køb af flybilletter

Køb af flybilletter – start din søgning på Travelmarket.dk

Travelmarket
Hvis du vil købe flybilletter er Travelmarket et godt sted at starte. Du kan IKKE købe flybilletterne direkte på Travelmarket, men vi hjælper dig med at finde de billigste priser.

Travelmarket er en rejsesøgemaskine – det vil sige, at vi sammenligner priser på flybilletter fra rejsebureauer og flyselskaber. På den måde hjælper vi dig til at finde den billigste pris i markedet.

Find flyrejser i vores flysøgemaskine her 

Prisgaranti ved køb af flybilletter

På Travelmarket er vi stolte af vores søgemaskiner og vi er temmeligt sikre på, at vi finder den billigste flypris til dig i vores flysøgemaskine. Derfor har vi også en prisgaranti på flybilletter – du kan læse mere om den her.

Vi søger både flyselskaber og rejsebureauer

Hvis du vil finde og købe flybilletter på internettet, så er det vigtigt, både at tjekke priser hos rejsebureauer og direkte ved flyselskaberne.
På Travelmarket søger vi begge steder, og på den måde er du mere sikker på at finde den billigste flybillet.

Søg fra flere lufthavne

Der kan ofte være mange penge at spare ved at søge flybilletter med afrejse fra flere lufthavne. Derfor har vi, som de eneste i markedet, gjort det muligt for dig at søge flybilletter fra bestemte udvalgt afrejselufthavne. På den måde er du bedre klædt i processen med køb af flybilletter.

Husk på gebyrer

Det bliver billigere og billigere at købe flybilletter – og derfor forsøger mange flyselskaber at tjene penge ved hjælp af gebyrer. Du kan for eksempel komme til at betale for en bestemt sædeplads eller for at tage en kuffert med. Vær opmærksom på disse gebyrer – tjek vores gebyroversigt.

Travelmarket ønsker dig en rigtig god flyvetur 🙂

Fotos:
Topfoto © istockphoto / anyaberkut

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.