Flybilletter til storbyen Vilnius billigt

Billige flybilletter til Vilnius

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Vilnius

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.

Flybilletter til storbyen Vilnius billigt

Besøg Litauens hovedstad Vilnius, hvor du kan opleve smukke barokbygninger, autentiske kælderrestauranter, flotte kirker, minder fra Sovjet og en by med en masse fokus på egen kultur og identitet. Alt dette kan du få for en overskuelig pris.

Vilnius ligger i den sydøstlige del af Litauen. Byen er landets største by med ca. 535.000 indbyggere. Vilnius har altid været hovedstad i Litauen, men historisk set var det i middelalderen Vilnius var Litauens hovedstad og blev dermed hovedstad i det selvstændige Litauen i år 1991.

Vilnius er faktisk en overset by blandt mange mennesker. Her er et par grunde til, at det ikke skal overses, og at byen rent faktisk er værd at opleve. Vilnius er fyldt med flot arkitektur, spændende museer, små butikker og lækre restauranter.

Vilnius og dens spændende seværdigheder

Vilnius rummer en lang række spændende steder, man kan opleve, herunder et par steder som er et must see:
- Botanisk have
- Den gamle bydel
- Gediminastårnet
- Skt. Annæ Kirke
- TV-tårnet

Ud over de ovenstående steder, er Vilnius Universitet et af de mest kendte og ældste universiteter. Det blev grundlagt i 1579, så hvis man er til lidt historie, skal man ikke gå glip af dette sted. Vælger man at besøge universitetet, kan man gå rundt mellem de gamle, smukke bygninger. Vælger man at gå indenfor i universitetet, må man ikke gå glip af det unikke bibliotek, som er en speciel oplevelse i sig selv.

For de madglade

Tager man til Litauen uden at spise en kartoffelret, har man ikke oplevet Litauen godt nok. De mange restauranter i Litauen og Vilnius er kendt for deres antal af kartoffelretter. Et eksempel på en ret er cepelinai (store kartoffel-pirogger), som er lavet af kartofler med fyld af hakket kød og hytteost.

Skynd dig at købe din billige flybillet, så du kan komme ned og smage en kartoffelret eller opleve en af de mange kirker.

Andre populære lufthavne for flyrejser til Litauen

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.