Tropisk strandudsigt med parasoller, liggestole og palmer ved klart turkisblåt hav.

Billige flybilletter til Koh Samui

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Koh Samui

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
5. mar 20. mar
CPH
USM
USM
CPH
Swiss Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Lufthansa 2 stop
Fra kr. 5.488,- Vælg
20. jan 6. feb
BLL
USM
USM
BLL
Lufthansa Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Lufthansa 2 stop
Fra kr. 5.509,- Vælg
17. feb 17. mar
BLL
USM
USM
BLL
Lufthansa Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Lufthansa 2 stop
Fra kr. 5.515,- Vælg
4. mar 2. apr
CPH
USM
USM
CPH
Singapore Airlines 1 stop
Singapore Airlines 2 stop
Fra kr. 6.362,- Vælg
6. jan 23. jan
BLL
USM
USM
BLL
KLM 2 stop
KLM 3 stop
Fra kr. 7.768,- Vælg
10. aug 26. aug
CPH
USM
USM
CPH
Norwegian Norse Bangkok Airways 2 stop
Bangkok Airways Air China 2 stop
Fra kr. 8.155,- Vælg

Find flybilletter til fantastiske Koh Samui

Det er altid skønt at holde ferie i Thailand og på de thailandske øer. Med en flybillet til Koh Samui kommer du til at holde ferie på en af de største øperler i landet, hvor der er en fantastisk natur, spændende oplevelser og med plads til alle.

Strandliv på Koh Samui
Koh Samui er indbegrebet af sol og strandliv i frodige, tropiske omgivelser. Alt efter om du er til familievenlige, lavvandede badestrande, brusende hav med store bølger eller en god mellemting, så kan du finde det på Koh Samui, og det er helt sikkert en af grundende til, at der hvert år kommer så mange besøgende til øen, som der gør.

Alle steder på Koh Samui er badestrandene rene og lækre, og havvandet er varmt og klart. Du kan ligge i sandet med en god bog, bygge sandslotte med børnene, eller du kan kaste dig ud i snorkling og dykning eller prøve nogle af de mange andre vandsportsaktiviteter, som findes her.

Den mest berømte strand på Koh Samui er Chaveng. Under svajende palmer ligger den brede sandstrand og venter på de mange besøgende, som dagligt kommer her. Om dagen er der gang i bølgerne ved Chaveng, og om natten er her et festligt men meget hyggeligt liv.
Selvom du ikke bor på et hotel ved Chaveng, er det altid en god idé at bruge nogle timer her for at opleve den smukke strand og den dejlige atmosfære.

Seværdigheder på Koh Samui
Som alle andre steder i Thailand er naturen på Koh Samui utrolig smuk. Her er blomster, palmer og andre tropiske planter alle vegne, og mange steder kan du se vildtvoksende orkidéer på træerne. Tag sandalerne på og tag på vandretur i den thailandske natur – dét er en god oplevelse.

Thailand er et buddhistisk land, og der ligger mange templer med gyldne tage rundt om på Koh Samui. Du vil finde den dejligste stemning og ro i de buddhistiske templer, og du er altid hjerteligt velkommen til at komme på besøg.
Tag også på besøg ved den store, gyldne Buddha-statue ved Big Buddha-templet på øen. Det er en stor oplevelse at se den store statue, og der er den smukkeste udsigt ud over øen fra bakken, som statuen og templet er placeret på.

Besøg lokale de markeder på Koh Samui. Her vil du finde alverdens forskellige sjove og spændende ting – og her kan du helt sikkert finde nogle gode rejsesouvenirs at tage med hjem.

På Koh Samui kan du opleve et hav af forskellige attraktioner. Eksempelvis kan du tage på elefantrideture, besøge akvarier og zoologiske have, boltre dig i øens badeland, se vandfald i den smukkeste natur, tage på dykkerkurser, besøge krokodille- og slangefarme, leje en bil og tage på tur og prøve minigolf. Jo, med en flybillet til Koh Samui er du sikker på at få en ferie, der lige er noget for dig.

Populære lufthavne med fly til Koh Samui

Andre populære lufthavne for flyrejser til Thailand

Populære rejsemål i Sydøst Asien