Billige flybilletter til Svalbard (Longyear)

Billige flybilletter til Svalbard (Longyear)

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Svalbard (Longyear)

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
12. feb 14. feb
CPH
LYR
LYR
CPH
SAS 2 stop
SAS 1 stop
Fra kr. 2.085,- Vælg
22. jun 27. jun
CPH
LYR
LYR
CPH
SAS 2 stop
SAS 1 stop
Fra kr. 3.625,- Vælg

Eventyrlige Svalbard / Longyearbyen

I mange år har nogle af verdens bedste kunstnere valfartet til Svalbard for at søge ro, fordybelse, skønhed og inspiration. Og det med god grund.

Allerede når man er ved at lande i lufthavnen Longyear, der er verdens nordligste lufthavn med rutetrafik, kan man se hvorfor. Denne lille, norske øgruppe, der ligger på højde med det nordligste af Grønland, imponerer med sin isolerede skønhed og mystiske fænomener – hvad enten man flyver i midnatssolen eller går ud af lufthavnen Longyear akkompagneret af nordlyset, er man ikke tvivl. Svalbard er et drømmested.

Svalbard og naturens muligheder

De smukke omgivelser som Svalbard byder på, kan nydes på mange måder. Om sommeren, når solen står strålende klart, kan man sejle på de lange isfjorde og på turen opleve et rigt dyreliv. Eller man kan lade sig guide på en hundeslæde, med plads til dem man holder af. Man kan endda tilmelde sig længerevarende ekspeditioner.

Om vinteren kan man tage på is-safari, og fra bæltekøretøjer nyde Svalbards ekstraordinære natur, i midnatssolen eller nordlysets selskab. Og man kan nyde pejsens varme i en af de mange originale træhytter man kan leje eller saunaens varme i et af byens hoteller.

Longyearbyen på Svalbard

I byens hovedstad, Longyear, findes en del restauranter og caféer, hvor man kan nyde alt fra 6-retters arktiske middage til rustikke, lokale måltid. Der er ligeledes mulighed for at shoppe traditionelle norske genstande og påklædninger. Med byens 2000 indbyggere følger der også en rolig, god stemning i byen, som også huser diverse museer og gallerier, hvor både lokale og internationale kunstnere udstiller. Og i det hyggelige lokalmiljø er det altid muligt at få en snak eller to med kunstnerne eller indbyggerne.

Så hvis man har et drømmende og eventyrlystigt sind, kan man med fordel tage til drømmestedet Svalbard under midnatssolens stråler.

Populære lufthavne med fly til Svalbard (Longyear)

Andre populære lufthavne for flyrejser til Norge

Populære rejsemål i Nordeuropa

Find rejsen til Svalbard (Longyear) her

Læs mere om Svalbard (Longyear) på vores blog