Idyllisk norsk fjord med huse, grønne områder og småøer.

Billige flybilletter til Haugesund Karmøy

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flyv til Haugesund

Regionen Haugesund, der befinder sig på Norges vestkyst med udsigt udover Nordsøens dybblå vand, blev grundlagt på grund af områdets gode havn, hvor skibe fra hele verden lå til. Af denne grund er Haugesund blevet påvirket af alverdens kulturer og mennesker, der har bidraget til, at Haugesund i dag er en af de mest mangfoldige kommuner i Norge. Og med byen Karmøy har den noget, som meget få regioner i Norge kan prale af.

Norske strande?

I Karmøy findes der nemlig et sjældent syn i det norske landskab: kilometerlange, glitrende hvide sandstrande. Her kan der både bades, vandres, leges og sågar surfes. Især udmærker Karmøy sig for deres vandrestrækninger, hvor man går side om side med utallige historiske monumenter og statuer og moderne, kunstneriske installationer. Og med sommertemperaturer på 20+, skal man ikke være bange for at komme hjem uden at være blevet brun.

Jazz, sild og vandfald i Haugesund

I selve byen Haugesund findes et utal af barer, caféer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Især udmærker Haugesund sig for deres verdensberømte sild, der tilberedes på alverdens måder. Det spændende kulturliv og byens forkærlighed for sild kulminerer i august med festivalen Sildajazz. Denne internationale festival tiltrækker – som byens havn i den spæde begyndelse – stadig mennesker fra hele verden. Og for at blive ved det historiske, bør også nævnes Haugesunds mange museer. Her kan man blandt andet malerisk få fortalt om vikingernes togter til og fra Haugesund.

Hvis man har bil i Haugesund kan man vælge at køre rundt og beskue udsigtsstederne, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Eller man kan køre til vandfaldet Langfoss, der er kåret som et af de ti flotteste vandfald i verden!

Mulighederne er uendelige i mangfoldighedens område Haugesund. Det er bare med at komme af sted!

Populære lufthavne med fly til Haugesund Karmøy

Andre populære lufthavne for flyrejser til Norge

Populære rejsemål i Nordeuropa