Panoramaudsigt over Rygge i skumringen med oplyste bygninger og spejling i vandet.

Billige flybilletter til Rygge

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Rygge – Ikke bare en lufthavn

Ikke hørt om stedet? Dette er netop Rygges fordel. På Norges kyst, mellem hovedstaden Oslo og den svenske grænse ligger denne lille perle ud til den overdådige Oslofjord. I dette lille, landlige område opleves stilheden på en måde, der er et fantastisk modspil til hverdagens hektiske liv.

Fjorden byder på utallige lystbåde der afholder havsafari og kajakture med guide og fiskeri. Du bør dog nok holde fiskestangen væk fra fjordens smukke hvaler, der i tide og utide gør sig synlige.

Rygge til alle årstider

Området viser sin charme året rundt. Om vinteren dækker den hvide, uskyldige sne byens dybe skove og giver mulighed for at skøjte på og i de ægte, naturlige omgivelser. Eller man kan slå hul på isen og fiske i det mørkeblå vand – eller vinterbade hvis man tør. Når kulden er nået ind til benet kan man i byens Fjordhotel varme sig på en kop kakao eller i de lækre spabade. Og om sommeren, når isen er smeltet og blomsternes mange farver springer ud, kan man tage ud på fjorden i båd, fiske, klatre i de urgamle bjerge, spille golf eller blot nyde de overraskende varme temperaturer. Alt i alt ægte, oprindelige oplevelser der giver mulighed for fordybelse i naturens rolige nærvær.

En hemmelighed værd at værne om

Alle har hemmeligheder. Rygge kunne være af dine. Hvad enten det er en familiehemmelighed, en hemmelighed mellem dig og kæresten eller blot dine helt egen, personlige, er der plads til det i Rygge. Natur og fordybelse er vigtigt for alle.

Så vær med til at opdag en hemmelighed og en oplevelse der bringer der tættere på dine elskede og naturen – de ting, der er værd at værne om.

Populære lufthavne med fly til Rygge

Andre populære lufthavne for flyrejser til Norge

Populære rejsemål i Nordeuropa