En ældre kvinde med kort gråt hår smiler, mens hun betjener en bærbar computer siddende i en grå sofa, iført en rød trøje.

Prisagent overvåger afbudsrejser og flybilletter

Travelmarket
Vil du gerne overvåge prisen på charter- og afbudsrejser til dit rejsemål? Løsningen er en prisagent – og den kan du få her på Travelmarket.

Klik her for at oprette en prisagent

Få daglig mail med priser på afbudsrejser

Ofte her charterarrangørerne meget travlt, og kunderne står nærmest i kø for at sikre sig rejser til sol og sommer under sydlige og varme himmelstrøg. Andre gange er udbuddet af rejser kæmpestort.

Uanset hvad – så vil vi på Travelmarket.dk gerne hjælpe alle de mange danskere, der endnu ikke har taget beslutning om, eller fundet den rigtige charterrejse, der måtte passe til pengepungens størrelse.

Dette sker via en prisagent, der overvåger priserne på charter- og afbudsrejser. Prisagenten overvåger udbuddet at charterrejser og sender en daglig e-mail til de tilmeldte brugere med de billigste tilbud i markedet baseret på søgekriterier som defineres via vores hjemmeside.

Optimalt overblik

Hos Travelmarket kan man således selv definere de kriterier, som skal være gældende for prisagentens overvågning. Der kan vælges op til tre danske afrejselufthavne, tre afrejseuger samt maksimalt 10 destinationer i et udvalg på 18 rejselande med samlet op imod 100 destinationer.

Samtidig med oprettelsen af prisagenten får brugerne af tjenesten en personlig rejseside på Travelmarket.dk, hvor man i løbet af dagen kan følge med i, om priserne ændrer sig i forhold til de rejseønsker man måtte have.

“Det er en gratis service vi tilbyder, og i stedet for at man skal foretage rigtig mange daglige søgninger, og se hvad der er sket i markedet, kan forbrugerne spare rigtig meget tid og få det bedste overblik med vores nye tjeneste,” siger administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.

Også prisagent til flybilletter

På Travelmarket har vi også udviklet en prisagent til flybilletter. Den fungerer næsten på samme måde som prisagenten til afbudsrejser, men her overvåger du i stedet prisen på en flybilletter til en bestemt storby, strandby eller en helt anden by.

For at oprette en prisagent til flybilletter skal du først foretage en søgning på flybilletter – derefter skal du bare klikke en gang og udfylde din e-mail adresse. Så er din prisagent med flybilletter oprettet.

Fotos:
Foto © istockphoto / kupicoo

 Kommentarer til indlægget

  1. ??

  2. Billige priser til Spanien i juni mdr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.