En traditionel langhalebåd ved en smuk tropisk strand med krystalklart vand og blå himmel.

All Inclusive rejser til Thailand

Bedøm rejsemål (34 bedømmelser)
4.6

Thailand – all inclusive rejser i smilets land

SIAM: Thailand er fortryllende, og ikke uden grund er landet et af danskernes klare favoritter, når det gælder oversøiske feriemål.

Thailand ligger i det sydøstlige Asien og er et buddhistisk kongedømme næsten lige langt fra Indien og Kina. Landet var i århundreder kendt som Siam og lå midt i en korsvej af kultur og religion.

Men Thailand har ikke, som de øvrige sydøstasiatiske lande, været en koloni under et europæisk land. Landet har således altid haft selvstændighed og gode forbindelser de europæiske lande. Den gode forbindelse er også velkendt mellem det thailandske og det danske kongehus.

Thailandsk køkken
Det thailandske køkken har hentet inspiration fra de folkeslag, der er kommet til landet gennem århundreder. Som i en “gryderet” er der input fra alle asiatiske lande.
Thaimad er kendt som lækre retter med sticks, karry, nudler, ris, supper og masser af grøntsager. Man blander det sure med det søde. Maden er fuld af farver, og thaimad er elsket af langt de fleste børn og voksne.

Vælger man et godt all inclusive hotel i Thailand, vil man komme igennem en kulinarisk oplevelse, der vil glæde ganen.

Postkort strande
Thailand har tusindvis af kilometer kyststrækning med af hvide sandstrande, bugter, vige og drømmende smukke øer.
Thailands tusindvis af vidunderlige strande er kendt verden over. Hvert sted har sin egen særlige karakter, så uanset om valget er en actionfyldt ferie, en festlig badeferie, eller en afslappende ferie til et fredfyldt tropisk paradis, så kan alle drømme om den perfekte strand opfyldes i det paradisiske land. Året rundt er der solskin og varme, og ikke uden grund er danske feriegæster faldet pladask for Thailand.

De populæreste steder på Andaman-kysten er Phuket, Mu Ko Similan, Mu Ko Surin, Ao Phang-Nga, Krabi, Phi Phi øerne, Mu Ko Lanta og Tarutao.

Ved den thailandske golf er det især resorts som Cha-am og Hua Hin, Ko Samui, Ko Pha-Ngan, Mu Ko Ang Thong og Ko Tao, der vil vække minder hos mange.

Østkysten brillerer med Pattaya, Rayong og Ko Samet samt Ko Chang. Men det er svært at fremhæve et sted frem for et andet, da alle har gode kvaliteter. En all inclusive rejse til Thailand er derfor ikke nok. Man må af sted flere gange.

Sport, aktivitet og vand i Thailand
Thailand er oplagt som legeplads for turister, der elsker vandsport. Prøv for eksempel kano og kajak. Landet har nogle af de mest spektakulære steder at prøve kræfter med havet for eksempel omkring Krabi og øerne Phuket og Phang-Nga-bugten. Der er gode muligheder for at komme med på tredages udflugter med BBQ-middage fra Phuket.

På turen kan man eksempelvis udforske øer som Ko Chang Lat og Blue Room, der er en stalaktit-grotte.

Svømmere elsker Thailand, og det er med god grund. Thailand er et paradis med sine sandstrande, skønne viftende palmer og det klare, varme vand. Mange af strandene ligger, hvor man også har mulighed for at snorkle ud til koralrev, med tropiske fisk og andre havdyr, der lever på lavt vand tæt på kysten. Snorkling ture og undervisning i dykning og snorkling er en mulighed omkring Phuket, Samui, Pattaya og andre stranddestinationer i Thailand.

Windsurfing er blevet en af Thailands mest populære vandsport. Det praktiseres på alle Thailands strande, og man kan lære at surfe på alle større strande i Phuket, Samui, Pattaya og Krabi, samt på øerne Ko Tao og Ko Chang.
Jetski er blevet taget op med entusiasme over hele Thailand, og de kan lejes ved større strande som Samui,

Phuket, Pattaya, Samet og Krabi.
Wakeboarding, en krydsning mellem vandski og snowboarding. Det er hurtigt, spændende, fantastisk og allerede meget popularitet i Thailand. Både og brædder kan lejes på de vigtigste strande som Phuket, Samui og Pattaya.

Nyd livet med all inclusive i Thailand

Thailand har det hele, for en ferie i landet er ikke kun strandture og fest. Vil man opleve Thailands skønhed, så besøg nogle af de smukke templer, der findes i landet.

Afbudsrejser All Inclusive