8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Ole Stouby

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Indhold i denne artikel:
1. Søg alternativer
2. Vælg en uspecificeret rejse
3. Undgå populære rejsemål
4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
6. Rejs, når ingen andre gør det
7. Rejs med kort varsel
8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
9. Bonustip til dig
De 100 billigste afbudrejser lige nu

1. Søg alternativer

Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare lidt på parkeringsomkostninger ved at benytte de mindre lufthavne, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

2. Vælg en uspecificeret rejse

Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål

Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly

For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser

Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.

Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel

Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser

Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum

Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?
Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også søge afbudsrejser fra forskellige lufthavne. Der er nogle af de mest populære:
Afbudsrejser fra KøbenhavnAfbudsrejser fra BillundAfbudsrejser fra Aalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Residence I Mirti Bianchi
SardinienResidence I Mirti BianchiItalien (7 nætter)Lejlighed
1.238,-Søg
Anahtar Apart Hotel
AlanyaAnahtar Apart HotelTyrkiet (7 nætter)Lejlighed
1.338,-Søg
Lemas Suite Hotel by Kulabey
SideLemas Suite Hotel by KulabeyTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.398,-Søg
Hostal Neptuno
MallorcaHostal NeptunoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
1.404,-Søg
BLUESEA Es Bolero
Cala dorBLUESEA Es BoleroSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse
1.423,-Søg
Studio 17 AtlanticHotels
PortimaoStudio 17 AtlanticHotelsPortugal (7 nætter)Studio
1.442,-Søg
Hotel Torre Velha AL Albufeira
AlbufeiraHotel Torre Velha AL AlbufeiraPortugal (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.461,-Søg
htop Royal Sun
Santa Susannahtop Royal SunSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.469,-Søg
BLUESEA Piscis - Adults only
AlcudiaBLUESEA Piscis - Adults onlySpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.485,-Søg
BLUESEA Club Marthas
Cala dorBLUESEA Club MarthasSpanien (7 nætter)Standard Studio
1.495,-Søg
Africamar
Can PicafortAfricamarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.529,-Søg
Plaza Real by Atlantic Hotels
PortimaoPlaza Real by Atlantic HotelsPortugal (7 nætter)Lejlighed med balkon (1 soveværelse)
1.559,-Søg
Hotel THB Felip - Adults Only
Porto CristoHotel THB Felip - Adults OnlySpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.569,-Søg
Il Borgo di Punta Marana
SardinienIl Borgo di Punta MaranaItalien (7 nætter)Studio
1.575,-Søg
Esmeralda Apartments
CalpeEsmeralda ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse
1.579,-Søg
Pierre & Vacances Mallorca Deya
Santa PonsaPierre & Vacances Mallorca DeyaSpanien (7 nætter)Lejlighed 1 soveværelse
1.583,-Søg
N-Ch Kosher
TorremolinosN-Ch KosherSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.592,-Søg
Castello Hotel & Aparts
KemerCastello Hotel & ApartsTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.592,-Søg
Pension San Sebastian
AlmunécarPension San SebastianSpanien (7 nætter)Værelse
1.600,-Søg
THB Felip Class Hotel
Porto CristoTHB Felip Class HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (anneks)
1.603,-Søg
Apartaments Lloret Sun
Lloret de MarApartaments Lloret SunSpanien (7 nætter)Studio
1.604,-Søg
Pierre & Vacances Apartamentos Mallorca Cecilia
Porto ColomPierre & Vacances Apartamentos Mallorca CeciliaSpanien (7 nætter)Studio
1.610,-Søg
Arunda II
RondaArunda IISpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.615,-Søg
Hotel Best Terramarina
La PinedaHotel Best TerramarinaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.618,-Søg
ILUNION Hacienda de Mijas
MijasILUNION Hacienda de MijasSpanien (7 nætter)Værelse
1.628,-Søg
Artemide
GiardiniArtemideItalien (7 nætter)Economy Studio
1.636,-Søg
Apartamentos Blau
Lloret de MarApartamentos BlauSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon (1 soveværelse)
1.650,-Søg
Hotel Mar de Tossa
Tossa de MarHotel Mar de TossaSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.657,-Søg
Playa Cambrils Camping
Cambrils de MarPlaya Cambrils CampingSpanien (7 nætter)Bungalow
1.665,-Søg
Hotel Apartamentos Morito
Cala MillorHotel Apartamentos MoritoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
1.675,-Søg
Neptuno Apartments
CalellaNeptuno ApartmentsSpanien (7 nætter)Studio
1.681,-Søg
Amoros
Cala RatjadaAmorosSpanien (7 nætter)Economy-værelse med balkon el. terrasse
1.689,-Søg
Hotel Iris
El ArenalHotel IrisSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.691,-Søg
Africamar
Can PicafortAfricamarSpanien (8 nætter)Room
1.694,-Søg
Haromar
CalellaHaromarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.698,-Søg
Amic Can Pastilla
Can PastillaAmic Can PastillaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.705,-Søg
Victoria Princess Hotel & Apart
SideVictoria Princess Hotel & ApartTyrkiet (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.710,-Søg
Vilamar
AlgarveVilamarPortugal (7 nætter)Værelse med balkon
1.723,-Søg
BlueSea Gran Playa
Cala MillorBlueSea Gran PlayaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.729,-Søg
Holiday Center
MallorcaHoliday CenterSpanien (7 nætter)Familielejlighed med balkon (1 soveværelse)
1.731,-Søg
Apartamentos Mallorca Portofino
Santa PonsaApartamentos Mallorca PortofinoSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse
1.733,-Søg
Club Alvor Ferias
AlvorClub Alvor FeriasPortugal (7 nætter)Studio med balkon
1.734,-Søg
Reymar Playa
Malgrat de MarReymar PlayaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.750,-Søg
Africamar Aparthotel
AlcudiaAfricamar AparthotelSpanien (8 nætter)Dobbeltværelse
1.754,-Søg
Alanya Beach Hotel
AlanyaAlanya Beach HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.758,-Søg
Club Coral View Resort
PeyiaClub Coral View ResortCypern (7 nætter)Studio
1.760,-Søg
htop Pineda Palace
Pineda De Marhtop Pineda PalaceSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.761,-Søg
Miranda Hostal
BlanesMiranda HostalSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.764,-Søg
Hotel URH Vila de Tossa
Tossa de MarHotel URH Vila de TossaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.774,-Søg
Hotel Colonial Mar
Roquetas de MarHotel Colonial MarSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
1.786,-Søg
ALEGRIA Caprici Verd
Santa SusannaALEGRIA Caprici VerdSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.787,-Søg
Pierre & Vacances Apartamentos Blanes Playa
BlanesPierre & Vacances Apartamentos Blanes PlayaSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt) med balkon el. terrasse
1.806,-Søg
Olée Nerja Holiday Rentals
TorroxOlée Nerja Holiday Rentals Spanien (7 nætter)Deluxe lejlighed
1.816,-Søg
Sant Salvador Petit Hotel
FelanitxSant Salvador Petit HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.820,-Søg
Hotel Triton Beach
Cala RatjadaHotel Triton BeachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.824,-Søg
Apartamentos Checkin Beatrix
Pineda De MarApartamentos Checkin BeatrixSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon (1 soveværelse)
1.837,-Søg
Pabisa Sofia
Playa de PalmaPabisa SofiaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.841,-Søg
Hotel Flats Friends Mar Blau
BenidormHotel Flats Friends Mar BlauSpanien (7 nætter)Værelse (udsigt til byen/bygninger)
1.842,-Søg
Martha's Apartments
Palma Nova / MagalufMartha's ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon
1.843,-Søg
Pierre & Vacances Almeria Roquetas de Mar
Roquetas de MarPierre & Vacances Almeria Roquetas de MarSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.845,-Søg
La Collinella
MontaioneLa CollinellaItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.853,-Søg
Vale de Carros Resort
AlbufeiraVale de Carros ResortPortugal (7 nætter)Superior Studio
1.854,-Søg
Toboso Almunecar
AlmunécarToboso AlmunecarSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.860,-Søg
Apartamentos Jabega
FuengirolaApartamentos JabegaSpanien (7 nætter)Studio (begrænset havudsigt) med balkon el. terrasse
1.863,-Søg
Porto Azzurro Aparthotel
MaltaPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Studio
1.863,-Søg
EIX Lagotel Holiday Resort
Playa de MuroEIX Lagotel Holiday ResortSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.867,-Søg
Riviera
AlgheroRivieraItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.872,-Søg
Ona Valle Romano Golf & Resort
EsteponaOna Valle Romano Golf & ResortSpanien (7 nætter)Lejlighed (2 soveværelser)
1.872,-Søg
Oleander Hotel
Playa de PalmaOleander HotelSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.872,-Søg
HSM Lago Park
Playa de MuroHSM Lago ParkSpanien (7 nætter)Premium lejlighed med balkon el. terrasse
1.873,-Søg
Palma Bay Club Resort
El ArenalPalma Bay Club ResortSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.875,-Søg
Porto Azzurro Aparthotel
St. Pauls BayPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Standard Studio
1.875,-Søg
Hostal Abril
NerjaHostal AbrilSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.892,-Søg
Estival Park Hotel Resort
La PinedaEstival Park Hotel ResortSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
1.895,-Søg
Zafiro Cala Mesquida
Cala MesquidaZafiro Cala MesquidaSpanien (7 nætter)Premium Studio
1.899,-Søg
Wassermann Hotel
KemerWassermann HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.902,-Søg
Reyesol
FuengirolaReyesolSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.906,-Søg
Ona Club Bena Vista
EsteponaOna Club Bena VistaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.912,-Søg
Apartamentos Massol
Puerto de PollencaApartamentos MassolSpanien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse
1.914,-Søg
Grand Hotel La Batia
AlcamoGrand Hotel La BatiaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.914,-Søg
Il Poggio Country Resort
GaggiIl Poggio Country ResortItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse med terrasse
1.929,-Søg
Hotel Il Nuovo Gabbiano
Cala GononeHotel Il Nuovo GabbianoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.942,-Søg
Apartamentos Turisticos Flor da Rocha
Praia da RochaApartamentos Turisticos Flor da RochaPortugal (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.943,-Søg
Petra Village
KretaPetra VillageGrækenland (8 nætter)Maisonette
1.950,-Søg
Pension Aduar
MarbellaPension AduarSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.952,-Søg
Kallikoros Hotel - Spa & Resort
NotoKallikoros Hotel - Spa & ResortItalien (7 nætter)Studio med balkon
1.962,-Søg
Iraklis Apartments
StalisIraklis ApartmentsGrækenland (8 nætter)Studio
1.964,-Søg
Happy Days Studios
MaliaHappy Days StudiosGrækenland (8 nætter)Superior Studio
1.966,-Søg
Pinhal do Sol
QuarteiraPinhal do SolPortugal (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse - adskilte senge
1.973,-Søg
Hotel Samos
Palma Nova / MagalufHotel SamosSpanien (7 nætter)Værelse (udsigt til poolen) - adskilte senge
1.978,-Søg
Hotel Santa Monica Playa
SalouHotel Santa Monica PlayaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.986,-Søg
Stella d'Italia
ViareggioStella d'ItaliaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.010,-Søg
Hotel Amic Gala
Can PastillaHotel Amic GalaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.013,-Søg
H.M.A. Hotel & Suites
AntalyaH.M.A. Hotel & SuitesTyrkiet (7 nætter)Studio standard
2.014,-Søg
Domus Aurea Resort
RagusaDomus Aurea ResortItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.019,-Søg
Ariadni Palace
HersonissosAriadni PalaceGrækenland (8 nætter)Studio
2.021,-Søg
Opera
CataniaOperaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.023,-Søg
Best Da Vinci Royal
SalouBest Da Vinci Royal Spanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.028,-Søg
Hotel Amic Gala
Palma de MallorcaHotel Amic GalaSpanien (7 nætter)Standard
2.033,-Søg
Il Borgo Country Resort
GaggiIl Borgo Country ResortItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse med balkon el. terrasse
2.033,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?

I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?

Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.Kommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.