Sådan finder du den billigste afbudsrejse

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Ole Stouby
Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Indhold i denne artikel:
1. Søg alternativer
2. Vælg en uspecificeret rejse
3. Undgå populære rejsemål
4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
6. Rejs, når ingen andre gør det
7. Rejs med kort varsel
8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
9. Bonustip til dig
De 100 billigste afbudrejser lige nu

1. Søg alternativer

Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare lidt på parkeringsomkostninger ved at benytte de mindre lufthavne, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

2. Vælg en uspecificeret rejse

Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål

Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly

For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser

Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.

Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel

Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser

Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum

Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?
Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

Kleopatra stranden

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også søge afbudsrejser fra forskellige lufthavne. Der er nogle af de mest populære:
Afbudsrejser fra KøbenhavnAfbudsrejser fra BillundAfbudsrejser fra Aalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Sunny Day Club Hotel
Sunny BeachSunny Day Club HotelBulgarien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.513,-Vælg
TUI Blue Alcudia Pins
AlcudiaTUI Blue Alcudia PinsSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.626,-Vælg
Ivana Palace Hotel
Sunny BeachIvana Palace HotelBulgarien (7 nætter)Superior-værelse med balkon - adskilte senge
1.661,-Vælg
Petra Village
KretaPetra VillageGrækenland (7 nætter)Lejlighed
1.682,-Vælg
Ariadni Palace
HersonissosAriadni PalaceGrækenland (7 nætter)Studio
1.717,-Vælg
Evridika
NessebarEvridikaBulgarien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.741,-Vælg
Sun City Relax
SideSun City RelaxTyrkiet (7 nætter)1-værelses lejlighed med hems
1.745,-Vælg
Ilios Malia Hotel Resort
MaliaIlios Malia Hotel ResortGrækenland (7 nætter)Studio
1.748,-Vælg
GHT Tossa Park Aparthotel
Tossa de MarGHT Tossa Park AparthotelSpanien (7 nætter)Studio
1.752,-Vælg
Best San Francisco
SalouBest San FranciscoSpanien (7 nætter)Værelse med balkon
1.774,-Vælg
T&G Lejligheder
MarmarisT&G Lejligheder Tyrkiet (7 nætter)2-room apartment
1.782,-Vælg
Nora Suit Hotel
SideNora Suit HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.795,-Vælg
Yiannis Manos
MaliaYiannis ManosGrækenland (7 nætter)Studio (udsigt til haven)
1.802,-Vælg
Park Mar Lejligheder
MarmarisPark Mar LejlighederTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed
1.808,-Vælg
Hotel Salou Beach
SalouHotel Salou BeachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.836,-Vælg
Royalisa Palmiye Beach Hotel
AlanyaRoyalisa Palmiye Beach HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.845,-Vælg
Club Sidar
AlanyaClub SidarTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed
1.845,-Vælg
GHT Tossa Park Aparthotel
Tossa de MarGHT Tossa Park AparthotelSpanien (7 nætter)Standard Studio
1.845,-Vælg
Costa Verde
Cambrils de MarCosta VerdeSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.879,-Vælg
Ifestos
LimnosIfestosGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.898,-Vælg
Golden Moon
KusadasiGolden MoonTyrkiet (7 nætter)2-room apartment landview
1.900,-Vælg
Privilege Fort Beach
ElenitePrivilege Fort BeachBulgarien (7 nætter)Studio med balkon el. terrasse
1.904,-Vælg
Tuntas Family Suites
KusadasiTuntas Family SuitesTyrkiet (7 nætter)2-room apartement
1.945,-Vælg
Rena Apartments
GouvesRena ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio (udsigt til haven)
1.976,-Vælg
Serhan Hotel
GümbetSerhan HotelTyrkiet (7 nætter)Standardværelse
1.987,-Vælg
Olga Suites
ChaniaOlga SuitesGrækenland (7 nætter)Studio-værelse
1.995,-Vælg
Lejligheder Primo Achilles Paradise
Agia MarinaLejligheder Primo Achilles Paradise Grækenland (7 nætter)2-vær. lejl. (2-3 pers.)
1.998,-Vælg
Kassandra Lejligheder
IalyssosKassandra LejlighederGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed
1.999,-Vælg
Luna & Luna Park
El ArenalLuna & Luna ParkSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (Premium Europian Wing, landudsigt)
1.999,-Vælg
Ohtels La Hacienda
La PinedaOhtels La HaciendaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon
2.034,-Vælg
Perla Apartments
Agia PelagiaPerla ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio
2.067,-Vælg
Emerald Lejligheder
IalyssosEmerald LejlighederGrækenland (7 nætter)studio Standard
2.075,-Vælg
Villa Luketa
PodstranaVilla LuketaKroatien (7 nætter)Studio (havudsigt)
2.093,-Vælg
Dioskouroi
Agia PelagiaDioskouroiGrækenland (7 nætter)Studio
2.097,-Vælg
Hotel B&B Cannes Ouest La Bocca
CannesHotel B&B Cannes Ouest La BoccaFrankrig (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.103,-Vælg
Bahía Grande
Cala MillorBahía GrandeSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
2.114,-Vælg
Baladinos Apartments
ChaniaBaladinos ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio (begrænset havudsigt)
2.117,-Vælg
Irene Beach Apartments
AnissarasIrene Beach ApartmentsGrækenland (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.128,-Vælg
Knossos Studios
StalisKnossos StudiosGrækenland (7 nætter)Studio
2.132,-Vælg
Studio 17 AtlanticHotels
PortimaoStudio 17 AtlanticHotelsPortugal (7 nætter)Studio
2.135,-Vælg
Ohtels La Hacienda
TarragonaOhtels La HaciendaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.135,-Vælg
Hotel URH Excelsior
Lloret de MarHotel URH ExcelsiorSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
2.143,-Vælg
Filoxenia
PalerosFiloxeniaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med begrænset havudsigt
2.145,-Vælg
Cretan Sun Hotel & Apartments
PlatanesCretan Sun Hotel & ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio
2.153,-Vælg
Pierre & Vacances Apartamentos Mallorca Cecilia
Porto ColomPierre & Vacances Apartamentos Mallorca CeciliaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
2.170,-Vælg
Blue Sea Cases D'Or
Cala dorBlue Sea Cases D'OrSpanien (7 nætter)Standard Lejlighed (Altan Eller Terrasse)
2.171,-Vælg
Pineda Park Apartments
La PinedaPineda Park ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed med terrasse (1 soveværelse)
2.175,-Vælg
Merve Lejligheder
BodrumMerve LejlighederTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed
2.180,-Vælg
htop Amatista
Lloret de Marhtop AmatistaSpanien (7 nætter)Superior-værelse - adskilte senge
2.181,-Vælg
BLUESEA Es Bolero
Cala dorBLUESEA Es BoleroSpanien (7 nætter)Lejlighed
2.186,-Vælg
GH Avalon Sikani Resort
Gioiosa MareaGH Avalon Sikani ResortItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.186,-Vælg
BlueSea Piscis
AlcudiaBlueSea PiscisSpanien (7 nætter)Værelse
2.192,-Vælg
Festa Pomorie Resort
PomorieFesta Pomorie ResortBulgarien (7 nætter)Studio (havudsigt)
2.193,-Vælg
Arion Sea Side Hotel m/Mini All inclusive
PalerosArion Sea Side Hotel m/Mini All inclusiveGrækenland (7 nætter)Dobbeltvær. (2 pers.) m. skrå havudsigt
2.198,-Vælg
Angelina
Korfu byAngelinaGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.198,-Vælg
Sandy Suites
KretaSandy SuitesGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.199,-Vælg
Libertas
MakarskaLibertasKroatien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
2.208,-Vælg
Kastelli Studios & Apartments
PanormosKastelli Studios & ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio (begrænset havudsigt)
2.209,-Vælg
Lejligheder Evelin
RethymnonLejligheder EvelinGrækenland (7 nætter)studio poolsiden
2.221,-Vælg
Atalla Hotel
AntalyaAtalla HotelTyrkiet (7 nætter)Standard
2.235,-Vælg
Jiovanni
PargaJiovanniGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed
2.245,-Vælg
Residence Orchidea
Diano MarinaResidence OrchideaItalien (7 nætter)Lejlighed med balkon (2 soveværelser)
2.254,-Vælg
Pierre & Vacances Resort Terrazas Costa del Sol
ManilvaPierre & Vacances Resort Terrazas Costa del SolSpanien (7 nætter)Lejlighed
2.255,-Vælg
Lejligheder Athina
KalamakiLejligheder AthinaGrækenland (7 nætter)studio
2.257,-Vælg
Hotel Mar Blau
CalellaHotel Mar BlauSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.265,-Vælg
Hillside Studios & Apartments
FalirakiHillside Studios & ApartmentsGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til haven)
2.265,-Vælg
Reymar Playa
Malgrat de MarReymar PlayaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.268,-Vælg
Casablanca Suites
CalellaCasablanca SuitesSpanien (7 nætter)Comfort Studio
2.271,-Vælg
Sun & Sea Lejligheder
FalirakiSun & Sea LejlighederGrækenland (7 nætter)Studio-lejligheder
2.275,-Vælg
Hotel JS Horitzo
Can PicafortHotel JS HoritzoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.280,-Vælg
Villa Malia
StalisVilla MaliaGrækenland (7 nætter)studio standard type
2.282,-Vælg
Playa Cambrils Camping
Cambrils de MarPlaya Cambrils CampingSpanien (7 nætter)Bungalow
2.284,-Vælg
Ledra Maleme Hotel
MalemeLedra Maleme HotelGrækenland (7 nætter)Economy Studio
2.290,-Vælg
Hotel Torre Velha AL Albufeira
AlbufeiraHotel Torre Velha AL AlbufeiraPortugal (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.291,-Vælg
Marirena Hotel
HeraklionMarirena HotelGrækenland (7 nætter)Standardværelse
2.295,-Vælg
Spiros Hotel
AmmoudiaSpiros HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.295,-Vælg
Diamantidis
LimnosDiamantidisGrækenland (7 nætter)Superior-Værelse
2.298,-Vælg
Golden Beach
Agii ApostoliGolden BeachGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.299,-Vælg
Hotel Krinas
ArgassiHotel KrinasGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.299,-Vælg
Chrisovalanto m/ morgenmad
SivotaChrisovalanto m/ morgenmadGrækenland (7 nætter)Familievær. (2-4 pers.)
2.299,-Vælg
Hotel & Apartments Sorrabona
Pineda De MarHotel & Apartments SorrabonaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.300,-Vælg
Best Roquetas
Roquetas de MarBest RoquetasSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.302,-Vælg
Pierre & Vacances Apartamentos Blanes Playa
BlanesPierre & Vacances Apartamentos Blanes PlayaSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt) med balkon el. terrasse
2.316,-Vælg
Aqua Hotel Montagut
Santa SusannaAqua Hotel MontagutSpanien (7 nætter)Suite med balkon el. terrasse
2.317,-Vælg
Playa Moreya
MallorcaPlaya MoreyaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.320,-Vælg
Kalypso Studios Apartments
KavosKalypso Studios ApartmentsGrækenland (9 nætter)Værelse - adskilte senge
2.324,-Vælg
Hotel La Estacion
BenidormHotel La EstacionSpanien (7 nætter)Værelse
2.325,-Vælg
My Home Guest House
DurresMy Home Guest HouseAlbanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.331,-Vælg
Lejligheder Ermis
RethymnonLejligheder ErmisGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse)
2.331,-Vælg
Anatoli Apartments
HersonissosAnatoli ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio
2.345,-Vælg
Astron Karpathos
Karpathos byAstron KarpathosGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.349,-Vælg
Lejligheder Lithakia Beach
ZakynthosLejligheder Lithakia BeachGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse) hovedbygning almen
2.351,-Vælg
Zenitude Hotel-Residences Le Maestria
AntibesZenitude Hotel-Residences Le MaestriaFrankrig (7 nætter)Classic Studio - queensize-seng
2.351,-Vælg
Relax Beach Hotel
AntalyaRelax Beach HotelTyrkiet (7 nætter)All inclusiveStandard
2.355,-Vælg
Africamar Aparthotel
Can PicafortAfricamar AparthotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.356,-Vælg
Elounda Krini Hotel
EloundaElounda Krini HotelGrækenland (7 nætter)Classic-værelse (udsigt til bjerg)
2.361,-Vælg
Studios Elena
KalamakiStudios ElenaGrækenland (7 nætter)studio standard type
2.362,-Vælg
30 Degrees - Pineda Splash Hotel
Pineda De Mar30 Degrees - Pineda Splash HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.375,-Vælg
Amadria Park Camping Trogir - Apartments
TrogirAmadria Park Camping Trogir - ApartmentsKroatien (7 nætter)Lejlighed med terrasse (1 soveværelse)
2.378,-Vælg
Port Plaza Apartments
TarragonaPort Plaza ApartmentsSpanien (7 nætter)Economy lejlighed
2.386,-Vælg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / BraunS
Foto © istockphoto / junial
Foto © istockphoto / marekuliasz
Foto © istockphoto / dejanristovski
Kleopatra stranden © efired / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger man efter afbudsrejser?

I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?

Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.Kommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.