En familie nyder solen på stranden, hvor forældrene tilsmiler deres børn på solsenge.

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Ole Stouby
Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Indhold i denne artikel:
1. Søg alternativer
2. Vælg en uspecificeret rejse
3. Undgå populære rejsemål
4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
6. Rejs, når ingen andre gør det
7. Rejs med kort varsel
8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
9. Bonustip til dig
De 100 billigste afbudrejser lige nu

1. Søg alternativer

Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

To smilende ældre mennesker med svømmebriller, den ene har rødbrune briller på hovedet, og den anden har lilla briller på panden.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare lidt på parkeringsomkostninger ved at benytte de mindre lufthavne, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

2. Vælg en uspecificeret rejse

Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål

Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly

For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Farverige sedler med ordet tak på forskellige sprog, fastgjort med knappenåle på en opslagstavle.En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser

Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

En kvinde dupper solcreme på næsen af en smilende pige under en palme ved stranden.

6. Rejs, når ingen andre gør det.

Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel

Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser

Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum

Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?
Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

Strand fyldt med mennesker, hvor nogle solbader på sandet og andre svømmer i det klare, blå vand.

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også søge afbudsrejser fra forskellige lufthavne. Der er nogle af de mest populære:
Afbudsrejser fra KøbenhavnAfbudsrejser fra BillundAfbudsrejser fra Aalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Sunway Hotel
AlanyaSunway HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse
2.495,-Vælg
Lejlighedshotel New Garden Luna Side
SideLejlighedshotel New Garden Luna Side Tyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse almen
2.523,-Vælg
Lejligheder Green Park
AlanyaLejligheder Green ParkTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse)
2.542,-Vælg
Lejligheder Parkmar
MarmarisLejligheder ParkmarTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse) almen
2.587,-Vælg
Sunset View
PalerosSunset ViewGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med begrænset havudsigt
2.595,-Vælg
Tropic On The Beach Hotel
SideTropic On The Beach HotelTyrkiet (7 nætter)Standardværelse
2.695,-Vælg
Traditional Cretan Houses
HeraklionTraditional Cretan HousesGrækenland (7 nætter)House
2.702,-Vælg
Hotel Il Barocco
RagusaHotel Il BaroccoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.874,-Vælg
Central
Sunny BeachCentralBulgarien (7 nætter)Toværelses lejlighed
2.889,-Vælg
Erma
Golden SandsErmaBulgarien (7 nætter)1-værelses lejlighed
2.945,-Vælg
Athineon
Rhodos byAthineonGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed
3.045,-Vælg
Mareneve Resort
LinguaglossaMareneve ResortItalien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
3.066,-Vælg
Grand Antalya Hotel
AntalyaGrand Antalya HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3.099,-Vælg
Lejligheder Verona
MarmarisLejligheder VeronaTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse)
3.101,-Vælg
Atalla Hotel
AntalyaAtalla HotelTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3.109,-Vælg
Mareneve Resort
LinguaglossaMareneve ResortItalien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
3.133,-Vælg
Opera
CataniaOperaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.139,-Vælg
Petra Village
KretaPetra VillageGrækenland (7 nætter)Studio
3.142,-Vælg
Despina Villas Apartments Agia Marina
ChaniaDespina Villas Apartments Agia Marina Grækenland (7 nætter)2 værelses lejlighed
3.145,-Vælg
Sandy Suites
ChaniaSandy SuitesGrækenland (7 nætter)2 værelses lejlighed
3.145,-Vælg
Parador de Tortosa
TortosaParador de TortosaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.147,-Vælg
Dioskouroi
Agia PelagiaDioskouroiGrækenland (8 nætter)Studio
3.203,-Vælg
Apartments and studios in Cote d’Azure
Sunny BeachApartments and studios in Cote d’AzureBulgarien (7 nætter)Studio økonomi
3.209,-Vælg
Panorama Studios
FalirakiPanorama StudiosGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse (havudsigt)
3.212,-Vælg
Esmeralda Hotel
RhodosEsmeralda HotelGrækenland (8 nætter)Standard Suite
3.219,-Vælg
Bayside Hotel Katsaras
IalyssosBayside Hotel KatsarasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
3.226,-Vælg
Fotis Studios & Apartments
KretaFotis Studios & ApartmentsGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse)
3.261,-Vælg
Ariadni Palace
HersonissosAriadni PalaceGrækenland (8 nætter)Lejlighed
3.268,-Vælg
Hotel San Paolo Palace
PalermoHotel San Paolo PalaceItalien (7 nætter)Standard
3.269,-Vælg
Lejligheder Castello Beach
ArgassiLejligheder Castello Beach Grækenland (7 nætter)studio
3.295,-Vælg
Lucky 3 Star
Sydlige TyrkietLucky 3 StarTyrkiet (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse
3.299,-Vælg
White Lagoon Beach
VarnaWhite Lagoon BeachBulgarien (7 nætter)Større 1-værelses lejlighed
3.345,-Vælg
Grand Hotel Admiral Palace
Chianciano TermeGrand Hotel Admiral PalaceItalien (7 nætter)Classic-værelse
3.348,-Vælg
Hotel Vecchio Borgo
PalermoHotel Vecchio BorgoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.378,-Vælg
Park Beach
LimassolPark BeachCypern (7 nætter)Dobbeltværelse
3.394,-Vælg
Helios
VarnaHeliosBulgarien (7 nætter)2-værelses lejlighed
3.395,-Vælg
Skyview Hotel
Puerto de la CruzSkyview HotelSpanien (7 nætter)1-værelses lejlighed
3.395,-Vælg
Virginia II
Los CristianosVirginia IISpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed med begrænset havudsigt
3.445,-Vælg
Molyvos Queen
LesbosMolyvos QueenGrækenland (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
3.473,-Vælg
Obzor Beach Resort
ObzorObzor Beach ResortBulgarien (7 nætter)Etværelses lejlighed
3.473,-Vælg
Anaxos Alex
AnaxosAnaxos AlexGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon eller terrasse
3.495,-Vælg
Virginia Hotel
Samos byVirginia HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
3.501,-Vælg
Hotel Cacciani
FrascatiHotel CaccianiItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.505,-Vælg
Elements Villas
PogonianíElements VillasGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
3.515,-Vælg
Grand Hotel Mose
AgrigentoGrand Hotel MoseItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.517,-Vælg
Lejligheder Siesta Beach
GümbetLejligheder Siesta BeachTyrkiet (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse) almen
3.542,-Vælg
Achousa Hotel
FalirakiAchousa HotelGrækenland (7 nætter)Studio
3.544,-Vælg
Don Jose
Los CristianosDon JoseSpanien (7 nætter)3-værelses lejlighed
3.545,-Vælg
Don Carlos
Las Palmas - Gran CanariaDon CarlosSpanien (7 nætter)1-værelses lejlighed af høj standard uden balkon
3.545,-Vælg
Lejligheder Perla Marina
RhodosLejligheder Perla MarinaGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse) almen
3.562,-Vælg
Marina Studios
LivadiaMarina StudiosGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon mod havet
3.595,-Vælg
Hotel International
Rhodos byHotel InternationalGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse balkon renoveret
3.597,-Vælg
Villa Cibele Residence
CataniaVilla Cibele ResidenceItalien (7 nætter)Classic-værelse
3.604,-Vælg
Hotel Flora
FrascatiHotel FloraItalien (7 nætter)Economy-værelse - adskilte senge
3.627,-Vælg
Michalis Studios
LivadiaMichalis StudiosGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon mod havet
3.645,-Vælg
Margaritis Studios
PargaMargaritis StudiosGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med terrasse
3.645,-Vælg
Joya Park Hotel
Golden SandsJoya Park HotelBulgarien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.661,-Vælg
Albergo ibis Como
ComoAlbergo ibis ComoItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.681,-Vælg
Dive Inn Resort
Sharm El SheikhDive Inn ResortEgypten (7 nætter)All inclusiveVærelse til 2-3 personer. All Inclusive
3.695,-Vælg
Olive Press
LesbosOlive PressGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
3.698,-Vælg
Avenida Hotel
AndalusienAvenida HotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.700,-Vælg
Hotel Italia
NessebarHotel ItaliaBulgarien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.707,-Vælg
Anna Katerina
PlataniasAnna KaterinaGrækenland (8 nætter)Værelse
3.707,-Vælg
OKKO HOTELS Nantes Chateau
NantesOKKO HOTELS Nantes ChateauFrankrig (7 nætter)Classic dobbeltværelse
3.717,-Vælg
Evridika
NessebarEvridikaBulgarien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.735,-Vælg
OKKO HOTELS Nantes Chateau
NantesOKKO HOTELS Nantes ChateauFrankrig (7 nætter)Classic dobbeltværelse
3.735,-Vælg
Rena Apartments
GouvesRena ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio (havudsigt)
3.736,-Vælg
Cliff Bay Hotel
PalerosCliff Bay HotelGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med havudsigt og mulighed for ekstra opredning
3.745,-Vælg
That's Amore Cilento Country House
AcciaroliThat's Amore Cilento Country HouseItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
3.754,-Vælg
Park Hotel Villa Grazioli
GrottaferrataPark Hotel Villa GrazioliItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
3.756,-Vælg
Fontana
TorreviejaFontanaSpanien (7 nætter)Værelse med terrasse - adskilte senge
3.758,-Vælg
Hotel Merce
Pineda De MarHotel MerceSpanien (7 nætter)Economy-værelse
3.764,-Vælg
Rotonda
ThessaloníkiRotondaGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
3.772,-Vælg
Bellino Apartments
HersonissosBellino ApartmentsGrækenland (8 nætter)Lejlighed
3.773,-Vælg
AC Hotel Tarragona
TarragonaAC Hotel TarragonaSpanien (7 nætter)Værelse - queensize-seng
3.779,-Vælg
Kastelli Studios & Apartments
PanormosKastelli Studios & ApartmentsGrækenland (7 nætter)Studio (begrænset havudsigt)
3.784,-Vælg
Hotel San Andrea
Gozo IslandHotel San AndreaMalta (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3.789,-Vælg
Amfitriti hotel
MolivosAmfitriti hotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
3.795,-Vælg
Natural Park
Puerto RicoNatural ParkSpanien (7 nætter)2-værelses lejlighed
3.795,-Vælg
Hotel Elotia inkl. morgenmad
Agii ApostoliHotel Elotia inkl. morgenmadGrækenland (7 nætter)Stort dobbeltværelse med balkon/terrasse
3.799,-Vælg
Antica Badia Relais
RagusaAntica Badia RelaisItalien (7 nætter)Classic-værelse - queensize-seng
3.800,-Vælg
Park Hotel Villa Grazioli
GrottaferrataPark Hotel Villa GrazioliItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
3.816,-Vælg
Dionysos Central
PaphosDionysos CentralCypern (7 nætter)Deluxe-Værelse
3.827,-Vælg
Dimitra Apartments
Karpathos byDimitra ApartmentsGrækenland (7 nætter)Toværelses lejlighed
3.832,-Vælg
ibis Styles Trani
Bariibis Styles TraniItalien (7 nætter)Standard
3.839,-Vælg
Sunset Suites
PlataniasSunset SuitesGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed
3.845,-Vælg
Lejligheder Anna
RethymnonLejligheder AnnaGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed (1 soveværelse)
3.845,-Vælg
AC Hotel Tarragona
TarragonaAC Hotel TarragonaSpanien (7 nætter)Værelse - queensize-seng
3.852,-Vælg
Hacienda El Santiscal
Arcos de la FronteraHacienda El SantiscalSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
3.859,-Vælg
Appart'hôtel Odalys La Rose d'Argent
ColmarAppart'hôtel Odalys La Rose d'ArgentFrankrig (7 nætter)Studio
3.876,-Vælg
Hotel Calissano
AlbaHotel CalissanoItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
3.887,-Vælg
Cosmi Apartments
GouvesCosmi ApartmentsGrækenland (8 nætter)Lejlighed
3.892,-Vælg
Sunwing Kallithea Beach
KalitheaSunwing Kallithea BeachGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed med balkon
3.895,-Vælg
Itanos
SitiaItanosGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon og begrænset havudsigt
3.895,-Vælg
Cleopatra
KanaliCleopatraGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
3.898,-Vælg
Hotel Villa Frigiliana
FrigilianaHotel Villa FrigilianaSpanien (7 nætter)Comfort dobbeltværelse med terrasse
3.900,-Vælg
Malhun
FethiyeMalhunTyrkiet (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
3.910,-Vælg
Max Hotel Livorno
LivornoMax Hotel LivornoItalien (7 nætter)Classic-værelse - queensize-seng
3.915,-Vælg
Bungalows Playa Limones
Playa BlancaBungalows Playa LimonesSpanien (7 nætter)Bungalow med terrasse (1 soveværelse)
3.915,-Vælg
30 Degrees - Hotel Espanya Calella
Calella30 Degrees - Hotel Espanya CalellaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3.929,-Vælg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Fotos:
Topfoto af © istockphoto / BraunS
Foto © istockphoto / junial
Foto © istockphoto / marekuliasz
Foto © istockphoto / dejanristovski

Fotos:
Strand fyldt med mennesker, hvor nogle solbader på sandet og andre svømmer i det klare, blå vand. © efired / iStock / Getty Images Plus via Getty Images

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger man efter afbudsrejser?

I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?

Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.Kommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.