Flyv til Haugesund

Billige flybilletter til Haugesund Karmøy

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Flyv til Haugesund

Regionen Haugesund, der befinder sig på Norges vestkyst med udsigt udover Nordsøens dybblå vand, blev grundlagt på grund af områdets gode havn, hvor skibe fra hele verden lå til. Af denne grund er Haugesund blevet påvirket af alverdens kulturer og mennesker, der har bidraget til, at Haugesund i dag er en af de mest mangfoldige kommuner i Norge. Og med byen Karmøy har den noget, som meget få regioner i Norge kan prale af.

Norske strande?

I Karmøy findes der nemlig et sjældent syn i det norske landskab: kilometerlange, glitrende hvide sandstrande. Her kan der både bades, vandres, leges og sågar surfes. Især udmærker Karmøy sig for deres vandrestrækninger, hvor man går side om side med utallige historiske monumenter og statuer og moderne, kunstneriske installationer. Og med sommertemperaturer på 20+, skal man ikke være bange for at komme hjem uden at være blevet brun.

Jazz, sild og vandfald i Haugesund

I selve byen Haugesund findes et utal af barer, caféer og restauranter, hvor der er noget for enhver smag. Især udmærker Haugesund sig for deres verdensberømte sild, der tilberedes på alverdens måder. Det spændende kulturliv og byens forkærlighed for sild kulminerer i august med festivalen Sildajazz. Denne internationale festival tiltrækker – som byens havn i den spæde begyndelse – stadig mennesker fra hele verden. Og for at blive ved det historiske, bør også nævnes Haugesunds mange museer. Her kan man blandt andet malerisk få fortalt om vikingernes togter til og fra Haugesund.

Hvis man har bil i Haugesund kan man vælge at køre rundt og beskue udsigtsstederne, hvor naturen viser sig fra sin bedste side. Eller man kan køre til vandfaldet Langfoss, der er kåret som et af de ti flotteste vandfald i verden!

Mulighederne er uendelige i mangfoldighedens område Haugesund. Det er bare med at komme af sted!
Populære lufthavne med fly til Haugesund Karmøy

Find rejsen til Haugesund Karmøy her

 
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK