Afbudsrejser til Pattaya

Afbudsrejser til Pattaya

Billige afbudsrejser til Pattaya

Fra København

Fra Billund

Fra Aalborg

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Pattaya

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

  • Aalborg

Centara Pattaya Hotel
Centara Pattaya Hotel Deluxe-værelse - adskilte senge
Pattaya, Siam Bugten, Thailand 1. nov fra København 7 nætter
8.662,- Vælg
D Varee Jomtien Beach
D Varee Jomtien Beach Superior dobbeltværelse (havudsigt)
Pattaya, Siam Bugten, Thailand 8. okt fra Aalborg 7 nætter
10.611,- Vælg
Centara Pattaya Hotel
Centara Pattaya Hotel Deluxe-værelse - kingsize-seng
Pattaya, Siam Bugten, Thailand 2. nov fra Billund 7 nætter
10.867,- Vælg
Bedøm rejsemål (183 bedømmelser)
4.5

Find en billig afbudsrejse til Pattaya

Find en billig afbudsrejse til Pattaya og oplev de paradisiske strande, vilde natteliv og overvældende, smukke natur.

Stranden, der er meget mere end badestrand

Har man sagt Pattaya, har man også sagt strandliv og vandsportsaktiviteter. Hovedstranden ved Pattaya, Hat Pattaya, ligger lige ved byen, og dagen lang er her godt fyldt med solbadende feriegæster, børn, der i timevis hygger sig og bygger sandslotte, samt utrættelige souvenirsælgere og massører, der giver dig gode tilbud på en dejlig ben- eller rygmassage på stranden. Pattaya ligger i bunden af en stor bugt, så vandet her er meget roligt, og strandens sand er lyst, rent og lækkert. Er det lidt for kedeligt for dig, at ligge dagen lang med en bog på en strandstol, så kan du kaste dig over det overvældende udbud af aktiviteterDen dejlige ferieby

Byen Pattaya har meget at tilbyde sine besøgende feriegæster. Her er altid varmt, billige priser og de lokale tahier er meget venlige. Godt nok er her mange store hoteller, der helt overskygger den lille fiskelandsby, som Pattaya var tidligere. Men byen har en overbærende og ærlig atmosfære, som gør den absolut uimodståelig og helt sin egen. Og krydret med tusindvis af palmer og de mest eksotiske blomster og farverige sommerfugle, er Pattaya en pragtfuld feriedestination – hvilket mere end en million feriegæster om året er enige om. Så køb en billig afbudsrejse, hop på flyet og oplev dejlige Pattaya, som har så meget for alle, uanset alder og interesser.

Pattayas sprudlende og farverige natteliv

Om dagen foregår stort set al aktivitet på stranden, men i takt med at solen går ned, vågner byen langsomt op og gør sig klar til aftenens og nattens hektiske liv. Nu strømmer feriegæsterne til byens lækre restauranter, caféer og barer, hvor aftensmåltid eller snacks sættes til livs. Drikkevarerne er kolde, og alle souvenirsælgerne, boderne med t-shirts, solbriller og andet godt, samt de lokale forretninger gør deres handler i mange timer endnu. Her er et sprudlende og farverigt mylder af mennesker alle steder, og du kan købe alt mellem himmel og jord. Husk at prutte om prisen!
Rejser du med børn, skal du lige huske på, at der i Pattaya er en del ”røde lamper”, samt barer og pubber, der kun er egnet til et voksent publikum.
Festlighederne fortsætter i Pattaya lige til den lyse morgen, hvor de førte gæster begynder at dukke op på strande.

Go-kart, bungeejump, fisketur, elefanter og ø-hop – Pattaya har det hele

Efter nogle dage med strandliv for alle pengene er det skønt at foretage sig noget lidt andet. Hvad med en konkurrence i go-kart? Forsøge dig med et nervepirrende bungeejump? Eller se de helt utrolige udstillinger på den lokale afdeling af Ripley’s Believe It or Not!?
Lidt mere fredelige aktiviteter kan være at ud til Pattayas elefant landsby, der er et slags plejehjem, hvor tidligere arbejdselefanter nu har et godt liv. Ellers kan du tage på organiseret fisketur på havet ud for Pattaya.
Du kan også tage en tur ud til øerne Ko Larn, Ko Krok og Ko Sak, der ligger som fantastiske perler i havet ganske tæt ved Pattaya. Her vil du opleve nogle fredelige strande, hvor der er rigtig godt vand til både snorkling og dykning. Så køb dig en billig afbudsrejse og tag til Pattaya – du vil få en oplevelse for livet.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Pattaya | Sista Minuten till Pattaya

Rejseselskaber med afbudsrejser til Pattaya

  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR

Rejsemål med afbudsrejser til Thailand

Afrejselufthavne til Pattaya

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Pattaya

Hvad koster afbudsrejser til Pattaya?

Prisen på afbudsrejser til Pattaya skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 11.151,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Pattaya her