En mand i briller og denimjakke arbejder koncentreret på sin bærbare computer ved et bord.

Flybilletter indenrigs i hele verden – få overblikket her

Travelmarket
Flybilletter indenrigs i hele verden kan ofte været en meget billig måde at komme rundt på. Få gode råd og søg billige indenrigs flybilletter her.

Kigger du efter indenrigs flybilletter i Danmark – så klik her

Store lande = mange indenrigsfly-muligheder

I lande/regioner med mange indbyggere og store afstande findes ofte et stort og konkurrencepræget marked for indenrigsflyvning. Det oplagte eksempel er USA med de mange storbyer og stater, der betjenes af et vidt forgrenet netværk af flyruter udbudt af mange forskellige indenrigsflyselskaber.
Lande som Kina, Indien og Thailand byder også på mange billige indenrigsflyruter. Og hvis rejsen går til Storbritannien finder du også overraskende mange billige indenrigsruter fra London og et par af de andre større lufthavne.

Flyv til hovedlufthavn og find herefter flybilletter indenrigs

Går rejsen til destination med langt til nærmeste hovedlufthavn bør du undersøge forbindelser og priser indenrigs. Hvis et lavprisflyselskab beflyver ruten fra hovedlufthavn til destination, kan det både være en billig og en fleksibel løsning at booke en indenrigsflybillet t/r fra hovedlufthavn i pågældende land. Denne skal så kombineres med en flybillet t/r fra afrejselufthavn i Danmark til hovedlufthavn.

Flysøgemaskinen der finder de billigste indenrigsflybilletter i hele verden

På Travelmarket kan du søge flybilletter til og fra alle lufthavne i hele verden, og herunder også alle indenrigsruter for flybilletter i de forskellige lande. Flysøgemaskinen indhenter aktuelle priser fra 800+ forskellige flyselskaber og rejsebureauer, og leverer dermed markedets største udvalg og bedste overblik over flypriser.
Prøv flysøgemaskinen her

Hvornår er det billigst at bestille flybilletten?

Prisudviklingen på flybilletter indenrigs er væsentligt mindre gennemskuelig end for andre rejsetyper.
Flyrejsen fra en given afrejselufthavn til en given destinationslufthavn betjenes typisk af flere forskellige flyselskaber, og herunder i mange forskellige kombinationer som direkte rute, med 1 eller flere stop og dermed via forskellige lufthavne, og måske også skift mellem flere forskellige flyselskaber.
Flybilletter og dermed priser kan typisk bestilles 9-12 måneder før afrejse, og afhængig af udbud og efterspørgsel nedbringes den samlede mængde af ledige pladser gradvist frem mod afrejsedato.

Afbudsrejser findes ikke på flymarkedet

Men det betyder ikke at det altid er billigst at booke tidligst muligt, eller alternativt vente til sidste øjeblik med håbet om at “Last minute” priser tilbydes. Prisen kan i mange tilfælde gå op og ned flere gange inden afrejse, idet de enkelte flyselskaber hver for sig kigger på sandsynligheden for at sælge alle ledige pladser. Således kan et flyselskab pludseligt vælge at nedsætte billetprisen væsentligt, fordi salget af flysæder er langt efter deres salgsprognose. Og dette kan ske samtidig med andet flyselskab hæver prisen eller måske endda melder udsolgt på samme rute.
Der findes således ikke en sikker formel for hvornår det er billigst at bestille flybilletten.

Travelmarket anbefaler at du løbende følger prisudviklingen på den ønskede flybillet, og foretager bestillingen når du finder prisen god. Et nyttigt værktøj er Travelmarkets Prisagent som du finder i toppen af søgeresultatet efter du har lavet en flysøgning.

Fotos:
Foto © istockphoto / Izabela Habur

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.