Charterrejser til Thailand

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Vi sammenligner charterrejser fra....
og mange flere
Søger du efter en billig charterrejse til Thailand, er du kommet til rette sted. En rejse til Thailand er en oplevelse for livet. Du vil møde de venligste mennesker, se den smukkeste natur, de lækreste strande, prøve de sjoveste aktiviteter og spise den lækreste mad nogensinde. Hav en dejlig rejse til Thailand.

Billige charterrejser til populære destinationer

Fra København

Bangkok 4.423,-
Patong Beach A... 4.500,-
Phuket 4.746,-
Khao Lak 4.926,-
Koh Lanta 5.134,-
Ao Nang 5.277,-
Surin 5.339,-
Krabi 5.948,-
Koh Chang 5.966,-
Ko Phangan 7.667,-

Fra Billund

Ko Phi Phi 10.911,-

Fra Aalborg

Find en skøn charterferie til pragtfulde Thailand

» Thailand
Bedøm rejsemål
3,9
(58 bedømmelser)
Thailand er en af de mest populære rejsedestinationer i østen, og det er med god grund. Uanset om du foretrækker at dase på stranden, at trekke i junglen eller at opleve den fantastiske madkultur, kan du få lige præcis, hvad dit hjerte begærer med en charterrejse til Thailand.

Oplev dit eget paradis

Thailand bliver ofte kaldt Østens perle, og det er fuldt fortjent, for hvad landet har at byde på er en sand legeplads for sanserne. Med en billig charterrejse til Thailand har du mulighed for at opleve trekking igennem de frodige regnskove med majestætiske vandfald og sejlture på både store og små floder. Bliv ven med en elefant og få en ridetur, tag et dykkerkursus og kom helt tæt på farverige fisk og hajer. Hvis du ikke er helt så modig, kan du snorkle i vandoverfladen, hvor det heller ikke skorter sig på smukke fisk. Hvis du er eventyrlysten kan du svømme med legesyge delfiner, og når du bliver træt, kan du vælge bare at slappe af på en kridhvid sandstrand med en drink i hånden til lyden af bølgers brus og palmeblade, der blafrer dovent i en varm brise.

Fodr din indre gastronom

Er du et madøre, vil du elske Thailand. For uanset dit budget byder Thailand altid på lækker mad. Du kan gå på jagt selv i de mange restauranter og blandt markeder og boder, eller du kan lade dig guide af de mange muligheder der byder sig, når du finder en charterrejse til Thailand med os.
Thailands kulinariske køkken er en smeltedigel af velsmagende retter som supper, ris, nudler, karry, sticks, og selv kræsne børn bliver lokket af den farverige mad. Mangfoldighederne byder på både de stærke chiliretter, som man normalt forbinder med Thailand, men også meget andet; sødt, surt og salt blandes, ikke blot i hovedretterne men også i de karakteristiske desserter for ikke at snakke om den overflod af frisk frugt, der kan fås overalt. Du kan også deltage i et madlavningskursus for et helt specielt indblik i madkulturen. Så kan du som bonus imponere venner og familie, når du kommer hjem fra ferie igen.

Lad op mentalt

Ikke alene er det en fest for øjnene at opleve skønheden i de mange templer i mange forskellige stilarter, der generøst er strøet ud over Thailand. Du vil også opleve, at tiden står stille og at der er plads til fordybelse, hvis det er det, du ønsker. Betragt de mange lokale, der kommer til templerne for at ofre gaver og blive velsignet af munkene, eller stå selv tidligt op og deltag i et morgenritual, hvor du giver munkene mad. Tag et meditationskursus eller få en afslappende massage; det gør ikke noget, hvis du falder i søvn.

Hver dag er en fest

Thailand bliver kaldt Smilets Land med god grund, for som folkefærd er thailændere enormt smilende og imødekommende. Om thailændere smiler så meget på grund af de mange fester og festivaller, de holder, vides ikke, men Thailand har helt utroligt mange festivaller og højtider spredt ud over hele året.
Nogle af de store højtider der foregår over hele landet er Songkran i april og Loy Kratong i november. April er Thailands varmeste måned, og Songkran giver både plads til smukke, respektfulde ritualer, hvor yngre mennesker velsigner ældre ved blidt at hælde vand ud over deres fødder og hænder, og vilde vandkampe, hvor ingen er sikker og alle kan risikere at blive våde, alt efter hvad man er i humør til.
Loy Kratong i november, signalerer slutningen af regntiden, og man kan opleve smukke oplyste lanterne blive sendt til vejrs (i Nordthailand) eller flydende lanterne, der bliver sat ud i søer, floder eller havet for at ære Buddhas fodspor. Traditionen kommer oprindeligt fra Indien, men bliver tilskrevet Nang Noppamas, en af en tidligere Sukhothai konges elskerinder, der lavede de flydende lanterner af lotusblade og derefter satte dem ud i en nærliggende flod. Sætter du en flydende lanterne ud sammen med din elskede, og følges jeres lanterne ad, siges det, at man har fundet sin sjælefrænde.

Mere lokalt specifikke festivaller er Phukets berømte, eller berygtede, vegetarfestival, hvor man ikke alene fokuserer på vegetarisk mad, men også på vilde (og makabre) udsmykninger, eller den knapt så kendte stearinlysfestival i Ubon Ratchathani i Nordøstthailand, der trækker et kæmpe publikum fra oplandet til en parade af smukt udsmykkede flåder gennem byen, der bliver afsluttet med en skønhedskonkurrence. Se hvilke festivaller der finder sted, mens du er af sted på charterrejse i Thailand.

Er der kort tid til afrejse, så er det måske en god idé med en afbudsrejse. Du finder afbudsrejser til hele Thailand her - og specifikt til Phuket her.

Charterrejser til rejsemål i Thailand

Charterrejser til Thailand med udvalgte charterbureauer

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK