8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Inspiration og gode råd

1. Søg alternativer
Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare parkeringsomkostninger eller få gratis parkering ved at benytte de mindre lufthavne såsom Aalborg, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

Find din afbudsrejse her

2. Vælg en uspecificeret rejse
Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål
Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.
Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel
Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip: Husk at tænke på visum
Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man afbudsrejser?
Efter min mening er en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
Hvis du ha hele denne artikel, så har du fået de bedste tips, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan får du billigere rejser, hvor du også kan læse om at finde billige charterrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne:
KøbenhavnBillundAalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

AntalyaMixx Unspecified AlanyaTyrkiet (8 dage)Standard Room
862,-Søg
ChaniaUspecificeret hotel KretaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
998,-Søg
Golden SandsUspecificeret hotel Golden SandsBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
998,-Søg
Sunny BeachUspecificeret hotel BulgarienBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse, 2-3 personer
999,-Søg
AlanyaKleopatra Bebek HotelTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.010,-Søg
AlanyaKleopatra Tower ApartTyrkiet (8 dage)Studio Apartment ( A Big Room )
1.148,-Søg
AntalyaHotel XoTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.214,-Søg
AlanyaGallion HotelTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.248,-Søg
Sydlige TyrkietUspecificeret hotel TurkietTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.299,-Søg
AlanyaPalmiye Beach HotelTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.317,-Søg
AlanyaKleopatra Tuna ApartTyrkiet (8 dage)Studio Apartment ( A Big Room )
1.337,-Søg
AlanyaKleopatra Develi HotelTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.351,-Søg
IalyssosAnixis LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
1.396,-Søg
AntalyaGallionTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.398,-Søg
FalirakiAchousa Hotel ApartmentsGrækenland (8 dage)DBL STUDIO
1.446,-Søg
AlanyaHma Apart HotelTyrkiet (8 dage)Studio Apartment ( A Big Room )
1.453,-Søg
MarmarisTuran LejlighederTyrkiet (8 dage)Lejlighed(2 vær)
1.496,-Søg
PlataniasApollonGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.498,-Søg
AlmeriaUspecificeret hotel Costa de AlmeriaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
RhodosUspecificeret Hotel RhodosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
LissabonUspecificeret hotel LissabonPortugal (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
AntalyaMayflowerTyrkiet (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
1.498,-Søg
MalagaUspecificeret hotel Costa del SolSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
BurgasHotel KiriosBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.498,-Søg
AlanyaAtak ApartTyrkiet (8 dage)2-værelses lejlighed
1.499,-Søg
AlanyaMola HotelTyrkiet (8 dage)Standard Room
1.518,-Søg
AntalyaNovellaTyrkiet (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
1.548,-Søg
AlanyaMay Flower ApartTyrkiet (8 dage)Studio Apartment ( A Big Room )
1.549,-Søg
BurgasAmarisBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.598,-Søg
ZakynthosUspecificeret hotel ZakynthosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.598,-Søg
AntalyaClub Sidar ApartTyrkiet (8 dage)Apart Room ( 1br+ 1lr )
1.618,-Søg
RhodosUspecificeret - RhodosGrækenland (8 dage)UNSPECIFIED
1.646,-Søg
AntalyaErkaptanTyrkiet (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
1.648,-Søg
BurgasHotel & Lejligheder YantraBulgarien (8 dage)Dobbeltværelse
1.648,-Søg
AntalyaErkaptan Apart HotelTyrkiet (8 dage)Apart Room ( 1br+ 1lr )
1.650,-Søg
IalyssosHotel Heleni BeachGrækenland (8 dage)STANDART ROOM
1.696,-Søg
PlataniasLejligheder Omega PlataniasGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.698,-Søg
Agii ApostoliPella Steve 1Grækenland (8 dage)1-værelses lejlighed (3 personer)
1.698,-Søg
AlmeriaUspecificeret Hotel Costa de AlmeríaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.698,-Søg
RhodosBarbie ApartmentsGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed
1.698,-Søg
RethymnonAris Marie ApartmentsGrækenland (8 dage)2-vær. lejlighed, mulighed for to ekstra opredninger
1.699,-Søg
MarmarisLiman LejlighederTyrkiet (8 dage)Lejlighed(2 vær)
1.746,-Søg
RethymnonMarva LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.796,-Søg
Palma de MallorcaUspecificeret hotel MallorcaSpanien (8 dage)Dobbeltværelse
1.798,-Søg
IzmirRosy Apart HotelTyrkiet (8 dage)Studio Apartment ( A Big Room )
1.843,-Søg
BodrumUspecificeret hotel MarmarisTyrkiet (8 dage)Dobbeltværelse
1.898,-Søg
Gran CanariaPorlamarSpanien (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
1.898,-Søg
AntalyaFougèreTyrkiet (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
1.898,-Søg
RhodosLejligheder IlyssionGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med udsigt til haven (Ny bygning)
1.898,-Søg
AntalyaPrinceTyrkiet (8 dage)En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
1.948,-Søg
AnalipsiLejl. Nana-AngelaGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed alm. alm.
1.979,-Søg
NordcypernBellapais Monastery VillageCypern (9 dage)Dobbeltværelse med balkon eller bungalow med terrasse
1.990,-Søg
NordcypernRiverside Garden ResortCypern (9 dage)Dobbeltværelse med fransk altan
1.995,-Søg
ChaniaHelen ParadiseGrækenland (8 dage)APART 1+1
1.996,-Søg
IalyssosBayside Hotel Katsaras LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.996,-Søg
IalyssosKassandra LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
1.996,-Søg
EstorilHotel LondresPortugal (8 dage)Dobbeltværelse med balkon
1.998,-Søg
ArgosKaterinaGrækenland (15 dage)1-værelses lejlighed
1.999,-Søg
RhodosTinas PlusGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.999,-Søg
PetraMichaeliaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.999,-Søg
FalirakiDimitraGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
1.999,-Søg
HersonissosVilla AsproGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed
1.999,-Søg
ChaniaViaros LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.046,-Søg
RhodosVenus HotelGrækenland (8 dage)Tripleværelse
2.046,-Søg
BodrumSummer Garden LejlighederTyrkiet (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.046,-Søg
FalirakiStamos HotelGrækenland (8 dage)SUPERIOR DBL ROOM
2.046,-Søg
TavronitisSan Antonio LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.096,-Søg
BodrumSiesta Beach LejlighederTyrkiet (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.096,-Søg
MallorcaMar y PazSpanien (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
2.098,-Søg
Rhodos byHeliosGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse mod gaden
2.099,-Søg
LesbosIris apt & hotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
2.099,-Søg
HersonissosMaria FloraGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed med hems
2.099,-Søg
PythagorionMaritsa Bay m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.146,-Søg
KremastiMatoula Beach m/morgenmadGrækenland (8 dage)Familievær. (1 vær.) - (2 pers. + evt. 2 børn) (Køjeseng)
2.147,-Søg
Rhodos byHelenaGrækenland (8 dage)Større 1-værelses lejlighed
2.149,-Søg
StalisLejl. Ran MariGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed type A
2.179,-Søg
PlataniasBay View LejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO
2.196,-Søg
TsiliviBelussi Beach HotelGrækenland (8 dage)All inclusiveFamily room (seperated by glasswall) balcony/terrace land view
2.198,-Søg
Rhodos byEsperia City HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med separate senge
2.198,-Søg
LesbosMarianthiGrækenland (8 dage)2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
2.199,-Søg
Kos byYiorgosGrækenland (15 dage)Dobbeltværelse
2.199,-Søg
Ayia NapaMarionCypern (8 dage)2-værelses lejlighed
2.199,-Søg
Funchal (Madeira)Sao PauloPortugal (8 dage)1-værelses lejlighed
2.199,-Søg
RhodosLisaGrækenland (8 dage)En 1-vær. lejlighed til 2 pers.
2.248,-Søg
LesbosVickyGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse med højere standard
2.249,-Søg
NordcypernHotel SempatiCypern (9 dage)Dobbeltværelse med balkon
2.249,-Søg
KretaNontas Suites LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed(2 vær)
2.296,-Søg
KretaSunrise Suite LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.296,-Søg
Gran CanariaJardin del AtlanticoSpanien (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
2.298,-Søg
Rhodos byDianaGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse - mulighed for opredning
2.299,-Søg
GeorgioupolisLabyrinthGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
2.299,-Søg
IerapetraGalaxy HotelGrækenland (8 dage)Dobbeltværelse
2.299,-Søg
Gran CanariaLos MarinosSpanien (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
2.343,-Søg
PythagorionStratos Hotel m/morgenmadGrækenland (8 dage)Dobbeltvær. (2-3 pers.)
2.346,-Søg
KretaInea HotellejlighederGrækenland (8 dage)STUDIO GROUND FLOOR
2.346,-Søg
Agia MarinaEkavi LejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.346,-Søg
PlataniasPanos Beach HotellejlighederGrækenland (8 dage)Lejlighed (1 vær)
2.346,-Søg
Gran CanariaPuerto PrincipeSpanien (8 dage)En 2-vær. lejlighed til 2 pers.
2.348,-Søg
HersonissosOrionGrækenland (8 dage)1-værelses lejlighed i stueplan
2.349,-Søg
LarnacaProtaras PlazaCypern (8 dage)Dobbeltværelse
2.398,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Læs flere indlæg

4 kommentarer til “8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 1. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.