Sådan finder du den billigste afbudsrejse

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Inspiration og gode råd

1. Søg alternativer
Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare parkeringsomkostninger eller få gratis parkering ved at benytte de mindre lufthavne såsom Aalborg, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

Find din afbudsrejse her

2. Vælg en uspecificeret rejse
Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål
Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.
Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel
Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum
Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man afbudsrejser?
Efter min mening er en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
Hvis du ha hele denne artikel, så har du fået de bedste tips, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan får du billigere rejser, hvor du også kan læse om at finde billige charterrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også gå direkte til søgeresultatet fra forskellige afrejselufthavne:
KøbenhavnBillundAalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Krakowibis Krakow Stare MiastoPolen (7 nætter)Dobbeltværelse
1.073,-Søg

Agia MarinaHotel EleftheriaGrækenland (14 nætter)Familieværelse
1.195,-Søg

KrakowZulian Aparthotel by Artery HotelsPolen (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til byen/bygninger)
1.265,-Søg

BugibbaOriana at the Topaz HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
1.305,-Søg

MaltaHotel KapparaMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
1.495,-Søg

IalyssosKassandra ApartmentsGrækenland (7 nætter)To-værelses lejlighed til 3 personer
1.498,-Søg

Agia MarinaEkavi ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio-lejligheder 20m²
1.498,-Søg

Pragibis Praha Old TownTjekkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
1.537,-Søg

BudapestAmbra HotelUngarn (7 nætter)Dobbeltværelse
1.537,-Søg

GdanskSmart Hotel GarnizonPolen (7 nætter)Dobbeltværelse
1.561,-Søg

PargaVilla AndreasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.568,-Søg

MaliaEmerald HotelGrækenland (7 nætter)Studio med te-køkken
1.577,-Søg

Samos byAspresGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.620,-Søg

BugibbaTopaz HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse
1.625,-Søg

PragHotel AmetystTjekkiet (7 nætter)Superior dobbeltværelse
1.632,-Søg

RhodosCarina (Rhodos)Grækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.649,-Søg

BudapestOpera Garden Hotel & ApartmentsUngarn (7 nætter)Superior dobbeltværelse
1.687,-Søg

MaliaVilla Mare Monte AparthotelGrækenland (7 nætter)Studio
1.692,-Søg

BarcelonaAmrey Sant PauSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.693,-Søg

GziraHotel Kennedy Nova Malta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.715,-Søg

RhodosLejligheder PalmasolGrækenland (7 nætter)Etværelses lejlighed
1.716,-Søg

PlataniasKydoniaGrækenland (7 nætter)Mindre 2-Værelses Lejlighed
1.741,-Søg

MalemeSunny SuitesGrækenland (7 nætter)Lejlighed
1.765,-Søg

ArgassiMeridien BeachGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.775,-Søg

KalamakiDennys InnGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.782,-Søg

BolognaMercure Bologna CentroItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.795,-Søg

SamosPanorama (Samos)Grækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.809,-Søg

Samos byBella Vista (Samos)Grækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.817,-Søg

PlataniasArchipelagosGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.824,-Søg

KaunasHof HotelLitauen (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.825,-Søg

KaunasHotel BEST BALTIC KaunasLitauen (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.825,-Søg

MalemeSunny Suites ApartmentsGrækenland (7 nætter)Lejlighed
1.826,-Søg

IalyssosVillas DucGrækenland (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
1.829,-Søg

MaltaCanifor HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med balkon/terrasse
1.835,-Søg

KalamakiCamelia Studios & ApartmentsGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed
1.845,-Søg

RethymnonMelmarGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.857,-Søg

BolognaHotel Il GuercinoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.865,-Søg

ChaniaApeliaGrækenland (7 nætter)Etværelses lejlighed
1.870,-Søg

Achladies VontzosGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.873,-Søg

MelliehaLuna Holiday ComplexMalta (7 nætter)Standard Studio med balkon/terrasse
1.875,-Søg

GdanskSmart Hotel GarnizonPolen (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.895,-Søg

FirenzeHotel Corona d'ItaliaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.912,-Søg

KorfuCorfu Palma Boutique HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
1.945,-Søg

KosHotel ParitsaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.947,-Søg

ChaniaIliannaGrækenland (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.957,-Søg

PargaParadise AmmoudiaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
1.968,-Søg

Puerto RicoSolana Apartments Puerto RicoSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.975,-Søg

MelliehaParadise Bay Resort HotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse med havudsigt
1.975,-Søg

Gran CanariaLufesaSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
1.979,-Søg

AlonissosGorgonaGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
1.990,-Søg

WarszawaHotel Ibis Warszawa Stare MiastoPolen (7 nætter)Dobbeltværelse
1.994,-Søg

TelendosPorto PothaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse mod bjergene
1.995,-Søg

AlanyaSUNWAY APARTTyrkiet (7 nætter)To-værelses lejligheder
1.998,-Søg

AntalyaSUNWAY APARTTyrkiet (7 nætter)To-værelses lejligheder
1.998,-Søg

MakarskaFaniKroatien (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.000,-Søg

SamosMykaliGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.007,-Søg

RomGrand Master Suites RomeItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.013,-Søg

RomIulia Guest HouseItalien (7 nætter)Superior dobbeltværelse
2.013,-Søg

Lloret de MarH-TOP Royal Star & SPA Spanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.015,-Søg

Gran CanariaGran AmadoresSpanien (7 nætter)Toværelses lejlighed
2.023,-Søg

St. Pauls BayPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Standard Studio
2.025,-Søg

CalellaH-TOP Amaika Superior Hotel - Adults onlySpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.025,-Søg

RethymnonVarvara's DiamondGrækenland (7 nætter)1-Værelses Superior Lejlighed Med 2 Ord. Senge
2.047,-Søg

WarszawaHotel ReytanPolen (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.062,-Søg

SliemaPebbles Boutique AparthotelMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Queen
2.075,-Søg

MaspalomasCapri BungalowsSpanien (7 nætter)Villa/Bungalow
2.095,-Søg

NapoliGrand Hotel EuropaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.095,-Søg

ThessaloníkiRotonda HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.115,-Søg

Playa Del InglesRey Carlos HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
2.115,-Søg

RigaRixwell Hotel Konventa SetaLetland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.123,-Søg

FirenzeGourmet B&B Villa Landucci Italien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
2.126,-Søg

ArgassiIliessa BeachGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.137,-Søg

St. JuliansAlexandra HotelMalta (7 nætter)Deluxe
2.145,-Søg

KretaNontasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.146,-Søg

GeorgioupolisNostalgieGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.155,-Søg

NapoliB&B Hotel NapoliItalien (7 nætter)Dobbeltværelse Queen
2.155,-Søg

RigaRixwell Old Riga Palace HotelLetland (7 nætter)Economy-værelse - adskilte senge
2.162,-Søg

SliemaCarlton Hotel Sliema MaltaMalta (7 nætter)Økonomiværelse
2.165,-Søg

KosHotel & Lejligheder ImperialGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.169,-Søg

Skopelos byPension SoulaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.174,-Søg

Agii ApostoliNireas HotelGrækenland (7 nætter)Studio
2.182,-Søg

Puerto RicoCastillo de SolSpanien (7 nætter)Lejlighed
2.185,-Søg

Playa Del InglesCorona Roja ApartmentsSpanien (7 nætter)Standard Studio
2.185,-Søg

LarnacaAtrium Zenon Hotel ApartmentsCypern (7 nætter)Toværelses lejlighed
2.190,-Søg

AlicanteHotel LeukaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.195,-Søg

KretaAlexandros MGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.208,-Søg

TigakiPelopasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.209,-Søg

TarragonaHotel Tarraco Park TarragonaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.225,-Søg

AttardST Bayview Hotel & ApartmentsMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.225,-Søg

AlonissosIliasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.232,-Søg

AlicanteDaniya AlicanteSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
2.235,-Søg

LefkasSanta MauraGrækenland (7 nætter)Større 1-Værelses Lejlighed
2.237,-Søg

DubrovnikAnna GuesthouseKroatien (7 nætter)Dobbeltværelse (Ensuite)
2.248,-Søg

Las PlayitasPlayitas ResortSpanien (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.248,-Søg

ThessaloníkiHotel AnessisGrækenland (7 nætter)Twin (adskilte senge) økonomi
2.255,-Søg

LesbosCorali (Lesvos)Grækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.257,-Søg

Karpathos byRomantica (Karpathos)Grækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.257,-Søg

GeorgioupolisKokalas ResortGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.260,-Søg

LefkasAggelosGrækenland (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
2.265,-Søg

BarcelonaAtenea Barcelona AparthotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.268,-Søg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

8 gode råd om afbudsrejser

Bedøm artiklen her.

DårligtIkke optimalOKGodFantastisk

Current rating 4.8

Kommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.