8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Ole Stouby

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

1. Søg alternativer
Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare parkeringsomkostninger eller få gratis parkering ved at benytte de mindre lufthavne såsom Aalborg, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

Find din afbudsrejse her

2. Vælg en uspecificeret rejse
Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål
Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.
Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel
Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum
Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man afbudsrejser?
Efter min mening er en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
Hvis du ha hele denne artikel, så har du fået de bedste tips, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan får du billigere rejser, hvor du også kan læse om at finde billige charterrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

 • De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne:
KøbenhavnBillundAalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Paradise Bay Resort Hotel
MaltaParadise Bay Resort HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
975,-Søg
Triton
St. Pauls BayTritonMalta (7 nætter)Studio Suite
1.032,-Søg
Huli Hotel & Apartments
MaltaHuli Hotel & ApartmentsMalta (7 nætter)Studio
1.039,-Søg
Esmeralda Apartments
CalpeEsmeralda ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.050,-Søg
Relax Inn Hotel
BugibbaRelax Inn HotelMalta (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.102,-Søg
Paradise Bay Resort Hotel
MelliehaParadise Bay Resort HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse med havudsigt
1.115,-Søg
Topaz Hotel
St. Pauls BayTopaz HotelMalta (7 nætter)Værelse (udsigt til poolen)
1.120,-Søg
Luna Holiday Complex
MelliehaLuna Holiday ComplexMalta (7 nætter)Studio med balkon
1.150,-Søg
Carlton Hotel Malta
SliemaCarlton Hotel MaltaMalta (7 nætter)Economy-værelse - adskilte senge
1.176,-Søg
Topaz Hotel
BugibbaTopaz HotelMalta (7 nætter)Standard
1.235,-Søg
Itaca Fuengirola
FuengirolaItaca FuengirolaSpanien (7 nætter)Værelse
1.243,-Søg
Hotel Flats Friends Mar Blau
BenidormHotel Flats Friends Mar BlauSpanien (7 nætter)Economy-værelse i stueplan
1.260,-Søg
Club Sidar Apart
AlanyaClub Sidar ApartTyrkiet (7 nætter)2 værelses lejlighed
1.295,-Søg
Hotel Playas de Torrevieja
TorreviejaHotel Playas de TorreviejaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (havudsigt) med terrasse
1.304,-Søg
Hotel Flats Friends Mar Blau
BenidormHotel Flats Friends Mar BlauSpanien (7 nætter)Economy
1.346,-Søg
N-Ch Kosher
TorremolinosN-Ch KosherSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.348,-Søg
Plaza Hotel & Plaza Regency
SliemaPlaza Hotel & Plaza RegencyMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
1.353,-Søg
The St. George's Park Hotel
St. JuliansThe St. George's Park HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.355,-Søg
Casthotels Fuertesol Bungalows
FuerteventuraCasthotels Fuertesol BungalowsSpanien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
1.366,-Søg
Pension San Sebastian
AlmunécarPension San SebastianSpanien (7 nætter)Værelse
1.374,-Søg
Palm Beach Club
TorremolinosPalm Beach ClubSpanien (7 nætter)Studio med balkon
1.407,-Søg
Hotel Marissal
NerjaHotel MarissalSpanien (7 nætter)Interior Classic dobbeltværelse
1.413,-Søg
Apartamentos Coronado
MarbellaApartamentos CoronadoSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.419,-Søg
Apartaments Lloret Sun
Lloret de MarApartaments Lloret SunSpanien (7 nætter)Studio
1.421,-Søg
Porto Calpe
CalpePorto CalpeSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.422,-Søg
Hotel Rural Almazara
FrigilianaHotel Rural AlmazaraSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.441,-Søg
Kaila City Hotel
AlanyaKaila City HotelTyrkiet (7 nætter)Standardværelse
1.445,-Søg
Pierre & Vacances Residenz Benalmadena Principe
BenalmadenaPierre & Vacances Residenz Benalmadena PrincipeSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.468,-Søg
Olée Nerja Holiday Rentals
TorroxOlée Nerja Holiday Rentals Spanien (7 nætter)Superior lejlighed (begrænset havudsigt) (2 soveværelser)
1.471,-Søg
Hotel Porto Calpe
Costa BlancaHotel Porto CalpeSpanien (7 nætter)Dobbelt 1 eller 2 senge KAPACITET 2
1.481,-Søg
Hostal Abril
NerjaHostal AbrilSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.493,-Søg
Bahia Serena
Roquetas de MarBahia SerenaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.498,-Søg
Pierre & Vacances Hotel El Puerto
FuengirolaPierre & Vacances Hotel El PuertoSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.524,-Søg
The District Hotel
St. JuliansThe District HotelMalta (7 nætter)Comfort dobbeltværelse
1.542,-Søg
Daniya Alicante
AlicanteDaniya AlicanteSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.545,-Søg
TRH Mijas Hotel
MijasTRH Mijas HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.568,-Søg
Hotel Albahia
AlicanteHotel AlbahiaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.586,-Søg
Ona Club Bena Vista
EsteponaOna Club Bena VistaSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.587,-Søg
Jabega
Costa del solJabegaSpanien (7 nætter)Studio for 2 people with frontal or lateral sea view
1.610,-Søg
Playacapricho Hotel
Roquetas de MarPlayacapricho HotelSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
1.611,-Søg
ST Bayview Hotel & Apartments
AttardST Bayview Hotel & ApartmentsMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.615,-Søg
Hotel San Andrea
Gozo IslandHotel San AndreaMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
1.618,-Søg
First Flatotel Internacional
BenalmadenaFirst Flatotel InternacionalSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (havudsigt) med terrasse
1.626,-Søg
Eurostars Mijas Golf & SPA
MijasEurostars Mijas Golf & SPASpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
1.639,-Søg
Ona Valle Romano Golf & Resort
EsteponaOna Valle Romano Golf & ResortSpanien (7 nætter)Lejlighed (2 soveværelser)
1.654,-Søg
Azur Hotel by ST Hotels
GziraAzur Hotel by ST HotelsMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
1.658,-Søg
Pension Aduar
MarbellaPension AduarSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.667,-Søg
Do Centro
Funchal (Madeira)Do CentroPortugal (7 nætter)Dobbeltværelse
1.671,-Søg
115 The Strand Hotel & Suites
Gzira115 The Strand Hotel & SuitesMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
1.685,-Søg
B BOU Hotel Posada de Ronda
RondaB BOU Hotel Posada de RondaSpanien (7 nætter)Deluxe-værelse - adskilte senge
1.691,-Søg
Hotel URH Excelsior
Lloret de MarHotel URH ExcelsiorSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
1.702,-Søg
Madrid
TorreviejaMadridSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.728,-Søg
El Capistrano Sur
Costa del solEl Capistrano SurSpanien (7 nætter)Standardlejlighed
1.733,-Søg
Olee Holiday Rentals by Fuerte Group
TorroxOlee Holiday Rentals by Fuerte GroupSpanien (7 nætter)Lejlighed med havudsigt
1.735,-Søg
Grand Hotel Gozo
Gozo IslandGrand Hotel GozoMalta (7 nætter)Værelse (udsigt over landskabet)
1.742,-Søg
Harbour Club
TenerifeHarbour ClubSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.750,-Søg
You & Co Saler Beach Boutique
ValenciaYou & Co Saler Beach BoutiqueSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.753,-Søg
Apartamentos Sunway Amapola
SitgesApartamentos Sunway AmapolaSpanien (7 nætter)Studio
1.780,-Søg
Manilva Sun Hotel Apartamentos
ManilvaManilva Sun Hotel ApartamentosSpanien (7 nætter)Lejlighed med terrasse (1 soveværelse)
1.788,-Søg
Natural Park
Puerto RicoNatural ParkSpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed
1.795,-Søg
Lejligheder Las Floritas
Playa de las AmericasLejligheder Las FloritasSpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.799,-Søg
Uspecificeret hotel
TenerifeUspecificeret hotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.799,-Søg
Uspecificeret hotel
La PalmaUspecificeret hotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.799,-Søg
Uspecificeret hotel
FuerteventuraUspecificeret hotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.799,-Søg
Ona Ogisaka Garden
DeniaOna Ogisaka GardenSpanien (7 nætter)Standardlejlighed
1.829,-Søg
Pierre & Vacances Salou
SalouPierre & Vacances SalouSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.833,-Søg
Helios Costa Tropical
AlmunécarHelios Costa TropicalSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.850,-Søg
Windsor
Funchal (Madeira)WindsorPortugal (7 nætter)Dobbeltværelse
1.863,-Søg
Teneguia
Puerto de la CruzTeneguiaSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.870,-Søg
Roslara
AmadoresRoslaraSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.871,-Søg
Vistaflor Puerto Plata
Puerto RicoVistaflor Puerto PlataSpanien (7 nætter)Etværelses lejlighed
1.872,-Søg
Parque Vacacional Eden
Puerto de la CruzParque Vacacional EdenSpanien (7 nætter)Etværelses lejlighed
1.876,-Søg
Monte Feliz
Bahia FelizMonte FelizSpanien (7 nætter)Etværelses lejlighed
1.882,-Søg
Albir Garden Resort and Aqua Park
AlbirAlbir Garden Resort and Aqua ParkSpanien (7 nætter)Lejlighed 1 soveværelse
1.889,-Søg
Hotel Wellington
Figueira da FozHotel WellingtonPortugal (7 nætter)Interior dobbeltværelse
1.895,-Søg
Inter2 Aparthotel Salou
SalouInter2 Aparthotel SalouSpanien (7 nætter)Studio
1.896,-Søg
Las Marismas
CorralejoLas MarismasSpanien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
1.898,-Søg
Torreluz Senior
AndalusienTorreluz SeniorSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.904,-Søg
Canal Olimpic Hotel
CastelldefelsCanal Olimpic HotelSpanien (7 nætter)Standard
1.905,-Søg
Saint Patrick's Hotel
XlendiSaint Patrick's HotelMalta (7 nætter)Værelse - adskilte senge
1.917,-Søg
Apartamentos Koala The Home Collection
MaspalomasApartamentos Koala The Home CollectionSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.918,-Søg
Hostal Noguera
AlbirHostal NogueraSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.929,-Søg
Senator Cadiz Spa Hotel
CadizSenator Cadiz Spa HotelSpanien (7 nætter)Værelse
1.937,-Søg
Sunotel Junior
BarcelonaSunotel JuniorSpanien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
1.939,-Søg
Sunotel Aston
BarcelonaSunotel AstonSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
1.959,-Søg
Mercure Figueira da Foz Hotel
Figueira da FozMercure Figueira da Foz HotelPortugal (7 nætter)Værelse (udsigt til byen/bygninger) - adskilte senge
1.961,-Søg
RH Ifach
Costa BlancaRH IfachSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.970,-Søg
Leda Beach Hotel
SideLeda Beach HotelTyrkiet (7 nætter)Standard
1.975,-Søg
Hotel Mainake Costa del Sol
Torre del MarHotel Mainake Costa del SolSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.991,-Søg
Elba Motril Beach & Business Hotel
MotrilElba Motril Beach & Business HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
1.993,-Søg
Empire Inn
HurghadaEmpire InnEgypten (7 nætter)Dobbeltværelse
1.995,-Søg
Allegro Isora
Los GigantesAllegro IsoraSpanien (7 nætter)Superior-Værelse
1.998,-Søg
Hotel NM Suites
Platja d´aroHotel NM SuitesSpanien (7 nætter)Familieværelse (udsigt til poolen) med balkon
1.999,-Søg
Alameda de Jandia
JandiaAlameda de JandiaSpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed
1.999,-Søg
Finca Colon
FuencalienteFinca ColonSpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
1.999,-Søg
Uspecificeret hotel
LanzaroteUspecificeret hotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.999,-Søg
Pierre & Vacances Apartamentos Blanes Playa
BlanesPierre & Vacances Apartamentos Blanes PlayaSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt)
2.006,-Søg
Los Mariachis
Playa Del InglesLos MariachisSpanien (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
2.023,-Søg
NH Avenida Jerez
Jerez de la FronteraNH Avenida JerezSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.032,-Søg
Playitas Resort
Las PlayitasPlayitas ResortSpanien (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.033,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.Kommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.