Nyd Singapore Airlines’ prisvindende service til Phuket – Flyvninger fra København

Thiamka Margrethe Pedersen

De danske forbrugere har flere gange kåret Singapore Airlines til det bedste oversøiske flyselskab ved Danish Travel Awards, som er den årlige prisuddeling i rejsebranchen.

Artiklen er sponsoreret af Singapore Airlines

Velkommen til Singapore Airlines

Klik herunder for at komme direkte til:
* Oplev skønheden på Thailands største ø
* Vores fly fra København til Phuket
* Deluxe kabineklasser
* Den gastronomiske oplevelse
* Din sikkerhed er vores højeste prioritet
* Stor fleksibilitet i en tid med uvished
* Phuket rejse information

Du vil opleve en rejse uden sammenligning på et af de mest komfortable og rummelige fly i verden. Uanset hvor din rejse går hen med Singapore Airlines, vil du flyve med nogle af de mest moderne og brændstof-effektive fly.

Gå ombord og lad dig forkæle med vores varme og personlige service og oplev en rejse, som er lige så dejlig som selve rejsemålet. Sammen flyver Singapore Airlines og vores datterselskab Scoot til over 130 destinationer rundt omkring på kloden.

Bemærk venligst: Pga. Covid-19 er der begrænset netværk, og flyvninger til bestemte destinationer kan være midlertidigt utilgængelige. Klik her for at søge flyrejser.

Fly fra København til Phuket

Oplev skønheden på Thailands største ø

Phuket er åben for færdigvaccinerede danskere, og har været det siden 1. juli 2021. Gå ikke glip af muligheden for at rejse til Phuket, som er en af danskernes mest populære rejsemål i Thailand.

Phuket er på størrelse med Bornholm, og du kan leje en taxi eller minibus en hel dag for mellem kr. 200-300. Så bliver du med privatchauffør kørt rundt til øens mange spændende steder.

Du kan for eksempel nyde udsigten fra Khao Rang Viewpoint, og bagefter gå en afslappende tur i Phuket Bys gamle bydel.

Gå heller ikke glip af et besøg på The Chalong Bay Rum Distillery, hvor du får en guided introtur og masser af smagsprøver.

Den 45 meter høje Big Budda er helt speciel, og du kan hilse på de lokale munke. Phuket har mange templer, og et besøg i Wat Chalong – et buddhistisk tempel er helt bestemt turen værd.

Thailands mad er fantastisk, og du bør ikke tøve med at tage den store gourmet udfordring op med nogle lokale delikatesser. Du kan også få et kursus i, hvordan du laver de lækreste thailandske retter.

Glæd dig til at nyde en dejlig ferie med hvide sandstrande, fantastiske feriesteder og hoteller, fremragende mad, shopping med gode tilbud og venlige lokale.

Tag også en udflugt til de nærliggende bugter – og koraløer som Similan og Phi Phi er forkælelse for dig, som elsker at snorkle eller dykke.

Læs mere om Phuket’s vidundere her.

Oplev skønheden på Thailands største ø, Phuket

Vores fly fra København til Phuket

Fra København til Singapore flyver vi for tiden med den nye og deluxe Airbus 350-900, som er et af de mest miljøvenlige fly i verden. Fra Singapore til Phuket flyver vi med den populære Boeing 737-800.

Vores imponerende udvalg af 1.800 underholdningsmuligheder vil sikre, at tiden flyver for dig. Med film, tv-programmer, spil og apps har du utallige muligheder for ekstra fornøjelser ombord på din flyvetur til denne drømme ø.

Deluxe kabineklasser

Deluxe kabineklasser

Med vores prisvindende service og kabineklasser, som er designet med mere plads og bedre komfort, kan du være sikker på at fordybe dig ind i en rejse af nydelse.

På flyet til Singapore kan du vælge imellem tre kabineklasser:

Alle sæder er designet til at give dig mere plads med mulighed for at vælge ekstra benplads Extra Legroom Seats i Economy med bredere sædeplads placeret tæt på udgangene.

Den gastronomiske oplevelse

Den gastronomiske oplevelse

Ombord på Singapore Airlines kan du lægge enhver fordom og forståelse om flymad fra dig med vores in-flight dining.

Nyd et måltid kreeret og inspireret af berømte og verdenskendte kokke fra vores International Culinary Panel (ICP) – Internationale Kulinariske Panel. Måltiderne er tilberedt for at imødekomme dine særlige behov med enestående smag fra hele verden.

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

Din sikkerhed er vores højeste prioritet

Som du måske ved, har rejseoplevelsen ændret sig. Men fra check-in til ankomst kan du regne med foranstaltninger såsom forbedret rengøring og grundig desinficering såvel som tiltag for at minimere kontakt.

Disse #SIAcares initiativer er designet for at beskytte- og give dig mere ro i sindet, så du kan rejse trygt uden bekymringer.

Disse initiativer gør vi for at sikre vores kunders- og besætningens velbefindende, og vi er blevet anerkendt med flere priser herunder ‘Diamond’ rating in the APEX Health Safety audit og 5-star rating in the Skytrax Covid-19 Airline Safety Audit. Så rejs trygt med Singapore Airlines!

Stor fleksibilitet i en tid med uvished

Du får stor fleksibilitet i en tid med uvished


Vi har forståelse for, at rejseplaner kan ændre sig på grund af situationen med Covid-19 pandemien. Hvis du har en flybillet udstedt den 31. december 2021 eller før, kan du ombooke uden gebyr og overføre din eventuelle købte ekstra bagage eller dine sædereservationer til den nye reservation. Læs mere her.

Phuket rejse information

Phuket rejse information

Pragtfulde strande, lækker mad, interessant historie og fascinerende templer. Phuket har uendelige muligheder for fornøjelser!

Book din rejse inden 21. oktober 2021 og få 20 % rabat på din næste rejse med os. Tjek de seneste rejse restriktioner for at sikre en problemfri ankomst på dit rejsemål. Bemærk venligst, at passagerer som skal i transit i Singapore, skal fremvise en negativ PCR-test 48 timer før afrejse fra København.

Rejsende som er fuld vaccineret mod COVID-19 er fri for karantæne. Et bevis på en negativ PCR-test vil stadig være påkrævet, og yderligere PCR-tests ved ankomst og under opholdet vil måske være påkrævet.

Alle oplysninger der kræves for at planlægge din næste drømmeferie til Phuket kan du finde her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord på vores flyvninger!

Alle fotos (c) Singapore AirlinesSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.