Krydstogt med Norwegian Cruise Line

Føl friheden med Free at Sea hos Norwegian Cruise Line (NCL) – Tag på krydstogt med NCL

Norwegian Cruise Line
17 skibe, 121 lande og 323 destinationer. Norwegian Cruise Line (NCL) har en af de mest moderne flåder, som sejler til spændende destinationer over hele verden. Og når du som gæst først er kommet ombord, har du maksimal frihed og fleksibilitet, takket være vores Feel Free-filosofi. Siden den 2. april 2019 har NCL’s gæster haft endnu mere frihed til at vælge med vores Free at Sea-tilbud, som giver mulighed for at skræddersy turen. Læs videre og bliv inspireret til dit næste krydstogt.

Artiklen er sponsoreret af Norwegian Cruise Line (NCL)

tag på krydstogt med NCL

Du kan læse indlægget fra ende til anden, eller klikke på det ønskede emne:

* Freestyle Cruising – Mangfoldighed og fleksibilitet
* Staterooms – kahytter
* Freestyle Dining
* Aftenunderholdning – Broadway-shows
* Aktiviteter og underholdning
* Free at Sea-opgraderingen
* NCL’s prisniveau og tilbud
* Yderligere information og reservation

Freestyle Cruising – Mangfoldighed og fleksibilitet

Med mere end 50 år på bagen har NCL fået slået grundigt fast, at virksomheden er en innovator inden for krydstogter, bl.a. med introduktionen af konceptet Freestyle Cruising i 2000. Gæsternes individuelle oplevelser af turen har altid været hjertet i vores virksomhedsfilosofi, og dermed i fuld overensstemmelse med vores “Feel Free”-kampagne.

Ombord på NCL’s skibe mødes du af mangfoldighed og fleksibilitet overalt på skibet – fra mange forskellige kahytmuligheder til gastronomi, underholdning og aktiviteter.

Kahytter ombord på NCL

Staterooms – kahytter

Uanset om du vil på cruise alene, med familien eller med en gruppe venner er NCL’s skibe udstyret med forskellige former for staterooms, som passer til dit og jeres behov – etværelses til dig, der måske rejser alene, staterooms med døre imellem til familier og venner samt luksuriøse suiter i den eksklusive enklave The Haven by Norwegian®.

Mad & drikke ombord på NCL

Freestyle Dining

NCL har også en god position på det gastronomiske område, og vi har således alt, hvad hjertet begærer. Takket være vores Freestyle Dining-koncept kan du selv vælge, hvor og hvornår du vil spise. Der er således ingen faste spisetider eller formelle påklædningskrav på dit krydstogt.

Alle ugens 7 dage har du adgang til at vælge, hvor og med hvem du vil spise, og du kan vælge mellem 28 forskellige muligheder.

Underholdning på krydstogtskib

Aftenunderholdning – Broadway-shows

Og hvad er bedre end et Broadway-show efter middagen?! Udover vores professionelt iscenesatte egenproduktioner præsenterer NCL også originale produktioner af Broadway-hits, f.eks. “Rock of Ages”, “After Midnight”, “Footloose” og “Burn the Floor” samt “Kinky Boots” fra og med november 2019 på Norwegian Encore. På dette tidspunkt vil det være det 17. skib i vores flåde af internationale krydstogtskibe.

Aftenens underholdning suppleres med komedier og levende musik rundt om på hele skibet. Du kommer aldrig til at kede dig, når du er på krydstogt med NCL!

Aktiviteter ombord på krydstogtskib

Aktiviteter og underholdning

Når du er på krydstogt med NCL, vil du hurtigt opdage, at vi har et bredt udvalg af aktiviteter og forskellige former for underholdning i dagtimerne. Hvis du er ude på eventyr, kan du på Norwegian Bliss, Norwegian Joy og Norwegian Encore, som indlemmes i flåden til vintersæsonen, finde en væddeløbsbane med elektriske biler samt en udendørs laserskydningsbane.

Er du derimod på udkig efter afslapning og fornyelse på dit cruise, tilbyder vi mange forskellige wellness-behandlinger i Mandara Spa®, som er en af verdens førende udbydere af førsteklasses kurbade og spafaciliteter.

Brænder du for at udforske fremmede lande, byer og kulturer, kan du vælge mellem mange ture i land, som ikke kun foregår med bus, men også på cykel eller mountain bike, til fods eller på hesteryg.

Og med supplerende aktiviteter til børn og unge er der garanti for sjov og underholdning til selv de mindste gæster, når man er på krydstogt med NCL.

Free at Sea-opgradering

Free at Sea-opgraderingen

Siden den 2. april 2019 har du og andre europæiske gæster, der rejser med NCL, kunnet nyde godt af endnu mere frihed og fleksibilitet, så ferien bliver på jeres foretrukne måde.

Med den nye opgradering, Free at Sea, til 99 € for et 7-dages krydstogt kan du nu skræddersy dit krydstogt endnu mere til dine personlige ønsker ved at vælge to gratis pakker blandt følgende fem muligheder:

– Premium Beverage Package
– Speciality Dining Package
– WiFi package
– $50 Shore Excursion Credit
– Friends & Family betaler kun afgifter (gæst nr. 3-8 i en stateroom på udvalgte afgange)

Alle fem valgmuligheder er som standard inkluderet i de højeste kategorier, herunder Concierge-staterooms, suiter og The Haven-suiter.

Norwegian Cruise Line

Har du også lyst til at tage på krydstogt med NCL

NCL tilbyder et væld af spændende krydstogter til mange forskellige destinationer rundt omkring i verden fx Skandinavien, Middelhavet, Baltikum, Australien, New Zealand, Caribien og Hawaii.

Krydstogterne ligger i forskellige prisklasser, og du skal være opmærksom på, at prisen er eksklusiv transport til havnen, hvorfra krydstogtskibet afgår.

Information om Norwegian Cruise Line

Yderligere information og reservation

NCL har et væld af skønne ferier at vælge imellem, og et krydstogt med NCL er et godt alternativ til den traditionelle rundrejse.

Hvis du ønsker mere information og evt. også at reservere et cruise, kan du kontakte dit rejsebureau eller besøge Norwegian Cruise Line’s hjemmeside ncl.eu/cruises.

Du kan også bestille det nye katalog her til dit næste krydstogt med NCL.

Fotos:
Tekst og fotos © Norwegian Cruise LineSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.