Tropisk strand med palmer, en hytte, og en klar blå himmel, som skaber et paradisisk landskab.

Rejser til Koh Samui

Når man siger paradis-ø, må man nødvendigvis nævne øen Koh Samui i den sydlige del af Thailand. Vil du opleve paradiset, så kan du finde rejser her.

Billige rejser til Koh Samui

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Koh Samui

Pinnacle Samui Resort
Pinnacle Samui Resort Bungalow
Koh Samui 26. aug fra København 7 nætter
10.239,- Vælg
Baan Fah Resort
Baan Fah Resort Bliss House
Koh Samui 27. aug fra København 7 nætter
10.954,- Vælg
Casa de Mar
Casa de Mar Superior-værelse
Koh Samui 29. aug fra København 7 nætter
11.394,- Vælg
Chaweng Cove Beach Resort
Chaweng Cove Beach Resort Superior-værelse
Koh Samui 29. aug fra København 7 nætter
11.406,- Vælg
Dara Samui Beach Resort
Dara Samui Beach Resort Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 1. okt fra København 8 nætter
11.483,- Vælg
Homm Chura Samui
Homm Chura Samui Grand Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 29. aug fra København 7 nætter
11.704,- Vælg
Manathai Koh Samui
Manathai Koh Samui Superior dobbeltværelse med balkon
Koh Samui 29. aug fra København 7 nætter
12.024,- Vælg
Nora Buri Resort & Spa
Nora Buri Resort & Spa Hillside Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 1. okt fra København 8 nætter
12.502,- Vælg
The Passage Samui Villas & Resort
The Passage Samui Villas & Resort Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 27. aug fra København 7 nætter
12.603,- Vælg
Sea Dance Resort Koh Samui
Sea Dance Resort Koh Samui Deluxe Cottage
Koh Samui 26. aug fra København 7 nætter
12.944,- Vælg
La Vida Samui
La Vida Samui Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 25. aug fra København 7 nætter
14.088,- Vælg
Chaweng Regent Beach Resort
Chaweng Regent Beach Resort Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 20. aug fra København 7 nætter
18.707,- Vælg
Melati Beach Resort & Spa
Melati Beach Resort & Spa Grand Deluxe dobbeltværelse
Koh Samui 20. aug fra København 7 nætter
19.122,- Vælg
Royal Muang Samui Villas
Royal Muang Samui Villas Grand Deluxe suite
Koh Samui 1. aug fra København 7 nætter
22.630,- Vælg
Bedøm rejsemål (94 bedømmelser)
4.5

Hold charterferie på dejlige Koh Samui

Med en charterrejse til Koh Samui har du mulighed for både at mærke det fine sand mellem tæerne, når du går på en af de mange, smukke bountystrande, at bade i storslåede vandfald dybt inde i junglen og at miste pusten til den bjergtagende udsigt fra øens høje udsigtspunkter.

Koh Samui er en af de mest kendte destinationer i Thailand. Øen har været populær siden de første rygssæksrejsende begyndte at besøge øerne i halvfjerdserne, men eftersom flere lærte den smukke og diverse ø at kende, er flere og flere budget- og luksushoteller dukket op på de mange, smukke strande. Bestiller du en charterrejse til Koh Samui, vil du opdage, at øen er en legeplads både for rolige børnefamilier, par der vil fordybe sig i hinanden og de smukke omgivelser, samt unge turister, der leder efter den næste vilde fest.

Fest natten lang

Chaweng strand har været et fokuspunkt siden turister startede med at strømme til øen. Den syv kilometer lange, hvide sandstrand betragtes som en af de bedste strande på øen og byder på lange slentreture i sandkanten og rig mulighed for at slikke sol. Samtidigt finder du flere overnatningsmuligheder her end noget andet sted på øen. Det er den mest befærdede strand på øen, hvor der både er festligt og livligt, og hvis du drømmer om at være lige midt i, hvor alting sker, så er Chaweng helt sikkert noget for dig. Her er alt fra stille og rolige strandbarer og restauranter til trendy diskoteker.

Lamai strand ligger syd for Chaweng og er Koh Samuis andenstørste strand. Her har du et mere stille og roligt alternativ, uden at du nødvendigvis skal opgive fest og farver. Her er barerne lidt mere nedtonede og strandene ikke helt så befærdede.

Maenam strand er et paradoks, der byder på backpackervenlige hoteller, der er strøet ud langs med stranden, og luksuriøse, femstjernede gourmetoplevelser og holistiske helse- og spaoplevelser.

Familieferie

Lipa Noi strand ligger langt fra det festlige Chaweng, men tilbyder fine sandstrande uden sten eller koraller, og samtidigt er der lavvandet de første 100 meter ud i vandet, så det er et oplagt sted for familier med små børn at holde ferie.

Big Buddha huser en del backpackere, men andre, heriblandt børnefamilier, er også begyndt at få øjnene op for stranden. Stranden ligger tæt på både lufthavnen og Chaweng strand, og er derfor et godt alternativ til de mere befærdede strande. Det er også her, du fanger en færge til de mindre øer Koh Pha Ngan, Koh Tao eller Ang Thong Marinepark, der består af 42 bjergtagende klippeøer.

Romantisk ferie

Bophut strand, der ligger mellem Big Buddha strand og Maenam strand dækker over endnu en lang, smuk sandstrand, men i midten ligger Fisherman’s Village, en fiskerlandsby, der har sin helt egen stemning og med sine gamle huse i kinesisk stil både giver indblik i, hvordan øen så ud før masseturismen gjorde sit indtog, og byder på sofistikerede botique hoteller og trendy restauranter.

Attraktioner du ikke må gå glip af på Koh Samui

Templer
Big Buddha templet, der er bygget på en lille ø, er nok Koh Samuis mest kendte landemærke og en af de mest populære attraktioner. Det store kompleks huser blandt andet en 12 meter høj siddende buddha, der er bygget i 1972, og typisk er blandt noget af det første man ser, når man ankommer til Koh Samui fra luften. En trappe er udskåret i form af en drage, der fører op til plateauet, hvor Big Buddha sidder, og hvorfra der er en fantastisk udsigt. Tempelgrunden huser i øvrigt små pavilloner med buddhafigurer, store klokker og små madboder, hvis man skulle få lyst til en snack.

For et lidt mere makabert syn, kan du finde Thailands mest berømte mumificerede munk, Luong Pordaeng, i templet Wat Khunaram. Luong Pordaeng døde i 1973 mens han mediterede. Nu, mere end 40 år efter, bliver hans lig, som er i forbløffende god stand, fremvist i en glasmontre, og buddhister kommer langvejs fra for at ofre gaver og reflektere over døden.

Naturoplevelser
En anderledes og humoristisk attraktion på Koh Samui er Hin Ta og Hin Yai, eller bedstefar og bedstemor, klippeformationerne på Koh Samuis sydspids. Den populære turistattraktion ligner henholdsvis mandlige og kvindelige genitalier, og trækker store mængder af fnisende turister, der får taget billeder foran klipperne. Desuden er udsigten fra klipperne spektakulær, og man kan se helt til de nærliggende øer.

Når du er på charterrejse på Koh Samui, må du ikke gå glip af Ang Thong Nationale Marinepark, der består af 42 øer, der strækker sig over et areal på 100 kvadratkilometer. Øerne byder på en overflod af hvide sandstrande, tyk jungle, fascinerende mangrover, vandfald, søer og huler, så der er nok af eventyr at finde. Her er det umuligt ikke at sætte pris på den smukke natur, om du vælger snorkle, vandre, dykke, sejle, sejle kajak eller blot at slappe af på en af de idylliske strande. De fleste vælger at besøge øerne på en dagtur, men det er også muligt at overnatte enten i telt eller små bungalows.

Gå på opdagelse i The Secret Buddha Garden, en hengemt have, hvor du kan nyde synet af de mange statuer, der er strøet ud iblandt klipper og jungle. Haven ligger ved et vandfald, og der flyder en lille flod igennem, som bidrager til den særligt rolige stemning, der hersker på trods af, at du nok ikke er den eneste turist, der er på besøg.

Der er flere flotte vandfald på Koh Samui, men et af de største og flotteste er Na Muang Waterfall, som faktisk er to vandfald i et. Det første vandfald samles i en naturlig pool, hvor du kan bade og blive frisket op efter gåturen op til vandfaldet. Fortsætter du i cirka 30 minutter, finder du vandfald nummer to, som er mindre men ikke mindre flot. Imellem de to vandfald ligger Na Muang Safari Park, hvor du kan ride på elefanter og se aber underholde både store og små.

Et andet sted, der er specielt godt for børnefamilier, er Samui Aquarium og Zoo. Her giver zoologiske have og akvariet mulighed for at få indblik i den fauna, der findes naturligt i nærheden af Koh Samui. Her er farverige fugle, eksotiske dyr og fisk som hajer og rokker, der normalt er svære at se, selvom man både dykker og snorkler flittigt. Som om det ikke var nok, byder Samui Butterfly Garden på magiske oplevelser blandt massevis af sommerfugle og smukke blomster.

Find en billig charterferie til dejlige Koh Samui her på Travelmarket. Er du til fest, farver og party natten lang, eller vil du hellere på en rolig familie ferie, så er Koh Samui lige noget for dig. Oplev øens enestående natur og utroligt venlige mennesker. Og hav en rigtig dejlig rejse til Koh Samui.

Få mere info hos Thailands offcielle Turistkontor

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Koh Samui

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Koh Samui?

Du kan rejse til Koh Samui fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Ko Samui | Charterresor till Ko Samui

Andre rejsemål til De Thailandske Øer

Charterbureauer med charterrejser til Koh Samui

  • Billige charterrejser med Escapeaway
  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med Spies