Sådan finder du den billigste afbudsrejse

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Inspiration og gode råd

1. Søg alternativer
Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare parkeringsomkostninger eller få gratis parkering ved at benytte de mindre lufthavne såsom Aalborg, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

Find din afbudsrejse her

2. Vælg en uspecificeret rejse
Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål
Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.
Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel
Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum
Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man afbudsrejser?
Efter min mening er en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
Hvis du ha hele denne artikel, så har du fået de bedste tips, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan får du billigere rejser, hvor du også kan læse om at finde billige charterrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne:
KøbenhavnBillundAalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

AlanyaUspecificeretTyrkiet (8 dage)Standardværelse
895,-Søg

Sydlige TyrkietUspecificeret hotel TurkietTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
999,-Søg

MallorcaUspecificeretSpanien (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.299,-Søg

AntalyaUspecificeretTyrkiet (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.299,-Søg

RhodosUspecificeretGrækenland (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.399,-Søg

GdanskSmart Hotel GarnizonPolen (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.465,-Søg

Sharm El SheikhUspecificeret uden poolEgypten (8 dage)Værelse til 2 pers
1.493,-Søg

Agii ApostoliCamping HaniaGrækenland (8 dage)T3 Telt
1.498,-Søg

CypernUspecificeretCypern (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.499,-Søg

ChaniaUspecificeretGrækenland (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.499,-Søg

KretaLedra HotellejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
1.596,-Søg

HurghadaUspecificeretEgypten (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.599,-Søg

TavronitisSan Antonio LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.646,-Søg

SalouVilla DoradaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.675,-Søg

Lloret de MarH·TOP Palm Beach & SPASpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.685,-Søg

Agia MarinaEkavi LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.696,-Søg

SousseEl KaiserTunesien (8 dage)Dobbeltværelse med udsigt til byen
1.698,-Søg

Palma de MallorcaUspecificeret hotel MallorcaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.698,-Søg

SideHeaven Beach Apart HotelTyrkiet (8 dage)Lejlighed (2vær)
1.745,-Søg

FalirakiTivoli HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.798,-Søg

BodrumUspecificeret hotel MarmarisTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.798,-Søg

SopotVilla OzonePolen (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.865,-Søg

LivornoRelais La Pieve VecchiaItalien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse (Corbezzolo 20)
1.920,-Søg

Tossa de MarGHT Oasis Tossa & SpaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.935,-Søg

SitgesHotel SuburSpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.945,-Søg

Santa SusannaHotel Checkin SiriusSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.955,-Søg

ToscanaRelais Borgo il MasseraItalien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse (Uva)
1.965,-Søg

ArezzoCasale La ValleItalien (8 dage)Lejlighed m. 2 soveværelser (Violetta)
1.990,-Søg

TarragonaHotel LauriaSpanien (8 dage)Twin (adskilte senge) økonomi
1.995,-Søg

PlataniasBay View LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
1.996,-Søg

AlmeriaUspecificeret hotel Costa de AlmeriaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.998,-Søg

FaroUspecificeret hotel AlgarvePortugal (8 dage)Dobbeltværelse
1.998,-Søg

ZakynthosUspecificeret hotel ZakynthosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.998,-Søg

IalyssosHeleni BeachGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.999,-Søg

TenerifeUspecificeretSpanien (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
1.999,-Søg

Santa PonsaHotel Apartments DeyaSpanien (8 dage)Lejlighed
2.005,-Søg

GrossetoFattoria San LorenzoItalien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelsestandard (Capanne)
2.045,-Søg

Malgrat de MarLuna ParkSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.065,-Søg

DaratsoKiwi LejlighederGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
2.098,-Søg

MalemeCarisa Maleme Hotel By The SeaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse samt udsigt til landskabet
2.098,-Søg

Palma Nova / MagalufLejlighedshotel AquasolSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.098,-Søg

RigaEuropa Royale RigaLetland (8 dage)Dobbeltværelse
2.104,-Søg

Pineda De MarSumus Hotel Stella & SpaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.125,-Søg

AlgheroTUI Family Life Baia di ConteItalien (8 dage)Familieværelse
2.148,-Søg

NessebarFesta Panorama - All inclusiveBulgarien (8 dage)All inclusiveDobbeltværelse
2.155,-Søg

AguadulceHotel PlayadulceSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt
2.198,-Søg

Funchal (Madeira)UspecificeretPortugal (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
2.199,-Søg

CalellaH-TOP Amaika Superior HotelSpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.205,-Søg

Cala dorBlue Sea Club Martha’sSpanien (8 dage)Standard Studio
2.205,-Søg

AlbufeiraLejl. SoldoiroPortugal (8 dage)studio alm.
2.214,-Søg

El ArenalMediterranean Bay - Adults only Spanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.215,-Søg

Can PicafortJS Sol de Can Picafort - Adults onlySpanien (8 dage)Økonomiværelse
2.245,-Søg

AlcudiaBlue Sea Piscis - Adults onlySpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.295,-Søg

MontaioneRodilossoItalien (8 dage)Lejlighed m. 1 soveværelse (Gladiolo)
2.300,-Søg

PragHotel MarketaTjekkiet (8 dage)Dobbeltværelse
2.355,-Søg

Cala MillorBlue Sea Cala MillorSpanien (8 dage)All inclusiveDobbeltværelse med balkon/terrasse
2.355,-Søg

GeorgioupolisDias Kavros LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
2.396,-Søg

Roquetas de MarPlayalinda HotelSpanien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.398,-Søg

Sunny BeachMPM Kalina Garden Hotel - All InclusiveBulgarien (8 dage)All inclusiveØkonomiværelse
2.405,-Søg

TigakiTropical SolGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med udsigt til landskabet (2 per)
2.498,-Søg

KorfuDiamondGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
2.498,-Søg

MalagaUspecificeret hotel Costa del SolSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.498,-Søg

Ponta Delgada - AzorerneUspecificeret hotel AzorernePortugal (8 dage)Dobbeltværelse
2.498,-Søg

BerlinNovum Hotel Lichtburg Berlin am KurfürstendammTyskland (8 dage)Standard-dobbeltværelse
2.540,-Søg

KrakowAvena by Artery HotelsPolen (8 dage)Queen
2.545,-Søg

CataniaVilla CollinaItalien (8 dage)Etværelses lejlighed
2.548,-Søg

BialowiezaHampton by Hilton KrakowPolen (8 dage)Dobbeltværelse Queen
2.595,-Søg

Playa de MuroElisa LejlighederSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.598,-Søg

LuccaHotel Villa CheliItalien (8 dage)Dobbeltværelse (economy)
2.615,-Søg

Los CristianosGuayeroSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed
2.624,-Søg

Rignano sull ArnoFattoria Pagnana Italien (8 dage)2-værelses lejlighed type A
2.658,-Søg

ThessaloníkiRotonda HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.675,-Søg

VilniusHotel Urbihop Litauen (8 dage)Dobbeltværelse
2.685,-Søg

KusadasiTuntas Family SuitesTyrkiet (8 dage)Lejlighed (2vær)
2.695,-Søg

CesmeDoga HotelTyrkiet (8 dage)Standardværelse
2.695,-Søg

KalamakiPorto Kalamaki ApartmentsGrækenland (8 dage)Studio økonomi
2.695,-Søg

PisaHotel La PaceItalien (8 dage)Økonomiværelse
2.695,-Søg

Kos byZephyros HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse (2-3 per)
2.698,-Søg

Gran CanariaUspecificeretSpanien (8 dage)Værelse/lejlighed. Min. kat. 2
2.699,-Søg

DubrovnikApartments DubeljKroatien (12 dage)Dobbeltværelse King med balkon/terrasse
2.735,-Søg

IbizaInvisa Es Pla Hotel - Adults onlySpanien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.735,-Søg

MonastirNerolia Hotel & SpaTunesien (8 dage)All inclusiveSUPERIOR ROOM
2.746,-Søg

Porto ColomJS Cape Colom Hotel - Adult onlySpanien (8 dage)Dobbeltværelse
2.755,-Søg

BugibbaTopaz HotelMalta (8 dage)Dobbeltværelse
2.765,-Søg

CapdeperaHotel Capricho & SpaSpanien (8 dage)Økonomiværelse
2.765,-Søg

Puerto de la CruzCasablancaSpanien (8 dage)1-værelses lejlighed
2.774,-Søg

Armacao de PeraTuriquintas LejlighederPortugal (8 dage)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.798,-Søg

FuengirolaLejligheder Marina Park SelectSpanien (8 dage)3-værelses lejlighed med balkon/terrasse (max 4 pers.)
2.798,-Søg

TivatW GrandMontenegro (8 dage)Dobbeltværelse
2.798,-Søg

Vila Franca do CampoVinha d´Areia Beach HotelPortugal (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.798,-Søg

SivotaChrisovalantoGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.799,-Søg

MakarskaDalmacija Sunny Hotel by ValamarKroatien (8 dage)Premium Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse og delvis havudsigt
2.845,-Søg

PulaIstraKroatien (8 dage)Dobbeltværelse
2.848,-Søg

NiceHôtel Ibis Nice Centre Notre DameFrankrig (8 dage)Dobbeltværelse
2.865,-Søg

Donja BrelaBluesun Hotel MarinaKroatien (8 dage)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.875,-Søg

HvarHotel Delfin HvarKroatien (8 dage)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.885,-Søg

Puerto de PollencaAparthotel FloraSpanien (8 dage)Lejlighed
2.885,-Søg

BitezDoria Hotel BodrumTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
2.920,-Søg

BenalmádenaLejl. Good Place Benalmádena PlayaSpanien (8 dage)2-værelses lejlighed alm.
2.924,-Søg

SicilienIl Poggio Luxury Country ResortItalien (8 dage)Dobbeltværelse
2.925,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Relaterede artikler

Kommentarer til indlægget

 1. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 2. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.