Billige flybilletter til Molde (Aro)

Billige flybilletter til Molde (Aro)

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Molde (Aro)

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
3. apr 3. apr
BLL
MOL
MOL
BLL
SAS Wideroe´s Flyveselskap 2 stop
Norwegian 1 stop
Fra kr. 2.062,- Vælg
3. mar 7. mar
BLL
MOL
MOL
BLL
Norwegian 1 stop
Norwegian 1 stop
Fra kr. 2.888,- Vælg

Søg efter billige flybilletter til Molde her

Find billige flybilletter til Molde
På nordsiden af Moldefjord ligger Molde, også kendt som Rosernes By. Med sine 24.000 indbyggere er Molde ikke nogen stor by, men trods størrelsen er der stadig mange attraktioner i byen, der mest af alt kan betegnes som hyggelig og utroligt charmerende.

Navnet Rosernes By skyldes byens mange roser, hvilket i stor stil har inspireret byens arkitektur. Rådhuset er belagt med smukke roser på taget, og på rådhuspladsen står ”Rosepigen”, en bronzestatue af en ung kvinde med roser i sin favn.

Smukke og charmerende Molde

Holder man af musik, og særligt jazz, er Molde bestemt også et besøg værd. Selvom musikkulturen i Molde også har variation, er jazz en del af byens sjæl og kan findes overalt. På markedet finder man således endnu en statue dedikeret til Moldes musikkultur: ”Jazzdrengen” er endnu en bronzestatue i stil med Rosepigen, men er en nyere tilføjelse i anledning af byens 250 års jubilæum i 1992, hvor Rosepigen har prydet bybilledet siden 1971.

Moldes mange udflugtsmuligheder

Der er så utroligt meget at se i Molde. Byen har med sine 24.000 indbyggere først og fremmest en overordnet meget hyggelig atmosfære, men der findes også mange attraktioner for turister. Blandt andet Moldes katedral er uden tvivl et besøg værd, da den både er smukt dekoreret indvendig såvel som udvendig.

Er man mere til naturens ro er den grønne korridor den perfekte vandresti, der løber fra havet ind gennem Reknes Park og ender ved et smukt udkigspunkt. Stien fører dig også forbi Romsdal-museet, der er et af Norges største og mest komplette folkemuseer.

Sidst men ikke mindst er en tur til Vardens udsigtspunkt næsten helt obligatorisk for enhver, der nyder en god udsigt. Punktet giver en smuk panoramaudsigt over hele Molde by, fjorden og de omkringliggende øer, og fanger Molde i dens skønhed og charme. Med en dejlig atmosfære og billig tur-retur flybilletter er Molde et feriested alle har råd til. Så skynd dig at komme af sted!

Populære lufthavne med fly til Molde (Aro)

Andre populære lufthavne for flyrejser til Norge

Populære rejsemål i Nordeuropa