Billige flybilletter til Norge

Billige flybilletter til Norge

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Find en billig flybillet til Norge hos Travelmarket. Er du til skiferie, storslået naturoplevelser, spændende kulturliv eller storbyferie, har Norge lige noget for dig. Fantastisk smukke Norge byder dig varmt velkommen i formidable omgivelser. Hav en rigtig dejlig ferie i Norge.

Billige flyrejser til Norge

Ovenstående priser er fundet af vores brugere indenfor de sidste 48 timer og kan derfor være ændret.

Hvad koster flybilletter til Norge?

Har du valgt at flyve til Norge, skal du regne med at skulle betale mellem kr. 300 og kr. 800 for en flybillet t/r. Den billigste pris fundet i søgemaskinen er kr. 251.

Hvilke lufthavne er det billigst at flyve til i Norge?

Typisk er det billigst at flyve til Oslo, når du skal besøge Norge. Tjek også gerne priser til Bergen og Stavanger, når du skal finde din flybillet til Norge.

Hvor er det billigst at flyve fra, hvis jeg skal på en billig rejse i Norge?

Det er ikke så vigtigt, hvilken by du flyver fra, når du skal til Norge. Der er både billige flyrejser fra København, Billund og Aalborg. Sammenlign priser her på Travelmarket.

Hvilke flyselskaber flyver til Norge?

Norwegian, Lufthansa, SAS, EasyJet og Ryanair er nogle af de flyselskaber, som du kan flyve med, når du tager på flyrejser til Norge.

Hvor lang tid tager en flyrejse til Norge?

En direkte flyvning fra Danmark til Norge tager cirka 1 time. Skal du have et stop undervejs, kan rejsen tage fra 3 timer og opefter.

Bedøm rejsemål (254 bedømmelser)
4.6

Find en billig flybillet til naturskønne Norge

Vores dejlige naboland Norge er mange danskeres favorit-rejsemål, og det er slet ikke uden grund. Norge har noget af verdens smukkeste natur samt utroligt spændende byer. Og så er nordmændene noget så hjerteligt gæstfrie.

De smukke fjorde

De norske fjorde er gang på gang blevet kåret til nogle af de smukkeste steder på jorden i internationale afstemninger og undersøgelser. Men det ene sceniske view efter det andet dukker også op, når du er på sejltur her. Fjeldene, vandet og kilometervis af skov skaber helt unikke naturopleveser – og når de krydres med gyldne solnedgange, er stemningen uden lige!

Smuk natur og midnatssol

Men i Norge er det er ikke kun de majestætiske fjorde, der er smukke. Foruden fjordene byder Norge også på mange andre fantastiske naturoplevelser. Fjeldenes med deres gode vandreruter, kysternes kridhvide strande, der er perfekte til badning, og en øde vildmark, som er helt anderledes end noget, vi danskere kan forestille os.

Den farverige midnatssol er et specielt nordskandinavisk fænomen, som alle bør opleve i løbet af deres liv, og den kan du opleve i Norge. Med en billig flybillet til Norge er denne oplevelse kun nogle få timer væk.

Et aktivt land

Norge byder på meget andet end fjeldvanding for den aktive turist. I Norge finder du virkelig gode muligheder for cykling, lystfiskeri, kajaksejlads, golf og meget andet.
Og husk så, at selvom Norge godt kan være et dyrt bekendtskab, så er landets fantastiske naturoplevelser helt gratis.

Storbyferie i Oslo

Norges hovedstad er et oplagt valg til en storbyferie, og det er nemt at finde billige flybilletter til Oslo fra de danske lufthavne – du kan flyve til Oslo fra København, Århus, Aalborg og Billund.

Oslo er en moderne by i konstant forandring. På et besøg i Oslo bør du ikke snyde dig selv for at opleve store gamle seværdigheder som Vigelandsparken, Akershus-fæstningen og nyde udsigten over Oslo-fjorden. Men når du nu er i byen, bør du også give plads til et besøg ved Barcode-bygningerne og det nye operahus.

Billige flybilletter til Norge

Som skrevet tidligere kan du flyve til Oslo fra alle de store danske lufthavne, så det er værd at tjekke priser på din afrejse fra flere forskellige lufthavne, da der kan være mange penge at spare på flybilletten.

Husk også at rejsen ikke nødvendigvis skal gå til Oslo, der er også mange andre muligheder for storbyferier i Norge.

Hav en rigtig dejlig rejse til Norge.

Billigeste rejse der er fundet på Travelmarket til Norge:
København til Oslo
13. februar til 20. februar fra kr. 312,-

De mest populære lufthavne i Norge

Populære rejsemål i Nordeuropa

Find rejsen til Norge her

Find inspiration til Norge her

Læs mere om Norge på vores blog