Find billige flybilletter til Ålesund

Billige flybilletter til Ålesund

Fra
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsetype: Retur
Billettype: Economy
Søg med flere afrejselufthavne
Vi sammenligner flypriser fra.... Sammenlign flybilletter fra hundredevis af selskaber og mange, mange flere

Find billige flybilletter til Ålesund

Prøv at besøge Ålesund, der er kendt for sin spektakulære Art Nouveau-arkitektur, de omgivende fjorde og de høje fjelde kendt som Sunnmørsalperne.

Udendørs aktiviteter i Ålesund
Ålesund regionen er et eldorado for de der søger intense oplevelser i naturlige oplevelser, hvad enten det er på land eller vand. Kan man lide at fiske, er der gode muligheder for at få en stor fangst på krogen i det fiskefyldte hav, og hvert år invaderer rugende havfugle øen Runde, der er et af verdens bedste steder til fuglekiggeri. Kom helt tæt på naturen i kajak, find ny energi bag et cykelstyr, eller udfordr dig selv på en ”safari”-tur på havet.

Attraktioner i byen Ålesund

At udforske byen Ålesund fra vandet er en forfriskende oplevelse, fjordene og kystområdet er et paradis for fiskeri, dykning og sightseeing. Hvis man hellere vil vandre i et mere udfordrende område, eller hvis man bare ønsker at lære mere om det område, man er omgivet af, skal man nok tage med på en guidet tur.

Man kan endvidere nyde den panoramiske udsigt over byen, havet og de omgivende fjelde fra udsigtspunktet på Aksla. På Hakallestranda i Vanylven, ved det idylliske Sandviksanden, er der værksteder og gallerier med kunstnerne Aina og Marit Moldskred omgivet af smuk natur.

Har man børn med på rejsen, er der også rige muligheder for børnene i Åselund. Børnene vil elske det unikke indendørs aktivitetscenter og legeområde ved Barnas Lekeland, såvel som Atlanterhavsparken hvor de kan udforske livet under vandets overflade nærmere.

Er man lidt doven en dag, kan man tage by-toget. By-toget tager dig på en guidet rundtur i det centrale Ålesund og giver dig en mulighed for at se den smukke Art Nouveau-bymidte på tættere hold.

Køb din billige flybillet og oplev den smukke natur tættere!

Find rejsen til Ålesund her

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK