Rejser til Thailand

Rejser til Thailand

Nogle af verdens bedste strande, fantastisk mad, gyldne templer, flot natur og en altid smilende befolkning - det er essensen af Thailand. Find rejsen til Thailand her.

Billige rejser til Thailand

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Udvalgte rejsetilbud til Thailand

 • Udvalgte tilbud

 • København

 • Billund

 • Aalborg

 • Hamborg

Sirin Hotel Hua Hin
Sirin Hotel Hua Hin Dobbeltværelse (2 senge) - De Luxe
Hua Hin, Siam Bugten, Thailand 23. nov fra København 8 nætter
6.495,- Vælg
Centara Pattaya Hotel
Centara Pattaya Hotel Deluxe-værelse - adskilte senge
Pattaya, Siam Bugten, Thailand 6. dec fra København 7 nætter
7.070,- Vælg
Deevana Krabi Resort - Adults Only
Deevana Krabi Resort - Adults Only Værelse
Krabi, Det Sydlige Thailand, Thailand 7. nov fra Hamborg 7 nætter
8.497,- Vælg
Phu Pi Maan Resort & Spa
Phu Pi Maan Resort & Spa Deluxe-værelse
Ao Nang, Siam Bugten, Thailand 28. nov fra Hamborg 7 nætter
8.906,- Vælg
Khaolak Orchid Beach Resort
Khaolak Orchid Beach Resort Classic dobbeltværelse
Det Sydlige Thailand, Det Sydlige Thailand, Thailand 7. nov fra Hamborg 7 nætter
9.048,- Vælg
Sunset Beach Resort
Sunset Beach Resort Superior-værelse
Phuket, Phuket, De Thailandske Øer, Thailand 7. nov fra Hamborg 7 nætter
9.103,- Vælg
Chaweng Cove Beach Resort
Chaweng Cove Beach Resort Superior dobbeltværelse
Koh Samui, Koh Samui, De Thailandske Øer, Thailand 14. nov fra Billund 7 nætter
10.359,- Vælg
Bedøm rejsemål (121 bedømmelser)
4.1

Find en skøn charterferie til pragtfulde Thailand

Søger du efter en rejser eller charterrejser til Thailand, er du kommet til rette sted. En rejse til Thailand er en oplevelse for livet. Du vil møde de venligste mennesker, se den smukkeste natur, de lækreste strande, prøve de sjoveste aktiviteter og spise den lækreste mad nogensinde. Hav en dejlig rejse til Thailand.

Thailand er en af de mest populære rejsedestinationer i østen, og det er med god grund. Uanset om du foretrækker at dase på stranden, at trekke i junglen eller at opleve den fantastiske madkultur, kan du få lige præcis, hvad dit hjerte begærer med en charterrejse til Thailand. Ofte kan du også finde billige rejser til Thailand, hvilket de færreste har noget imod.

Oplev dit eget paradis

Thailand bliver ofte kaldt Østens perle, og det er fuldt fortjent, for hvad landet har at byde på er et sandt bombardement for sanserne. Med en billig charterrejse til Thailand har du mulighed for at ride på en elefant, opleve trekking igennem de frodige regnskove med majestætiske vandfald samt at sejle på både store og små floder.
Mange turister finder også billige rejser til Thailand for at tage dykkerkursus og komme helt tæt på farverige fisk og hajer. Hvis du ikke er helt så modig, kan du snorkle i vandoverfladen, hvor det heller ikke skorter sig på smukke fisk. Hvis du er eventyrlysten, kan du svømme med legesyge delfiner, og når du bliver træt, kan du vælge bare at slappe af på en kridhvid sandstrand med en drink i hånden til lyden af bølgers brus og palmeblade, der blafrer dovent i en varm brise.

Få gastronomiske oplevelser

Er du en foodie, vil du elske det thailandske køkken. For uanset dit budget byder Thailand altid på lækker mad. Du kan gå på jagt i de mange restauranter og blandt markeder og boder, og du kan lade dig guide af de mange muligheder, der byder sig, når du finder en charterrejse til Thailand.

Med billige rejser til Thailand, har du adgang til det thailandske kulinariske køkken, som er en smeltedigel af velsmagende retter som supper, ris, nudler, karry, sticks, og selv kræsne børn bliver lokket af den farverige mad. Mangfoldighederne byder på både de stærke chiliretter, som man normalt forbinder med Thailand, men også meget andet; sødt, surt og salt blandes, ikke blot i hovedretterne men også i de karakteristiske desserter for ikke at snakke om den overflod af frisk frugt, der kan fås overalt.
Du kan også deltage i et madlavningskursus for at få et helt specielt indblik i det thailandske køkken. Så kan du som bonus imponere venner og familie, når du kommer hjem fra ferie igen.

Lad op mentalt

Ikke alene er det en fest for øjnene at opleve skønheden i de mange templer i mange forskellige stilarter, der generøst er strøet ud over Thailand. Du vil også opleve, at tiden står stille, og at der er plads til fordybelse, hvis det er det, du ønsker. Betragt de mange lokale, der kommer til templerne for at ofre gaver og blive velsignet af munkene, eller stå selv tidligt op og deltag i et morgenritual, hvor du giver munkene mad. Tag et meditationskursus eller få en afslappende massage; det gør ikke noget, hvis du falder i søvn. Jo, billige rejser til Thailand kan også være balsam for både krop og sjæl.

Hver dag er en fest

Thailand bliver kaldt Smilets Land med god grund, for som folkefærd er thailændere enormt smilende og imødekommende. Om thailændere smiler så meget på grund af de mange fester og festivals, de holder, vides ikke, men Thailand har helt utroligt mange festivals og højtider spredt ud over hele året. Når du finder billige rejser til Thailand, har du stor mulighed for at deltage i enten den ene eller anden.

Nogle af de store højtider, der foregår over hele landet er Songkran i april og Loy Kratong i november. April er Thailands varmeste måned, og Songkran giver både plads til smukke, respektfulde ritualer, hvor yngre mennesker velsigner ældre ved blidt at hælde vand ud over deres fødder og hænder, og vilde vandkampe, hvor ingen er sikre- og alle kan risikere at blive våde, alt efter, hvad man er i humør til.

Har du derimod fundet billige rejser til Thailand i november, kan du opleve Loy Kratong, der signalerer slutningen af regntiden. Her kan du se smukke oplyste lanterne blive sendt til vejrs (i Nordthailand) eller flydende lanterne, der bliver sat ud i søer, floder eller havet for at ære Buddhas fodspor. Traditionen kommer oprindeligt fra Indien, men bliver tilskrevet Nang Noppamas, en af en tidligere Sukhothai konges elskerinder, der lavede de flydende lanterner af lotusblade og derefter satte dem ud i en nærliggende flod. Sætter du en flydende lanterne ud sammen med din elskede, og følges jeres lanterne ad, siges det, at man har fundet sin sjælefrænde.

På dine billige rejser til Thailand, kan du også opleve lokalt specifikke festivals som fx Phukets berømte, eller berygtede, vegetarfestival, hvor man ikke alene fokuserer på vegetarisk mad, men også på vilde (og makabre) udsmykninger.
Eller hvad med den knapt så kendte stearinlysfestival i Ubon Ratchathani i Nordøstthailand, der trækker et kæmpe publikum fra oplandet til en parade af smukt udsmykkede flåder gennem byen, der bliver afsluttet med en skønhedskonkurrence. Se hvilke festivals der finder sted, mens du er afsted på charterrejse i Thailand.

Thailands fantastiske strande

Der er mange grunde til at besøge Thailand, men en af de bedste grunde er de fantastiske strande. Sydthailand har kilometervis af strande, med dejlige hvide sandstrande og klart blåt vand. Solnedgangene er fantastiske, og landskabet er fantastisk. Befolkningen er dejlig og imødekommende, og maden er fantastisk. Indkvarteringen er meget billig, hvilket gør Thailand til et rejsemål med god værdi.

Thailand er et land, der er kendt for sine kilometerlange strande. Nogle af de bedste strande i Thailand kan findes på øerne Koh Samui, Koh Tao og Phuket.

Koh Samui er en smuk ø med hvide sandstrande og krystalklart vand. En af de mest populære strande på Koh Samui er Chaweng Beach, som byder på masser af restauranter og barer langs kysten.

Koh Tao er en anden fantastisk ø i det sydlige Thailand for strandelskere. Øen har mange afsidesliggende strande, der er perfekte til at svømme og solbade på. En af de mest populære strande på Koh Tao er Sairee Beach, som byder på masser af restauranter og barer ved stranden.

Phuket er Thailands største ø og er hjemsted for nogle af de smukkeste strande i landet. Den mest populære strand på Phuket er Patong Beach, som er kendt for sit store udvalg af restauranter, butikker og natteliv.

Hvis du er på udkig efter magiske naturoplevelser, er det nordlige Thailand det rette sted at tage hen. Du kan finde billige rejser til Thailand, der giver dig mulighed for at udforske al den skønhed, som landet har at byde på. Fra fantastiske templer til frodige junglelandskaber, der er noget for enhver smag i Thailand. Så vent ikke længere, men begynd at planlægge din rejse i dag!

Er der kort tid til afrejse, er det måske en god idé med en afbudsrejse. Du finder afbudsrejser til hele Thailand her – og specifikt til Phuket her. På den måde kan du også nemt finde flere billige rejser til Thailand.

Er det sikkert at rejse til Thailand?

Normalt er det meget sikkert at rejse til langt de fleste lande i verden. Det er dog blevet mere usikkert under coronapandemien.

Er du usikker på, om det er sikkert at rejse til Thailand, så er det en god idé at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hos Udenrigsministeriet finder du rejsevejledninger til langt de fleste lande i verden. Hvis Udenrigsministeriet ikke selv har en guide, så linker de til andre landes vejledninger.

Læs også om regler ved indrejse til Danmark på Coronasmitte.dk.

Klik her for at finde Udenrigsministeriets rejsevejledning til Thailand.

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Thailand | Charterresor till Thailand

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Thailand

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Thailand?

Du kan rejse til Thailand fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup)

Charterrejser til rejsemål i Thailand

Charterbureauer med charterrejser til Thailand

 • Billige charterrejser med Apollo
 • Billige charterrejser med Escapeaway
 • Billige charterrejser med Primo Tours
 • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
 • Billige charterrejser med Spies
 • Billige charterrejser med SunCharter
 • Billige charterrejser med TripX
 • Billige charterrejser med TUI
 • Billige charterrejser med Aarhus Charter

Find rejsen til Thailand her

Find inspiration til Thailand her

Læs mere om Thailand på vores blog