Charterrejser til Hua Hin

Charterrejser til Hua Hin

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige rejser til Hua Hin

Hua Hin - Thailands absolut heldigste ferieby

Bedøm rejsemål
4,3
(46 bedømmelser)
Thailands royale familie har helt forståeligt kastet sin kærlighed over Hua Hin, hvilket har gjort Hua Hin til en utroligt forkælet kystby. Hua Hin er beliggende med en formidabel kyststrækning ud til Siambugten, som byder på varmt og forfriskende badevand året rundt. Temperaturerne er høje det meste af året, men når den danske vinter trykker sig på, stråler solen bagende i Hua Hin.

Byen har et meget lavt prisniveau og hoteller og ressorts i alle prisklasser. Hotellerne i Hua Hin er berygtet for at være overdådigt luksuriøse, lige så vel som den omkringliggende natur og kultur er af helt enestående kaliber.

Med charterrejser til elegante, royale og luksuriøse Hua Hin er den perfekte ferie sikret.

Livet i Hua Hin

Hua Hins daglige liv foregår i et dejligt, roligt tempo. På byens overdådige strande skyller bølgerne dovent ind over det hvide sand, mens frokost, kold øl og kaffe kan nydes i skyggen af strandbarernes stråtage. Strandene i Hua Hin er nogle af verdens bedste og smukkeste, og størstedelen af de luksuriøse hoteller ligger i strandkanten.

Ved byens markeder, basarer, restauranter, butikker og gadekøkkener udfolder Hua Hins gode, livlige og rolige stemning sig. På de fine, elegante restauranter i byen kan man nyde lange middage, mens de exceptionelt gode street-kitchens serverer billig, velsmagende og overraskende mad, produceret på lokale råvarer og fisk fra bugten.

Byens hoteller og ressorts findes i alle varianter – nogle meget børnevenlige, andre små og romantiske, nogle festlige og med kasinoer, og andre all-inclusive.

Kongefamiliens jævnlige besøg i byen har medvirket, at Hua Hin er en af Thailands reneste, fredeligste og sikreste byer. Det totale fravær af kriminalitet og prostitution gør desuden byen til en yderst børnevenlig rejsedestination. Byens infrastruktur og transportsystem fungerer også ubeklageligt.

Oplev Hua Hin.

Charterbureauer med charterrejser til Hua Hin

Billige charterrejser med Bravo Tours
Billige charterrejser med Primo Tours
Billige charterrejser med VERDN
Billige charterrejser med Aarhus Charter
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK