Afbudsrejser til Hua Hin

Afbudsrejser til Hua Hin

Er du på jagt efter en billig afbudsrejse til Hua Hin, er du kommet til rette sted. Hua Hin er en thailandsk ferieperle, hvor du bliver mødt med storslåede badestrande, utroligt venlige mennesker, tusindvis af farverige blomster samt glimrende forretninger og restauranter. Hav en rigtig dejlig rejse til Hua Hin.

Find en billig afbudsrejse til Hua Hin

Bedøm rejsemål
4,5
(150 bedømmelser)
Paradisiske badestrande, helt rent badevand, smilende lokalbefolkning, lækker mad, enestående natur – med en afbudsrejse til Hua Hin får du det hele.

Hua Hin – feriedestinationen, der er en konge værdig

Hua Hin ligger knap 200 km fra Bangkok på den østlige kyst af Thailands sydgående landtange. Hua Hin var for hundred år siden en lille, ukendt fiskerby, men i 1926 blev byen sommerresidens for thailands kongefamilie; herefter begyndte andre ferielystne gæster at valfarte hertil.
I dag er de storsmilende og hjertevarme lokale thaier de eneste spor af den gamle fiskerby. Nu har de store, internationale hotelkæder, som for eksempel Hilton og Marriott, slået sig ned i byen, der i det hele taget bare emmer af feriestemning.

Paradisisk strandliv

Strandene ved Hua Hin er absolut værd at skrive hjem om. Sandet er kridhvidt, vandet er fantastisk, og store, grønne palmer sender svalende skygger næsten ud til vandkanten.
Havet er ikke helt så klart her, som det er længere syd på, men til gengæld er det noget af det reneste badevand i miles omkreds. Langs med stranden kan du finde små grillboder med lækre delikatesser, der kommer lige fra havet. På stranden og i havet er der en del vandrundede-klipper, som giver stranden karakter og personlighed. Klipperne er med til at gøre svømmeturen ekstra sjov, da du ofte vil opleve små stimer af småfisk i din nærhed.

Afslapning, shopping og lækker mad

Du vil opleve meget andet end strandliv og badeture på en afbudsrejse til Hua Hin. Der er den mest fantastiske, levende, hektiske, men helt igennem afslappende, feriestemning i byen, og i gaden Th Naresdamri er der noget for enhver smag og alder. Her finder du et hav af forretninger med souvenirs, lokale skræddere, barer, caféer og restauranter. Tilsvarende kan du få alt fra traditionelle thailandske madretter til røde bøffer og europæisk mad. Under alle omstændigheder må du ikke snyde dig selv for at prøve de billige, gadesælgende boder med småretter, hvor du kan købe utroligt billig og lækkert mad. I Hua Hin er der en særlig gade med ”røde lamper”, hvilket du også kan se i flere andre større badebyer i Thailand.

Hav en god og aktivferie

Der er glimrende muligheder for at få en aktivferie, når du er på afbudsrejse til Hua Hin. Har du lyst til at se lidt af områdets natur, er en tur på hesteryg helt oplagt at kaste dig over. Du kan leje heste og ponyer flere steder, så det er en oplagt aktivitet for både børn og voksne. Er det mere aktiviteter ved stranden, du søger, så er der fine dykker- og snorklesteder ved Hua Hin, samt fine muligheder for surfing og vindsurfing.
Der er rigtigt gode golfbaner ved byen, så kast du dig bare ud i et par runder i det mest fantastiske, solbeskinnede landskab.

Naturperlen Khao Sam Roi Yot

Ca. 20 km syd for byen ligger nationalparken Khao Sam Roi Yot. Området er præget af et meget dramatisk bjerglandskab, der når helt ud til havet og skaber paradisiske bugter med uovertrufne strande, høje, skarpe klipper, samt dybe og spændende grotter. Der er glimrende muligheder for vandring i den bjergrige nationalpark, hvor farverige blomster og grønne planter udfolder deres pragt, som stod de i Edens have. Og er du rigtig heldig, får du set nogle af de smukke dyr, der lever her. For eksempel kan du se aber, utallige fugle- og sommerfuglearter, oddere, firben og desmerdyr.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Hua Hin

Afbudsrejser med Escapeaway
Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Hua Hin?

Du kan rejse til Hua Hin med Apollo, Primo Tours, Spies, VERDN og Aarhus Charter. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Hua Hin?

Du kan rejse til Hua Hin fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg.

Er afbudsrejser til Hua Hin populære?

Ja, afbudsrejser til Hua Hin er populære. Vores brugere giver Hua Hin 4,4 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Hua Hin her

✔️ Hvad koster afbudsrejser til Hua Hin?

Prisen på afbudsrejser til Hua Hin skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 6915. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.