Flyv til Harstad

Billige flybilletter til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere
»»Harstad/Narvik Lufthavn Evenes

Flyv til Harstad

Den moderne Narvik Lufthavn Evenes tilbyder flere og flere direkte ruter til den overraskende og fantastiske by Harstad. Lufthavnens udvikling afspejler den stigende interesse som den kvalitetsbevidste rejsende viser for denne nordnorske by.

Harstad ligger på Norges største ø, Hinnøya, ud til Andfjorden, omgivet af ubeboede øer, næsten så nord som man kan komme. Dette miljø giver byen og dens besøgende uendelige muligheder for oplevelser af en meget speciel art, der virkelig adskiller sig fra de gængse rejsemål.

At adskille sig fra det normale

Tag som eksempel, at man kan køre hundeslæde i midnatssolen eller is-fiske under nordlysets rungende stilhed. Til en overkommelig pris udbydes der også helikoptersightseeing, hvor man virkelig kan komme tæt på naturens vidundere. Byens kulturmuligheder er enestående og præget af den ungdommelighed som byens universitet giver. Og om aftenen, når benene er ømme efter vandring, ski eller cykling, kan man nyde lokale specialiteter såsom friskfangne fisk fra fjorden eller rensdyr fra bjergene.

En fascinerende natur og de særlige kulturelle steder og arrangementer gør virkelig Harstad til en by, der adskiller sig fra det normale.

Harstad for alle

Harstads unikke beliggenhed, under bjergene og ud til søen, er blevet udnyttet godt. I bjergene der omgiver byen kan man stå på både alpin-ski og langrend som nybegynder eller øvet. Og i søen kan man bade, fiske og tage på fjordsafari, hvor det ikke er sjældent, at hvalerne kigger forbi.

Universitetet i byen har åbnet op for en masse gode restauranter og shoppemuligheder. Ungdommeligheden har givet et moderne præg på en ellers traditionel by.

På den måde er Harstad en by for alle der har hang til det specielle og særlige i livet, og udgør et enestående eksempel på, at natur, kultur og byliv kan forenes i ét rejsemål, der adskiller sig fra alle andre.

Find rejsen til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK