Sådan finder du den billigste afbudsrejse

8 gode råd til, hvordan du finder de billigste afbudsrejser + 1 bonustip

Ole Stouby

Er prisen afgørende for, om du vil tage på solferie til udlandet? Hvis ja, vil en afbudsrejse ofte være løsningen for dig. Her får du 8 budgetvenlige råd til, hvordan du finder den billigste og bedste afbudsrejse. Hvis du blot anvender 2-3 af disse råd, vil du kunne spare rigtigt mange penge.  Herudover får du et bonustip om, hvad du også skal huske, når du booker din afbudsrejse.

Indhold i denne artikel:
1. Søg alternativer
2. Vælg en uspecificeret rejse
3. Undgå populære rejsemål
4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly
5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser
6. Rejs, når ingen andre gør det
7. Rejs med kort varsel
8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser
9. Bonustip til dig
De 100 billigste afbudrejser lige nu

1. Søg alternativer

Søg, søg og søg igen. Den nemmeste måde er at gøre brug af en rejsesøgemaskine. Her kan du nemlig nemt overskue priserne i markedet.Søg f.eks. efter forskellige afrejsedatoer, destinationer og rejselængde.

Hvis du nøjes med at søge på afrejsedato og laveste pris, kan du måske få øjnene op for rejsemål, som du ikke selv har tænkt på.

Kan du forestille dig at flyve fra en anden lufthavn end den nærmeste? Det skulle du faktisk overveje. Der kan nemlig være mange penge at spare ved at rejse fra en alternativ lufthavn. Måske er der flere billige rejser tilbage med afrejse fra den alternative lufthavn. Du kan også være heldig, at der er ledige pladser på den rejse, som den nærmeste afrejselufthavn melder udsolgt på.

De største lufthavne tilbyder ofte de billigste charterrejser, da rejsearrangørerne lettere kan disponere flyene her. Omvendt kan du spare lidt på parkeringsomkostninger ved at benytte de mindre lufthavne, hvor du måske betaler lidt mere for rejsen. Så start med en åben søgning med flere afrejselufthavne for at få det bedste overblik.

2. Vælg en uspecificeret rejse

Hvis du bare ønsker en solrejse og ikke har specielle ønsker, kan du spare rigtigt mange penge ved at vælge en uspecificeret rejse. Du kan risikere at havne på et helt simpelt hotel, eller du kan være heldig og komme til at bo på et 4-stjernet hotel.

Familie med børn
Skal du rejse med børn, kan det dog være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du bor på et familiehotel med børnefaciliteter såsom børnepool.

Single eller par uden børn
Ønsker du fred og ro, vil det også være en god idé at vælge en specificeret afbudsrejse, hvor du f.eks. vælger et hotel kun for voksne.

3. Undgå populære rejsemål

Der er ofte stor efterspørgsel på de populære rejsemål, hvilket bevirker, at priserne dertil er højere. Vov at gå mod strømmen, og vælg de rejsemål fra, som alle taler om i år. Hvis du i stedet satser på et andet rejsemål, vil du helt sikkert få en billigere rejse.

4. Køb en charterflybillet eller en flybillet med rutefly

For at få mest muligt for pengene kan du også vælge selv at sammensætte dit fly og hotel. På den måde får du også en større valgfrihed.

Mange afbudspriser fra rejsebureauerne inkluderer ofte bare en flybillet. Derfor kan du f.eks. købe en rigtigt billig charterflybillet og kombinere den med en selvbooket feriebolig.

Find dit charterfly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

En anden mulighed er, at du køber en billig flybillet med rutefly og en selvbooket feriebolig.

Find dine flybilletter med rutefly her
Find dit hotel eller din lejlighed her

Dog skal du vide, at du ikke altid er dækket af Rejsegarantifonden, og at du ikke har adgang til rejseguider på din ferie.

Et alternativ er at vælge et rejseselskab, der har specialiseret sig i at tilbyde pakkerejser med rutefly til de populære feriedestinationer. I afbudsrejsesøgemaskinen på travelmarket.dk kan du finde rejser med rutefly i samme søgning som de traditionelle tilbud fra charterselskaberne.

5. Tilmeld dig en prisovervågning af afbudsrejser

Hvis du ønsker at følge prisudviklingen på en afbudsrejse, kan jeg varmt anbefale, at du opretter en såkaldt ”prisagent” hos eksempelvis travelmarket.dk. Herved kan du dagligt følge prisudviklingen til de destinationer, du ønsker at rejse til, og i den periode du har mulighed for at rejse. Du får i princippet din egen personlige rejseside og en daglig mail med de opdaterede priser i en samlet oversigt.

Opret en gratis charterprisagent hos Travelmarket her

6. Rejs, når ingen andre gør det.

Har du mindre børn under skolealderen, eller rejser du uden børn, bør du undgå at rejse i skoleferierne og helligdagsferierne. De laveste priser finder du nemlig oftest i ugerne før og efter skoleferierne.
Andre billige rejseperioder kan være:
• Efter nytår og frem til vinterferien.
• I maj og juni frem til Skt. Hans.
• I slutningen af august og starten af september.
• Sidste uge i november og frem til ugen inden jul.

7. Rejs med kort varsel

Hvis du ikke er afgrænset af at skulle rejse i en bestemt uge eller på en bestemt dag, kan det virkelig betale sig at have lidt eller ganske meget is i maven. De rigtigt billige rejser får du ofte ved at vente indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det vel at mærke ikke er i højsæsonen. Du skal blot sørge for at have taskerne pakket og passet parat!

8. Hent Travelmarkets app for afbudsrejser

Med Travelmarkets app for afbudsrejser kan du søge efter rejser uanset, hvornår du får lyst til ferie. Først finder du rejsen i vores app. Derefter går du direkte til rejseselskabet og bestiller rejsen. Du kan også videresende rejsen til din PC, hvor du i ro og mag kan købe den.

Download Travelmarkets app her

Bonustip 1: Husk at tænke på visum

Inden du booker din rejse, skal du huske at undersøge, om der er visumkrav for indrejse til det valgte rejsemål. Ved indrejse til visse lande kræves der nemlig visum, og det er dit ansvar at være i besiddelse af det nødvendige visum ved afrejse. Kontakt det valgte rejsebureau for at høre, om de eventuelt kan hjælpe med at bestille visummet.

Bonustip 2: Søg også afbudsrejser med All Inclusive
Hvis du holder af rejser med All Inclusive, så kan det være en god idé, at udvide din søgning efter afbudsrejser med også at søge efter All Inclusive. Hvis du finder en billig afbudsrejse, hvor All Inclusive er inkluderet, så har du mulighed for at komme en rigtig god og en rigtig billig ferie. Søg selv efter afbudsrejser med All Inclusive her.

Find din afbudsrejse her

Download Travelmarkets e-bog ”Sådan får du billigere rejser”

FAKTA OM AFBUDSREJSER

Vi får rigtig mange henvendelser, som gerne vil vide mere om afbudsrejser. Her forsøger vi at svare på nogle af de mest almindelige.

Hvad er afbudsrejser? // Hvordan fungerer afbudsrejser?
Afbudsrejser er i virkeligheden et helt forkert ord at bruge. Afbudsrejser er nemlig ikke rejser, der bliver afbestilt. Det er de rejser, som rejsebureauerne ikke får solgt. Så et bedre navn ville være restpladser, og det kalder man faktisk også afbudsrejser for i Norge.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?
Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Hvordan søger man efter afbudsrejser?
I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor går de billige afbudsrejser hen?
Afbudsrejserne går typisk til de populære rejsemål for charterferie. De mest populære lande, og dem der er flest afbudsrejser til er Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Men du kan også finde afbudsrejser til Bulgarien, Thailand, Malta, Cypern og mange andre lande.

Hvad koster afbudsrejser?
Prisen på afrejser svinger meget alt efter sæsonen. Udenfor højsæsonen, som er i skolernes ferie, kan du af og til være heldig at finde en uges ferie med fly og hotel inkluderet til under kr. 1.000,-. Når det regner i Danmark midt i juli, så sker det nogle gange, at de billigste afbudsrejser koster mere end kr. 3.000,-.

Topfoto af (c) istockphoto / BraunS
Foto (c) istockphoto / junial
Foto (c) istockphoto / marekuliasz
Foto (c) istockphoto / dejanristovski

De 100 billigste afbudrejsetilbud lige nu

På listen herunder kan du altid finde de 100 billigste afbudsrejser lige nu. Listen opdateres løbende og gør det let for dig at finde rundt i det store udbud af rejser.

Du kan også søge afbudsrejser fra forskellige lufthavne. Der er nogle af de mest populære:
Afbudsrejser fra KøbenhavnAfbudsrejser fra BillundAfbudsrejser fra Aalborg
 

Læs også: De 100 billigste ferier med All Inclusive
Læs også: De billigste 3* charterrejser til Spanien
Læs også: Billige charterferier til Grækenland

Hotel St. Gregory Park
RiminiHotel St. Gregory ParkItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.575,-Vælg
Sandy Suites
ChaniaSandy SuitesGrækenland (7 nætter)Studio-værelse
1.645,-Vælg
Reymar Playa
Malgrat de MarReymar PlayaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
1.773,-Vælg
Hotel Bellevue
RiminiHotel BellevueItalien (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til byen/bygninger)
1.842,-Vælg
Tivoli Hotel
FalirakiTivoli HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse
1.899,-Vælg
Alonia Studios & Maisonette
PeloponnesAlonia Studios & MaisonetteGrækenland (7 nætter)1-værelses lejlighed med balkon/terrasse - 2 personer
1.899,-Vælg
Hotel Sedan
SopotHotel SedanPolen (7 nætter)Dobbeltværelse
1.906,-Vælg
Residence Orchidea
Diano MarinaResidence OrchideaItalien (7 nætter)Lejlighed
1.925,-Vælg
Inter2 Aparthotel Salou
SalouInter2 Aparthotel SalouSpanien (7 nætter)Studio
1.931,-Vælg
GH Avalon Sikani Resort
Gioiosa MareaGH Avalon Sikani ResortItalien (7 nætter)Superior dobbeltværelse (havudsigt)
1.939,-Vælg
Lycasti Hotel
ChaniaLycasti HotelGrækenland (7 nætter)2 værelses lejlighed
1.945,-Vælg
Costa Verde
Cambrils de MarCosta VerdeSpanien (7 nætter)Lejlighed
1.964,-Vælg
Opera
SopotOperaPolen (7 nætter)Dobbeltværelse
1.995,-Vælg
Africamar Aparthotel
Can PicafortAfricamar AparthotelSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.031,-Vælg
La Collinella
MontaioneLa CollinellaItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.049,-Vælg
Apartments Riva
VrsarApartments RivaKroatien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.072,-Vælg
Rentalmar Blue Beach Apartments
SalouRentalmar Blue Beach ApartmentsSpanien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.084,-Vælg
Tolon Beach Hotel
PeloponnesTolon Beach HotelGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt
2.099,-Vælg
Santa Maura
LefkasSanta MauraGrækenland (7 nætter)Større 1-Værelses Lejlighed
2.104,-Vælg
Bellavista Hotel & Spa
Cala RatjadaBellavista Hotel & SpaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.117,-Vælg
Dracos Hotel
PargaDracos HotelGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.141,-Vælg
Scorpios
LefkasScorpiosGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed, Renoveret
2.153,-Vælg
Aristidis Garden
PargaAristidis GardenGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.153,-Vælg
Mariner Club Apartments
AlcudiaMariner Club ApartmentsSpanien (7 nætter)Studio med balkon el. terrasse
2.174,-Vælg
Elvita
LardosElvitaGrækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.191,-Vælg
Studio 17 AtlanticHotels
PortimaoStudio 17 AtlanticHotelsPortugal (14 nætter)Studio
2.192,-Vælg
Corali (Lesvos)
LesbosCorali (Lesvos)Grækenland (7 nætter)1-Værelses Lejlighed
2.198,-Vælg
Mantas Central
LoutrakiMantas CentralGrækenland (7 nætter)dobbeltværelse med udsigt til byen
2.199,-Vælg
Residence I Mirti Bianchi
SardinienResidence I Mirti BianchiItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.201,-Vælg
Hotel Residence Mondial
MonegliaHotel Residence MondialItalien (7 nætter)Studio
2.207,-Vælg
Ohtels La Hacienda
La PinedaOhtels La HaciendaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon
2.211,-Vælg
Poggio All'Agnello
PopuloniaPoggio All'AgnelloItalien (7 nætter)Studio
2.222,-Vælg
Ifestos
LimnosIfestosGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.235,-Vælg
Lejlighedshotel New Garden Luna Side
SideLejlighedshotel New Garden Luna SideTyrkiet (8 nætter)Familieværelse alm.
2.240,-Vælg
Albergo ibis Como
ComoAlbergo ibis ComoItalien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.248,-Vælg
Borgo Etrusco
ScarlinoBorgo EtruscoItalien (7 nætter)Studio
2.264,-Vælg
Pierre & Vacances Apartamentos Blanes Playa
BlanesPierre & Vacances Apartamentos Blanes PlayaSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt)
2.264,-Vælg
My Home Guest House
DurresMy Home Guest HouseAlbanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.278,-Vælg
THB Naeco Ibiza
San AntonioTHB Naeco IbizaSpanien (7 nætter)Superior dobbeltværelse (begrænset havudsigt)
2.285,-Vælg
Hotel Merce
Pineda De MarHotel MerceSpanien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
2.289,-Vælg
Playa Cambrils Camping
Cambrils de MarPlaya Cambrils CampingSpanien (7 nætter)Bungalow
2.291,-Vælg
Lejligheder Primo Achilles Paradise
Agia MarinaLejligheder Primo Achilles Paradise Grækenland (7 nætter)1-vær. lejl. (studio) - (2 pers.)
2.298,-Vælg
Hotel Krinas
ArgassiHotel KrinasGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon
2.299,-Vælg
Mantas
LoutrakiMantasGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse med udsigt til byen (3,4,5 etage)
2.299,-Vælg
GHT Tossa Park Aparthotel
Tossa de MarGHT Tossa Park AparthotelSpanien (7 nætter)Standard Studio med balkon/terrasse
2.345,-Vælg
Panorama La Forca
GardasøenPanorama La ForcaItalien (7 nætter)Economy lejlighed (udsigt til søen) (anneks) (2 soveværelser)
2.351,-Vælg
GHT Tossa Park Aparthotel
Tossa de MarGHT Tossa Park AparthotelSpanien (7 nætter)Studio med balkon
2.370,-Vælg
RV Benelux
Platja d´aroRV BeneluxSpanien (7 nætter)Studio med terrasse
2.371,-Vælg
Almirall Apartaments
Lloret de MarAlmirall ApartamentsSpanien (7 nætter)Studio (havudsigt)
2.372,-Vælg
Invisa Es Pla Hotel - Adults only
IbizaInvisa Es Pla Hotel - Adults onlySpanien (7 nætter)Standard
2.385,-Vælg
Flacalco Hotel & Apartments
Cala RatjadaFlacalco Hotel & ApartmentsSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse med balkon el. terrasse
2.387,-Vælg
Hotel Horitzo by Pierre & Vacances
Costa BravaHotel Horitzo by Pierre & VacancesSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.394,-Vælg
Select Apart Hotel
AlanyaSelect Apart HotelTyrkiet (7 nætter)1-vær Studio Lejlighed
2.395,-Vælg
Sol Romantica
Porto CristoSol RomanticaSpanien (7 nætter)Standard Studio
2.395,-Vælg
Mythos Platanias
PlataniasMythos PlataniasGrækenland (7 nætter)2-Værelses Lejlighed
2.398,-Vælg
Olbia City Hotel
OlbiaOlbia City HotelItalien (7 nætter)Economy dobbeltværelse
2.400,-Vælg
Hotel Don Pedro
IschiaHotel Don PedroItalien (7 nætter)Economy dobbeltværelse (udsigt til haven) med balkon el. terrasse
2.403,-Vælg
Valamar Diamant Residence
PorecValamar Diamant ResidenceKroatien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse (1 soveværelse)
2.403,-Vælg
Golden Valentin
HersonissosGolden ValentinGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed
2.413,-Vælg
Sunsea Village
CalpeSunsea VillageSpanien (7 nætter)Lejlighed (2 soveværelser)
2.415,-Vælg
Hotel Cleopatra Spa
Lloret de MarHotel Cleopatra SpaSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.420,-Vælg
Canyamel Classic
MallorcaCanyamel ClassicSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.422,-Vælg
Cardor Holiday Complex
St. Pauls BayCardor Holiday ComplexMalta (7 nætter)Lejlighed
2.425,-Vælg
Pierre & Vacances Mallorca Deya
Santa PonsaPierre & Vacances Mallorca DeyaSpanien (10 nætter)Lejlighed
2.425,-Vælg
BLUESEA Es Bolero
Cala dorBLUESEA Es BoleroSpanien (7 nætter)Lejlighed
2.425,-Vælg
Hotel Narcis
RabacHotel NarcisKroatien (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til gaden)
2.429,-Vælg
Hotel NM Suites
Platja d´aroHotel NM SuitesSpanien (7 nætter)Comfort dobbeltværelse med balkon
2.434,-Vælg
Il San Francesco
SabaudiaIl San FrancescoItalien (7 nætter)Classic dobbeltværelse
2.436,-Vælg
Hotel Volga
CalellaHotel VolgaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.452,-Vælg
Porto Azzurro Aparthotel
MaltaPorto Azzurro AparthotelMalta (7 nætter)Studio
2.460,-Vælg
Hotel Rosa Nautica
Malgrat de MarHotel Rosa NauticaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
2.470,-Vælg
Relax Inn Hotel
BugibbaRelax Inn HotelMalta (7 nætter)Economy-værelse - adskilte senge
2.470,-Vælg
Zenitude Hotel-Residences Le Maestria
AntibesZenitude Hotel-Residences Le MaestriaFrankrig (7 nætter)Studio
2.471,-Vælg
Hotel Ibersol Antemare Spa
SitgesHotel Ibersol Antemare SpaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.472,-Vælg
Lejligheder Akman Apts.
AlanyaLejligheder Akman Apts.Tyrkiet (7 nætter)2-vær. lejl. (2-4 pers. + evt. 1 barn)
2.498,-Vælg
Aqua Oliva m/morgenmad
SivotaAqua Oliva m/morgenmadGrækenland (7 nætter)Junior Suite (2 voksne + 1barn)
2.498,-Vælg
Golden Beach
Agii ApostoliGolden BeachGrækenland (7 nætter)2-værelses lejlighed med balkon/terrasse
2.499,-Vælg
Aqua Oliva (Morgenmad)
SivotaAqua Oliva (Morgenmad)Grækenland (7 nætter)Junior Suite (2 voksne + 1barn)
2.499,-Vælg
Lucky 3 Star
Sydlige TyrkietLucky 3 StarTyrkiet (7 nætter)All inclusiveDobbeltværelse
2.499,-Vælg
htop Amaika
Calellahtop AmaikaSpanien (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.500,-Vælg
Appartamenti Giada
MonegliaAppartamenti GiadaItalien (7 nætter)Studio
2.502,-Vælg
Artemide
GiardiniArtemideItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.510,-Vælg
Blue Star Atlantica Caldera Village
Agia MarinaBlue Star Atlantica Caldera VillageGrækenland (7 nætter)Toværelses lejlighed
2.517,-Vælg
Hotel Hedera
RabacHotel HederaKroatien (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til gaden)
2.537,-Vælg
Stella d'Italia
ViareggioStella d'ItaliaItalien (7 nætter)Dobbeltværelse
2.540,-Vælg
Residence Besass
GardasøenResidence BesassItalien (7 nætter)Classic lejlighed (begrænset udsigt til søen) (2 soveværelser)
2.542,-Vælg
Castellare di Tonda
MontaioneCastellare di TondaItalien (7 nætter)Lejlighed (1 soveværelse)
2.547,-Vælg
Poiano Resort
GardaPoiano Resort Italien (7 nætter)Lejlighed med balkon el. terrasse
2.549,-Vælg
Hotel Best Terramarina
La PinedaHotel Best TerramarinaSpanien (7 nætter)Værelse med balkon el. terrasse
2.552,-Vælg
Coral Hotel
BugibbaCoral HotelMalta (7 nætter)Standard
2.555,-Vælg
Odissea Park Aparthotel
Santa SusannaOdissea Park AparthotelSpanien (7 nætter)Lejlighed
2.558,-Vælg
Invisa Hotel Es Pla
San AntonioInvisa Hotel Es PlaSpanien (7 nætter)Dobbeltværelse (udsigt til poolen)
2.560,-Vælg
Papi
Costa BravaPapiSpanien (7 nætter)STANDARD PAPI ROOM
2.570,-Vælg
Hotel B&B Cannes Ouest La Bocca
CannesHotel B&B Cannes Ouest La BoccaFrankrig (7 nætter)Værelse - adskilte senge
2.573,-Vælg
Itaca Fuengirola
FuengirolaItaca FuengirolaSpanien (7 nætter)Værelse
2.585,-Vælg
Hotel Alhambra
Santa SusannaHotel AlhambraSpanien (7 nætter)Værelse
2.585,-Vælg
Sol Cala D'Or Apartments
Cala dorSol Cala D'Or ApartmentsSpanien (7 nætter)Standard Studio med balkon/terrasse
2.585,-Vælg
Hanay Suite Hotel & Apart
SideHanay Suite Hotel & ApartTyrkiet (7 nætter)Studio-værelse
2.595,-Vælg
Lola Piccolo Hotel
GrossetoLola Piccolo HotelItalien (7 nætter)Comfort-værelse
2.604,-Vælg
Diamantidis
LimnosDiamantidisGrækenland (7 nætter)Dobbeltværelse
2.606,-Vælg

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Du kan selv søge efter din afbudsrejse i Travelmarkets søgemaskine for afbudsrejser her

.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger man efter afbudsrejser?

I denne artikel får de de bedste tips i kort form, som vi kan give om at finde billige afbudsrejser. Jeg vil også anbefale, at du henter vores e-bog Sådan finder du de billigste afbudsrejser.

Hvor finder man de billigste afbudsrejser?

Efter vores mening er en prissammenligningstjeneste som travelmarket.dk den bedste mulighed, når der skal kigges efter afbudsrejser. Det svinger meget hvilke rejseselskaber der er billigst, og da vi sammenligner priser for alle bureauerne på Travelmarket, ja så er det lettest at finde de billigste afbudsrejser hos os.

Relaterede artiklerKommentarer til indlægget

 1. Faldt lige over denne side. Virkelig gode råd! Tak for dem!
  Jeg håber sådan, at verden åbner lidt mere op end den er nu, så vi kan gøre brug af alle afbudsrejserne der er lige pt.!

  Indtil videre har min kæreste og jeg “nøjedes” med danske hotelovernatninger som fx spa og wellness på Comwell, hvilket også er lækkert. Men en tur til sydens sol ville heller ikke skade 😀 heldigt at de har indendørs spa, nu det er i DK. :o)

  Nogle andre, der har forslag til lækre overnatningssteder i DK indtil verden åbner? 🙂
  Kh Julie

 2. Rigtig gode råd.

  • Hej Julie,
   Mange tak!
   Jeg er virkelig glad for, at du kan bruge vores råd, og jeg håber, at du finder en fantastisk rejse. Rigtig god sommer!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Jeg vil gerne vide om hvor det er muligt at få tilbud som alenerejsende. Jeg er træt af, at alle tilbud er baseret på at 2 rejser sammen
  Venlig hilsen
  Grethe Skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.