Populære rundrejser 2022

8 populære rundrejser i 2022 – Få eksperternes bud her

Birgitte Oxlund
Har du brug for inspiration til, hvor din rundrejse i 2022 skal gå hen? Se otte rundrejse-eksperters bud på de mest populære rundrejser i 2022. Her er både rundrejser i Europa, Asien, Afrika og Sydamerika.

I årets guide bliver du introduceret til vidt forskellige lande og typer af rundrejser, så næsten uanset, hvilken rundrejse du drømmer om, bør der være noget for dig.

Har du allerede en idé om, hvorhen du vil tage på rundrejse i 2022?

Klik på dit favoritrejsemål:

Er du i tvivl om, hvor du vil på rundrejse i 2022?

Disse verdensdele er repræsenteret i artiklen. Klik på den verdensdel, som tiltaler dig mest:

Få mere inspiration her:
Pak kufferten! | Her er de 10 bedste rejsemål i 2022
13 byer som du skal besøge i 2022

Hvilke rejseselskaber tilbyder rundrejser i 2022?

Hos Travelmarket kan du nemt og hurtigt sammenligne indhold og priser på rundrejser med 10-15 rejseselskaber, som er eksperter i rundrejser. I dette blogindlæg finder du nogle af de mest erfarne rejsebureauer inden for rundrejser. Se disse rejseselskabers bud på populære rundrejser i 2022:

Afrika-Safari

Afrika-safari.dk er en del af Aclass A/S, som også har Asiatours.dk og Lamatours.dk. Rejseselskabet har et helt klart rejsekoncept, med fokus på spændende rejseprogrammer, ekspertviden, fornuftige priser, personlig service og ikke mindst uforglemmelige rejseoplevelser. Afrika-Safari tilbyder safarirejser til syv destinationer i Afrika, bl.a. til populære safarilande som Tanzania, Kenya og Sydafrika.

Albatros Travel

Albatros Travel tilbyder rundrejser med dansk rejseleder med stor erfaring og indsigt fra/i den pågældende destination. Rundrejserne inkluderer næsten altid et fuldt program og en del måltider.

Asiatours

Asiatours.dk arrangerer spændende rundrejser i Asien. Oplev rejser til 10 forskellige asiatiske destinationer, herunder Sri Lanka og Bali i Indonesien.

Lamatours

LamaTours tilbyder rundrejser i 11 lande i Latinamerika, bl.a. til populære destinationer som Cuba og Costa Rica. Fokus er på spændende rejseprogrammer til fornuftige priser, ekspertviden og personlig service fra et kompetent team.

Stjernegaard Rejser

Stjernegaard Rejser tilbyder rundrejser med meget erfarne eksperter som rejseledere, der hver især har et særligt kendskab til deres respektive rejsemål. Rundrejserne er altid baseret på små grupper på minimum 10 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

Viktors Farmor

Viktors Farmor er et rejsebureau med speciale i natur- og kulturrejser. Viktors Farmors rundrejser har et højt fagligt indhold og foregår med kompetente rejseledere i små grupper på 10-20 deltagere.

Vitus Rejser

Vitus Rejser arrangerer grupperejser for aktive og sociale voksne. De store rundrejser foregår på både kendte og mere ukendte rejsemål i det meste af verden. Her er fokus på gastronomi, kultur, historie og ikke mindst det sociale indhold. Og så er rundrejserne med dansk­talende rejseledere.

YounesRejser

Younes Rejser har 30 års erfaring i rejsebranchen. Fokus er, at rejsebureauets gæster får en dejlig rejse med masser af oplevelser og gode minder med hjem. Det er detaljerne, der skaber helheden. Derfor skræddersyr Younes Rejser din rejse efter behov og budget, så du får den rejse der er unik for dig.

Fokus på rundrejser i hele verden

Også i år er der stor forskel på eksperternes bud på de mest populære rundrejser. Rejseeksperterne har nemlig fokus på rundrejser over det meste af verden og appellerer til vidt forskellige typer af rejsende. De syv rundrejser i 2022 er:

 • med engelsksprogede guider
 • med dansk rejseleder
 • med ingen, få eller mange udflugter eller tilkøb af udflugter
 • eksklusiv pension/inklusiv morgenmad eller halvpension og delvist helpension.
 • udformet som et cruise, en meget komfortabel form for rundrejse
 • som er kombinationsrejser, dvs. at du kommer på øhop eller til flere vidt forskellige rejsemål

Rundrejser i Europa i 2022

GRÆKENLAND: 15 dages forårshøjskole med ½ pension og dansk rejseleder

CMO Jesper Mäkelä-Dichmann hos Albatros Travel: Lær om græsk historie & kultur – og nyd gastronomi & samvær i det fantastiske Grækenland.

Hvilken af Albatros Travels rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Forårshøjskole i Grækenland – fra Athen til Tolo:
På denne 2 ugers rundrejse i det klassiske Grækenland kommer du med på en spændende rejse i antikken.

Sammen med dine medrejsende nyder du nyder godt af vores vidende rejseleder, som fortæller om nutidens Grækenland, historie, kultur og musik.

Du får også indblik i det græske sprog, religion, gastronomi og madkultur. Og dine smagsløg bliver tillige forkælet med lokale græske retter & specialiteter, ouzo og græsk kaffe.

Vores Base på rejsen er et hyggeligt familiedrevet hotel tæt på vandet i den lille fiskerby Tolo på Peloponnes. Derfra oplever vi et alsidigt program med bl.a.:

 • Vandreture i naturen bag Tolo og til Asini
 • Den gamle hovedstad Nafplio
 • Arkadia-bjergenes små landsbyer
 • Besøg hos olivenproducent
 • Antikkens Mykene med Løveporten
 • Panoramasightseeing i Athen og Tolo
 • Græsk dans hvor vi danser som Zorba

Frapris: 8.998 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Mulighed for enkeltværelse og valg mellem to værelsestyper. Ekstraudflugter kan tilkøbes.

Prisen inkluderer:

 • Fly København – Athen t/r
 • Skatter og afgifter
 • Indkvartering på hotel i delt dobbeltværelse
 • Halvpension
 • Frokost i Arkadia-bjergene
 • Udflugter og transport jf. program
 • Dansk rejseleder

Se tilbuddet her.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Grækenland i 2022?

Grækenland har været en af danskernes favoritdestinationer i mange år og i særdeleshed i de seneste to år. Mange har været på charterferie i Grækenland, men denne rundrejse giver mulighed for at komme tæt på grækerne, folkelivet og den græske kultur.

Rejselederne er særligt udvalgt på Albatros’ højskolerejser, og tidligere rejsende giver rejsen 4 og 5 stjerner. Den scorer meget højt på netop kompetente og engagerede rejseledere samt indhold, hotel, mad og service. Dertil en passende afveksling mellem ture med kulturelt indhold og ”fritid”.

Pga. Corona ønsker nogen stadig at blive inden for Europas grænser, og denne forårshøjskole i Grækenland er en rigtig god mulighed herfor.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Grækenland?

Se flere rundrejser til Grækenland i Travelmarkets temasøgemaskine. 

PORTUGAL: 9-dages rundrejse med udflugter og dansk rejseleder

Peter Nielsen, Produktionsdirektør hos Stjernegaard Rejser: Portugal er UNESCO’s og vores kæledægge. Og det er der god grund til!

rundrejse til Portugal

Pragtfulde Portugal: Det er rundrejsen, der rummer det hele: Storslået arkitekturarv, billedskønne landskaber, stolte kulturtraditioner og virkelig god mad. Derfor er vi faldet pladask for Portugal, og vi er sikre på, at du vil gøre det samme. Rejs med vores små grupper og lad sanserne vise dig vejen gennem Portugal.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Portugal i 2022?

Vores gæster vil gerne opleve en ny side af det velkendte. Få oplevelser udover det sædvanlige og en fornemmelse af at betræde ukendt land. Det lyder måske som rejsefloskler, men vi dyrker autenticiteten, når vi vandrer ad de samme stier i højlandet som gedehyrden, besøger bageren i landsbyen eller taler med en aldrende Maria, som laver et fantastisk måltid til os i hjemlige omgivelser. Rejsen rummer det hele: tog- og sejlturen i Dourodalen, Porto i nord og Lissabon i syd.

Vi har udvalgt de bedste og mest charmerende hoteller og prioriteret to nætter hvert sted. Vi har altså god tid til at nyde portvinen og udforske vinterrasserne i Dourodalen og Lissabons snævre gadestrøg til fods. Vi bor i hjertet af byerne eller midt i naturen, så vi enten er i gåafstand til den fænomenale restaurationsscene eller i fuldstændig stilhed i gårdhaven. Det gør Pragtfulde Portugal til årets rejsehit. Vi er ikke de billigste, men vi har den bedste rejse i 2022!

Frapris: 13.990 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r med Tap-Air Portugal
 • Dansk rejseleder
 • 8 nætter på gode byhoteller, landsteder eller vingårde
 • Frokost på charmerende vingård
 • Landfrokost i autentisk landsby
 • Morgenmad x 8
 • Kæmpestor udflugtspakke med byvandringer, sightseeing, sejltur, togtur og vingårdsbesøg
 • Alle entréer og transport i egen bus
 • Vinsmagning
 • Portvinssmagning

Se tilbuddet her.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Portugal?

Se flere rundrejser til Portugal i Travelmarkets temasøgemaskine.

NORDKAP & RUSSISK KARELEN: 14 dages rundrejse med kæmpestor udflugtspakke, halvpension og dansk rejseleder

Heidi Maak Glinvad, adm. direktør Vitus Rejser: En sand tour de force gennem nogle af Nordens allersmukkeste områder i Sverige, Finland, Norge og Rusland!

rundrejse til Nordkap

Hvilken af Vitus Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Nordkap & Russisk Karelen: Denne 14-dages rundrejse med 5-stjernet bus og dansktalende rejseleder er en sand tour de force gennem nogle af Nordens allersmukkeste områder i Sverige, Finland og Norge. Rundrejsens højdepunkt er Nordkap – kombineret med et besøg i Russisk Karelen, hvor vi oplever områder i det tidligere Sovjet, som kun de færreste har besøgt.

Rejsen inkluderer hele fire dage i Rusland, og de er fyldt med spændende oplevelser – fra Murmansk ved Kola-bugten, Kem ved Hvidehavet og til den 300 hundrede år gamle smukke by Petrozavodsk. I Murmansk får vi virkelig fornemmelsen af det gamle Rusland, hvor lokalbefolkningen næsten studser over at se turister. Karelen er en af Ruslands smukkeste naturområder, som er fyldt med søer, mægtige grønne skove, klipper og imponerende vandfald. Udover de unikke naturscenerier byder området også på en perlerække autentiske russiske oplevelser. Regionen er fyldt med traditioner og er en sand skattekiste, der bugner af interessante historiske levn.

Frapris: 16.499,- pr. person

Hvad prisen inkluderer:

 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 13 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller, inkl. 1 nat ombord på Silja Line
 • 13 x morgenmad (2.-14. dag)
 • 2 x frokost (1. og 14 dag)
 • 12 x middag (1.-11. og 13. dag)
 • 1 x middag på Silja Line, inklusive drikkevarer (12. dag)
 • Kæmpestor udflugtspakke inkl. entreer. med byrundture, udflugt inkl. sejlads til Solovetsky-øerne og besøg ved bl.a. Imatrankoski-strømfaldene, i Nordkaphallen og i Kivach Nationalpark.
 • Russisk lokalguide fra Murmansk til Petrozavodsk
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Se tilbuddet her.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Nordkap og Rusland i 2022?

Gennem flere år har de nordiske rejsemål stået højt på vores gæsters ønskeliste med den klassiske busrejse til Nordkap helt i top.

Rundrejsen til Nordkap & Russisk Karelen er den klassiske Nordkap-rundrejse med et tvist – nemlig opholdet i Karelen. Et område, som kan være kompliceret at besøge på egen hånd, og som ikke mange selskaber tilbyder grupperejser til.

Rundrejsen var en nyhed i vores 2021-program, og med udsolgte afgange var interessen kæmpestor. Pga. indrejserestriktioner i Rusland, kunne rejsen ikke gennemføres, men vi forventer, at interessen for rejsen vil være mindst ligeså stor i 2022.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Norge, Finland og Sverige?

Se flere rundrejser til Norge, Sverige, Rusland eller Finland i Travelmarkets temasøgemaskine.

Rundrejser i Afrika i 2022

SYDAFRIKA OG MAURITIUS: Kombinationsrejse med safari, storby og badeferie på Mauritius

Winnie Sørensen, Product Manager hos Afrika-Safari.dk: Løver og pingviner på den samme rejse.

rundrejse til Grækenland

Hvilken af Afrika-Safaris rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Kruger-safari, Cape Town & Badeferie på Mauritius: Safari, storby og strand i en perfekt symbiose. Denne rejse er perfekt for dig som har svært ved at vælge. Her er noget for enhver smag og for alle i familien!

Frapris: 24.295 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. (vores priser opdateres en gang om ugen. Så fraprisen kan godt ændre sig)

Prisen inkluderer:

 • Alle fly
 • Transfers
 • Lokal engelsktalende guide/chauffør
 • 3 overnatninger på Pestana Kruger Lodge ved Kruger Nationalpark inkl. halvpension
 • 1 heldags safaritur i Kruger Nationalpark
 • 4 overnatninger på Premier Hotel Cape Manor i Cape Town inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Veranda Tamarin Mauritius inkl. halvpension
 • Afgifter til nævnte nationalparker og vildtreservater
 • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

Se tilbuddet her.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Sydafrika i 2022?

Du får en varieret rejse med mange oplevelser og god tid til afslapning. Rejsen er meget familievenlig uden lange safaridage og med gode chancer for The Big 5. Rejsen rundes af med stil på vidunderlige Mauritius. Dagene kan bruges, som du vil, men også her er der mulighed for et hav af udflugter, hvis ikke du er blevet helt mæt af oplevelser.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Sydafrika?

Se flere rundrejser til Sydafrika i Travelmarkets temasøgemaskine.

Læs også: Safari i Sydafrika – inspiration, gode råd og tilbud til dig 

EGYPTEN: 15 dages krydstogt på Nilen med masser af seværdigheder

Dorthe Pernø Younes, ejer og grundlægger af Younes Rejser: Oplev et andet Egypten end den sædvanlige charterferie eller rundrejse.

Rundrejse i Egypten i 2022

Hvilken af Younes Rejsers rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Langt krydstogt på Nilen med MS Monica: Vi kan mærke at Egypten igen er blevet virkelig populær, og vores gæster vil meget gerne tilbage til Nilen. Samtidig vil de også gerne prøve noget nyt og ikke på den samme rejse som alle andre har været på. Vi mener derfor at det lange krydstogt mellem Kairo og Aswan opfylder alle kravene der stilles og kan allerede nu mærke den store efterspørgsel på rejsen.

Frapris: 18.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse.

Prisen inkluderer:

 • Direkte fly fra København – Cairo t/r.
 • 23 kg. indchekket bagage og 8 kg. håndbagage.
 • Mad og drikkevarer på flyet fra København.
 • Indenrigsfly fra Cairo til Luxor
 • Alle transfers
 • 12 ell. 14 nætter i udvendig kahyt
 • Helpension på hele krydstoget

Tillæg: inkluderet i den store udflugtspakke kr. 4.850,- pr. person:
Karnak og Luxor templet, Kongernes dal, Hatshepsut Templet og Memnon kolosserne, Den nye Dæmning, Philae Templet, Det nubiske Museum, Kom Ombo templet, Dendera templet, Abydos templet, ruinerne i Amarna, Tuna el-Gebel gravene, Beni Hassan gravene, pyramiderne og sfinksen i Giza, det egyptiske museum, Det koptiske Kairo samt den jødiske synagoge.

Se tilbuddet her.

Hvorfor skal du tage på Krydstogt i Egypten i 2022?

Det har altid været populært at tage på krydstogt på Nilen mellem Aswan og Luxor, men nu er det endnu mere attraktivt, for nu kan man sejle hele vejen mellem Kairo og Aswan på et langt krydstogt. Man bor ca. 14 nætter på krydstogtbåden og ser alle de spændende seværdigheder og imponerende monumenter der er langs strækningen.

Det er en tur fyldt med spændende arkæologiske skatte, det frodige landskab langs nildalen og indblik i den kultur, der blev grundlagt for tusinder af år tilbage.

Vil du sammeligne priser på rundrejser til Egypten?

Se flere rundrejser til Egypten i Travelmarkets temasøgemaskine.


Rundrejser i Asien i 2022

THAILAND: 14-dages rundrejse med engelsktalende guider

Michelle Antonie, Product Manager hos Asiatours: Oplev både jungleeventyr og Thailands badeferiedestination nr. 1

rundrejse til Thailand

Hvilken af Asiatours’ rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Sydthailands strande & jungleeventyr i Khao Sok: Rejsen starter på Thailands badeferiedestination nr. 1; Phuket. Du bor ved Kata Yai Beach, hvor palmetræer skygger ned på det gyldne sand, mens bølger roligt slår ind mod land. Vandet er lunt, klart og relativt lavt – perfekt for både børn og voksne.

Rejsen tager dig med videre på et ægte jungleeventyr i Thailands smukkeste nationalpark, Khao Sok. Fuglene pipper om kap og aberne svinger sig fra gren til gren i de høje trætoppe, som nærmest gror ind i himlen. Første nat bor du i en hytte med udsigt til Sok-floden og Khao Soks frodige regnskov. Anden nat bor du på et tømmerflådehotel midt på den smaragdgrønne sø Cheow Lan, hvor stejle kalkstensklipper rejser sig lodret op af vandet.

Rejsen slutter i det charmerende strandparadis Khao Lak. Atmosfæren er af en helt anden verden end Phuket. Her er mere roligt og autentisk, og alligevel er her alt, hvad du behøver.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Thailand i 2022?

Efter lang tid med nedlukning har længslen efter at rejse aldrig været større og igen i 2022 står Thailand højt på manges ønskeliste. Thailand har i mange år været et veletableret feriemål for hele familien og især dét tæller, når folk igen skal ud at rejse. I Thailand møder du en fantastisk gæstfrihed, som ikke findes mange andre steder i verden. Naturen er ubeskrivelig smuk, strandene er eventyrlige, vejret er skønt og maden er i verdensklasse. Thailand har alt, hvad du behøver for en perfekt ferie!

Frapris:
11.095 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Vores priser opdateres en gang om ugen, så fra-prisen kan ændre sig.

Prisen inkluderer:

 • Flyrejse fra Danmark til Phuket t/r
 • 9 nætter på 4-stjernede hoteller
 • 1 overnatning på Jungle Camp i Khao Sok Nationalpark i værelse med eget bad og toilet
 • 1 overnatning på Cheow Lan-søen i tømmerflåde-bungalow med eget bad og toilet
 • 10 x morgenmad
 • 2 x frokost (dag 7 + 8)
 • 1 x middag (dag 7)
 • Sejlture og aktiviteter Cheow Lan-søen
 • Lokale engelsktalende guider på transfers og udflugter
 • Kørsel i bil eller minibus med aircondition
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen
 • Afrejsegaranti – prisen er gyldig ved min. 2 rejsende

Se tilbuddet her.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Thailand?

Se flere rundrejser til Thailand i Travelmarkets temasøgemaskine.

Læs også: Rejser til Thailand i 2022: Her vil vi rejse hen − Se tips og tilbud

Rundrejser i Sydamerika i 2022

PERU: 18-dages rundrejse, inkl. halvpension, udflugter og dansk rejseleder

Produkt- og udviklingsdirektør samt rejseleder Gudik Holm Plews hos Viktors Farmor: Kom med på en magisk rejse, hvor vi oplever storslået natur, en levende kultur og hvor vi smager os frem.

rundrejse til Peru 2022

Hvilken af Viktors Farmors rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Peru med Nazca, Machu Picchu og Titicaca: Vi har haft Peru i vores program i over 15 år. Peru er forunderligt og fantastisk. Andesbjergene rækker mod himlen og det højeste i Peru.

Du kan opleve en storslået natur, med Andesbjergene, Titicacasøen, regnskove og Stillehavskysten. Hertil en stor historisk arv, hvor inkaerne naturligvis fylder mest, men der er også spor af tidligere kulturer.

Samtidig har Peru en levende kultur i dag, hvilket vi f.eks. ser på markedsdag lidt uden for Cuzco, hvor folk i flotte gevandter kommer for at købe eller sælge, og hvor vi smager os frem. Der er en puls i Cuzco hvor nyt og gammelt mødes, og du kommer ikke til at kede dig i Peru. Det er der slet ikke tid til.

Og Peru smager vidunderligt – landet har en stolt tradition for gastronomi og er et af de fem verdenskøkkener.

Rejser du med Viktors Farmor har du en dansk rejseleder, der sikrer, at du får hele oplevelsen med. Bl.a. en flyvetur over Nazca-linjerne, sejlads til Perus ”mini-Galapagos”, det velbevarede Machu Picchu, Titicacasøen og meget andet.

Frapris: Fra 30.990 kr.

Prisen inkluderer:

 • Flytransport – oversøisk og indenrigs
 • Overnatninger på hoteller og en nat hos lokale familier i Den Hellige Dal
 • Halvpension i alt 32 måltider foruden mad på de oversøiske flyvninger
 • Al transport ifølge program
 • Flyvetur over Nazcalinjerne
 • Togrejse til Machu Picchu
 • Udflugter og alle entré-udgifter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Lokale guider
 • Drikkepenge til lokale guider og chauffører

Se tilbuddet her.

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Peru?

Se flere rundrejser til Peru i Travelmarkets temasøgemaskine.
 

ECUADOR & GALAPAGOS: 14-dages rundrejse med omfattende udflugtspakke

Christina Læssøe Christiansen, Product Manager hos Lamatours.dk: Oplev et skatkammer af høje bjerge, aktive vulkaner, grønne kratersøer, spændende kolonitidshistorie og et ubeskriveligt dyreliv.

rundrejse til Ecuador

Hvilken af Lamatours’ rundrejser, tror du, bliver mest populær i 2022?

Ecuadors højdepunkter med ø-hop på Galapagos: I hovedstaden Quito får du dit første møde med de imponerende Andesbjerge. Hovedstaden ligger i 2.850 meters højde og er omkranset af betagende bjerge og vulkaner. Du bor i den UNESCO-listede gamle bydel, hvor du på en byrundtur oplever de velbevarede kolonitidskirker og -bygninger.

Herefter venter Cotopaxi Nationalpark, hvor den 5.897 meter høje snedækkede keglevulkan Cotopaxi troner uvirkeligt højt op midt i landskabet. Du besøger også den eventyrlige kratersø Quilotoa, hvor vandets farve varierer i forhold til mineralindholdet og årstiden.

Rejsen afsluttes med 6 dages ø-hop på de unikke Galapagos-øer, hvor du besøger 3 forskellige øer. Glæd dig til at opleve den hyggelige stemning på øerne og selvfølgelig den betagende natur og det fascinerende dyreliv. Her kan du bl.a. møde den enorme galapagosskildpadde, søløver, havleguaner, landleguaner, revhajer, havskildpadder, flamingoer og blåfodede suler, for blot at nævne nogle få. Det er en individuel rundrejse, hvor alle udflugter foregår i mindre internationale grupper med lokale engelsktalende guider.

Frapris: 30.195,-

Hvad inkluderer rundrejsen?:

 • Flyrejse fra Danmark til Quito og hjem fra Guayaquil med flyskift undervejs
 • Transfer fra/til lufthavnene
 • Transport på Ecuadors fastland
 • Båd mellem Santa Cruz – Isabela t/r
 • 12 overnatninger på gode hoteller inkl. morgenmad
 • 2 x frokost (dag 7+8)
 • Omfattende udflugtspakke med byrundture, vandreture, gåture, udflugter, heldagstur med båd til ø og besøg hos bl.a. skildpadde-avlscenter og Charles Darwin Research Center
 • Entréer til mange seværdigheder
 • Vandretur i Cotopaxi Nationalpark
 • Døgnbemandet nødtelefon under hele rejsen

Se tilbuddet her.

Hvorfor skal du tage på rundrejse til Ecuador og Galapagos i 2022?

Ecuador er et relativt lille land i Sydamerika – men tag ikke fejl af størrelsen. Ecuador rummer et skatkammer af oplevelser med høje bjerge, aktive vulkaner, grønne kratersøer, spændende kolonitidshistorie og et ubeskriveligt dyreliv på de magiske Galapagos-øer. Ved at vælge at ø-hoppe på Galapagos (modsat at opleve øerne på et cruise) kan man for billigere penge komme til at opleve dette magiske sted. Ecuador er absolut et af mine favoritlande i Sydamerika!

Vil du sammenligne priser på rundrejser til Ecuador og Galapagos?

Se flere rundrejser til Ecuador og Galapagos i Travelmarkets temasøgemaskine.

Jeg vil selvfølgelig også gerne høre fra dig, hvis du har været på en fantastisk rundrejse, som du kan anbefale. Brug gerne kommentarfeltet til at give andre et godt tip til, hvor de skal tage hen i 2022.

Fotos:
Topfoto – populære rundrejser i 2022 © istockphoto / ferrantraite
Rundrejse i Egypten © Younes Rejser
Rundrejse i Thailand © Asiatours.dk
Rundrejse i Sydafrika og badeferie på Mauritius © Afrika-Safari.dk
Rundrejse i Peru © Viktors Farmor
Rundrejse i Portugal © Stjernegaard Rejser
Rundrejse i Ecuador og Galapagos © Lamatours.dk
Rundrejse på Nordkap © Vitus RejserSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.