst Asien

Find rejsen til Koh Samui her

Læs mere om Koh Samui på vores blog