Jubi, vi har fået en spændende rejse i julegave

6 gode rejser i julegave – se eksperternes bud her

Ønsker du dig, eller overvejer du at give din partner eller familie et rejsegavekort eller en rejse i julegave? Her finder du seks eksperters bud på en god rejsegave for enhver smag og pengepung. 

Jeg kommer selv med mit bud, og så har jeg bedt seks eksperter om at komme med deres bud på den perfekte julegave til:
Storbyelskeren
Familien, som elsker sol
Den, som drømmer om en rundrejse
Den voksne single,som trænger til at blive forkælet og møde ligesindede
Den, som har fortjent en langtidsferie i solen
Luksusdyret, som du vil invitere på en drømmerejse
Er du i tvivl? Så giv et rejsegavekort i julegave


Derudover har jeg samlet lidt inspiration, hvis du leder efter en unik julegave til mor.

rejsegavekortEr du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Overvejer du at give en eller flere rejser i julegave, og er du måske sent ude? Så kan du give dit rejseglade familiemedlem et rejsegavekort fra Travelmarket. Rejsegavekortet kan fx bruges til køb af flybilletter, charterrejser, temarejser og hotelophold.

Fordelene ved at give et rejsegavekort fra Travelmarket

 • Modtageren bestemmer selv, hvilket rejseselskab rejsen købes hos. Og der er frit valg mellem mere end 1.000 rejseselskaber.
 • Gavekortet har 3 års gyldighed fra købsdato.
 • Gavekortet leveres med det samme.

Hop til toppen af siden

rejser i julegaveFor at få inspiration til denne artikel har jeg flere gange spurgt vores Facebook brugere, om de har fået eller givet en rejse i julegave, og jeg fik nogle fine og inspirerende svar tilbage.

En del af vores brugere havde fået charterferier og storbyferier i julegave. Og jeg blev helt rørt over et svarene, som lød sådan her: “Jeg har givet mine børn og børnebørn en charterferie i julegave. Med afgang 5. januar. Havde aftalt med deres chefer, at de skulle have ferie, uden at de vidste det. Vi var ikke selv med, men ungerne trængte til at slappe af og hygge sig med hinanden uden os. Det var børnebørnenes første flyvetur.”

Jeg ville selv elske at få sådan en kærlighedsgave, som denne mor jo virkelig har givet sine børn. Er der også en af dine nærmeste, som har fortjent at få en rejse i julegave? Eller ville du selv elske at få foræret en rejse, så er det bare med at læse videre.

Julegaven til storbyelskeren

Man ville da være et skarn, hvis man ikke bliver glad for en flybillet til en storby i julegave. Den storbyelsker, som du kender, har garanteret besøgt alle de populære storbyer såsom London, Rom, Berlin, Prag, Barcelona og Amsterdam og ville ganske sikkert elske at gense dem. En direkte flybillet t/r til en af disse storbyer, kan du være heldig at få for under 500 kroner, og her kan de fleste julegavekøbere være med.

Men hvad nu hvis du kunne overraske ham eller hende med en flybillet til New York? Det er ihvertfald, hvad jeg vil anbefale som den perfekte julegave til storbyelskeren. Jeg har lige været med min 14-årige datter i New York i september. Og det var med stor fryd,at jeg viste hende rundt i The Big Apple. Ja, jeg lærte faktisk nye områder at kende. Vi opsøgte nemlig alle de nye madmarkeder fx Smorgasburg og en masse genbrugs- og secondhand-butikker, hvor min datter gjorde nogle helt unikke fund.

Mangler du tips og inspiration til din ferie i New York, så tjek lige disse artikler:
Storbyferie i New York – de bedste tips og tilbud
New York for første gang? 4 tips til nybegyndere
Rejsebudget til New York – hold styr på udgifterne

flybilletter i julegave

Flyv så billigst som muligt til New York

Norwegian og SAS har ofte billige direkte flybilletter til New York. Hvis du ikke har noget imod at lave en mellemlanding, er Norwegian, Icelandair, Wizz Air, Air France og British Airways gode valg.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine – I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer og afrejselufthavn m.m.)

København - New YorkFra 1.865,-Søg
Billund - New YorkFra 2.449,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Lav din egen søgning på flybilletter til New York her.

Billige Pakkerejser til New York

New YorkEdison Hotel ManhattanUSA (4 dage)Dobbeltværelse Queen
3.995,-Søg

New YorkThe Pod 51 HotelUSA (4 dage)Dobbeltværelse
4.005,-Søg

Er der ingen tilbud, eller ønsker du en anden hotelkategori eller rejselængde? Lav din egen søgning på pakkerejser til New York her. I søgeresultatet kan du selv vælge rejsedatoer, antal dage og stjerner og afrejselufthavn m.m.

Find flere billige flybilletter til New York og andre storbyer i USA og storbyer i Europa. Hvis du give en storbyferie i foråret, kan du finde flybilletter til mindst 15 europæiske storbyer lige her.

Hop til toppen af siden

Julegaven til familien, som elsker sol

Denne rejsegave vil være oplagt, hvis du selv har en børnefamilie, som elsker sol. Så kan du både give og få en gave på samme tid. Du har jo også styr på, hvornår I kan rejse.

Prøv at lukke øjnene. Og tænk på, hvad der vil gøre dig mest glad. En ny kaffemaskine? En ny halskæde? Eller kvalitetstid med dine børn eller børnebørn? Hvis det sidste er tilfældet, kan du give familien en rejse i julegave, som samtidig opfylder dine egne ønsker: en uge med sol, varme og nye oplevelser sammen – pakket ind i papir.

Uanset, giver Spies her et skønt bud på en solferie for hele familien.

familieferie i julegave

Maria Byskov fra Spies:

“På familieferien er det vigtigt, at alt spiller som det skal, at poolområderne er store og børnevenlige, og at lejlighederne er lyse og store. Det er nogle af grundene til, at vores Sunwing-hoteller er blevet så populære. Her er alle detaljerne finpudset, børnepoolen er overdækket og børn under 12 spiser gratis.

Det 4-stjernede Sunwing Cala Bona Beach ligger smukt på Mallorcas østkyst, hvor der fra det store poolområde er en skøn udsigt over Middelhavet.

Sunwing Kallithea Beach er et populært hotel på Rhodos, hvor lejlighederne i den ene af bygningerne er helt nyrenoverede. Sunwing Cala Bona Beach ligger smukt på Mallorcas østkyst, hvor der fra det store poolområde er en skøn udsigt over Middelhavet.”

Priseksempel på en uges ferie for 2 voksne og 2 børn

Sunwing Cala Bona Beach, afrejse 5/5: fra 2.245,- pr. person. Find dit tilbud her.
Sunwing Kallithea Beach, afrejse 12/5: fra 2.949,- pr. person. Find dit tilbud her.
(vær opmærksom på. at priserne i Travelmarkets chartersøgemaskine er pr. person ved 2 voksne. Når du kommer over på Spies’ hjemmeside, skal du foretage søgningen på 2 voksne og 2 børn).

Find flere charterrejser her.

Hvis de personer, som du vil give julegaven til, kan rejse når som helst, kan du finde rigtigt mange gode tilbud i vores lavprisoversigter til populære rejsemål.

Hop til toppen af siden

Julegaven til den, som drømmer om en rundrejse

En rundrejse er selvfølgelig en dyr gave. Men hvis du længe har haft lyst til at tage på en ganske bestemt rejse, kunne du jo give julegaven til din partner eller et barn eller barnebarn, som kan ledsage dig på rejsen.

I vil med garanti få en unik og begivenhedsrig oplevelse sammen, og så skal I bare læne jer tilbage og nyde den. På en rundrejse er alt nemlig oftest arrangeret og tilrettelagt for jer. Og vælger I at rejse med en dansk rejseleder, har I en tryghed i, at I ikke skal gøre jer forståelig på et fremmed sprog. Samtidig har rejselederne oftest et indgående kendskab til rejsemålet, og I vil få virkeligt meget ud af rejsen.

en rundrejse i julegave

Og når Danmark er på sit mørkeste, er der intet som en rundrejse til Thailand, der kan tænde det helt store julelys i øjnene. Tanken om sandet, der former sig mellem tæerne, det turkisblå dyb og de dansende palmekroner, der elegant filtrerer solens stråler, vækker lykke uden lige. For alle parter, der får en bid af ferien.

Peter Nielsen: Produktionsdirektør hos Stjernegaard:

”Vi oplever en fremgang på 30% på rejser til Thailand men ser en klar tendens til, at folk vælger autenticitet og oplevelser til, hvorimod en 14-dages strandferie på Phuket ikke sælger.

’Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet’ er en drøm af en rejse, der tager dig med til øerne Koh Lanta og Koh Jum, hvor det stadig er de lokale, der sætter dagsordenen, mens du afslutter med komplet luksus i Krabi i tilpas afstand til Ao Nangs lystige leben. Rejsen tryllebinder både dem, der tager på jomfrurejse til Thailand og dem, der har besøgt Thailand et utal af gange. Alle fordomme om strande som fluepapir bliver gjort til skamme, mens dem, der drømmer om Thailand, som det var engang, får en positiv overraskelse.”

I Travelmarkets temasøgemaskine kan du finde rundrejser til Thailand i mange prisklasser.

Find rundrejser med dansk rejseleder her.

Hop til toppen af siden

En rejse i julegave til den voksne single, som trænger til at blive forkælet og møde ligesindede

Flere og flere singler vælger at give sig selv den bedst tænkelige gave; nemlig nydelsen ved uforglemmelige rejseoplevelser sammen med ligesindede.

Fordelen ved at rejse solo sammen er, at du altid har nogen at være sammen med, når du er på udflugter, spiser på hotellet eller en restaurant, går på opdagelse nye steder eller bare slapper og slikker sol. Du kan måske endda knytte venskaber, som varer længe efter, at rejsen er slut.

Et af de rejsebureauer, som tilbyder populære og spændende singlerejser, er Nadana Tours.

Michael Bietsch Rød fra Nadana Tours:

“Malaysia byder på et hav af fantastiske oplevelser, fremmede kulturer, enestående naturområder og spændende seværdigheder.

Vi starter vores rundrejse i Kuala Lumpur, hovedbyen i Malaysia.

Vi fortsætter til Nationalparken Taman Negara, der rummer verden’s ældste regnskov, og vi besøger højlandet, Cameron Highlands.

Rundrejsen afsluttes med 4 dages ophold på en ægte bounty ø, Perhentian Island, og den sidste nat i Kuala Lumpur inden hjemrejsen.

en rejsegave i julegave til den voksne single

Der venter dig en kæmpe oplevelse, hvad enten du bare søger afslapning i grønne omgivelser på parkens fredfyldte resort, eller du vil opleve den vilde jungle og det rige dyre- og planteliv. Det bliver en rigtig god singlerejse.”

Priseksempel på 16-dages rundrejse til Malaysia for singler

Afrejse: 22. marts 2020 fra Kastrup
Rejsen inkluderer: Fly Qatar Airways København/Kuala Lumpur via Doha t/r, forplejning på flyveturen, transfers, færge t/r til Perhentian Island og indenrigsfly. 13 dage morgenmad, 4 x frokost og 3 x aftensmad, udflugter og entréer jf. programmet, dansk rejseleder og lokale engelsktalende guider.

Pris for:
Enkeltværelse kr. 20.995,-
Delt dobbeltværelse kr. 17.495,-

NB! Tilmelding senest 10. januar 2020

Se Nadana Tours’ tilbud her.

Find flere singlerejser i Travelmarkets temasøgemaskine.

Hop til toppen af siden

Julegaven til den, som har fortjent en langtidsferie i solen

Mange af Travelmarkets faste brugere er 45+. Og en del af dem rejser mindst en gang om året i 3 eller 4 uger. De to mest populære rejsemål er Thailand og Spanien med Costa del Sol og De Kanariske Øer.

Derfor bad jeg om Hjerting Rejsers bud på en langtidsferie. De er nemlig eksperter inden for langtidsrejser til Spanien, Portugal og Malta.

Stine Parkhøi fra Hjerting Rejser

28 dage væk fra den kolde og grå vinter, det tiltaler de fleste. Den ældre generation er så heldige, at de har tiden til det. Efter mange år på arbejdsmarkedet har de nu fortjent, at blive vartet lidt op. En oplagt gave til forældre eller svigerforældre kunne derfor være en langtidsrejse til sydens sol.

langtidsferie i julegave

Hjerting Rejser har mange forskellige lejligheder og hoteller fordelt på Solkysten. På rejsen til fx det 3-stjernede Las Palmeras i Fuengirola, som ligger direkte ud til strandpromenaden og marinaen. Her får du fordelene ved at bo på hotel og bliver vartet op med morgenmad og aftensmad. Så det er bare læne sig tilbage og nyde det.

Priseksempel på en langtidsferie til Costa del Sol

Rejsen inkluderer direkte fly til Malaga t/r, transfers t/r, 28 nætter i dobbeltværelse på Las Palmeras og halvpension med vand og vin.

Pris: FRA kr. 9.998.- (pr. person v/2 voksne)

Se Hjerting Rejsers tilbud her.

Find flere langtidsrejser i Travelmarkets temasøgemaskine.

Hop til toppen af siden

Julegaven til luksusdyret

Selv om de fleste ikke lige har råd til at give en luksusrejse i julegave, synes jeg alligevel, at du skal have et bud på rejsegaven til luksusdyret.

Det kan jo være, at du og din partner har noget ganske særligt at fejre, eller at du har brug for inspiration til en rejse ud over det sædvanlige. Om ikke andet, så er det altid skønt at kigge på drømmerejser, og Top Tours kommer her med deres bud på den ultimative drømmeferie til Mauritius.

Luksusferie i julegave

Ida Lundahl: Rejsekonsulent hos Top Tours:

”Forkæl jer selv, og hinanden med butlerservice, enestående gastronomi og smuk strand på St. Regis Mauritius.Oplev topluksus på en af de mest eksklusive resorts på Mauritius i Det Indiske ocean til en super pris.

Ved ankomst til Mauritius lufthavn venter jeres chauffør og kører jer til den sydvestlige del af øen.

St. Regis er et af de mest eksklusive resorts på Mauritius, hvor personlig service, gastronomi i høj klasse og forkælelse er nøgleordene. Resortet ligger direkte til den fineste sandstrand og med det smukke Le Morne bjerg i baggrunden.

Ved ankomst mødes I af jeres butler, som gerne hjælper med udpakning. Imens kan I gå på opdagelse i området. I de næste 7 dage kan I nyde resortets mange muligheder for gourmetoplevelser, sportsfaciliteter, den eksklusive spaafdeling på 2.000 m2 eller bare slappe af i de smukke omgivelser.”

Priseksempel på en ultimativ luksusferie på Mauritius

Afrejseperiode: Priseksemplet er med afrejse i perioden 19. april til 30. september 2020
Inkl.: Fly med 5-stjernet Emirates via Dubai til Mauritius t/r. Oplev fantastisk service ombord, og få en god start på rejsen. Derudover får I 7 nætter i junior suite med halvpension.

Pris: FRA kr. 18.998 kr. Det er muligt at forlænge med ekstra nætter fra kr. 2.700 pr. værelse inkl. halvpension.

Se Top Tours tilbud her

Find flere luksusferier i mange prisklasser.

Find andre rejser til Mauritius her.

Luksusferie i julegave

Hop til toppen af siden

Ønsk dig selv en eller flere rejser i julegave

Nu hvor du har læst eksperternes bud på fem gode rejser i julegave, kan det være, at du gerne vil give eller ønske dig en eller flere rejser i julegave. Hvis ja, kan du også få rigtig god inspiration fra vores Facebook brugeres erfaringer med rejsegaver.

julegave til morHvis du ønsker dig en anden type rejse eller måske endda flere rejser i julegave, kan du også finde inspiration til fx rundrejser, luksusrejser, krydstogter, fly and drive eller safarirejser i vores temasøgemaskine.

Et skønt ophold eller en rejse – den perfekte julegave til mor eller kvinden i dit liv

Hvis du vil finde den perfekte julegave til mor eller kvinden i dit liv, kan du også få god inspiration her.

Topfoto (c) istockphoto / JulieanneBirch
Rejser i julegave (c) istockphoto / PeopleImages
New York, the strip (c) istockphoto / Thomas_EyeDesign
Familieferie til Kreta eller Mallorca (c) TUI
Singleferie til Sri Lanka (c) Nadana Tours
Rundrejse til Thailand (c) Stjernegaard Rejser
Luksusferie til Mauritius (c) Top Tours
Julegaven til mor (c) istockphoto / ilbusca

Kommentarer til indlægget

 1. Først og fremmest: Et glimrende blogindlæg du har skrevet Birgitte! 🙂

  I forhold til gave til storbyelskeren, så kan jeg helt sikkert “sige god for” Barcelona. Jeg har været i byen 4 gange og den imponerer hver eneste gang. Det er ikke for sjov, at folk siger, at Barcelona er en by som har ALT. Kultur, strand, sol, natur, kunst, sport osv.

  Hvis man skal give gave til fodboldelskeren, så er en storbyferie til Barcelona med kampbillet til Camp Nou et meget godt bud.

  Tip: Prøv en af restauranterne nede ved havnen. De er super hyggelige og laver nogle fantastiske fiskeretter.

  • Hej Simon,
   mange tak for rosen, Simon 🙂 Også tak for din gode rejsetips til Barcelona! Fortsat god rejselyst.

   Mange rejsehilsner Birgitte, Travelmarket

   • Det var så lidt – og mange tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.