Thailand i 2021

Rejser til Thailand i 2024: Her vil vi rejse hen − Se tips og tilbud

Birgitte Oxlund
Her kan du læse om fire rejseeksperters drømmerejser til Thailand og se nogle af de bedste tilbud på flybilletter og rejser til Thailand i 2024.

Fire rejseeksperters drømmerejser til Thailand

Under Corona-nedlukningen, hvor det var var meget begrænset, hvor vi måtte rejse hen, spurgte jeg rejseeksperterne hos Travelmarket, hvor de drømte om at rejse hen, når der blev åbnet op for at rejse igen.

Og jeg skal love for, at der var mange drømme. Fire af mine kollegaer drømte om at rejse til Thailand. Og én af dem tog på øhop i Thailand, da det var muligt at rejse dertil igen. Her kan du få tips og inspiration til din rejse til Thailand.

Thailand i 2021 Kasper

Kasper Engelheim Hove, Travelmarkets CMO, som elsker rejser, leg, sport og mennesker

Hvilken type ferie vil du tage på? I november 2021 tog jeg og min familie på øhop i Thailand. Vi besøgte Phuket, Koh Yao og Koh Lanta. Vi bookede et hotel på Phuket, hvor vi boede i syv dage. Vi havde to børn med på under 12 år, og efterfølgende rejste vi rundt i resten af Thailand.

Jeg bookede selv mit fly til Thailand. Vi fløj med Thai Airways direkte til Phuket.

Vi fandt to lækre feriesteder via Travelmarkets søgemaskiner med hoteller. Og det skal lige siges, at det var vildt billigt at bo på luksushoteller i thailand lige da landet åbnede op efter Corona.

I de første 7 dage i Phuket boede vi på dette resort- og spahotel.

Og efterfølgende boede vi på Koh Yao på dette resorthotel.

Og vi sluttede af med den skønneste uge på Koh Lanta. Vi havde en helt fantastisk og tryg ferie.

Hvor mange stjerner skal dine hoteller have? Skal feriestederne bare have de basale faciliteter, eller vil du betale mere for at få en lækker beliggenhed eller ekstra faciliteter? Jeg har det egentligt fint med basale faciliteter. Men denne gang valgte jeg fire- og femstjernede hoteller i Thailand. Da jeg søgte efter ferieboliger, lagde jeg vægt på, at de enkelte steder skulle ligge et sted uden alt for mange turister, hvilket normalt kan være svært når det er i Phuket. Denne gange havde vi rigeligt med pladser alle steder. Yderligere lagde jeg vægt på, at det skulle ligge ved en børnevenlig strand og tæt på lokale restauranter og massagesteder.
Hvor gammel er du? 23 for evigt (41 år i virkeligheden)
Hvem vil du rejse med? Jeg var på familieferie til Thailand med min kæreste og vores to børn på 1 og 5 år.
Hvorfor valgte du at rejse til Thailand?

  • Varmen
  • Lækker mad
  • Børnevenligt
  • Massage
  • Wellness

Har du været i Thailand før? Ja! 20-30 gange

Direkte Flybilletter til Phuket

Her er priser på direkte flybilletter til Phuket fra København eller Hamborg:
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine − Er der ingen tilbud? Så har der ingen søgninger været inden for de sidste 48 timer)

Find selv dine flybilletter til Phuket i Travelmarkets flysøgemaskine.

I vintersæsonen har TUI ofte en direkte flyrute fra København til Phuket. Derfor kan du med fordel også tjekke vores søgemaskine med charterrejser for at finde et billigt direkte charterfly til Phuket. Klik her og start din søgning. Vælg den ønskede rejseperiode, og klik søg. I søgeresultatet vælger du “Kun fly” i menuen i venstre side.

Thailand i 2022 Kenneth

Kenneth Karl Nielsen, Travelmarkets SEO-strateg og Thailandsekspert

Hvor gammel er du? 50 år
Hvem vil du rejse med? Min kone Maria
Hvorfor drømmer du om at rejse til Thailand på din næste ferie? Corona ramte hele verden, og alle led under det. Ikke mindst uden for Europa, hvor der ikke fandtes støttepakker til erhvervslivet. Jeg ville meget gerne hjælpe med at lægge nogle turistpenge i fx Thailand og Vietnam. Desuden var det en unik mulighed for at se kæmpe seværdigheder som Grand Palace i Bangkok uden ret mange turister. Backpacking som i 90erne?
Har du været i Thailand før? Ja, cirka 10 gange.
Hvilken type ferie vil du tage på? Charter, pakkerejse, selvarrangeret fly + hotel eller en rejse med guide? Selvarrangeret fly til Thailand med hotel i Bangkok og flere steder i Thailand. Jeg vil også tjekke Travelmarkets søgemaskine med ferieboliger, fordi man der kan finde lidt mere specielle boliger.
Hvor mange stjerner skal ferieboligen have? Skal feriestedet bare have de basale faciliteter, eller vil du betale mere for at få en lækker beliggenhed eller ekstra faciliteter? Jeg drømmer om en simpel backpackerferie til Thailand.
Hvornår forestiller du dig, at du vil tage af sted? Jeg drømmer om at rejse til Thailand sidst på året – hvor der er højsæson i området.

Billige flybilletter til Bangkok i 2024 (direkte flyruter eller med højst 1 stop)

(Er der ingen priser? Måske har vores brugere ikke søgt efter flybilletter inden for de sidste 48 timer)
Her er de billigste flybilletter til Bangkok med højst 1 flyskift og med afrejse inden for det næste år:

København - BangkokFra 4.078,-Vælg
Billund - BangkokFra 4.622,-Vælg
Hamborg - BangkokFra 7.508,-Vælg
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)


Ingen tilbud eller vil du rejse fra en anden lufthavn? Find selv dine flybilletter til Bangkok i Travelmarkets flysøgemaskine.

Links til guider og inspiration om Thailand

Travelmarkets Thailandsekspert Kenneth Karl Nielsen og hans kone Maria har skrevet flere blogindlæg om Thailand på Travelmarket. Læser du nogle af disse ekspertartikler, er du godt klædt på til din rejse til Thailand:
Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?
10 gode grunde til at rejse til Thailand
Forkæl dig selv i Thailand
Storbyferie i Bangkok – her er de bedste rejsetips og tilbud

Thailand i 2024 Martin

Martin Jensen, Social Media og Design Manager hos Travelmarket

Hvor gammel er du? 35 år.
Hvem vil du rejse med? Min hustru og vores 2 børn på under 10 år.
Hvorfor drømmer du om at rejse til Thailand på din næste ferie?

  • Varmen
  • Smuk natur
  • Oplevelser
  • Afslapning

Har du været i Thailand før? Ja, jeg har været på ferie i Thailand én gang før.
Hvilken type ferie vil du tage på? Charter, pakkerejse, selvarrangeret fly + hotel eller en guidet rundrejse? Det kan både være en pakkerejse eller fly og hotel eller charterferie til Thailand – bare den bedste rejse til prisen.
Hvor mange stjerner skal ferieboligen have? Skal feriestedet bare have de basale faciliteter, eller vil du betale mere for at få en lækker beliggenhed eller ekstra faciliteter? Jeg vurderer ofte ud fra billeder og vælger gerne en 4-stjernet rejse med familien. Afstanden til stranden er meget vigtig for os.
Hvornår forestiller du dig, at du vil tage af sted? Martin ville afvente, hvornår der blev åbnet op for rejser til hele Thailand igen.

Thailand i 2024 Jacob

Jacob Nørre Christensen, Travelmarkets yngste medlem og ekspert i at finde de bedste tilbud på Travelmarket både i Danmark, Norge og Sverige

Hvor gammel er du? 25 år.
Hvem vil du rejse med? Med et par kammerater.
Hvorfor drømmer du om at rejse til Thailand på din næste ferie? Fordi at jeg godt kunne tænke mig at rejse i vinterhalvåret, og der har Thailand hele pakken, bl.a. med skøn varme om vinteren.
Har du været i Thailand før? Nej jeg har aldrig været i Thailand.
Hvilken type ferie vil du tage på? Charter, pakkerejse, selvarrangeret fly + hotel eller en guidet rundrejse? Jeg tænker, at jeg selv vil arrangere min rejse med fly og hotel. Men jeg kan også altid blive fristet af et billigt chartertilbud til Thailand.
Hvor mange stjerner skal ferieboligen have? Skal feriestedet bare have de basale faciliteter, eller vil du betale mere for at få en lækker beliggenhed eller ekstra faciliteter? Jeg drømmer om en luksusferie i Thailand, så jeg vil bo på 4-stjernet eller 5-stjernet hotel ?
Hvornår forestiller du dig, at du vil tage af sted? Jeg drømmer om at rejse til Thailand i januar eller februar.

Flybilletter til Bangkok i januar 2024 (direkte flyruter eller med højst 1 stop)

(Er der ingen priser? Måske har vores brugere ikke søgt efter flybilletter inden for de sidste 48 timer)

København - BangkokFra 15.780,-Vælg

Flybilletter til Bangkok i februar 2024

København - BangkokFra 15.780,-Vælg

Ingen tilbud eller vil du rejse fra en anden lufthavn? Find selv dine flybilletter til Bangkok i januar eller i din rejsemåned i Travelmarkets flysøgemaskine.

Er du lidt i tvivl om, hvornår du vil rejse til Thailand i 2024?

Tjek vores varmeguide for din rejsemåned. Eller se, hvornår det er bedst at rejse til Thailand.

Billige flybilletter til Thailand i 2024

Ved du allerede nu, hvornår du vil rejse til Thailand, kan du hurtigt sammenligne priser på flybilletter til Thailand i Travelmarkets søgemaskine med flybilletter lige her.

Husk, at du i søgeresultatet kan tilmelde dig en flyprisagent, så du hver dag får de aktuelle flypriser på de flybilletter, som du drømmer om.

Vil du gerne vide, hvornår det er billigst at rejse til Thailand? Så tjek disse tilbud:

Billige flybilletter til Phuket i 2024

Og her er billige flybilletter til Phuket med højst 1 flyskift og med afrejse i 2024:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Skal du rejse til Phuket i en bestemt måned? Tjek denne prisoversigt med de billigste flybilletter til Phuket i hver måned.

Find selv dine flybilletter til Phuket i Travelmarkets flysøgemaskine.

Find selv dine flybilletter til Phuket i Travelmarkets flysøgemaskine.

I vintersæsonen har charterbureauerne nogle gange direkte flyruter til Phuket fra København og Billund . Derfor kan du med fordel også tjekke vores søgemaskine med charterrejser for at finde et billigt direkte charterfly til Phuket. Klik her og start din søgning. Vælg den ønskede rejseperiode, og klik søg. I søgeresultatet vælger du “Kun fly” i menuen i venstre side.

Find et eller flere gode hoteller, ferielejligheder, villaer eller bungalows via Travelmarkets søgemaskiner med hoteller og ferieboliger.

Billige flybilletter til Bangkok i 2024

Og her er billige flybilletter til Bangkok med højst 1 flyskift og med afrejse i 2024:

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BangkokFra 4.078,-Vælg
Billund - BangkokFra 4.622,-Vælg
Hamborg - BangkokFra 7.508,-Vælg

Skal du rejse til Bangkok i en bestemt måned? Tjek denne prisoversigt med de billigste flybilletter til Bangkok i hver måned.

Find selv dine flybilletter til Bangkok i Travelmarkets flysøgemaskine.

Tjek også denne flylavprisoversigt med flere destinationer i Thailand

Billige rejser til Thailand i 2024

Hvis du allerede nu har en idé om, hvornår du vil rejse til Thailand, kan du hurtigt sammenligne priser på rejser til Thailand i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser lige her.

Hvis du vil se, hvornår det er billigst at rejse til Thailand, kan du tjekke disse priseksempler, som automatisk bliver opdateret flere gange i døgnet.

De billigste 3- og 4-stjernede rejser til Thailand i 2024

Bella Villa Serviced Apartment
PattayaBella Villa Serviced ApartmentThailand (7 nætter)Dobbeltværelse
5.465,-Vælg
FX Hotel Pattaya
PattayaFX Hotel PattayaThailand (7 nætter)Deluxe dobbeltværelse
5.468,-Vælg
Hotel Ton Aor Place
BangkokHotel Ton Aor PlaceThailand (7 nætter)Superior-værelse - adskilte senge
5.550,-Vælg
Sirin Hotel Hua Hin
Hua HinSirin Hotel Hua HinThailand (8 nætter)Dobbeltværelse (2 senge) - De Luxe
5.795,-Vælg

Billige 10-15 dages rejser til Thailand i 2024

Ibis Hua Hin
Hua HinIbis Hua HinThailand (11 nætter)Dobbeltværelse
6.295,-Vælg
Sirin Hotel Hua Hin
Hua HinSirin Hotel Hua HinThailand (11 nætter)Dobbeltværelse (2 senge) - De Luxe
6.695,-Vælg
Best Western Phuket Ocean Resort
PhuketBest Western Phuket Ocean ResortThailand (14 nætter)Dobbeltværelse mod havet inkl. morgenmad
8.395,-Vælg
Kantary Bay Hotel
PhuketKantary Bay HotelThailand (14 nætter)Etværelses lejlighed
8.600,-Vælg

Billige 4-stjernede rejser til Thailand i 2024

FX Hotel Pattaya
PattayaFX Hotel PattayaThailand (7 nætter)Deluxe dobbeltværelse
5.468,-Vælg
Beston Hotel Pattaya
PattayaBeston Hotel PattayaThailand (7 nætter)Superior dobbeltværelse
5.612,-Vælg
Amari Hua Hin
Hua HinAmari Hua HinThailand (7 nætter)Deluxe-værelse - adskilte senge
6.438,-Vælg
JC Kevin Sathorn Bangkok Hotel
BangkokJC Kevin Sathorn Bangkok HotelThailand (7 nætter)Premier-værelse - kingsize-seng
6.462,-Vælg

Billige 5-stjernede rejser til Thailand i 2024

D Varee Jomtien Beach
PattayaD Varee Jomtien BeachThailand (7 nætter)Superior-værelse (udsigt til byen/bygninger)
6.519,-Vælg
Wora Bura Hua Hin Resort & Spa
Hua HinWora Bura Hua Hin Resort & SpaThailand (7 nætter)Deluxe dobbeltværelse
7.187,-Vælg
Sheraton Hua Hin Resort & Spa
Hua HinSheraton Hua Hin Resort & SpaThailand (7 nætter)Værelse (udsigt til haven) med ekstra seng og balkon - kingsize-seng
7.213,-Vælg
Twin Towers Hotel
BangkokTwin Towers HotelThailand (7 nætter)Premium Twin (adskilte senge)
7.425,-Vælg

Billige 17-22 dages rejser til Thailand 2024

Vælg en rejse til Thailand med et specialistbureau

Thailand
Barfodsferie væk fra masseturismenKøbenhavn - Thailand17 dage
Fra14.310,-Vælg
Thailand
Strande og junglesafari - Individuel rejseKøbenhavn - Thailand15 dage
Fra14.980,-Vælg
Thailand
Storby, stemningsfulde templer og lækre strandeKøbenhavn - Thailand16 dage
Fra14.999,-Vælg
Thailand
Sydthailand med øhop og Koh LipeKøbenhavn - Thailand17 dage
Fra15.060,-Vælg
Thailand
Tre på stribe - Individuel rejseKøbenhavn - Thailand16 dage
Fra15.630,-Vælg
Thailand
Andamanerhavets perler - Individuel rejseKøbenhavn - Thailand15 dage
Fra15.990,-Vælg

Find flere rejser med specialistbureauer i Travelmarkets temasøgemaskine.

Tjek også disse lavprisoversigter til Thailand og andre populære rejsemål

Billige 3- og 4-stjernede charterrejser til Thailand – lavprisoversigt
Billige 2 ugers rejser til Thailand | Se tilbud på 3- og 4-stjernede hoteller
Billige 2-ugers eksotiske charterrejser – lavprisoversigt
Eksotiske charterrejser fra Billund – så billigt kan det gøres
Eksotiske charterrejser fra Aalborg – Se de billigste rejser
Billige 5-stjernede charterrejser − lavprisoversigt
Langtidsrejser til Thailand – få overblikket over de billigste rejser her

Find selv din ferie i Travelmarkets søgemaskine med charterrejser lige her.

Fotos:
Topfoto © Kasper Engelheim Hove/Deejpilot
Ferie i Thailand i 2024 © Kenneth Karl Nielsen
Drømmerejse til Thailand i 2024 © Kasper Engelheim Hove
Ferie i Thailand i 2024 © Martin Jensen / IakovKalinin / AleksandarGeorgiev / kettaphoto
Ferie i Thailand i 2024 © Oleh_Slobodeniuk / anyaberkut / emariya / Deejpilot/

Relaterede artiklerSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.