Billige direkte flybilletter til 29 populære storbyer i Europa (se hvor mange der koster under 500 kr. t/r)

Er du på udkig efter billige direkte flybilletter til din storbyferie, og er du fleksibel i forhold til afrejsedatoen? Så kan du bruge denne lavprisoversigt til at finde billige flybilletter til en lang række af de mest populære storbyer i Europa. Slå til, så snart du ved, hvor du vil hen, så du kan få billig storbyferie.

Klik på de flybilletter, som passer dig, og du bliver derefter sendt over i vores flysøgemaskine. Her kan du bl.a. ændre på rejsedatoer og vælge den billigste eller hurtigste flyrejse. Du kan også tjekke vores priskalender, som viser, hvilke dage du kan rejse billigst.

Har du allerede en bestemt storby i tankerne?

Klik på din foretrukne storby, og få vist billige direkte flybilletter og med 1 stop:
AmsterdamAthenBarcelonaBerlinBruxellesBudapestDublinEdinburghFrankfurtIstanbulKrakowLissabonLondonMadridMalagaMilanoOsloPalma de MallorcaParisPragReykjavikRigaRomSkt. PetersborgStockholmTallinnVenedigVilniusWien

Kunne du ikke finde den storby, som du overvejer at besøge?

Du kan selv sammenligne priser på flybilletter i Travelmarkets flysøgemaskine.

Du kan også med fordel tjekke: Storbyferier som afbudsrejser − snup en billig miniferie i Europa

Skriv også gerne i kommentarfeltet, hvis du mangler flypriser for en bestemt storby, så vil vi så vidt muligt sørge for, at byen bliver tilføjet listen. Eller vi vil give dig et link til et andet blogindlæg, hvor du kan finde den storby du leder efter.

Vil du rejse i en bestemt måned, kan du tjekke vejret og flypriser til populære storbyer i Europa og resten af verden her.

Læs også: Flyv billigt på storbyferie i foråret
Læs også: Storbyferie i efteråret – find klima, events og billige flybilletter til 16 populære storbyer i Europa

Oversigt over billige direkte flybilletter til 29 storbyer i Europa

Priserne inkluderer er fly t/r og er fundet af vores brugere inden for de sidste 48 timer og kan derfor være ændret. Sommetider har brugerne ikke søgt på en bestemt storby inden for 48 =timer, og derfor er der ingen tilbud.

Mange af flybilletterne på denne side inkluderer kun håndbagage. Derfor kan du med fordel læse denne artikel:
Tag kun håndbagage med på storbyferien

flyv billigt til AmsterdamDirekte flybilletter til Amsterdam

Afhængig af vejret kan du gå på opdagelse i de mange museer eller langs Amsterdams mange kanaler. Når du trænger til at slappe af, kan du vælge imellem et stort udvalg af afslappende caféer, etniske restauranter, levende natklubber og hyggelige musiksteder.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - AmsterdamFra 791,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Amsterdam og med 1 stop.

København - AmsterdamFra 636,-Søg


Find selv dine flybilletter til Amsterdam her.

Direkte flybilletter til Athen

Vælger du at tage til Athen, vil du opleve en farverig metropol med alt, hvad hjertet kan begære af butikker, attraktioner, restauranter, kulturoplevelser og parker.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Athen og med 1 stop.

København - AthenFra 921,-Søg


Find selv dine flybilletter til Athen her.

billige direkte flybilletter til BarcelonaDirekte flybilletter til Barcelona

Den katalanske storby er utroligt populær, fordi den byder på en virkelig skøn kombination af kultur, sport og shopping samt et godt restaurant- og barliv i rigtig sydeuropæisk stemning. Vakler du imellem at tage på storby- eller solferie, bør du vælge Barcelona, fordi der ligger en dejlig sandstrand midt i byen, hvor du kan bade.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - BarcelonaFra 207,-Søg
København - BarcelonaFra 517,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Barcelona og med 1 stop.

Billund - BarcelonaFra 207,-Søg
København - BarcelonaFra 517,-Søg


Find selv din billige direkte flybilletter til Barcelona her.

Billige direkte flybilletter til Berlin

En storbyferie i Berlin kan fx bruges på at gå på opdagelse i byens yderst forskellige områder, se på kunst, shoppe i designerbutikker og på hyggelige loppemarkeder, slentre på en af de brede boulevarder eller i den dejlige park Tiergarten, gå til koncerter eller spise på en af de utallige restauranter eller caféer.

Prisniveauet på både flybilletter, hoteller og spisesteder er lavt, så vælger du at rejse til Berlin, vil du få en billig storbyferie.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BerlinFra 364,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Berlin og med 1 stop.

København - BerlinFra 364,-Søg


Find selv dine flybilletter til Berlin her.

storbyferie til BruxellesDirekte flybilletter til Bruxelles

Europas politiske hovedstad Bruxelles er utroligt charmerende og kan bl.a. prale af at have en af Europas smukkeste pladser, nemlig Grand Place.

For ølentusiaster vil det måske være mere interessant, at man i Bruxelles kan smage på mere end 1000 forskellige slags øl. Dem, der gerne vil have mad til, kan nyde lækker fransk mad i tyske portioner.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Bruxelles og med 1 stop.


Find selv dine flybilletter til Bruxelles her.

køb billige direkte flybilletter til Budapest, og få en billig storbyferieBillige direkte flybilletter til Budapest

I Ungarns smukke hovedstad kan du vælge imellem fantastisk shopping, store seværdigheder, skønne pladser, spa-oplevelser udover det sædvanlige og glimrende restauranter, caféer og konditorier.

Prisen på en rejse til Budapest er lav, og det er også billigt at spise i byen. Så her vil du få en billig storbyferie.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Borghøjen med det mægtige slotskompleks er fx en uforglemmelig oplevelse.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - BudapestFra 187,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Budapest og med 1 stop.

København - BudapestFra 187,-Søg


Find selv dine flybilletter til Budapest her.

Direkte flybilletter til Dublin

Fordelen ved Dublin er, at det ikke er en stor by sammenlignet med Paris eller London. Derfor har byen en hyggelig atmosfære, og det er let og overskueligt at komme rundt til alle seværdighederne, besøge sjove markeder og slutte aftenen af på en af de mange, lokale pubs.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - DublinFra 223,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Dublin og med 1 stop.

København - DublinFra 223,-Søg


Find selv dine flybilletter til Dublin her.

billige direkte flybilletter til LondonDirekte flybilletter til Edinburgh

I stemningsfulde Edinburgh, som ligger højt på en klippetop, finder du et hav af gallerier, skønne specialbutikker, lækre restauranter, smukke historiske bygninger og storslåede seværdigheder. Den mest kendte er Edinburgh castle, som hver sommer er kulisse for The Edinburgh Tattoo.

Der er flere spændende museer i Edinburgh, så hvis vejret ikke arter sig, kan du fx besøge National Museet, eller du kan vælge at besøge et whiskydestilleri og smage på den gyldne drik.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - EdinburghFra 228,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Edinburgh og med 1 stop.

København - EdinburghFra 228,-Søg


Find selv dine flybilletter til Edinburgh her.

Direkte flybilletter til Frankfurt

Tyskland femte største by er en perfekt kombination af en moderne metropol og en charmerende traditionel by. Her bor 180 forskellige nationaliteter, og store skyskrabere ligger side om side med smukke grønne områder, spændende kunstmuseer, gamle midderalderhuse og lørdagsloppemarkeder med alt til lavpris.

I Sachsenhausen, kvarteret syd for floden Main, finder du et blomstrende bar- og restaurationsliv. Og så snart der er plusgrader i luften kan du sidde og nyde livet på en af de mange fortove eller pladser.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Frankfurt og med 1 stop.

København - FrankfurtFra 1.074,-Søg


Find selv dine flybilletter til Frankfurt her.

billige flybilletter til IstanbulDirekte flybilletter til Istanbul

I storbyen, hvor østen møder vesten, kan du fx shoppe i Den store Basar, gå på opdagelse i Topkapi Paladset eller blive født på ny i et tyrkisk bad.

Tre af de bedste ting ved Istanbul er den eventyrlige atmosfære, den korte afstand imellem seværdighederne og det lave prisniveau.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Istanbul AirportFra 765,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Istanbul og med 1 stop.

København - Istanbul AirportFra 765,-Søg

<
Find selv dine flybilletter til Istanbul her.

Billige direkte flybilletter til Krakow

Et besøg i Krakow byder på masser af liv og kultur. Du kan fx udforske den gamle bydel eller det jødiske kvarter eller besøge en dagspa. Shoppingen er på et højt niveau, cafelivet er sprudlende og i restauranterne kan du vælge imellem fine internationale køkkener.

Og bedst af alt, prisniveauet er lavt, så her kan du virkelig få en billig storbyferie.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - KrakowFra 669,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Krakow og med 1 stop.

København - KrakowFra 669,-Søg


Find selv dine flybilletter til Krakow her.

Billige flybilletter til LissabonDirekte flybilletter til Lissabon

Lissabon er en af Europas smukkeste hovedstæder, og du vil nyde at gå på opdagelse i storbyens forskellige kvarterer, som huser et væld af museer, markeder, kunstgallerier, restauranter og cafeer.

Desuden taler de fleste et pænt engelsk, og det er derfor nemt at begå sig sprogligt.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Lissabon og med 1 stop.

København - LissabonFra 1.303,-Søg


Find selv dine billige direkte flybilletter til Lissabon her.

Billige direkte flybilletter til London

Pulserende og kosmopolitiske London er en af verdens mest populære hovedstæder, hvor du kan opleve shopping, restauranter, musik og museer i verdensklasse.

Og uanset hvilken afrejselufthavn du ønsker at rejse fra, kan du ofte finde superbillige flypriser til danskernes favorithovedstad.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aalborg - LondonFra 50,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - LondonFra 80,-Søg
Billund - LondonFra 97,-Søg
København - LondonFra 161,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til London og med 1 stop.

Aalborg - LondonFra 50,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - LondonFra 80,-Søg
Billund - LondonFra 97,-Søg
København - LondonFra 161,-Søg

Find selv dine flybilletter til London her.

Eller se flypriser til London i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

billige flybilletter til MadridDirekte flybilletter til Madrid

I smukke og levende Madrid finder du et fint mix af flotte huse og pladser, livlige markeder, skønne grønne parker, lækre restauranter, hyggelige tapasbarer, storslåede museer, flotte forretninger, Real Madrids gigantiske stadion og det imponerende kongeslot.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - MadridFra 440,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Madrid og med 1 stop.

København - MadridFra 440,-Søg


Find selv dine flybilletter til Madrid her.

Læs også: Storbyferie i Madrid – de bedste tips og tilbud

Billige direkte flybilletter til MalagaBillige direkte flybilletter til Malaga

Malaga et rigtigt godt valg, hvis du vil kombinere din storbyferie med sol og strand.

I den populære og utroligt charmerende solby kan du nemlig finde smukke gader med masser af shopping, forlystelser, spisesteder, kultur og historie, som er helt på niveau med andre europæiske storbyer.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aarhus (Tirstrup) - MalagaFra 77,-Søg
Aalborg - MalagaFra 86,-Søg
København - MalagaFra 248,-Søg
Billund - MalagaFra 322,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Malaga og med 1 stop.

Aarhus (Tirstrup) - MalagaFra 221,-Søg
København - MalagaFra 248,-Søg
Billund - MalagaFra 322,-Søg

Find selv dine flybilletter til Malaga her.

Eller se flypriser til Málaga i din rejsemåned i denne lavprisoversigt.

Direkte flybilletter til Milano

Ud over at være en af verdens førende modebyer er Milano kendt for at være en skøn italiensk storby med fantastisk mad og en ligeså god opera samt mange gallerier og La Scala museet.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Aarhus (Tirstrup) - MilanoFra 45,-Søg
Billund - MilanoFra 75,-Søg
København - MilanoFra 180,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Milano og med 1 stop.

Aarhus (Tirstrup) - MilanoFra 45,-Søg
Billund - MilanoFra 75,-Søg
København - MilanoFra 180,-Søg


Find selv dine flybilletter til Milano her.

billige flybilletter til OsloDirekte flybilletter til Oslo

Norges hovedstad Oslo ligger naturskønt ved en smuk fjord, som er omgivet af skove og fjelde.

Den hyggelige hovedstad byder på et rigt storbyliv med moderne shoppingcentre, Grünerløkka området med sjove farverige facader og små specialbutikker, spændende arkitektur og kunst samt et bredt udvalg af restauranter og caféer (flere med udendørsservering). Derudover har du nem adgang til den smukke natur.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - OsloFra 1.026,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Oslo og med 1 stop.

København - OsloFra 1.026,-Søg


Find selv dine flybilletter til Oslo her.

Billige direkte flybilletter til Palma de Mallorca

I sommerhalvåret er Palma de Mallorca en af de mest populære storbyer i Europa, fordi du både kan nyde storbyens glæder og daselivet på de lækre strande.

I Palma Mallorca har du alt indenfor rækkevidde; nemlig masser af gode:

 • Kulturoplevelser og lokal charme i den gamle bydel og i fiskerkvarteret
 • Tapasbarer og restauranter
 • Butikker med tøj, sko, kunsthåndværk og delikatesser
 • og strande både i og tæt på byen, hvor du kan få vasket storbystøvet af dig.

Læs også: Storbyferie i Palma de Mallorca – de bedste tips og tilbud

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Palma de MallorcaFra 470,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Palma de Mallorca og med 1 stop.

København - Palma de MallorcaFra 308,-Søg


Find selv dine flybilletter til Palma de Mallorca her.

billige flybilletter til Paris og andre populære storbyer i EuropaDirekte flybilletter til Paris

Vi lover, at du bliver grebet af en ganske særlig stemning i byernes by.

Den elegante storby Paris har alt, hvad hjertet begærer inden for gastronomi, musik, shopping og kunst.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - ParisFra 359,-Søg
Billund - ParisFra 376,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Paris og med 1 stop.

København - ParisFra 359,-Søg
Billund - ParisFra 376,-Søg


Find selv dine flybilletter til Paris her.

Direkte flybilletter til Prag

Denne charmerende storbys små labyrintiske gader, historiske bygninger og fantastiske pladser rummer en helt speciel charme, som får mange danskere til at besøge byen igen og igen.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - PragFra 554,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Prag og med 1 stop.

København - PragFra 554,-Søg


Find selv dine flybilletter til Prag her.

billige flybilletter til ReykjavikDirekte flybilletter til Reykjavik

På en ferie til Reykjavik kan du få storby- og naturoplevelser på samme tid. Selve Reykjavik byder på super shopping, gourmetmad, funky cafeer, enestående arkitektur, museer, wellness – og et festligt og farverigt natteliv.

Lige uden for bygrænsen møder du Islands fantastiske natur, hvor du bl.a. kan tilbringe nogle nydelsesfulde timer i det varme vand i den blå lagune.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - Keflavik ReykjavikFra 1.017,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Reykjavik og med 1 stop.

København - Keflavik ReykjavikFra 1.017,-Søg


Find selv dine flybilletter til Reykjavik her.

Direkte flybilletter til Riga

Letlands hovedstad er en charmerende storby, hvor hippe caféer og vintage tøjbutikker blander sig med enestående kirker, museer og historiske monumenter.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - RigaFra 1.100,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Riga og med 1 stop.

Billund - RigaFra 845,-Søg


Find selv dine flybilletter til Riga her.

Billige direkte flybilletter til RomBillige direkte flybilletter til Rom

Rom er helt klart en af topscorerne, når det gælder storbyferier, ikke mindst på grund af det skønne sydlandske klima, de mange historiske seværdigheder og den helt unikke stemning, som du finder i byens gader.

Det meste af året kan du sidde på en lille udendørs café og nyde en cappuccino. Husk derfor solbrillerne.
(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - RomFra 86,-Søg
København - RomFra 325,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Rom og med 1 stop.

Billund - RomFra 86,-Søg
København - RomFra 325,-Søg


Find selv dine flybilletter til Rom her.

billige flybilletter til Skt. Petersborg og andre populære storbyer i EuropaBillige flybilletter til Skt. Petersborg

I Skt. Petersborg har du rig mulighed for at shoppe alt fra de dyreste mærkevarer til almindelige russiske varer.

Den imponerende by har et væld af mange elegante broer og kanaler og kaldes derfor for Ruslands Venedig.

Samtidig byder den tidligere zarby på masser af historiske seværdigheder, som alle ligger i gåafstand fra centrum.

NB! Du skal huske at sørge for at bestille visum til Rusland i god tid.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine – pt. er det væsentligt billigere at vælge 1 flyskift. Derfor vil disse flypriser oftest være med 1 flyskift. Rejsetiden vil dog max være 6 timer pr. vej)


Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Find selv dine flybilletter til Skt. Petersborg her.

Billige direkte flybilletter til Stockholm

Stockholm er placeret på 14 øer, som er forbundet med mere end 40 broer, og derfor kaldes byen ofte for Nordens Venedig. Under et besøg i Stockholm må du ikke gå glip af Gamla Stans middelaldergader, det svenske kongeslot Drottingholm og kirkerne på Riddarholmen. Derudover er der rige muligheder for shopping og hygge i den charmerende svenske hovedstad.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

København - StockholmFra 829,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Stockholm og med 1 stop.

København - StockholmFra 829,-Søg
Aarhus (Tirstrup) - StockholmFra 1.080,-Søg


Find selv dine flybilletter til Stockholm her.

Direkte flybilletter til Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn er en god kombination af fortid og nutid. I Tallinns gamle bydel kan du slentre ned ad brostensstræder og spise en ægte middelaldermiddag. Som kontrast tilbyder de moderne caféer gratis wifi. På et af de hyggelige markeder kan du shoppe souvenirs. Og hvis du er historieinteresseret, kan du udforske et spændende museum om KBG-tiden.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Tallinn og med 1 stop.


Find selv dine flybilletter til Tallinn her.

flyv billigt populære storbyer i EuropaDirekte flybilletter til Venedig

Venedig er en af de verdensbyer, som du skal opleve mindst en gang i livet. Med sine mere end 100 øer, utallige kanaler, smukke bygninger, sorte gondoler, fantastiske seværdigheder, lækre restauranter og skønne sydlandske klima danner Venedig nemlig den perfekte ramme for en storbyferie.

Samtidig er der ikke langt til stranden. Du kan nemt tage en båd ud til Lido. Det tager kun 15 minutter.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Venedig og med 1 stop.


Find selv dine flybilletter til Venedig her.

Billige direkte flybilletter til Vilnius

I Litauens hovedstad vil du kunne nyde flot arkitektur, spændende museer, små butikker og cafeer og lækre restauranter. Vil du gerne have noget »litauisk« med hjem, bør du besøge en af de mange markedsboder på Gedimino Pilies. Her finder du et kæmpe udvalg af ravsmykker, uldhandsker, bluser og kjoler, imiterede KGB-kasketter, russiske dukker, T-shirts med print og kunsthåndværk. Er du på jagt efter en mandetur, vil det nok interessere dig, at hele 84 bryggerier, store som små, producerer øl i landet.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Vilnius og med 1 stop.


Find selv dine flybilletter til Vilnius her.

Hvornår er det billigst at flyve til WienDirekte flybilletter til Wien

Med sine storslåede barokbygninger er Wien en af Europas smukkeste hovedstæder. Og du kan shoppe til du segner i Wiens største shoppinggade Mariahilferstrasse og i de små sidegader uden for Ringgaden.

Og så er Wien kaffebyen over alle kaffebyer.

Flyvetid til Wien: Direkte fly: Ca. 1 time og 50 min.

(Klik på tilbuddet for at komme over i Travelmarkets flysøgemaskine)

Billund - WienFra 86,-Søg

Ingen priser eller forkerte afrejselufthavne? Her finder du – så vidt muligt – både direkte flybilletter til Wien og med 1 stop.

Billund - WienFra 86,-Søg

Find selv dine flybilletter til Wien her.

Fandt du ikke billige direkte flybilletter til din storbyferie?

Du kan selv sammenligne priser på flybilletter til en billig storbyferie i Travelmarkets Flysøgemaskine.

Og her kan du tjekke transferpriser hos et af de selskaber, der specialiserer sig i transfer fra lufthavnen. For eksempel HolidayTaxis eller Resorthoppa.

Vil du finde en billig storbyferie i en bestemt måned?

I vores månedsoversigter for populære storbyer i Europa og resten af verden kan du tjekke vejret og se, hvilke storbyer det er billigst at flyve til. Her er nogle af de mest populær månedsoversigter:
Storbyferie i april – bliv inspireret her
Storbyferie i maj – bliv inspireret her
Hvor er det varmt i september? Se de lune, varme og tropiske rejsemål
Storbyferie i oktober – Se temperaturer og flypriser her

Skal du rejse på storbyferie i påsken? Her får du et rigtigt godt overblik over vejret og billige flybilletter.

Vil du tjekke billige flybilletter i flere byer i dit favoritland?

Find dit favoritland her. Her er også nogle af de mest populære lande:
Hvad koster flybilletter til Spanien? – Sådan finder du den billigste flybillet
Hvad koster flybilletter til Italien?
Hvad koster flybilletter til Tyskland?
Hvad koster flybilletter til Østeuropa? Find de bedste tilbud her

Pakkerejse med fly og hotel til populære storbyer i Europa

Hvis du gerne vil købe en pakkerejse med fly og hotel, kan du sammenligne priser her.

Hoteller

Hvis du hellere vil købe flybilletter og hotel separat, kan du finde dit hotel her.

Fandt du ikke billige direkte flybilletter din favoritstorby?

Lav selv en søgning efter Billige direkte flybilletter i Travelmarkets flysøgemaskine.

Topfoto (c) istockphoto / Xavier Arnau
Direkte flybilletter til Amsterdam (c) istockphoto / Nikada
Direkte flybilletter til Barcelona (c) istockphoto / svetikd
Direkte flybilletter til Bruxelles (c) istockphoto / Flavio Vallenari
Direkte flybilletter til Budapest (c) istockphoto / IgorP1976
Direkte flybilletter til Edinburgh (c) istockphoto / George Clerk
Direkte flybilletter til Istanbul (c) istockphoto /Nick_Thompson
Direkte flybilletter til Lissabon (c) istockphoto /Rrrainbow
Direkte flybilletter til Madrid (c) istockphoto / vgajic
Direkte flybilletter til Malaga (c) istockphoto / Marcelo Horn
Direkte flybilletter til Oslo (c) istockphoto / fotoVoyager
Direkte flybilletter til Paris (c) istockphoto / Matejay
Direkte flybilletter til Reykjavik (c) istockphoto / tjs11
Direkte flybilletter til Rom (c) istockphoto / Rick5
Direkte flybilletter til Skt. Petersborg (c) istockphoto / Skadr
Direkte flybilletter til Venedig (c) istockphoto / IakovKalinin
Direkte flybilletter til Wien (c) istockphoto / lechatnoir

Kommentarer til indlægget

 1. Fly til porto mangler????

 2. Har ledt efter flybilletter til Madrid på jeres liste men ikke fundet den.

  Mvh Tage

  • Hej Tage,

   Listen er lavet i alfabetisk rækkefølge, og Madrid er med – endda med rigtigt lave priser 🙂

   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 3. Ser frem til gode rejsetilbud

  • Hej jens,
   mange tak for din kommentar. Jeg formoder, at du enten mener, at du har oprettet en prisagent eller, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, vil du modtage det første på fredag. Nyhedsbrevene, som du modtager om fredagen, indeholder gode tilbud på rejser fra forskellige rejsebureauer og flyselskaber, som er fundet af vores eksperter. Hver tirsdag får du et nyhedsbrev med rejseinspiration og rejseråd og gode tilbud, som passer til emnet. Hvis du i en periode kun ønsker et af nyhedsbrevene. Kan du klikke på “Ændre e-mailindstillinger” for neden i et af nyhedsbrevene og fravælge det ene nyhedsbrev. Rigtig god fornøjelse! Og jeg håber, at du finder det perfekte rejsetilbud!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

 4. Jeg har ledt efter *Frankfurt a.M, men kunne ikke finde denne by blandt jeres tilbud om 19 storbyer i Europa.

  Er det korrekt, at den ikke er nævnt her?

  • Hej Leon,
   Ja, det er korrekt, at Frankfurt ikke var blandt de 19 storbyer. Men jeg er i gavehumør i dag. Derfor har jeg hurtigt tilføjet Frankfurt til listen, og du kan finde den nu!
   Jeg håber, at du finder en god flybillet og ønsker dig en god rejse!
   Mange rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Privatlivspolitik
Læs vores persondatapolitik.