Sådan finder du den billigste afbudsrejse

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Inspiration og gode råd

1. Søg alternativer
Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare parkeringsomkostninger eller få gratis parkering ved at benytte de mindre lufthavne såsom Aalborg, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

Find din afbudsrejse her

2. Vælg en uspecificeret rejse
Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål
Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.
Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel
Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum
Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man afbudsrejser?
Efter min mening er en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
Hvis du ha hele denne artikel, så har du fået de bedste tips, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan får du billigere rejser, hvor du også kan læse om at finde billige charterrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne:
KøbenhavnBillundAalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

ChaniaUspecificeret Hotel KretaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
998,-Søg

BodrumVerona ApartTyrkiet (8 dage)2-værelses lejlighed
1.098,-Søg

Funchal (Madeira)Sao PauloPortugal (8 dage)1-værelses lejlighed
1.174,-Søg

PothiaKaterinaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.174,-Søg

SarandëPorto EdaAlbanien (8 dage)Dobbeltværelse med havudsigt
1.199,-Søg

MassouriMoussas StudioGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, havudsigt, ekstra opredning muligt
1.199,-Søg

Agia MarinaRelax (nedre bygning)Grækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.199,-Søg

KalamakiPorto KalamakiGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed under stueplan
1.199,-Søg

Kos byYiorgosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.224,-Søg

Sharm El SheikhFalcon HillsEgypten (8 dage)STANDART ROOM
1.246,-Søg

MalemeAlbatros HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.274,-Søg

GeraniAriana ApartmentsGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.274,-Søg

SousseKaiser HotelTunesien (8 dage)Standardværelse
1.296,-Søg

AlanyaCleopatra Tac Apart HotelTyrkiet (8 dage)Tvårumslägenheter
1.297,-Søg

RhodosEmeraldGrækenland (8 dage)Toværelses lejlighed
1.298,-Søg

DaratsoCreta SunGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.299,-Søg

PalerosKosta MariaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon og havudsigt
1.374,-Søg

PargaDellaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.374,-Søg

FaroUspecificeret hotel AlgarvePortugal (8 dage)Dobbeltværelse
1.398,-Søg

ZakynthosUspecificeret hotel ZakynthosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.398,-Søg

Puerto RicoLas BuganvillasSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon
1.424,-Søg

PlataniasMarias Studios & ApartmentsGrækenland (8 dage)2-vær. lejlighed, mulighed for to ekstra opredninger
1.424,-Søg

Karpathos byTitaniaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.474,-Søg

IalyssosKassandra LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.496,-Søg

Palma de MallorcaUspecificeret Hotel MallorcaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg

MalagaUspecificeret Hotel Costa del SolSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg

AntalyaUspecificeret Hotel AntalyakystenTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg

Agii ApostoliCamping HaniaGrækenland (8 dage)T3 Telt
1.498,-Søg

Ayia NapaPavliniaCypern (8 dage)2-værelses lejlighed
1.499,-Søg

SkiathosHotel PlazaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.499,-Søg

RethymnonBuenoGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
1.499,-Søg

KolimbariAphea VillageGrækenland (8 dage)2-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
1.499,-Søg

Puerto de la CruzMasaruSpanien (8 dage)1-værelses lejlighed
1.524,-Søg

GouviaLejl. MariannaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
1.529,-Søg

PragHotel MarketaTjekkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.535,-Søg

KorfuLejl. Villa YiannisGrækenland (8 dage)studio
1.549,-Søg

MolivosMarianthi ParadiseGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed mod bjergene
1.549,-Søg

DanilliaLejl. Spiti NikosGrækenland (8 dage)studio alm.
1.549,-Søg

SideLejl. Sun CityTyrkiet (8 dage)studio kategori I standard
1.559,-Søg

Gran CanariaKoka ApartamentosSpanien (8 dage)Standard Studio
1.579,-Søg

Los CristianosSolmarSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed uden dør til soveværelset
1.599,-Søg

LefkasMadouri Beach HotelGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med havudsigt
1.624,-Søg

Costa BravaH-TOP Royal Star & SPA Spanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.645,-Søg

VarnaOasisBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse med havudsigt
1.649,-Søg

Golden SandsPerlaBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.649,-Søg

ArguineguinServatur Green BeachSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
1.674,-Søg

Roquetas de MarCenter LejlighederSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.698,-Søg

PlomariVickyGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
1.724,-Søg

Rhodos byHelenaGrækenland (8 dage)Større 1-værelses lejlighed
1.749,-Søg

ToscanaAgriturismo Fattoria CasabiancaItalien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse
1.750,-Søg

HurghadaRoyal Star Empire HotelEgypten (8 dage)Standardværelse
1.796,-Søg

Ponta Delgada - AzorerneUspecificeret hotel AzorernePortugal (8 dage)Dobbeltværelse
1.798,-Søg

MarbellaDiverhotel MarbellaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse uden balkon/terrasse
1.798,-Søg

MontenegroWGrandMontenegro (8 dage)Dobbeltværelse med balkon
1.799,-Søg

AmmoudiaSpiros HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.799,-Søg

PetraMichaeliaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.799,-Søg

Costa del solMarina Park SelectSpanien (8 dage)Lejlighed
1.845,-Søg

MonastirTropicana ClubTunesien (8 dage)All inclusiveSEA VIEW
1.846,-Søg

TelendosVilla MariaGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
1.849,-Søg

El ArenalLejl. Don JuanSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed
1.869,-Søg

WarszawaHotel Gromada Warszawa Centrum Polen (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.885,-Søg

TavronitisSan Antonio LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.896,-Søg

Senhora da RochaTerrace ClubPortugal (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon
1.898,-Søg

AlmeriaUspecificeret hotel Costa de AlmeriaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.898,-Søg

MaspalomasVistaflorSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed mod poolområdet
1.899,-Søg

Skala KallonisKalloni Bay HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.899,-Søg

HersonissosElina ApartmentsGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
1.899,-Søg

Playa Del InglesBungalows Rebecca ParkSpanien (8 dage)2-værelses bungalow standard type
1.910,-Søg

EftalouPanselinosGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.924,-Søg

KantouniKalydna Island HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.924,-Søg

SymiFotini HouseGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
1.924,-Søg

ThessaloníkiMandrinoGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.945,-Søg

KretaLedra HotellejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
1.946,-Søg

LarnacaGreen BungalowsCypern (8 dage)Toværelses lejlighed
1.948,-Søg

AnaxosAnaxos Hill VillageGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.949,-Søg

AlbenaKaliopaBulgarien (8 dage)Større dobbeltværelse
1.949,-Søg

AlonissosElena StudiosGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
1.949,-Søg

MarrakechHotel Marrakech Le SemiramisMarokko (8 dage)Dobbeltværelse
1.955,-Søg

Costa DoradaVilla DoradaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.965,-Søg

AlcudiaLagoon Center ApartmentsSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon
1.974,-Søg

San AgustínRocas RojasSpanien (8 dage)3-værelses lejlighed med fire senge
1.974,-Søg

Thassos byGarden Studios Thassos TownGrækenland (8 dage)1-vær. lejlighed, mulighed for en ekstra opredning
1.974,-Søg

AfandouGeorgiaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.974,-Søg

Fig Tree BayMimosa Beach HotelCypern (8 dage)Dobbeltværelse med begrænset havudsigt
1.974,-Søg

Malgrat de MarHotel ReymarSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.979,-Søg

ArgassiZakantha Beach HotelGrækenland (8 dage)Twin room with balcony
1.998,-Søg

TigakiTropical SolGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med udsigt til landskabet (2 per)
1.998,-Søg

Santa PonsaHotel Globales Playa de Santa PonsaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.998,-Søg

Armacao de PeraTuriquintas LejlighederPortugal (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.998,-Søg

FuengirolaLejligheder Marina Park SelectSpanien (8 dage)1-værelses lejlighed
1.998,-Søg

Sunny BeachFenix HotelBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.999,-Søg

MelliehaLuna Holiday ComplexMalta (8 dage)1 vær. lejlighed Superior med balkon
1.999,-Søg

Callao SalvajeAtlantic Holiday CentreSpanien (8 dage)2 vær. lejlighed med balkon
1.999,-Søg

SivotaMourtos m/morgenmadGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed (2-3 pers.)
1.999,-Søg

IthakaHotel Mentor inkl. MorgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. med balkon/terrasse og skrå havudsigt
1.999,-Søg

TilosMarina StudiosGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.999,-Søg

Baska VodaZaja ApartmentKroatien (8 dage)1-værelses lejlighed uden balkon
2.024,-Søg

AlicanteHotel La Familia Gallo RojoSpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.025,-Søg

MallorcaHotel JS HoritzoSpanien (8 dage)Twin (adskilte senge) økonomi
2.055,-Søg

SofiaCity Avenue HotelBulgarien (8 dage)Deluxe Queen
2.067,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

 1. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 2. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.