Afbudsrejser til Pattaya

Afbudsrejser til Pattaya

Søger du efter en billig afbudsrejse til Pattaya, kan du finde den her hos Travelmarket. Pattayas strande er intet mindre end formidable, og bylivet er fyldt med glade mennesker, fine forretninger, glimrende restauranter og et hav af flotte seværdigheder og sjove aktiviteter. Hav en rigtig dejlig rejse til Pattaya.

Find en billig afbudsrejse til Pattaya

Bedøm rejsemål
4,5
(128 bedømmelser)
Find en billig afbudsrejse til Pattaya og oplev de paradisiske strande, vilde natteliv og overvældende, smukke natur.

Stranden, der er meget mere end badestrand

Har man sagt Pattaya, har man også sagt strandliv og vandsportsaktiviteter. Hovedstranden ved Pattaya, Hat Pattaya, ligger lige ved byen, og dagen lang er her godt fyldt med solbadende feriegæster, børn, der i timevis hygger sig og bygger sandslotte, samt utrættelige souvenirsælgere og massører, der giver dig gode tilbud på en dejlig ben- eller rygmassage på stranden. Pattaya ligger i bunden af en stor bugt, så vandet her er meget roligt, og strandens sand er lyst, rent og lækkert. Er det lidt for kedeligt for dig, at ligge dagen lang med en bog på en strandstol, så kan du kaste dig over det overvældende udbud af aktiviteter

Den dejlige ferieby

Byen Pattaya har meget at tilbyde sine besøgende feriegæster. Her er altid varmt, billige priser og de lokale tahier er meget venlige. Godt nok er her mange store hoteller, der helt overskygger den lille fiskelandsby, som Pattaya var tidligere. Men byen har en overbærende og ærlig atmosfære, som gør den absolut uimodståelig og helt sin egen. Og krydret med tusindvis af palmer og de mest eksotiske blomster og farverige sommerfugle, er Pattaya en pragtfuld feriedestination – hvilket mere end en million feriegæster om året er enige om. Så køb en billig afbudsrejse, hop på flyet og oplev dejlige Pattaya, som har så meget for alle, uanset alder og interesser.

Pattayas sprudlende og farverige natteliv

Om dagen foregår stort set al aktivitet på stranden, men i takt med at solen går ned, vågner byen langsomt op og gør sig klar til aftenens og nattens hektiske liv. Nu strømmer feriegæsterne til byens lækre restauranter, caféer og barer, hvor aftensmåltid eller snacks sættes til livs. Drikkevarerne er kolde, og alle souvenirsælgerne, boderne med t-shirts, solbriller og andet godt, samt de lokale forretninger gør deres handler i mange timer endnu. Her er et sprudlende og farverigt mylder af mennesker alle steder, og du kan købe alt mellem himmel og jord. Husk at prutte om prisen!
Rejser du med børn, skal du lige huske på, at der i Pattaya er en del ”røde lamper”, samt barer og pubber, der kun er egnet til et voksent publikum.
Festlighederne fortsætter i Pattaya lige til den lyse morgen, hvor de førte gæster begynder at dukke op på strande.

Go-kart, bungeejump, fisketur, elefanter og ø-hop – Pattaya har det hele

Efter nogle dage med strandliv for alle pengene er det skønt at foretage sig noget lidt andet. Hvad med en konkurrence i go-kart? Forsøge dig med et nervepirrende bungeejump? Eller se de helt utrolige udstillinger på den lokale afdeling af Ripley's Believe It or Not!?
Lidt mere fredelige aktiviteter kan være at ud til Pattayas elefant landsby, der er et slags plejehjem, hvor tidligere arbejdselefanter nu har et godt liv. Ellers kan du tage på organiseret fisketur på havet ud for Pattaya.
Du kan også tage en tur ud til øerne Ko Larn, Ko Krok og Ko Sak, der ligger som fantastiske perler i havet ganske tæt ved Pattaya. Her vil du opleve nogle fredelige strande, hvor der er rigtig godt vand til både snorkling og dykning. Så køb dig en billig afbudsrejse og tag til Pattaya - du vil få en oplevelse for livet.

Afrejselufthavne til Pattaya

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.